Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 21:55   #3331
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
ja się bardziej boję tego co będzie po cc
a co ma byc - dziecko a tak serio dasz rade. Czekam na info, ze juz po a pozniej opis porodu.

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Macie mojego bąbelka Od razu go usprawiedliwie, że tylko na zdjęciach taki serdelek wychodzi w rzeczywistości straszna kruszynka z niego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
slodziasny jest taki okruszek kochany

lemurki trzymaj sie, zaciskaj nozki kochana

evagwiazdka gratulacje

Moje dziecko od 19 niespokojne, zdoil dwa cyce i nadal szuka, dostal mm 60 ml i dalej steka. Dalam smoka, ale nie chce sie dac oszukac.dobrze, ze marysie dzis tesciowa na noc wziela do siebie, bo nie mialabym jak jej uspic.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 21:59   #3332
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie nic. Skurcze mi minely. Gin probowal przebic drugi raz pecherz i dupa. Wyszedl wsciekly i ja tez.
Spalam chwilke. Tz pojechal cos zjesc. Mowili ze dadza mi pewnie drugi tampon. Niech sie wala. Moja kapa juz i tak mi boli od tych przebijan pecherza i reszty.

Za sciana babka urodzila corke. Tez miala wywolywany. Nie zdarzyla przyjsc i juz, ale to jej drugie dziecko. Krzyczala tak ze zaczelam plakac i sie trzesc ze strachu, a jak malutka wyszla i zaczela plakac to juz w ogole masakra.
A teraz jak ona placze za sciana to mnie to denerwuje.

Ja sie do tego nie nadaje. Moj organizm tyle lat sie bronil bo wiedzial tylko ja cos se w tym mozgu uroilam.

Wiem co pomyslicie, ale ja juz nie moge. Chce wyjsc i chce zeby on juz wyszedl. Zeby przestalo mnie bolec i zebym mogla cos od wczoraj od 20nic nie jadlam, a jest dzis juz 14sta

Kallisto -
Mam nadzieję, że coś sie ruszy wreszcie ... przechodzisz załamanie, jest Ci źle i tyle, jak urodzisz to poczujesz sie lepiej i fizycznie i psychicznie. Buziaki i

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hahha jakoś nie wydaje mi się, żeby się rozkręciło mocniej. no ale skaczę :P Przy wiatraku całkiem miło Zjadam kanapeczki Wrócił mi apetyt, bo wczoraj myślałam, że zagłodzę dziecko :P
tak tak a rano przeczytam coś w stylu informacji od Madi

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć laseczki, powróciłam, ale ledwo dycham... dzisiejsza podróż mnie dobiła, nogi mi popuchły i całe bolą, wykąpałam się, a dalej się kleje... a u nas już fajny chłodek, chyba śpię dzisiaj na balkonie

Dostałam zdjęcie Igiego od She
ładniusi Igorek,
odpoczywaj i zbieraj siły na odbieranie sms-ów ode mnie

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny nie mam siły nadrabiac zajrzałam tylko na pierwsza strone ktore z Was juz urodziły ja urodziłam w poniedziałek o 15.01 wody mi odeszły o 5:20 w szpitalu w ktorym bylam od pt nic nie zapowiadało ze urodze w ciagu najblizszego tyg bo skorczow brak i zero rozwarcia a jak mi wody odeszly mialam odrazu skorcze co 5 min a po 6 juz co 1 min jak zbadal mnie lekarz po 5 rozwarcia jeszcze nie bylo i powiedział ze poczekac do 7 spakowac sie i zjechac na porodowke i do 7 ledwo wytrzymałam zwiezli mnie na wozku na miejscu rozwarcie bylo 4cm a ktg pokazywalo skurcze na 100% reszte potem opisze jek bedziecie chciały bo nie było fajnie - najgorszy moj moment w zyciu nie wszystko pamietam bo bylam nieprzytomna od bólu i gazu ale jak juz dziecko wyszlo bylam szczesliwa ze juz bol sie skonczyl i juz to za mna.. urodzilam o 15 ale nie pozwoliłam podac sobie kroplowki na przyspieszenie bo balam sie ze skorcze beda bardziej bolesne a rozwarcie szybko sie robiło. Karolek urodził sie 4,200 kg i jest bardzo spokojny je i spi niestety ze mna gorzej bo w szpitalu nic nie nie bolało w domu po 2 dniach tez nawet sprzatałam a potem zaczeły sie bolesne skurcze a dzis to juz nie moglam wytrzymac i pojechalam na usg ale wszytko jest w porzadku poprostu macica sie obkurcza jak sie ogarne w domu to bede zagladac do Was i wstawie zdjecia aha urodziłam idealnie w dniu o ktorym myslalam na poczatku bo pierwsze ruchy wskazywaly ten dzien i usg z 11tyg
Gratuluję, wymeczylas sie, ale bedzie już tylko lepiej,
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 22:01   #3333
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że coś sie ruszy wreszcie ... przechodzisz załamanie, jest Ci źle i tyle, jak urodzisz to poczujesz sie lepiej i fizycznie i psychicznie. Buziaki i

