|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Dzień dobry
![]() Buziaki przesyłam |
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, no wreszcie
|
|
#3333 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ale łatwo nie było inny dostawca dzisiaj przyjechał na pomiar sygnału i założył od ręki
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałaś sms-a?
|
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
Żebyś wiedziała
),żadnej zaliczki nie dałam,a internet już hula dla mnie bomba ![]() Kiedy dzisiaj? Ale się cieszę trochę zerknęłam po ostatniej stronie widzę,że chorobowy temat się przewija,to tak jak i u mnie w domu
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj, niedawno To na bieżąco pisz, długo Cię nie było.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-11-14 o 15:58 |
|
|
|
|
#3337 | |||||
|
Ola-Unhola
|
MOże samo minie ![]() Cytat:
![]() Czekam ![]() Daj znać jak wyniki To co z niej za wychowawca jak sobie poradzic nie może.... Cytat:
![]() Cytat:
Stół i my, a gdzie moje donice z tujami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cześć Sylwia ![]() Pisz co u Was, jak chłopcy, jak domek?
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się cieszę
Dostałam,teraz odczytałam Ciężko się wbić w pisanie,jak się nie było/nie jest w temacie i nie wiem,co u Was słychować Ale postaram się Ehh,wszyscy chorowaliśmy ,D.jeszcze dzisiaj na antybiotyku,Bartosz dostał ostatnią dawkę Neosine,nadal kaszle(niby osłuchowo czysto,no ale jednak ) i nie wiem,co będzie dalej ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Ola Co u nas?- jesteśmy wreszcie na swoim ) nie mogłam się ogarnąć ,jak zobaczyłam tą stertę pudeł,worków do rozpakowywania,to myślałam,że siądę i będę płakać Jednak przez te lata,człowiek wrósł trochę korzeniami i nie było tak łatwo,jak mi się wydawało,że będzie (mimo tego,iż u Teściów lekko nie było )Teraz jest już ok jak go trochę dopieszczę,to wrzucę parę fotek W chwili obecnej najbardziej dobijają mnie te choróbska ![]() EDIT. Jeszcze co do chłopaków,najbardziej bałam się o Bartosza,bo jednak przyzwyczajony był u Dziadków i do Dziadków - że się nie przystosuje,ale tu się mile zaskoczyłam,bo nie przeżył tego jakoś bardzo,noce przesypia,jakoś bardzo nie wspomina,a pytany czy pojedziemy na noc do Dziadków,mówi,że nie myślałam,że będzie gorzej D.już duży,więc po Nim to jakoś spłynęło,tym bardziej,że szkoła,klasa się Mu nie zmieniła,a wręcz jeszcze bliżej ma do szkoły
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2013-11-14 o 16:28 |
|
|
|
#3339 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Sylwia
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko się układa ![]() *** Iwona i jak Miłosz? Aga, no i co lekarz powiedział?
|
|
|
#3341 |
|
Ola-Unhola
|
Sylwia, czyli do przodu
![]() Na swoim zawsze najlepiej ![]() Jak Bartoszek, chodzi do przedszkola? A Damian jak w szkole? Jola, jak Wy tam z tym mieszkaniem? Macie już wszytsko ustalone, gdzie kable, kontakty itp? Iwonka, Jak Miłosz z katarem? agga, byliście u lekarza? Dziewczyny, (może Wojtusia, agga - męzowie). Poszukuję okien/drzwi tarasowych/werandowych. Bedą zarówno wyjściem na tarasik jak i wejsciowe do całego mieszkanka. Muszą być przeszklone, bo chcemy mieć widok ![]() Muszą mieć klamkę obustronną i zamek z wkłądką i nie być za drogie ![]() Przejadę się do oknoplastu i napisałam do dobroplastu (średnie firmy, ale tańsze chyba, a nam nie zależy na oknach za 5 tys )O coś w tym stylu, tylko bez poprzeczek poziomych: Parchw_drzwi_na_profilu_porednim_ALUPLAST_2_klamki_4_WEB.jpg
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2013-11-14 o 20:16 |
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie
![]() Wydaje mi się, że jest nieźle ale nie chcę zapeszać. Inhalujemy się i wkraplam moje mleko. Jak odciągam to dużo tego nie ma, ale jakby siedzi głębiej. Sylka |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Sylka!!
*** Zosia się rozkręca, była nieznośna dzisiaj...
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam? I łączę się w bólu
|
|
|
#3346 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem ![]() Małymi kroczkami do przodu ![]() A jak Kubuś? Cytat:
Pewnie ![]() Chodzi od września Teraz tydzień nie chodził,bo gorączka,jakaś infekcja wirusowa,po której został jeszcze brzydkawy kaszel Od poniedziałku mam zamiar już posłać,bo lekarka stwierdziła,że może tak kaszleć do 6 tygodni po tej infekcji ![]() Damian ok ![]() Widzę,że i u Was coś się dzieje ![]() Co do okien i drzwi tarasowych,to my mamy wszystkie z Drutexa,ale nie powiem Ci,czy oni mają w ofercie takie jak Ty chcesz,ale można popytać Cytat:
Cytat:
więc poprawiam się teraz;gratuluję i bardzo się cieszę angy Ale mi tego brakowało ![]() Svi
|
||||
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
i zdrówka dla Bartusia Dziękuję
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
A nic szczególnego-wrzaski, jak czegoś nie chcę dać, odzywki pt. walnę cię, kłamczucha... Nie jest to miłe
