Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 10:11   #3331
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
agaaga - ja jestem bardziej zapaleńcem upięć i czesania niż farbowania strzyżenia etc ale jak ktoś prosi to też chętnie robię. Póki co weekendowe hobby, do ktorego nigdy nie mialam po drodze a zycie posłało mnie w innym kierunku, ale sama dla siebie postanowilam choc czesciowo spelnic marzenie i jakos to zapieczętować

Fajnie, też kiedyś myślałam o fryzjerstwie, ale rodzice mi wmówili, że to "mało ambitne" i poszłam na coś innego, a teraz wcale nie pracuję w zawodzie, bo w ogóle nie mam do tego serca Także gratuluję sięgania po swoje marzenia !
A właśnie... dopiszesz mnie do listy wizyt na 14.11 ?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:12   #3332
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

hope- nie byłam bo już nie było potrzeby później. Ustabilizowało się jak mama przyszła, zadzwoniliśmy do położnej i kazała przeczekac jeszcze. Ciotka w szpitalu na ginekologii pracuje już 30 lat i mówiła, że raczej z wysokim trzeba walczyc a tu mała kawka dziennie no i pogoda za oknem też nas nie rozpieszcza więc to się wiąże jedno z drugim

Pallas - wróciłaś już z tej wyczerpującej delegacji? Jak się czujesz??
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:13
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:14   #3333
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś tańczyłam przy tym przed mężem, ćwiczyłam przed lustrem, ale przy nim połowy nie zrobiłam bo się wstydziłam, ale i tak mu się podobało.
http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s
WOw, super to jest, może też skorzystam
tylko najpewniej też będę się wstydziła kurcze jak się przemóc ?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:15   #3334
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to to są dwie najlepsze sceny ze striptizem ever:
http://www.youtube.com/watch?v=0xbmL3YTF18
http://www.youtube.com/watch?v=XaiObjkx_OI

i muzyka mi się mega podoba
o w morde!! Ja przed chwila cos probowałam stworzyc przed lustrem i stwierdziłam że chyba się od razu rozbiore

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
No wlasnie..jak sie nawet napić nie mozna teraz;p
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:15   #3335
kasiab91
Zakorzenienie

carolyna - też tak miała z lekarzem którejś wizyty, ogarnęłam się jak nigdy a tu tylko usg przez powłoki A tak się "wystroiłam"

o losie to widzę, że co druga dziś tańcuje przed Tż Hmmm... Ja się chyba nie skuszę, i tak by nie wytrzymał do końca "pokazu"
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:18
Stary 2013-11-07, 10:16   #3336
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hope gratulacje

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:17   #3337
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Pallas - wróciłaś już z tej wyczerpującej delegacji? Jak się czujesz??
Nieee.. Do piątku jestem... Wczoraj było tak źle, ze zostałam w hotelu i cały dzień pracowałam z łóżka (jak to brzmi ). Dziś już jest trochę lepiej, więc pojechałam do firmy. Ale powiem wam, że już dałam znać w pracy, że od poniedziałku idę na stałe na L4, bo po prostu nie daje rady... Nie wiem, może w drugim trymestrze będzie lepiej, ale nie chcę ich trzymać w takiej niepewności czy przyjdę czy nie przyjdę, bo oni też muszą sobie wszystko zaplanować na przód...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 10:18   #3338
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
o w morde!! Ja przed chwila cos probowałam stworzyc przed lustrem i stwierdziłam że chyba się od razu rozbiore
To też jest sposób

Stary 2013-11-07, 10:18   #3339
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie ponownie Hanka śpi, kurze powycierane, kwiaty podlane, jeszcze łazienka na dzisiaj, ale to już chyba mężowi zostawię, bo ostatnio się tej chemii tak nawdychałam, że mi aż niedobrze było

Hope, jeszcze raz cieszę się, że wszystko ok. i gratuluję kursu ! :brawo: masz piękne włosy, widać, że to lubisz po cichu zazdroszczę, ja niestety jestem totalny antytalent jeśli chodzi o wszystkie prace manualne, porażka po prostu no ale każdy ma inne talenty, moje jeszcze nie są po prostu odkryte widocznie

Madziuuula no tak o rzucającym się dziecku nie pomyślałam mąż boski i tym PS3 a i tekst do gapiącej się baby bardzo dobry, jak mnie wkurzają takie osoby, które myślą, że my te dzieci chyba ze skóry obdzieramy żywcem i się lampią jak na niewiadomo jakie widowisko
Dbaj o siebie kochana, może popłucz gardło wodą z solą? Ponoć pomaga..

