![]() |
#3331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Hej Żmijko, mało czasu mam ostatnio i rzadko siedzę przed laptopem ale pamiętam o moich wizażankach cały czas
![]() Co do garden.co.uk przesyłkę(poleconą) dostarcza Royal Mail ![]()
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spoko ze poczta wysyłaja, bo jak ostatnio dostałam paczke z Body Shopu, to dostawca był UPC i paczke zostawili u sasiadów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zadomowienie
|
Ja zamawiam z Littlewoodsa i czesto zostawiaja paczki u sasiadow. Kiedys dostalam tez taka ulotke, co moga zrobic z moja paczka, jesli nie ma mnie w domu. M.in. bylo, ze moga ja zostawic na werandzie, w ogrodzie i u sasiadow oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim dali moja paczke kolejnej sasiadce, a ta potem mi, wiec paczka sobie powedrowała po paru domach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Jesli znam date przesylki, to staram sie byc w domu. Niektore firmy dzwonia najpierw, zanim cos przywioza. Sa tez tacy, co nie zostawiaja paczki, tylko umawiaja sie na inny termin, jesli Cie w domu nie ma. Wtedy pzrewaznie jednak tzreba dodatkowo zaplacic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,mam pytanie,czy w Boots'ie dostane zele do stylizacji paznokci?Jesli nie tam,to gdzie ewentualnie moge je dostac?w centrach handlowych,a moze droga internetowa?Interesuja mnie dokladnie zele Ibd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Poszukaj na ebayu. Znalazlam tez swego czasu pare sklepow internetwoych, ale tzreba w wiekszosci udowodnic, ze prowadzi sie w;asna dzialalnosc.
W Argosie maja takie zestawy z lampa, ale to troszke badziew. Ja bym szukala na ebayu. Sa sklepy, ktore sie tam wystawiaja i mozna znalezc wszystko u jednego sprzedawcy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Raczkowanie
|
Pytam bo wybieram sie do Polski,mam tam troche swoich "starych"klientek,nie wiem czy kupujac w Polsce zele nie przeplace,moze jenak sprobuje z tego ebay'a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
hej,powiedzcie mi co to sa tek kwasy i filtry??????????
nie doczytalam watku do konca,bo jak same wiecie duuuuuzo tego ![]() mam okropna cere,porowata,chropowata, przesuszona gdzie nie gdzie i do tego jakies kretynskie krostki co jakis czas! probowalam juz wielu kosmetykow i nic ![]() mozecie mi cos polecic chociaz ta ne cholerne pory?! ja juz naprawde nie wiem co robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obiecuję, że się zamelduję wkrótce na wątku ![]()
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
Sklepy Sally's powinny miec. To sklepy dla profesjonalistow (fryzjerow etc) ale sprzedaja dla publiki, tylko wyzsza cena wtedy.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Raczkowanie
|
Witam wizażanki
![]() Mam pytane gdzie mogę dostać błyszczyk Laura Mercier bare beige? Z góry dziękuję za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Millanna za podpowiedź, ale z tego co się orientuje to tu gdzie mieszkam nie ma tego sklepu. Hmmm szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Rozeznanie
|
hej
prawie sie nie odzywam, ale podczytuje regularnie, postanowilam napisac, bo ktos wspomnial o bonus time na lancome w bootsie, wiec zaopatrzylam sie dzisiaj w dwa blyszczyki i chcialam wam napisac co jest w gratisach, wiec: Perfumy - magnifique - bardzo fajne, mascara - hypnose. make up remover - BI-FACIL do wyboru; Paletka - 9 cieni w kolorach brazowych, bezowych i jeden rozowawy (to mam) ALBO 4 cienie + bronzer do wyboru: krem nawilzajacy Hydra zen i mini juice tube (to mam) ALBO krem liftingujacy i szminka Clinique tez ma bonus w boots, ale nie przyjrzalam sie, wiem ze jest: 7 day scrub DDM Lotion Puder brazujacy Od niedawna zakochalam sie w mineralach i doszlam do wniosku, ze lepiej jest zamawiac ze Stanow, np. EDM jest taniutki, wiec wole doplacic 15£ za szybka przesylke, dochodzi do mnie w 3-4 dni, ostatnia paczka doszla szybciej niz Eartincity. Teraz czekam na probki joppy z darmowa przesylka zobaczymy ile to potrwa.
#3348 |
Wtajemniczenie
|
Kobitki - szczegolnie te z 30 na karku, albo blisko- jakich kremow do twarzy uzywacie?
Mi sie znudzilo juz testowanie, kupilam ostatnio Clarins Multi Day cos tam, i skora jest super miekka po nim i zdrowo wyglada ale dostaje wypryskow! Co mozecie polecic? W kazdym budzecie - takze piszcie!! xx |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zadomowienie
|
A czy ktoras z Was probowala juz Cargo Lash Activator? Jutro mam zamiar wybrac sie po to cudo. Znalazlam na jakims forum info, ze rewelacja.
Edit My friend used the Extra Offers Kiosk and received different offers to me. Why is that? The offers made available to you are based on your Advantage Card purchasing history at Boots. We try our best to tailor our offers to what you've bought in the past and what we think may be of interest to you. To znalazlma na stronie Bootsa, wiec nikt mi nie powie, ze mozna wszystko za punkty kupic. Edytowane przez Chaos_Girl Czas edycji: 2009-08-26 o 13:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Mieszkam sobie w Polsce ![]() Czy jest może jakaś nadzieja że uda mi się zdobyć ten kosmetyk??? POMÓŻCIE!!!! Edytowane przez paula1234w Czas edycji: 2009-09-02 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak zakladalas karte Boots'a to na bank mialas to napisane w terms& conditions przynajmniej ja mialam Cytat:
![]() |
#3352 |
Przyczajenie
|
No wlasnie wiem ze na ebayu jest tylko nie bardzo jestem zorientowana jak to jest z płatnościami w Funtach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu chodzi o dodatkowe oferty w postaci dodatkowych bonusowych punktow lub znizek na niektore produkty. Cytat:
A za punkty mozna wszystko kupic oprocz mleka pierwszego dla niemowlat. Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-09-02 o 13:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
No patrzcie, a ja używałam tego kiosku tylko do odczytu moich punktów, nie interesowałam się niczym innym ale teraz przy następnych zakupach zajrzę jakie mają oferty
![]()
#3355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szien ja wlasnie mowie otym, ale niektore dziewczyny upieraja sie, ze mozna wszystko kupic. Moze cos sie komus myli z Tesco. Edytowane przez Chaos_Girl Czas edycji: 2009-09-02 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj cytat dotyczyl dodatkowych ofert z "kiosku", podobnie jak Twoj... Czytanie ze zrozumieniem sie klania. ![]() Ja napisalam, ze wszystko mozna za punkty kupic bo jak zyje i uzywam karty bootsa to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zeby sie czegos za punkty kupic nie dalo (procz mleka pierwszego jak juz pisalam). Moze nie mialas wystarczajacej liczby punktow po prostu i dlatego Ci powiedziano, ze czegos kupic nie mozesz? A moze wkleisz ta czesc "regulaminu" ktora rzeczywiscie dotyczy karty bootsa i ograniczen jej uzycia. ![]() Edit: Znalazlam Cytat:
![]() Caly artykul tu: http://www.boots.com/en/Advantage-Ca...ms-Conditions/ Co nie zmienia faktu, ze nigdy nie zwracalam uwagi na te ich * i wszystko sie kupic za punkty dalo. ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-09-02 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Juz sobie wczesniej przeczytalam ten regulamin i zauwazylam o tej *. Tylko ja spytalam jakas upzrejma pania z Bootsa i ta odeslala mnie do kiosku. Mialam wtedy punktow n aponad 40 funtow, wiec to chyba nie malo. Widac panie z tego sklepu troche sa nie doinformowane. Teraz sama bede sprawdzac, ktore produkty maja gwiazdke i panie odsylac do regulaminu.
Czytanie ze zrozumieniem-dobrze, ze tY taka rozumna i mozesz mi wszystko wytlumaczyc. Edytowane przez Chaos_Girl Czas edycji: 2009-09-02 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Punktami nie mozna placic za mleko dla dzieci, leki i chyba pieluchy. Na cenach w Bootsie sa wydrukowane takie gwiazdki. Jesli ta gwiazdka jest - mozna placic punktami. Co do przytoczonej przez ciebie wypowiedzi, chodzi o to, ze kiosk z kuponami dobiera je w zaleznosci od historii twoich zakupow, nie o to, ze mozesz placic punktami tylko za wybrane produkty. Mam nadzieje, ze pomoglam. ![]()
![]() |
#3359 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.