tak tak a rano przeczytam coś w stylu informacji od Madi

ładniusi Igorek,
odpoczywaj i zbieraj siły na odbieranie sms-ów ode mnie

Gratuluję, wymeczylas sie, ale bedzie już tylko lepiej,
nie zrobię Ci tego :P
Lecę się ogarnąć i spać. A brzuch niech się kurczy. I niech coś wykurczy w końcu! Już nawet mąż mówi do Fi, że już wypadałoby się pojawić po tej stronie brzucha

Buziaki!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 22:02   #3334
bebe1987
Rozeznanie

Mam pytanie do dziewczyn, które rodziły drugie lub kolejne dziecko. Czy Wasi mężowie dostali zwolnienie z pracy na opiekę nad dzieckiem na czas porodu? Mamy niespełna roczną córeczkę, a mąż pracuje. Przed cc będę musiała położyć się do szpitala dzień wcześniej i poleżę ok. 4 dni. W tym czasie z Gośką musi zostać tata. Czy mu przysługuje jakieś wolne?
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 22:07   #3335
idzia111
Zakorzenienie

Życzę Wam kolorowych snów
Stary 2013-07-29, 22:19   #3336
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Moja Małgosia miała smoczka 2 tyg po wyjściu że szpitala, do spania na noc głównie choć w dzień też się zdarzało. Karmilam ja piersią 11 mcy więc odruchu ssania nie zaburzylo.

Tez nie slyszalam o 6tyg
Mala juz dostala chociaz dopiero ma tydzien skonczony ... Ale odruch ssania to ona ma nawet lepiej niz dobry

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A czy jak mija te 3h i jest czas karmienia to wybudzasz go? Bo mój w nocy rowno co 3h się budzi za to w dzień spi dłużej i czasami próbuje go dobudzić. I cały czas wtedy mam wątpliwości czy budzić, czy jednak niech śpi i jak wstanie to dostanie

A po co budzic? Sam sobie nie reguluje? Wazne zeby przybieral a.czy je co 1h czy co 4h to juz chybw nieistotne.

Cytat:
Witajcie po wizycie ...

Mały waży 3250g +/- 300g, ale ja mysle, że raczej +. Łożysko mam nadal młode, bo w II stopniu.

Szyjka złagodzona, rozwarcie na dwa palce.

Jutro na 10 idę do szpitala, a cc albo jutro po południu albo we srode. Bo łożysko młode, a on musi jutro operowac dwie pacjentki z miesniakami i jesli u mnie bedzie ok, to moze zrobi mi dopiero we środe. Tak czy siak powiedział, ze dzidzia lipcowa będzie.

sluszna waga

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie że nie nadrabiam. Doczytalam że she urodziła. Będziemy para. Haha

Mam dobra wiadomość. Od 3 dni dobra wiadomośc.
Mam wystarczające rozwarcie na przebicie blon plodowych. Szyjka miękka, rozwarta. Czekam tylko aż sie zwolni miejsce na porodowce i jadę rodzić. Dadzą mi tez oxy i coś sensownego na ból. Bo ja od trzech dni na paracetamolu zdycham.

No to przyj!!! Raz a konkretnie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja też się pożalę

Pisałam Wam kiedyś, ze wybieramy się z Tż na wesele we wrześniu...

Zostałam też zaproszona na wieczór panieński tydzień wcześniej, który jak to jest w zwyczaju organizuje świadkowa (oprócz Panny Młodej nie znam nikogo z tego towarzystwa)...

Odpisałam, że nie dam rady przyjść ale chętnie złożę się z nimi na prezent dla PM (napisała, ze planują kupić kolczyki za około 100zł /10 osób)...
Teraz mi napisała, że skoro chce się złożyć tylko na prezent to mam jej wpłacić na konto 50zł... trochę mnie to zdziwiło i zapytałam jakie te kolczyki zamierzają w końcu kupić i że w sumie chyba wolę dołożyć jednak te pieniądze do prezentu dla Młodych- wiem wredna jestem

I laska mi odpisała bardzo niemiło, że kolczyki kosztują 311zł+ będzie jeszcze bielizna+ drogi portfel i 50 zł to nie jest dużo, ale jak nie chcę to nie muszę się z nimi składać z tym, że nikt inny nie ma pretensji i PM na pewno się dowie kto jej pożałował

Może dla kogoś 50zł to nie jest dużo, ale jak u nas Tż pracuje na najniższa krajową a oprócz tego mamy ratę na mieszkanie i niemowlaczka to dla mnie jest to sporo... Ale teraz się czuję jakbym była jakimś nie wiadomo jakim sknerom I w ogóle chyba odechciało mi się w ogóle iść na to wesele...ech...