![]() Sylko fajnie, że wszystko się Wam układa A choroby to wiesz-wszystkie na tym samym wózku jedziemy![]() *** Piąteczek dzisiaj ![]() A jutro idziemy na przyspieszone andrzejki z tańcami -impreza firmowa, ale będzie pewnie fajnieNo i Zosia dużo mniej kaszle
Edytowane przez angy Czas edycji: 2013-11-15 o 07:26 |
|
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , na razie dobrze, chociaż mam wrażenie, że zaczyna pokasływać ![]() ![]() Cytat:
), ale Kuba się ciągle o coś handryczy ![]() Udanej imprezki Super *** Biorę się zaraz za sprzątanie, żeby mieć spokój w weekend. Kuba dziś jedzie do Gdańska w ramach zajęć muzycznych, cieszył się, bo on lubi tramwajem jeździć
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-11-15 o 08:19 |
||
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
milego dnia Sylka
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (czekam kiedy Zosia powie do mnie spier*****, bo tak Lena do swojej mamy mówi )Ja zawsze sprzątam w piątek, dzięki temu mam czas w sobotę i w niedzielę, żeby pobyczyć się do 11 w łóżku
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale Lena skąd takie odzywki ma? Z domu? Nie przeżyję tego chyba ![]() Ja staram się w tygodniu, właśnie byle nie w weekend
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Mariolka
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
cześć Sylka, no porządna kobieta z Ciebie, wreszcie wróciłaś ![]() Na szybko piszę tylko o lekarzu, bo dziś rodzice są zaproszenie na zajęcia do przedszkola. Na 9.40 lecę a jeszcze muszę włosy umyć ![]() Wszystkie wyniki dobre, magnez tylko troszkę przy dolnej granicy więc mamy kupić i alan ma brać. Siuśki ok, kupka ok, morfolofia ok, rozmaz ok, ob troszke pow normy, ale pediatra powiedziała że może być, wszystko inne ok. Mamy iść do alergologa. Zapomniałam powiedzieć o RTG, bo było zamieszanie z pacjentem wczesniejszym:-/ Będę po południu a teraz spadam ![]() Miłego dzionka
|
#3355 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tylko o dostawcy internetu pamietaj, wybierz sprawdzonego (to tak na przykładzie nieobecności Sylwi ). No chyba, ze macie mobilny ![]() Cytat:
Podrzucę Ci moich chłopaków jak chcesz ![]() Cytat:
![]() A choroby, to wiesz jak to jest na początku. Więcej w domu niż w przedszkolu ![]() My tez mamy we wtorek ![]() Popatrzę na drutex, choć chyba są droższe. Ale różnie może być, czasami takie rozwiązania są tańsze w droższych firmach ![]() Cytat:
![]() Ja będę się grzała na działce przy kominku z winkiem/piwkiem ![]() Fajnie, że jest poprawa ![]() Cytat:
Cieszę się, że wyniki ok ...... Dzień Dobry
|
|
#3356 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u nas nocka kiepska, Martynkę bardzo wysypało, swędzi ją, generalnie jest bidulka straszna ![]() Aga cieszę się że wyniki są ok ![]() Sylka zdrówka dla Was, aż Wam zazdroszczę, że jesteście na swoim, super że zadomowiliście się bez problemów ![]() Angy Martyna też potrafi mi zajść za skórę, odzywki ma głównie do mnie, łącznie z tym że parę razy mnie uderzyła ale proceder zakończyłam stanowczo Potem przeprasza i mówi że rozumie, do następnego razu...Miramej ta koleżanka od Martynki jakoś w końcu osłabiła swoją fascynację i Martynka miała chwilę oddechu a od września poszła do zerówki więc problem się rozwiązał, nie wiem jak by to wyglądało gdyby chodziła nadalCzy któraś z Was ma któryś z tych fotelików? Szukam opinii ![]() http://www.sklep-tosia.pl/maxi-cosi-rodifix_p2168 http://babynet.pl/besafe-izi-up-x3-f...kg-p-3928.html http://www.sklep-tosia.pl/romer-kidfix-sict_p1804
|
#3357 | ||
|
Zadomowienie
|
Widzę, że Sylwia nareszcie wróciła ~~~~~~~~~~~~~~ Anula, oby Martynce szybko przestała dokuczać ta ospa I innym kaszlącym też zdrówka Ja ostatnio jestem zafascynowana tym, co ludzie robią z rolek po papierze toaletowym, ja zdolności w tym kierunku nie mam, ale zbieram rolki i spróbuję
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Anula, Sylka milo was widziec znowu na watku tak siedze i mysle nad prezentami........a pisalam wam ze tydzien temu mialam juz kolęde tak dziwnie bez klimatu swiatecznegoAga to jedno zmartwienie mniej chociaz, trzymam kciuki za dalsze badania
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Unhola, przesłałam zapytanie o oknach do męża, jak odpisze do dam ci znać ![]() Witaj Sylka ![]() wróce jak się ogarnę ![]() Unholy, mąż pyta o wymiary tych drzwi, wtedy możze coś podpowie Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2013-11-15 o 11:24 |
|
|
|
#3360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, w lesie jestem ![]() To nie moja działka ![]() Cytat:
Też jeszcze nie mamy większego fotelika ![]() Cytat:
, co tam?Ale do domu chcesz coś zrobić, czy z Tymkiem się pobawić? czeko, a jak Werka? *** Słuchajcie, tydzień temu odkryłam, że niedaleko mnie jest mini sklepik, który robi domowe pierogi, pycha są
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

inny dostawca dzisiaj przyjechał na pomiar sygnału i założył od ręki

trochę zerknęłam po ostatniej stronie

ale ameryki nie ma

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to Ci posilek