|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
a co ma byc - dziecko
![]() Cytat:
![]() ![]() lemurki trzymaj sie, zaciskaj nozki kochana evagwiazdka gratulacje ![]() Moje dziecko od 19 niespokojne, zdoil dwa cyce i nadal szuka, dostal mm 60 ml i dalej steka. Dalam smoka, ale nie chce sie dac oszukac. ![]()
![]() |
#3332 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odpoczywaj i zbieraj siły na odbieranie sms-ów ode mnie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę się ogarnąć i spać. A brzuch niech się kurczy. I niech coś wykurczy w końcu! Już nawet mąż mówi do Fi, że już wypadałoby się pojawić po tej stronie brzucha ![]() Buziaki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które rodziły drugie lub kolejne dziecko. Czy Wasi mężowie dostali zwolnienie z pracy na opiekę nad dzieckiem na czas porodu? Mamy niespełna roczną córeczkę, a mąż pracuje. Przed cc będę musiała położyć się do szpitala dzień wcześniej i poleżę ok. 4 dni. W tym czasie z Gośką musi zostać tata. Czy mu przysługuje jakieś wolne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam kolorowych snów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Mala juz dostala chociaz dopiero ma tydzien skonczony ... Ale odruch ssania to ona ma nawet lepiej niz dobry ![]() Cytat:
A po co budzic? Sam sobie nie reguluje? Wazne zeby przybieral a.czy je co 1h czy co 4h to juz chybw nieistotne. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No to przyj!!! Raz a konkretnie ![]() Cytat:
Poj....alo to laske? Olej ja. Ja bym sie nie skladala ![]() ![]() Cytat:
Biedulka z.Ciebie. Mam nadzieje ze juz tulisz w ramionach swoje malenstwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
Mąż poszedł wyrzucić śmieci o tej porze
![]() Jedyne wyjście zeby sie ochlodzic, desperacja ![]() A ja chyba zacznę z okna rzucać ziemniakami do psa który skomle pod moim oknem ![]()
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Jaki rudziaszek
![]() EVA, gratulacje!!! SAMANTHA, to normalne, ze z bolu i zmeczenia masz dosc wszystkiego i nawet zalujesz, ze do tego doszlo ![]() ![]() DOMI, jest oxy? A moze Sarenka juz jest? ![]() ![]() ************************* ************************* ************ Burza straszna przeszla, jakie powietrze jest teraz na dworze ![]() ![]() W domu wciaz jeszcze zaduch i odorek zbyt wielu spoconych cial niepewnej higieny. Mam nadzieje, ze do rana przewieje ![]() Witaj swiezosci, wolnosci i samotnosci od jutra w poludnie!!!!!
#3339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super ze teście wyjeżdżają, czyli co następna wizyta za rok? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
A co on po północy chce robić? Pora spac na takie maluszki
![]() A serio to by ci sie teraz twoja teściowa przydała jak taka chętna do noszenia i wybudzania małego ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Wtajemniczenie
|
wpadlam zobaczyc co na porodowkach slychac
she gratuluje za domciotko trzymam nieustanie kciuki to juz tuz tux a ja mam dalej tak z 5-6 skurczy w ciagu dnia dligie sa cholerstwa i bolesne ale co to te marne kilka skurczyod piatku bede pic napar z lisci malin moze pomoze
#3343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ita co tam napar z liści malin, chipsiki piri piri dziewczyny polecają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Evagwiazdka gratuluję: ) Czekamy na zdjecia.
Cytat:
Nie oglądałam żadnych zdjęć dzisiaj bo tylko z tel czytam i pisze. Może jutro uda się nadrobic Zerwał się u mnie duży wiatr aż kwiatek 1 spadł na ganku resztę poszłam zdjac. Oby trochę popadało ale na spokojnie bo ją to się boję. Stary dom, otwarte pola... ech. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
1: Eeeej, sis, co to tam masz takie fajne? Pokaaaaa...
2. Eeeej, nie pokazesz?! Mamoooooooooo!...
#3346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Ciagle pada deszcz, balkon otwarty. Chłodze sie, jest cuuuuudnie. Spac mi sie juz trochę chce ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Gorąco u mnie cały czas. Brzuch boli i mi niedobrze :-( najgorszy ten upał... Skurczow nie mam mocnych, raczej boli cały czas...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Kejt moze masz to co ja ostatnio mialam? mnie tez bolalo non stop
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam rozróżniać przerwy. Zabieram się za liczenie.... Po prysznicu nie przeszło.
Widzę Paro, że czuwasz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
Na razie skurcze co 5 minut, trwają ok 2 ![]() idę na piłkę, szyjka ciągle dla mnie nieosiagalna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipco
Cytat:
to bedzie wtedy porod watku ![]() ide jeszcze w kimę, a Tobie zycze rozwoju akcji, ... jakby tu przekonac gina na cesarke jutro ... mhmh, znaczy sie dzis, przeciez juz 4:25 , hehe
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-30 o 03:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Jadę na IP, trzymajcie kciuki, żeby to nie był fałszywy alarm! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Urodzona 30 lipca. 1.56 godzina. 57 cm, 3.560 kg. Cesarka
z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-04 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Strasznie sie ciesze ze juz jestes po. Kur.a jak Cie wymeczyli . gratulacje ![]() ![]() Mnie dalej mecza. Boze dali mi jesc dzis raz. Wpiprzalam jak opetana. Bym zdechlego kota zezarla z glodu. Gin mi 3razy probowal przebic wody. Dupa zero rozwarcia. Za drugim razem rzucil rekawica w kosz i wybiegl wsciekly. Wszyscy sa zmeczeni. Byla u mnie rodzina to mi troche humor poprawili. Wszyscy plakali. Moja sistrzyczka ukochana najbardziej. Wsadzili mi znow tampon. Za ok.4,5h maja przyjsc i mi go wyjac i podlaczyc kroplowke. Niedawno zaczelam miec skurcze. Prze mnie na 2. Boli w plecach. Moze cos sie rozkreci jak nie to CC. Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Kejt
![]() Domi no wreszcie! Gratulacje! ![]() Sam trzymaj się! Zostałam dziabnięta raniutko i gdyby nie to, że chcę urodzić to bym nie pozwoliła się dotknąć - bo nadal zła jestem na męża. Teraz mnie brzuch pobolewa i krzyż napierdziela. Oby mi się rozwinęła akcja dzisiaj! Tak sie zastanawiam, czy dobrze zrobiłam jedząc, ale stwierdziłam, że głodna jestem i wolę zjeść bo nie wiadomo kiedy będzie mi dane. ![]() Oli fajne zdjęcia ![]() ![]() She ale mały rudzielec ![]()
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-30 o 05:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
są problemy, odeslali mnie że szpitala, bo nie ma miejsc, mam zaklepane na Starynkiewicza. Miałam ktg, skurcze regularne, na samolocie 1,5-2 cm szyjki, 1 palec przepuszcza. Także mi się zejdzie... No i boli... Ale podobno na Starynkiewicza darmowe znieczulenie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Kejt do boju!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.