Nikii niezły patent z tymi orzechami, moja siostra też ma i nikt nie pomyślał z nas o sprzedaży, tylko musieliśmy potem je jeść przez cały rok
Dobrze, że napisałaś do dwakolory, czekamy na wieści…

Lolitka super pomysł, mąż na pewno będzie zachwycony!! Pochwal się co kupiłaś, a co do piosenki to polecam Ci Paule Abdul – Rush Rush – bardzo fajna piosenka do takiego tańca dla niezaawansowanych ja Ci powiem, że na trzeźwo bym tego nie zrobiła – mam zbyt niską samoocenę chyba tu masz link: http://www.youtube.com/watch?v=yqyIaNWP0T0

KasiaB gratuluję umowy dla męża

Monijaaa gratuluję wizyty i cieszę się, że masz gdzie wracać w sensie pracy

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści

Edytowane przez kasian86
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:20
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:19   #3340
paulka0212
Wtajemniczenie

H0pe gratuluję.
Chętnie bym się do Ciebie wybrała :P
A tak w ogóle to nie mogę się doczekać wizyty u fryzjerki .... no ale pójdę przed świętami, żeby ładnie wyglądać

Tak w ogóle już się swìat doczekać nie mogę... uwielbiam te spotkania przy rodzinnym stole

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:22
paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:21   #3341
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie Hanka śpi, kurze powycierane, kwiaty podlane, jeszcze łazienka na dzisiaj, ale to już chyba mężowi zostawię, bo ostatnio się tej chemii tak nawdychałam, że mi aż niedobrze było
Zazdroszczę, nie przypominam sobie, żeby mój kiedykolwiek mył łazienkę czy ubikację ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 10:23   #3342
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Nieee.. Do piątku jestem... Wczoraj było tak źle, ze zostałam w hotelu i cały dzień pracowałam z łóżka (jak to brzmi ). Dziś już jest trochę lepiej, więc pojechałam do firmy. Ale powiem wam, że już dałam znać w pracy, że od poniedziałku idę na stałe na L4, bo po prostu nie daje rady... Nie wiem, może w drugim trymestrze będzie lepiej, ale nie chcę ich trzymać w takiej niepewności czy przyjdę czy nie przyjdę, bo oni też muszą sobie wszystko zaplanować na przód...
Odpoczywaj dużo i nie przemęczaj się Na L4 odpoczniesz sobie w 100%
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-07, 10:26   #3343
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Mi bardzo pomagały ćwiczenia przed lustrem, wtedy było łatwiej
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:26   #3344
gosius91
Zakorzenienie

Witajcie

jakos dzisiaj zle spalam.. I dzisiaj wizyta o 18 :/ yhm..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:27   #3345
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Witajcie

Będzie dobrze 3mam kciuki
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-07, 10:29   #3346
lolitka888
Rozeznanie

Nic to lece na zakupy
Stary 2013-11-07, 10:33   #3347
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
H0pe gratuluję.
Chętnie bym się do Ciebie wybrała :P
A tak w ogóle to nie mogę się doczekać wizyty u fryzjerki .... no ale pójdę przed świętami, żeby ładnie wyglądać

Tak w ogóle już się swìat doczekać nie mogę... uwielbiam te spotkania przy rodzinnym stole

Ja właśnie też bym się chętnie wybrała, ale muszę czekać do II trymestru, chociaż już mnie kusi okrutnie, w końcu i tak moja fryzjerka stosuje farby bez amoniaku.. no ale tyle wytrzymałam to te 3 tygodnie jeszcze dam radę

Mi się w ostatnim czasie święta kojarzą niestety w ciężką pracą.. najpierw kilka dni przygotowań od rana do wieczora a potem tak: szykowanie, jedzenie, sprzątanie i tak w kółko, tak, że jeść za bardzo mi się nie chce to smutne, ale tak to jest jak przychodzi 13 osób i tylko 2, 3 coś robią. Potem zamiast wieczorem sobie posiedzieć to człowiek pada

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, nie przypominam sobie, żeby mój kiedykolwiek mył łazienkę czy ubikację ..
No wiesz korzysta sam to niech myje nie no żartuję, u nas od dawna był podział, że ja "obrabiałam" pokoje i kuchnię, a TŻ łazienkę może podział nierówny, ale już się nie czepiam

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Witajcie

Będzie dobrze, zobaczysz

Zresztą my musimy wszystkie zmienić podejście i się cieszyć z tych wizyt, że zobaczymy maluszki, a nie tylko się martwić, że coś jest nie tak

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Nic to lece na zakupy
To powodzenia!
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:34   #3348
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam
Dzisiaj jeszcze z łóżeczka, ale zaraz muszę wyjść na chwilę po chlebek... i gruszki. Wczoraj kupiłam 1 na spróbowanie i była mega

Niby dużo nie było do nadrabiania, ale coś się znalazło:

Niki, wczoraj jak zasłabłam, to byłam w lekkim szoku i nie wiedziałam jak się zachować... wiedziałam tylko, że muszę szybko usiąść, by się nie przewrócić... może następnym razem poproszę kogoś o pomoc, o ile będę miała kogo No i poza tym, nie potrafię prosić obcych ludzi o pomoc... i wizja tego, że może kiedyś będę zdana na czyjąś łąskę mnie przeraża

U rodziców też pełno orzechów... dostaliśmy pół reklamówki ostatnio... chętnie bym sobie je schrupała, ale nie mam czym je rozłupać i tak patrzę się na tą reklamówkę od tygodnia i cierpię

Justyna, a dla mnie wyzwaniem jest właśnie praca z babami Z facetami zawsze się dobrze dogadywałam, ale niestety ciągle mam (nie)przyjemność pracy z koleżankami... no i wiecznie muszę słuchać durnych plot, patrzeć się jak jedna drugiej skacze do oczu a potem się obraża, dąsa po kilka dni, tłumaczyć, że ja nie jestem po niczyjej stronie i ciągle jestem narażona na obrażanie się, obrabianie d(!!!) za plecami i sceny zazdrości Faceci nie mają takich problemów. Im jak leży coś na sercu, to dadzą sobie po razie i sprawa zakończona. Sama też jestem za takim załatwianiem problemów - szybko i skutecznie, bez zbędnego rozczulania się nad sobą. Jest coś do wykonania, to chcę to szybko zrobić i mieć spokój a nie tracić energię na nie wiem co

Hope, uff jesteś

Madziula, widzę, że teraz Twoja kolej na chorowanie mam te same objawy, ale już mi lepiej Bardzo mi pomaga ciepła herbata z miodem i cytryną no i leżenie (ja sobie mogę na to pozwolić).
Co do brum-brumków, to ja swego czasu też robiłam takie cuda na talerzu młodszej siostry Ale na Nią to wszystko działało. Nawet ziemniaki zjadała (lepiłam z nich misia) i miała ubaw, że teraz pozbawi misia ucha, a teraz łapki, a teraz mu oko wydłubie - taka sadystka mała Poza okaleczaniem misiów lubiła też ośmiorniczki - nacinałam parówki, podsmażałam i zdobiłam ketchupem i musztardą, wyglądały mniej więcej tak: Musisz próbować, może w końcu trafisz w gusta syna

Lolitka, to Ty jeszcze nigdy nie odstawiłaś striptizu swojemu TŻ
No to migiem szukaj fajnych ciuszków i do dzieła!
Ps, chociaż mi też chyba nigdy nie udało się zrobić całego show swojemu TŻ, bo nigdy nie wytrzymał do końca i zawsze rzucał się na mnie i sam kończył mnie rozbierać, bo się nie mógł doczekać
I zapomni już o tamtej babie! Dobrze Ci powiedział! Szkoda mu Jej było Mi też się Jej szkoda zrobiło, jak to czytałam Gorszej Jej rekomendacji dać nie mógł

A co do muzyki, to ja zawsze wybierałam coś przy czym mi się dobrze tańczy (czyli prawie wszystko co fajne), np to: http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc

Co do bielizny, to brzusio fajnie powinien wyglądać w czymś takim:

Hope, gratuluje 5 z egzaminu To co, możemy się teraz do Ciebie wbijać na strzyżenie i modelowanie

A co do mojego uroseptu, to ja niestety nie mam już wyjścia. Przez ponad miesiąc łykałam Żuravit i zero poprawy Myślę, że te bakterie, które mam są dużo groźniejsze niż potencjalne ryzyko, którego nie zbadano

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:40
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:35   #3349
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
\

o losie to widzę, że co druga dziś tańcuje przed Tż Hmmm... Ja się chyba nie skuszę, i tak by nie wytrzymał do końca "pokazu"
Racja, ja też kilka razy próbowałam tańczyć. Ani razu nie skończyłam....

Cytat:
Witajcie
Trzymam kciuki za wizytę
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 10:40   #3350
wranes
Raczkowanie

Witajcie
Pogoda ponura i deszczowa, ciśnienie niskie więc sobie pozwoliłam na mała czarną
Stomatologa mam z głowy i wszystkie ząbki mam ok .
Kciuki za wizyty
2011 - 16 tc ze szwem McDonalda
2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc
30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo
09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc
wranes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:40   #3351
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Mi bardzo pomagały ćwiczenia przed lustrem, wtedy było łatwiej
Największe lustro mamy w przedpokoju... Mieszkamy z babcią myslę, że dziwnie by na mnie patrzyła jakbym wyginała się do lustra hihi
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:49   #3352
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Największe lustro mamy w przedpokoju... Mieszkamy z babcią myslę, że dziwnie by na mnie patrzyła jakbym wyginała się do lustra hihi
No tak, ja ćwiczyłam jak byłam zupełnie sama. Swoją droga, ale by miała babcia minę
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:55   #3353
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

pallas ril - nooo dobre....

carolyna - to dobrze ze ci nie grzebal niepotrzebnie. A ogarniecie jest dovre kazda motywacja jest potrzebna

agaaga - mialam tak samo wlasnie tez przez rodzicow bo widząc ze radze sobie w szkole chcieli mojej matury studiow a dzis to wszystko psu na bude, najlepiej dzis maja ci z fachem w ręku. Ale z nauki juz sie wypaliłam po tych wszystkich latach , do szkoly juz bym nie poszla na dwa lata wiec zrobilam sam kurs i jest gites

kasiab-
dobrze ze masz speca w rodzinie i doradzi dobrze. tak trzymac

dziekuje dziewczynki za gratki;* ogólnie ja sama chce sie wybrać też do fryzjera na trochę przyjemnosci niech koło mnie ktoś zrobi porzadek z moim odrostem... ogólnie mam ambitny plan zejścia do naturalnego koloru ale jak widzę swój odrost i swoją farbę to to bedzie ciężkie zadanie. przymierzam się do naturalniejszych metod rozjaśnienia ciemnego ale to jdnak trwa a ja juz nie chce czekać ;[ tak czy siak niebawem bede sie umawiac i niech robią cokolwiek byle się odświeżyć
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 11:18   #3354
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje dziewczynki za gratki;* ogólnie ja sama chce sie wybrać też do fryzjera na trochę przyjemnosci niech koło mnie ktoś zrobi porzadek z moim odrostem... ogólnie mam ambitny plan zejścia do naturalnego koloru ale jak widzę swój odrost i swoją farbę to to bedzie ciężkie zadanie. przymierzam się do naturalniejszych metod rozjaśnienia ciemnego ale to jdnak trwa a ja juz nie chce czekać ;[ tak czy siak niebawem bede sie umawiac i niech robią cokolwiek byle się odświeżyć
Ja również gratuluję
Też mam teraz plan powrotu do naturalnego koloru. Mam już taki odrost że hoho! Będę twarda, będę twarda
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:20   #3355
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też zamierzam wrócić do naturalnego koloru, chcę ufarbować włoski na podobny kolor do mojego i czekać aż odrosną

Pierwszy raz w ciąży jem czipsy paprykowe, grubokrojone mniam

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:29   #3356
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim

Pogoda ponura, wiec na razie się z domu nie ruszam popiszę troszkę prace magisterską hehe

Kurcze plecki nadal bola i to tak dość... co chwilę zmieniam pozycje siedzenia ehhh

a właśnie u mnie wizyta 15.11 dopiszecie mnie?

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:33   #3357
janeczka7891
Zadomowienie

Hej Mamuśki )

Hope brawo za 5 ) Ja też lubię grzebać włosach ale najbardziej przy paznokciach. Tylko jak to bywa "szewc bez butów chodzi" tak ja mam paznokcie w opłakanym stanie. Planuje na święta sobie zażelować co by jakoś wyglądały a malować co drugi dzien nie trzeba.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Kurcze podziwiam, ze tak tańczycie przed TZ ja bym pękła ze śmiechu prędzej niż bym coś takiego zrobiła. Chociaż my i tak mieliśmy kolorowe życie seksualne hehehh Różne pomysły nam do głowy przychodziły Ale tańczyć nie tanczyłam, teraz w ogóle moje libido jest równe zeru więc nici. Trochę mi szkoda TZ ale ja nie lubię na siłę bo tak trzeba, bo obowiązek - jak to kiedyś usłyszałam. Nie mam ochoty to nie

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

kurde ja ciapa nie zamoczyłam ciecierzycy wczoraj i dzis bedziemy jesc obiad chyba o 16tej dopiero zanim mi się to wszystko przygotuje. Ehhhh miesa nie wyciągnęłam żeby rozmrozić, masakra jaka ja nieogarnięta jestem.... !!!!!!!!

Idę coś przekąsić bo mi kiszki marsza grają
Stary 2013-11-07, 11:36   #3358
ab_cd
Rozeznanie

Witam mamusie, siedzie w pracy i pije soczek porzeczkowy, która sama w tym roku zrobiłam z 5kg owoców :d na ta pore jak znalazł. Tym bardziej ze co chwile mijam osoby ktore kichaja i kaszla. Godzinne temu nadrobiłam wszystkie wpisy, ale pewnie teraz jest ich znowu masa. Chyba nie dam rady byc z Wami tak na bieżąco.

Wiec opisze co u mnie. Wczoraj miałam wizytę nie do konca jestem z niej zadowolona bo nie miałam usg. Ale Pani doktor stwierdziła ze skoro miałam 2 tygodnie temu to teraz nie ma co robic bo zbyt czesto jesli nie ma koniecznosci to sie nie powinno tez robic. Wiec mnie tylko zbadała. No i powiedziała ze szyjka bardzo ładnie sie rozwineła bo jest długa i dobrze ułozona jakos tak to ujeła w słowach. No i powiedziała, że wyglada jak na 16-17 tydzien. Ale ze wzgledu na to ze u mnie ciezko stwierdzic przez te nieregularne okresy kiedy mogło dojsc do zaplodnienia to kazała mi teraz bardzo obserwowac czy nie czuje ruchów dzidziusia. Jak tylko poczuje mam zapisac kiedy to było. Powiedziała ze powinnam czuc jakiby motylki dotykały mi brzucha no i kolejna wizyta na 4 grudnia. W miedzyczasie mam sie probowac umowic na badania połowkowe do łodzi ale moze byc ciezko dostac skierowanie na NFZ ale babeczka powiedziała mi zebym probowała. Jak nie to pojde prywatnie.

Ale sie rozpisałam. Chetnie bym z Wami porozmawiała bo tak tu miło. Ale na wizaz zajrzałam około 10 a juz jest prawie 12 przy sniadaniu zdazyłam opisac co u mnie.
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:37   #3359
lolitka888
Rozeznanie

Wróciłam i dupa.Nic mi się nie podobało,a jak już to cena była powalająca..,także chyba nici ze striptizu chyba,że wyciągne jakiś komplet swojej bielizny..ehh aż mi się odechciało..nie tak miało być buuuu..
W dodatku w tych sklepach to tak duszno i grzeją,że słabo mi co chwile było to stwierdziłam,że wracam do domu.

Hope gratulacje zdolna dziewczynka z Ciebie!
Stary 2013-11-07, 11:38   #3360
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
carolyna - to dobrze ze ci nie grzebal niepotrzebnie. A ogarniecie jest dovre kazda motywacja jest potrzebna
pytał się czy nie plamię/nie mam brudnego śluzu, jak powiedziałam że nie, to stwierdził że nie będzie grzebał
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz w ciąży jem czipsy paprykowe, grubokrojone mniam
nie mów bo mi się chce

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości