|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Fajnie, też kiedyś myślałam o fryzjerstwie, ale rodzice mi wmówili, że to "mało ambitne" i poszłam na coś innego, a teraz wcale nie pracuję w zawodzie, bo w ogóle nie mam do tego serca Także gratuluję sięgania po swoje marzenia !A właśnie... dopiszesz mnie do listy wizyt na 14.11 ?
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
hope- nie byłam bo już nie było potrzeby później. Ustabilizowało się jak mama przyszła, zadzwoniliśmy do położnej i kazała przeczekac jeszcze. Ciotka w szpitalu na ginekologii pracuje już 30 lat i mówiła, że raczej z wysokim trzeba walczyc a tu mała kawka dziennie no i pogoda za oknem też nas nie rozpieszcza więc to się wiąże jedno z drugim
Pallas - wróciłaś już z tej wyczerpującej delegacji? Jak się czujesz??
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-11-07 o 10:13 |
|
|
|
#3333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko najpewniej też będę się wstydziła kurcze jak się przemóc ?
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- No wlasnie..jak sie nawet napić nie mozna teraz;p |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
carolyna - też tak miała z lekarzem którejś wizyty, ogarnęłam się jak nigdy a tu tylko usg przez powłoki
A tak się "wystroiłam"o losie to widzę, że co druga dziś tańcuje przed Tż Hmmm... Ja się chyba nie skuszę, i tak by nie wytrzymał do końca "pokazu"
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-11-07 o 10:18 |
|
|
|
#3336 |
|
Wtajemniczenie
|
Hope gratulacje
|
|
#3337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Dziś już jest trochę lepiej, więc pojechałam do firmy. Ale powiem wam, że już dałam znać w pracy, że od poniedziałku idę na stałe na L4, bo po prostu nie daje rady... Nie wiem, może w drugim trymestrze będzie lepiej, ale nie chcę ich trzymać w takiej niepewności czy przyjdę czy nie przyjdę, bo oni też muszą sobie wszystko zaplanować na przód...
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie
Hanka śpi, kurze powycierane, kwiaty podlane, jeszcze łazienka na dzisiaj, ale to już chyba mężowi zostawię, bo ostatnio się tej chemii tak nawdychałam, że mi aż niedobrze było ![]() Hope, jeszcze raz cieszę się, że wszystko ok. i gratuluję kursu ! :brawo: masz piękne włosy, widać, że to lubisz po cichu zazdroszczę, ja niestety jestem totalny antytalent jeśli chodzi o wszystkie prace manualne, porażka po prostu no ale każdy ma inne talenty, moje jeszcze nie są po prostu odkryte widocznie ![]() Madziuuula no tak o rzucającym się dziecku nie pomyślałam mąż boski i tym PS3 ![]() Dbaj o siebie kochana, może popłucz gardło wodą z solą? Ponoć pomaga.. Nikii niezły patent z tymi orzechami, moja siostra też ma i nikt nie pomyślał z nas o sprzedaży, tylko musieliśmy potem je jeść przez cały rok ![]() Dobrze, że napisałaś do dwakolory, czekamy na wieści… Lolitka super pomysł, mąż na pewno będzie zachwycony!! Pochwal się co kupiłaś, a co do piosenki to polecam Ci Paule Abdul – Rush Rush – bardzo fajna piosenka do takiego tańca dla niezaawansowanych ja Ci powiem, że na trzeźwo bym tego nie zrobiła – mam zbyt niską samoocenę chyba tu masz link: http://www.youtube.com/watch?v=yqyIaNWP0T0KasiaB gratuluję umowy dla męża Monijaaa gratuluję wizyty i cieszę się, że masz gdzie wracać w sensie pracy ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści
Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2013-11-07 o 10:20 |
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
H0pe gratuluję.
Chętnie bym się do Ciebie wybrała :P A tak w ogóle to nie mogę się doczekać wizyty u fryzjerki .... no ale pójdę przed świętami, żeby ładnie wyglądać ![]() Tak w ogóle już się swìat doczekać nie mogę... uwielbiam te spotkania przy rodzinnym stole Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-11-07 o 10:22 |
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3343 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
jakos dzisiaj zle spalam.. I dzisiaj wizyta o 18 :/ yhm..
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
|
#3346 |
|
Rozeznanie
|
Nic to lece na zakupy
![]()
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się w ostatnim czasie święta kojarzą niestety w ciężką pracą.. najpierw kilka dni przygotowań od rana do wieczora a potem tak: szykowanie, jedzenie, sprzątanie i tak w kółko, tak, że jeść za bardzo mi się nie chce to smutne, ale tak to jest jak przychodzi 13 osób i tylko 2, 3 coś robią. Potem zamiast wieczorem sobie posiedzieć to człowiek pada ![]() Cytat:
nie no żartuję, u nas od dawna był podział, że ja "obrabiałam" pokoje i kuchnię, a TŻ łazienkę ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Będzie dobrze, zobaczysz Zresztą my musimy wszystkie zmienić podejście i się cieszyć z tych wizyt, że zobaczymy maluszki, a nie tylko się martwić, że coś jest nie tak To powodzenia!
|
||
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj jeszcze z łóżeczka, ale zaraz muszę wyjść na chwilę po chlebek... i gruszki. Wczoraj kupiłam 1 na spróbowanie i była mega ![]() Niby dużo nie było do nadrabiania, ale coś się znalazło: Niki, wczoraj jak zasłabłam, to byłam w lekkim szoku i nie wiedziałam jak się zachować... wiedziałam tylko, że muszę szybko usiąść, by się nie przewrócić... może następnym razem poproszę kogoś o pomoc, o ile będę miała kogo No i poza tym, nie potrafię prosić obcych ludzi o pomoc... i wizja tego, że może kiedyś będę zdana na czyjąś łąskę mnie przeraża ![]() U rodziców też pełno orzechów... dostaliśmy pół reklamówki ostatnio... chętnie bym sobie je schrupała, ale nie mam czym je rozłupać i tak patrzę się na tą reklamówkę od tygodnia i cierpię ![]() Justyna, a dla mnie wyzwaniem jest właśnie praca z babami Z facetami zawsze się dobrze dogadywałam, ale niestety ciągle mam (nie)przyjemność pracy z koleżankami... no i wiecznie muszę słuchać durnych plot, patrzeć się jak jedna drugiej skacze do oczu a potem się obraża, dąsa po kilka dni, tłumaczyć, że ja nie jestem po niczyjej stronie i ciągle jestem narażona na obrażanie się, obrabianie d(!!!) za plecami i sceny zazdrości Faceci nie mają takich problemów. Im jak leży coś na sercu, to dadzą sobie po razie i sprawa zakończona. Sama też jestem za takim załatwianiem problemów - szybko i skutecznie, bez zbędnego rozczulania się nad sobą. Jest coś do wykonania, to chcę to szybko zrobić i mieć spokój a nie tracić energię na nie wiem co Hope, uff jesteś Madziula, widzę, że teraz Twoja kolej na chorowanie Co do brum-brumków, to ja swego czasu też robiłam takie cuda na talerzu młodszej siostry Poza okaleczaniem misiów lubiła też ośmiorniczki - nacinałam parówki, podsmażałam i zdobiłam ketchupem i musztardą, wyglądały mniej więcej tak: ![]() Lolitka, to Ty jeszcze nigdy nie odstawiłaś striptizu swojemu TŻ ![]() No to migiem szukaj fajnych ciuszków i do dzieła! Ps, chociaż mi też chyba nigdy nie udało się zrobić całego show swojemu TŻ, bo nigdy nie wytrzymał do końca i zawsze rzucał się na mnie i sam kończył mnie rozbierać, bo się nie mógł doczekać ![]() I zapomni już o tamtej babie! Dobrze Ci powiedział! Szkoda mu Jej było A co do muzyki, to ja zawsze wybierałam coś przy czym mi się dobrze tańczy (czyli prawie wszystko co fajne), np to: http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc Co do bielizny, to brzusio fajnie powinien wyglądać w czymś takim: Hope, gratuluje 5 z egzaminu To co, możemy się teraz do Ciebie wbijać na strzyżenie i modelowanie A co do mojego uroseptu, to ja niestety nie mam już wyjścia. Przez ponad miesiąc łykałam Żuravit i zero poprawy
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-11-07 o 10:40 |
||
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizytę
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Pogoda ponura i deszczowa, ciśnienie niskie więc sobie pozwoliłam na mała czarną ![]() Stomatologa mam z głowy i wszystkie ząbki mam ok .Kciuki za wizyty
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
|
|
|
#3351 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Wtajemniczenie
|
pallas ril - nooo dobre....
carolyna - to dobrze ze ci nie grzebal niepotrzebnie. A ogarniecie jest dovre kazda motywacja jest potrzebna ![]() agaaga - mialam tak samo wlasnie tez przez rodzicow bo widząc ze radze sobie w szkole chcieli mojej matury studiow a dzis to wszystko psu na bude, najlepiej dzis maja ci z fachem w ręku. Ale z nauki juz sie wypaliłam po tych wszystkich latach , do szkoly juz bym nie poszla na dwa lata wiec zrobilam sam kurs i jest gites ![]() kasiab- dobrze ze masz speca w rodzinie i doradzi dobrze. tak trzymac dziekuje dziewczynki za gratki;* ogólnie ja sama chce sie wybrać też do fryzjera na trochę przyjemnosci niech koło mnie ktoś zrobi porzadek z moim odrostem... ogólnie mam ambitny plan zejścia do naturalnego koloru ale jak widzę swój odrost i swoją farbę to to bedzie ciężkie zadanie. przymierzam się do naturalniejszych metod rozjaśnienia ciemnego ale to jdnak trwa a ja juz nie chce czekać ;[ tak czy siak niebawem bede sie umawiac i niech robią cokolwiek byle się odświeżyć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam teraz plan powrotu do naturalnego koloru. Mam już taki odrost że hoho! Będę twarda, będę twarda
|
|
|
#3355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz w ciąży jem czipsy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3356 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
Pogoda ponura, wiec na razie się z domu nie ruszam popiszę troszkę prace magisterską hehe ![]() Kurcze plecki nadal bola i to tak dość... co chwilę zmieniam pozycje siedzenia ehhh a właśnie u mnie wizyta 15.11 dopiszecie mnie? ![]()
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamuśki
)Hope brawo za 5 ) Ja też lubię grzebać włosach ale najbardziej przy paznokciach. Tylko jak to bywa "szewc bez butów chodzi" tak ja mam paznokcie w opłakanym stanie. Planuje na święta sobie zażelować co by jakoś wyglądały a malować co drugi dzien nie trzeba.Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Kurcze podziwiam, ze tak tańczycie przed TZ ja bym pękła ze śmiechu prędzej niż bym coś takiego zrobiła. Chociaż my i tak mieliśmy kolorowe życie seksualne hehehh Ale tańczyć nie tanczyłam, teraz w ogóle moje libido jest równe zeru więc nici. Trochę mi szkoda TZ ale ja nie lubię na siłę bo tak trzeba, bo obowiązek - jak to kiedyś usłyszałam. Nie mam ochoty to nie ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- kurde ja ciapa nie zamoczyłam ciecierzycy wczoraj i dzis bedziemy jesc obiad chyba o 16tej dopiero Idę coś przekąsić bo mi kiszki marsza grają
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Witam mamusie, siedzie w pracy i pije soczek porzeczkowy, która sama w tym roku zrobiłam z 5kg owoców :d na ta pore jak znalazł. Tym bardziej ze co chwile mijam osoby ktore kichaja i kaszla. Godzinne temu nadrobiłam wszystkie wpisy, ale pewnie teraz jest ich znowu masa. Chyba nie dam rady byc z Wami tak na bieżąco.
Wiec opisze co u mnie. Wczoraj miałam wizytę nie do konca jestem z niej zadowolona bo nie miałam usg. Ale Pani doktor stwierdziła ze skoro miałam 2 tygodnie temu to teraz nie ma co robic bo zbyt czesto jesli nie ma koniecznosci to sie nie powinno tez robic. Wiec mnie tylko zbadała. No i powiedziała ze szyjka bardzo ładnie sie rozwineła bo jest długa i dobrze ułozona jakos tak to ujeła w słowach. No i powiedziała, że wyglada jak na 16-17 tydzien. Ale ze wzgledu na to ze u mnie ciezko stwierdzic przez te nieregularne okresy kiedy mogło dojsc do zaplodnienia to kazała mi teraz bardzo obserwowac czy nie czuje ruchów dzidziusia. Jak tylko poczuje mam zapisac kiedy to było. Powiedziała ze powinnam czuc jakiby motylki dotykały mi brzucha no i kolejna wizyta na 4 grudnia. W miedzyczasie mam sie probowac umowic na badania połowkowe do łodzi ale moze byc ciezko dostac skierowanie na NFZ ale babeczka powiedziała mi zebym probowała. Jak nie to pojde prywatnie.Ale sie rozpisałam. Chetnie bym z Wami porozmawiała bo tak tu miło. Ale na wizaz zajrzałam około 10 a juz jest prawie 12 przy sniadaniu zdazyłam opisac co u mnie. |
|
|
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam i dupa.Nic mi się nie podobało,a jak już to cena była powalająca..
,także chyba nici ze striptizu chyba,że wyciągne jakiś komplet swojej bielizny..ehh aż mi się odechciało..nie tak miało być buuuu..W dodatku w tych sklepach to tak duszno i grzeją,że słabo mi co chwile było to stwierdziłam,że wracam do domu. Hope gratulacje |
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mów bo mi się chce
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Także gratuluję sięgania po swoje marzenia
!

kurcze jak się przemóc ?

..

No i poza tym, nie potrafię prosić obcych ludzi o pomoc...
i wizja tego, że może kiedyś będę zdana na czyjąś łąskę mnie przeraża 
Z facetami zawsze się dobrze dogadywałam, ale niestety ciągle mam (nie)przyjemność pracy z koleżankami... no i wiecznie muszę słuchać durnych plot, patrzeć się jak jedna drugiej skacze do oczu a potem się obraża, dąsa po kilka dni, tłumaczyć, że ja nie jestem po niczyjej stronie i ciągle jestem narażona na obrażanie się, obrabianie d(!!!) za plecami i sceny zazdrości
Faceci nie mają takich problemów. Im jak leży coś na sercu, to dadzą sobie po razie i sprawa zakończona. Sama też jestem za takim załatwianiem problemów - szybko i skutecznie, bez zbędnego rozczulania się nad sobą. Jest coś do wykonania, to chcę to szybko zrobić i mieć spokój a nie tracić energię na nie wiem co

,także chyba nici ze striptizu chyba,że wyciągne jakiś komplet swojej bielizny..ehh aż mi się odechciało..nie tak miało być buuuu..