Poj....alo to laske? Olej ja. Ja bym sie nie skladala Prezent na wesele dacie wiec jak.dla mnie to wystarczajace

Cytat:
U mnie katastrofa. Porazka. Juz mi wszystko jedno. Przez ten bol stracilam uczucia do mego syna. Leze jak krowa. Wylam jak bobr. Krzyz mi napieprza jakby nial pec na pol. Gin byl przebic wody i gada ze szyjka jest za wysoko, ze nie jestem gotowa. 2 kroplowke dostaje. Zdycham z glodu, do picia mam kosteczki lodu.
Gwalccie Tztow, skaczcie na pilce biegajcie po schodach zeby naturalnie wywolac porod. Bo ja przezywam koszmar poprostu. Mam takie mysli ze lepiej nie gadac.

She - gartuluje. Zazdroszcze.
Ze tez nie bylam madra i cc na rzadanie nie wzielam. Znieczulenie na bank wezme bo juz mam dosc.

Domi- zazdraszczam i mam nadzieje ze szybko juz pojdzie u ciebie

Biedulka z.Ciebie. Mam nadzieje ze juz tulisz w ramionach swoje malenstwo

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 22:31   #3337
misiaczka555
Wtajemniczenie

Mąż poszedł wyrzucić śmieci o tej porze
Jedyne wyjście zeby sie ochlodzic, desperacja

A ja chyba zacznę z okna rzucać ziemniakami do psa który skomle pod moim oknem

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 23:13   #3338
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Dostałam zdjęcie Igiego od She
Jaki rudziaszek

EVA, gratulacje!!!

SAMANTHA, to normalne, ze z bolu i zmeczenia masz dosc wszystkiego i nawet zalujesz, ze do tego doszlo . To minie, kochana. Mocno Cie sciskam i czekam na info, ze szczesliwie urodzilas, babo twarda

DOMI, jest oxy? A moze Sarenka juz jest? Trzecia dobe nie spie przez Was a tak serio, jestes silna i masz w sobie tyle rozsadku i optymizmu, ze na pewno sie nie zlamiesz chocby nie wiem co sie dzialo. Lzy i chwile zwatpienia odganiam od Ciebie precz!!! I mam nadzieje na wiadomosc o najdluzej wyczekiwanych na watku narodzinach kiedy wyjde z kapieli!

Burza straszna przeszla, jakie powietrze jest teraz na dworze !!! Popaduje jeszcze, blyska i grzmi z dali. Kocham burze!!! choc ta mi prawie poddasze zmiotla z kamienicy
W domu wciaz jeszcze zaduch i odorek zbyt wielu spoconych cial niepewnej higieny. Mam nadzieje, ze do rana przewieje
Witaj swiezosci, wolnosci i samotnosci od jutra w poludnie!!!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 23:23   #3339
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Burza straszna przeszla, jakie powietrze jest teraz na dworze !!! Popaduje jeszcze, blyska i grzmi z dali. Kocham burze!!! choc ta mi prawie poddasze zmiotla z kamienicy
W domu wciaz jeszcze zaduch i odorek zbyt wielu spoconych cial niepewnej higieny. Mam nadzieje, ze do rana przewieje
Witaj swiezosci, wolnosci i samotnosci od jutra w poludnie!!!!!
U mnie tez sie troszkę chłodnej zrobiło i deszczyk pada
Super ze teście wyjeżdżają, czyli co następna wizyta za rok?

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-29, 23:24   #3340
fiazo
Zakorzenienie

Moj syn chyba sie wyspal za dnia-od 2h walcze o sen dla niego i siebie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 23:27   #3341
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Moj syn chyba sie wyspal za dnia-od 2h walcze o sen dla niego i siebie
A co on po północy chce robić? Pora spac na takie maluszki
A serio to by ci sie teraz twoja teściowa przydała jak taka chętna do noszenia i wybudzania małego odechcialoby sie jej po jednej takiej nocy

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-29, 23:28   #3342
ita83
Wtajemniczenie

wpadlam zobaczyc co na porodowkach slychac

she gratuluje

za domciotko trzymam nieustanie kciuki to juz tuz tux

a ja mam dalej tak z 5-6 skurczy w ciagu dnia dligie sa cholerstwa i bolesne ale co to te marne kilka skurczyod piatku bede pic napar z lisci malin moze pomoze
Stary 2013-07-29, 23:30   #3343
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
wpadlam zobaczyc co na porodowkach slychac

she gratuluje

za domciotko trzymam nieustanie kciuki to juz tuz tux

a ja mam dalej tak z 5-6 skurczy w ciagu dnia dligie sa cholerstwa i bolesne ale co to te marne kilka skurczyod piatku bede pic napar z lisci malin moze pomoze
Cisza na porodówkach oby zwiastowala pozytywne wieści
Ita co tam napar z liści malin, chipsiki piri piri dziewczyny polecają

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-29, 23:57   #3344
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Evagwiazdka gratuluję: ) Czekamy na zdjecia.

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny które urodziły, brałyście do szpitala rożek?
zastanawiam się czy nie zastąpić go kocykiem, bo w takie ciepło, kisić małego jeszcze w rożku???
Ją dziś wyjelam. Myślę że kocyk wystarczy.

Nie oglądałam żadnych zdjęć dzisiaj bo tylko z tel czytam i pisze. Może jutro uda się nadrobic
Zerwał się u mnie duży wiatr aż kwiatek 1 spadł na ganku resztę poszłam zdjac. Oby trochę popadało ale na spokojnie bo ją to się boję. Stary dom, otwarte pola... ech.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 00:03   #3345
Oliath
Zakorzenienie

1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4755.jpg (128,4 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4756.jpg (137,3 KB, 89 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 01:23   #3346
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
Superowe

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Ciagle pada deszcz, balkon otwarty. Chłodze sie, jest cuuuuudnie.
Spac mi sie juz trochę chce cos mi sie ostatnio dzień z nocą przedstawiły

Dobranoc

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-30, 01:41   #3347
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Gorąco u mnie cały czas. Brzuch boli i mi niedobrze :-( najgorszy ten upał... Skurczow nie mam mocnych, raczej boli cały czas...

Filipiśko

Stary 2013-07-30, 02:47   #3348
idzia111
Zakorzenienie

Kejt moze masz to co ja ostatnio mialam? mnie tez bolalo non stop
Stary 2013-07-30, 02:52   #3349
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Kejt moze masz to co ja ostatnio mialam? mnie tez bolalo non stop
Zaczynam rozróżniać przerwy. Zabieram się za liczenie.... Po prysznicu nie przeszło.

Widzę Paro, że czuwasz

Filipiśko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 03:12   #3350
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio

Cytat:
Zaczynam rozróżniać przerwy. Zabieram się za liczenie.... Po prysznicu nie przeszło.

Widzę Paro, że czuwasz

no zbilas mnie z tropu, musze z ginem gadac zeby jutro mnie ciął i mysle jakich argumentow użyć
Stary 2013-07-30, 03:15   #3351
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie

Cytat:
no zbilas mnie z tropu, musze z ginem gadac zeby jutro mnie ciął i mysle jakich argumentow użyć
Haha tylko ciekawe, czy mi nie przejdzie, bo tak też może być.
Na razie skurcze co 5 minut, trwają ok 2 ...
idę na piłkę, szyjka ciągle dla mnie nieosiagalna

Filipiśko

Stary 2013-07-30, 03:21   #3352
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipco

Cytat:
Haha tylko ciekawe, czy mi nie przejdzie, bo tak też może być.
Na razie skurcze co 5 minut, trwają ok 2 ...
idę na piłkę, szyjka ciągle dla mnie nieosiagalna

zaraz sama sobie porod odbierzesz
to bedzie wtedy porod watku

ide jeszcze w kimę, a Tobie zycze rozwoju akcji, ...

jakby tu przekonac gina na cesarke jutro ... mhmh, znaczy sie dzis, przeciez juz 4:25 , hehe

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-30 o 03:24
Stary 2013-07-30, 04:23   #3353
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie

Cytat:

jakby tu przekonac gina na cesarke jutro ... mhmh, znaczy sie dzis, przeciez juz 4:25 , hehe
A ja chyba sie powoli zacznę pakować. Już mam odruchy wymiotne na skurczach. Świetnie po prostu.

---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

Jadę na IP, trzymajcie kciuki, żeby to nie był fałszywy alarm!

Filipiśko

Stary 2013-07-30, 05:10   #3354
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Urodzona 30 lipca. 1.56 godzina. 57 cm, 3.560 kg. Cesarka

z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-08-04 o 19:25
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 05:39   #3355
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe

Cytat:

Ufffff DOMCIA gratuluje. Nie byl to Twoj wymarzony porod. Najwazniejsze ze ju po. Ze sie nie meczycie obie. Buziaki.

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

Cytat:
A ja chyba sie powoli zacznę pakować. Już mam odruchy wymiotne na skurczach. Świetnie po prostu.

---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

Jadę na IP, trzymajcie kciuki, żeby to nie był fałszywy alarm!

Mocne kciuki KEJT!

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

Cytat:

IDZIA to najlepiej nic nie jedz bo Ci powie ze na czczo itd itp. Jeden argument juz bedzie ZA i moze vos jeszcze sie znajdzie. Moja cc bylaby szybciej ale dwa kęsy kanapki i kilka lykow wody przesunelo cc o 6h i kusialam sie z ta kolka dluzej meczyc.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 05:46   #3356
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013

Cytat:

Domi mam ochote Cie przytulic
Strasznie sie ciesze ze juz jestes po. Kur.a jak Cie wymeczyli . gratulacje Sara marzenie
Mnie dalej mecza. Boze dali mi jesc dzis raz. Wpiprzalam jak opetana. Bym zdechlego kota zezarla z glodu. Gin mi 3razy probowal przebic wody. Dupa zero rozwarcia. Za drugim razem rzucil rekawica w kosz i wybiegl wsciekly. Wszyscy sa zmeczeni. Byla u mnie rodzina to mi troche humor poprawili. Wszyscy plakali. Moja sistrzyczka ukochana najbardziej.
Wsadzili mi znow tampon. Za ok.4,5h maja przyjsc i mi go wyjac i podlaczyc kroplowke.
Niedawno zaczelam miec skurcze. Prze mnie na 2. Boli w plecach.
Moze cos sie rozkreci jak nie to CC.

Pozdrawiam Was serdecznie

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 05:56   #3357
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013

Kejt
Domi
no wreszcie! Gratulacje!
Sam trzymaj się!

Zostałam dziabnięta raniutko i gdyby nie to, że chcę urodzić to bym nie pozwoliła się dotknąć - bo nadal zła jestem na męża.
Teraz mnie brzuch pobolewa i krzyż napierdziela. Oby mi się rozwinęła akcja dzisiaj!
Tak sie zastanawiam, czy dobrze zrobiłam jedząc, ale stwierdziłam, że głodna jestem i wolę zjeść bo nie wiadomo kiedy będzie mi dane.

Oli fajne zdjęcia Siostry już mają sprzeczki
She ale mały rudzielec

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-07-30 o 05:57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 06:02   #3358
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

są problemy, odeslali mnie że szpitala, bo nie ma miejsc, mam zaklepane na Starynkiewicza. Miałam ktg, skurcze regularne, na samolocie 1,5-2 cm szyjki, 1 palec przepuszcza. Także mi się zejdzie... No i boli... Ale podobno na Starynkiewicza darmowe znieczulenie

Filipiśko

Stary 2013-07-30, 06:06   #3359
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe

Cytat:
Domi mam ochote Cie przytulic
Strasznie sie ciesze ze juz jestes po. Kur.a jak Cie wymeczyli . gratulacje Sara marzenie
Mnie dalej mecza. Boze dali mi jesc dzis raz. Wpiprzalam jak opetana. Bym zdechlego kota zezarla z glodu. Gin mi 3razy probowal przebic wody. Dupa zero rozwarcia. Za drugim razem rzucil rekawica w kosz i wybiegl wsciekly. Wszyscy sa zmeczeni. Byla u mnie rodzina to mi troche humor poprawili. Wszyscy plakali. Moja sistrzyczka ukochana najbardziej.
Wsadzili mi znow tampon. Za ok.4,5h maja przyjsc i mi go wyjac i podlaczyc kroplowke.
Niedawno zaczelam miec skurcze. Prze mnie na 2. Boli w plecach.
Moze cos sie rozkreci jak nie to CC.

Pozdrawiam Was serdecznie
Ja dałam rade, ty tez dasz. Musisz być dzielna. Mi pomagał płacz.pij duzo wody

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 06:20   #3360
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
są problemy, odeslali mnie że szpitala, bo nie ma miejsc, mam zaklepane na Starynkiewicza. Miałam ktg, skurcze regularne, na samolocie 1,5-2 cm szyjki, 1 palec przepuszcza. Także mi się zejdzie... No i boli... Ale podobno na Starynkiewicza darmowe znieczulenie

No chyba żart. Tego się właśnie boję. No ale bądźmy dobrej myśli.
Kejt do boju!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości