Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-13, 21:47   #3331
neska002
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Pocwiczylam godzinke, nawet ponad i mnie miesnie teraz pieka Dziewczyny a Wy robicie rozgrzewke i rozciaganie przy cwiczeniach ?
Przed zawsze rozgrzewka u mnie obowiązkowa. Albo w postaci skakanki (10-20 minut) albo w postaci marszu w miejscu, jakiś tam wygibasów i innych podskoków. A po ćwiczeniach rozciągam się również zawsze co najmniej 10-15 minut.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Neska nie daj sie!
Charakter mam uparty, zawzięta jestem strasznie, czasami nawet za bardzo. Dlatego spokojna głowa - tak łatwo się nie poddam i nie dam zdeptać. Walczę do końca! Zawsze.

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:47   #3332
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Bardzo fajny pomysł z tymi wyzwaniami! Ja z natury jestem zawsze blada, mam jasną cerę i przydałoby mi się trochę kolorku. Ale może jedną dziennie? Bo nie wiem, czy dam radę z dwiema.

Pochwalę się, że też mam w końcu wolne. Jeszcze ponad dwa tygodnie lenistwa.
Stary 2014-02-13, 21:50   #3333
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
ja jestem za - dwie marchewki + litr wody z cytryną to może zacznjmy jutro do przyszłej niedzieli-tak żebyśmy zaczynały wyzwania od poniedziałków?
dobra jesteś, ja sama jakoś nie umiem ćwiczyć
Dołączam się do wyzwania - marchewki jem od dawna po 2 sztuki dziennie, a wodę z cytryną również piję tylko trochę mniej. Tera zwiększę jej ilość.
Genialny pomysł z tymi wyzwaniami.

Stary 2014-02-13, 21:55   #3334
Karolinek1987
Zakorzenienie

no to super, że Wam się podoba

Lenik trzeba się wziąć w garść następne wyzwanie możemy zrobić ćwiczeniowe to się zmobilizujesz
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 00:02   #3335
vyenna
Zadomowienie

Na nic dzisiaj nie mam siły. Jestem po podróży, dzień też był taki jakiś stresujący, więc padam na twarz
Ja lubię mieć bladą buzie, więc zrezygnuję z wcinania marchewki

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 07:12   #3336
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

marchewka marchewce nie rowna... wiec niech bedzie ok 100 gramowa porcja.

Wczoraj poleglam krakersy i pieczywo wieczorem juz powiedzialam TZtowi ze nie kupujemy ciastek... jemu tez to na zdrowie wyjdzie :P i chleba tez juz nie bede kupowac tylko bulki... Za bardzo lubie swiezy chleb

Eh... Dzis nowy dzien i czysta lista od grzechow

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 07:15   #3337
Karolinek1987
Zakorzenienie

Kocie ja też podjadałam kiedyś krakersy dopóki nie sprawdziłam ile mają tłuszczu i węgli naraz
a ja wstałam w nocy i poszłąm do lodówki.... nie wiem co mnie napadło ale zjadłam tylko plasyerek parówki wielkości paznokcia więc nie jest źle-w szafce były herbatniki i delicje więc zaliczam noc do udanych
dobra biorę się za skalpel
Stary 2014-02-14, 07:20   #3338
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Kocie ja też podjadałam kiedyś krakersy dopóki nie sprawdziłam ile mają tłuszczu i węgli naraz
a ja wstałam w nocy i poszłąm do lodówki.... nie wiem co mnie napadło ale zjadłam tylko plasyerek parówki wielkości paznokcia więc nie jest źle-w szafce były herbatniki i delicje więc zaliczam noc do udanych
uff. to uwazaj bo bylo juz blisko.

Mnie to wieczorne zarcie kusi zawsze w dni ktore cwicze.. chyba ze zmeczenia.
Dziewczyny, znacie jakies skuteczne sposoby na cellulit ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-02-14, 07:24   #3339
Karolinek1987
Zakorzenienie

no bardzo blisko

ale dobrze, bo teraz będę się pilnować bardzo

ja wiem, że do balsamów podchodzicie sceptycznie ale ja się smaruję codziennie i naprawdę nie mam cellulitu
Stary 2014-02-14, 07:33   #3340
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

chyba poszukam dzis takiej rolki dk masazu z wypustkami i kupie jakis balsam. Nie zaszkodzi mi to.
Faktycznie wypada, ze dzis i jutro zo dchudzania nici . Byle sie nie obezrec byle czym
Wstyd mi strasznie za te krakersy i chleb wczoraj Dajcie mi jakies baty czy cos nagadajcie do rozumu !

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-02-14, 08:08   #3341
Karolinek1987
Zakorzenienie

Kocie
żebyś więcej nie próbowała się brać za chleb i ciatka na noc
jak będzie Ci bardzo brakować to zjedź chleb na śniadanie z pomidorkiem a krakersa do II śniadania, ale na noc
pamiętaj minuta w ustach, godzina w żołądku a w piękne, słoneczne wakacje spotkasz te krakersiki i chlebek jeszcze raz na swoich biodrach
Stary 2014-02-14, 08:26   #3342
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo za silną wolę, oby starczyło jej na kolejny taki raz. Powodzenia ze skalpelkiem Pani niezniszczalna ;-). Ja nie dałabym rady zrobić o tej porze dwóch pajacyków, a co dopiero skalpel, szacun. Co jest z nami dziewczyny - ja w nocy zjadłam 1 kromkę chleba (taką mini) z 2 łyżeczkami masła orzechowego. Usprawiedliwię się tym, że nie mogłam spać i było mi słabo,myślałam że to z głodu bo za czasów anoreksji też tak miałam, że nie miałam poczucia głodu a robiło mi się słabo i to był znak, że byłam głodna. Po jakimś czasie zasnęłam ale teraz jak tak analizuję to sądzę, że nie mogłam spać od nerwicy (znów mnie bierze), a nie od tego, że byłam głodna. W każdym bądź razie więcej się już tak nie dam nabrać swojemu organizmowi

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
chyba poszukam dzis takiej rolki dk masazu z wypustkami i kupie jakis balsam. Nie zaszkodzi mi to.
Faktycznie wypada, ze dzis i jutro zo dchudzania nici . Byle sie nie obezrec byle czym
Wstyd mi strasznie za te krakersy i chleb wczoraj Dajcie mi jakies baty czy cos nagadajcie do rozumu !
Wczoraj dałyśmy ciała, należy nam się za to chłosta. Tylko kto ją wykona?

Co do cellulity to słyszałam od kilku znajomych o takim zabiegu (który można robić w domu). Robi się taką papkę z cynamonu, smaruje się nią ciało i zawija folią spożywczą na jakiś tam czas. To jest zabieg, który ma na celu głównie wyszczuplenie, spalanie tłuszczu z ud i brzucha ale te znajome mi mówiły, że cellulit też po tym się zmniejsza aż potem znika całkiem. Jest z tym troszkę zabawy i taplania ale ponoć jest bardzo skuteczne i to nie tylko na cellulit ale też na spalanie tkanki tłuszczowej (właściwości cynamonu i imbiru) no i na rozstępy (stają się mniej widoczne). Tylko też jest to mało przyjemne bo strasznie piecze ale tak ma być.

Przepis na ten zabieg:
Przed zabiegiem wypijamy ok 1l wody. Ciało musi być dobrze nawodnione, aby skóra po zabiegu nie byłą wysuszona na wiór. Zabieg najlepiej zrobić przed wieczornym prysznicem . Jako, że cynamon ma właściwości rozgrzewające oraz imbir pomaga nam szybko spalić tkankę tłuszczową . Zabieg możemy wykonać 2 razy w tygodniu . A co nam potrzeba do wykonania domowego " Body Wrapping "
1. Ok 2 saszetki mielonego cynamonu, folia spożywcza, szklanka wody, miska, oraz duża łyżka
2. Do miski wsypujemy dwie saszetki cynamonu, ja jeszcze dodałam małą łyżeczkę imbiru, aby bardziej podgrzać spalanie .
3. Do całej zawartości cynamonu oraz imbiru, dolewamy pół szklanki letniej wody. Jeśli będzie za mało odrobinę dolać aby wyszła papka
4. Całość mieszany na gęstą-galaretowatą papkę. Tak kiedy przejedziemy po środku miski zrobił nam się ładny przedziałek
5. Całość nakładamy na wyznaczone miejsca. Ja sobie wyznaczyłam uda oraz brzuch. Możemy nakładać rękami, pędzelkami lub bezpośrednio łyżką. ( radzę wam dać gazety na podłogę przy nakładaniu . )
6. Całość owijamy folią spożywczą, dość grubymi warstwami, tak aby maseczka nam nie wyciekła po bokach, jeśli same nie dajecie radę poproście drugą osobę.
I to cała filozofia w przygotowaniu. Łatwe ? Jasne, że tak ! Z taką maseczką czekamy od 30-40 min, popijając ciepłą herbatkę z odrobinką cynamonu nie słodzoną, najlepiej gdybyście się owinęły w ręcznik lub gruby koc. Przez te 30-40 min macie czas na relaks, nie robiąc kompletnie nic, żeby folia się nie zsuwała . Ostrzegam, że ta maseczka jest dla odważnych, nieziemsko piecze, niektórzy rezygnują już po 10-15 min. Też miałam taką ochotę, ale postawiłam na swoim, czyli słuchawki i muzyka odpięcie się od rzeczywistości . Maseczka jest warta polecenia, najlepiej spłukiwać ja letnią wodą bez żadnych żeli itp. Efekty są widoczne już po pierwszym razie a o drugim możecie cieszyć oko ! Szykuje się lato i trzeba się prezentować w krótkich spodenkach. Co wy o tym myślicie jest warta polecenia t maseczka czy też nie ? Ostrzegam że dewa dni przed zabiegiem nie można wychodzić na słońce a ni na solarium, oraz 3 dni po zabiegu. Wtedy efekty idą na daremne .

Edytowane przez neska002
Czas edycji: 2014-02-14 o 08:15
Stary 2014-02-14, 08:36   #3343
Karolinek1987
Zakorzenienie

dzięki ja znowu mam mniejszą motywację wieczorem, wolę zrobić co muszę a potem mieć wolny dzień

kurde no noce są ciężkie bo rozum śpi ale dobrze, że nie zjadłaś więcej.
a jak już kiedyś miałaś nerwicę to miałaś na nią jakiś inny sposób poza jedzeniem? może wtedy posłuchaj ulubioną piosenkę, policz do 20, pooddychaj głębko-może pomoże?
kiedy jedziesz do rodziców? muszę Cię pilnować
ja już po skalpelu i po dwóch szklankach wody z cytryną idę robić omlet z dżemem a potem na IIś będą marchewki
miałam jechać na łyżwy z koleżanką, ale za oknem tak buroooo..w sumie może nawet lepiej- będzie mniej ludzi

Gryzleda, jestes tam? jak się czujesz?

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

kurde zrobiłabym sobie dziś ale byłam wczoraj na solarum
a czemu przed i po nie wolno robić?
ja proponuję zrobić to body wrapping Neski wyzwaniem na któryś miesiąc- np marzec -miesiąc bez słodyczy(zero, nada) a kwiecień miesiącem właśnie z zawijaniem cynamnowo imbirowym
Stary 2014-02-14, 09:10   #3344
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Hej hej, jestem. Czuję się dobrze. Poinformowaliśmy już wszystkich o naszej stracie, więc zostało już tylko samo poronienie i możemy "zamknąć" ten etap.

Zaczyna mi się powoli plamienie, myślę, że przez weekend już będzie po wszystkim.

Wypłakałam swoje, pożegnałam się z moim Skarbem i zaraz po następnym @ zaczynamy działać, żeby znów być w ciąży. Także do odchudzania nie wracam na razie, ale cały czas czytam co u Was, tylko ciężko mi się wbić, bo nie jestem aż tak w temacie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 09:20   #3345
Karolinek1987
Zakorzenienie

Kochana rozumiemy, teraz będą inne priorytety, ale zaglądaj do nas

dumna jesten z Ciebie, że jesteś taka dzielna, że masz takie podejści teraz kilka przykrych momentów przed Wami jeszcze, ale jak to przejdziecie to już będzie tylko lepiej, byle do przodu tzrymam kciuki żeby odbyło się to szybko i bezboleśnie, jeśli tak sie wogóle da
Stary 2014-02-14, 09:48   #3346
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość

Wczoraj dałyśmy ciała, należy nam się za to chłosta. Tylko kto ją wykona?

Co do cellulity to słyszałam od kilku znajomych o takim zabiegu (który można robić w domu). [...]
U mnie to nie była 1 kanapeczka... Wstyd się przyznac, ale wręcz rzuciłam się na żarcie . Aż się przestraszyłam swojej głupoty

Dziękuję za przepis Nie zaszkodzi wypróować, a co mi tam

Cytat:

ja już po skalpelu i po dwóch szklankach wody z cytryną idę robić omlet z dżemem a potem na IIś będą marchewki
miałam jechać na łyżwy z koleżanką, ale za oknem tak buroooo..w sumie może nawet lepiej- będzie mniej ludzi

ja proponuję zrobić to body wrapping Neski wyzwaniem na któryś miesiąc- np marzec -miesiąc bez słodyczy(zero, nada) a kwiecień miesiącem właśnie z zawijaniem cynamnowo imbirowym
ja jutro jadę do Dsf szukać sklepów sportowych i oglądać łyżworolki Marzą mi się takie profi ale niewiem czy mnie na nie stać .

Kwiecień ?? Ja to bym już zaczęła. Za chwilę idę po zapas cynamonu. Narazie bez imbiru. Się TŻ zdziwi jak wróci, a tu pół łazienki w cynamonie
U mnie też 0,5 l wody z cytryną wypite. Ja sobie robię w takim kuflu od razu większą porcję.
A u mnie dziś Słoooońce pięknie świeci.
I zaczęłam robić te czekoladowe miseczki na deser... Chłodzą się już w lodówce. Mam nadzieję, że nic się im tam nie stanie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45143630]Hej hej, jestem. Czuję się dobrze. Poinformowaliśmy już wszystkich o naszej stracie, więc zostało już tylko samo poronienie i możemy "zamknąć" ten etap.

Zaczyna mi się powoli plamienie, myślę, że przez weekend już będzie po wszystkim.

Wypłakałam swoje, pożegnałam się z moim Skarbem i zaraz po następnym @ zaczynamy działać, żeby znów być w ciąży. Także do odchudzania nie wracam na razie, ale cały czas czytam co u Was, tylko ciężko mi się wbić, bo nie jestem aż tak w temacie.
[/QUOTE]
Cieszę się bardzo, że jakoś się trzymasz. Najważniejsze, że masz teraz wspracie w najbliższych. Przed Tobą jeszcze wiele pięknich dni macierzyństwa

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-02-14, 11:40   #3347
vyenna
Zadomowienie

Jaka masakra, wczoraj wzięłam leki nasenne i dzisiaj nie jestem w stanie wstać z łożka nawet. Chyba nie dojdę do kuchni, żeby sobie śniadanie zrobić ;p Ot, taka dieta ;d

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:03   #3348
Karolinek1987
Zakorzenienie

i jak Ci Kocie te miseczki wyszły? zrobiłaś też tgajkie falowane brzegi? zastanawia mnie jak to zrobić
Vyenna to prześpij się jescze a potem zjedz obiad
Stary 2014-02-14, 13:20   #3349
babeczki
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
u mnie dziś (jak narazie ) dietkowo 3 kromki razowca z serkiem chrzanowym, plasterkiem sera żółtego i duużo papryki

jakie macie plany na dziś?
bo mi już TŻ zapowiedział, żebym się nie najadała na obiad,bo po obiadku mnie gdzieś zabiera ahh ta dieta cięęęęężko ją utrzymać

do mnie zaraz przyjeżdza siostra z chrześnica i mama zaraz wraca z pracy bo tak od rana siedze sama
Kocie wrzuć zdjęcie tych dobrości

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 13:48   #3350
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
i jak Ci Kocie te miseczki wyszły? zrobiłaś też tgajkie falowane brzegi? zastanawia mnie jak to zrobić
Vyenna to prześpij się jescze a potem zjedz obiad
Jak mi coś wyjdzie to zdjęcia wrzucę
Falowanych brzegów nie robiłam bo to wyższa szkoła jazdy . A to moje pierwsze czekomiseczki. Ponadto kupiłam czekoladę z siekanymi orzechami laskowymi i są teraz takie chropowane ale nawet fajnie to wygląda. Przed chwilą rozbiłam balony (czekolada się prawie nie pokruszyła) i zrobiłam krem serniczkowy Dodałam do niego żelatyny, żeby się jakoś później trzymał w środku. Trzymajcie kciuki zeby to wyszło, bo pół dnia temu poświęcam .
Najbardziej się boje, że czekolada się rozpadnie jak zacznę nakładać krem, jeśli będzie za ciężki.

Byłam w drogerii i kupiłam sobie krem na celulit i cynamon . I jeszcze odzywki do włosów bo mam mega wysuszone

2 marchewki zjedzone

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2014-02-14 o 13:49
Stary 2014-02-14, 13:59   #3351
Karolinek1987
Zakorzenienie

ja na dziś planów nie mam ale jutro jedziemy na kolację i do kina

ja też mam strasznie suche włosy, jak umyję i wysuszę to mam siano na głowie
u mnie też dietowo póki co-rano omlet z dżemem, teraz na obiad grillowana pierś i baklażan(uzależniłam się od tego warzywa)
na podwieczorek zjem dwie marchewki z jabłkiem
Stary 2014-02-14, 14:06   #3352
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
ja na dziś planów nie mam ale jutro jedziemy na kolację i do kina

ja też mam strasznie suche włosy, jak umyję i wysuszę to mam siano na głowie
u mnie też dietowo póki co-rano omlet z dżemem, teraz na obiad grillowana pierś i baklażan(uzależniłam się od tego warzywa)
na podwieczorek zjem dwie marchewki z jabłkiem
Dawaj przepis na bakłażana

u mnie dziś:
ś: musli z jogurtem naturalnym (muszę w końcu kupić rzeczy żeby zrobić sobie swoją mieszankę ), pomarańcz
2ś: 2 marchewki, kawa zbozowa z mlekiem o smaku orzechów lask.
ob: placek bananowy z patelni
zjem jeszcze coś na podwieczorek - jakaś gruszka albo coś i

później będzie jeszcze fasolka po bretońsku , no i mój magiczny deser i dietę szlag trafi . A TŻ na obiadek na mieście mnie zaprasza, ale jutro

Za chwilę się ofoliuje cynamonem
Oprócz tego dziś mam zaliczone 25 minut jogi
Mam dziś lekką migrenę, więc się staram się raczej relaksować niż katować wyrzeczeniami.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Czas edycji: 2014-02-14 o 14:07
Stary 2014-02-14, 16:13   #3353
Karolinek1987
Zakorzenienie

na bakłażana przepisu właściwie nie ma kroje go na plastry takie grubsze daję trochę soli, pieprzu, papryki słodkiej- co mam pod ręką, zostawiam na 10minut żeby puścił sok a potem grilluję na patelni bez tłuszczu- na koniec jak mam zachciankę daje plasterek mozzarelli-pycha
a ja kupiłam TŻowi taki kawała ciasta budyniowego i spróbowałam cieniutki plasterek-dobreeeeee, zaraz mu będę gotować pierogi na obiad z jagodami-oby mnie nie skusiło
Stary 2014-02-14, 17:09   #3354
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

macie zdjecia ale na zywo lepiej wygląda
za sam fakt ile to ma kalorii powinnam isc do wiezienia .

Za takie desery to TZ powinien mi sie oswiadczyc xD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01162.jpg (107,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01164.jpg (121,6 KB, 7 załadowań)

64,9 ... 64,0 ...58,0

Czas edycji: 2014-02-14 o 17:11
Stary 2014-02-14, 17:14   #3355
kashmir21
Przyczajenie

MAM problem doradzcie mi mam 158 cm i waze 54 kg moje wymiary to
85-65-92 powinnam schudnąć?
kashmir21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 17:25   #3356
Karolinek1987
Zakorzenienie

Kocieeeeee to ja nie chcę nawet wiedzieć jak wygląda na żywca skoro lepiej niż na zdjęciu
my Cię nie zamkniemy(wyjątkowo) spróbuj potem spalić to nie będzie problemu i daj znać jak smakuje

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

a to serduszko też sama zrobiłaś?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmir21 Pokaż wiadomość
to jest troche dziwne pytanie, bo wszystko zależy od tego czy czujesz ,że powinnaś schudnąć.. skąd w ogóle taki pomysł? źle się czujesz ze swoim ciałem czy ktoś Ci taki pomysł posunął?
po Twoich wymiarach można wnioskować, że masz figurę gruszki, może wystarczy wymodelować ciało jakimiś ćwiczeniami, chyba że jesteś otłuszczona
Stary 2014-02-14, 17:39   #3357
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Kocieeeeee to ja nie chcę nawet wiedzieć jak wygląda na żywca skoro lepiej niż na zdjęciu
my Cię nie zamkniemy(wyjątkowo) spróbuj potem spalić to nie będzie problemu i daj znać jak smakuje

a to serduszko też sama zrobiłaś?
No też wysmarowałam obok serduszka, jak robiłam z balonikami i też zastygło na taką czekoladkę.
No ja mam nadzieję, że spalę

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmir21 Pokaż wiadomość
To są prawieże moje wymiary To jak cios prosto w serce
Jeśli Ci doradzimy: "schudnij" to co ? Od jutra weźmiesz się ostro za diete i ćw. bo jakieś laski na forum Ci tak powiedziały :conf used:?
Ty masz to dla własnego dobrego samopoczucia zrobić jeśli czujesz taką potrzebę

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-02-14, 17:47   #3358
lenik33
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczynki
wszystkiego najlepszego z okazji walentynek
I choć w tym roku to nie moje święto.. Wam życzę dużo miłości
Melduję 2 marchewki zjedzone i litr wody z cytryną wypity
Może coś dodamy do tego wyzwania? Jest taka - akcja przysiady, może to, co myślicie

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 17:53   #3359
Karolinek1987
Zakorzenienie

Lenik ja też melduję marchewki: ehem:
a te squaty ja chętnie, ale ja lubię od jakiegoś momentu zaczynać, jak to wyzwanie jest na 30 dni to ja najchętniej ję zacznę 1 marca i z tego zrobię marcowe wyzwanie- dzięki
Stary 2014-02-14, 18:01   #3360
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Wyzwanie widzę jest trochę dłuższe, więc też jestem za marcem Pupa będzie fajna na wiosnę .
Ja własnie kończę mój litr wody z cytryną

To może lenik inne ćwiczenia. Np. codziennie 30 brzuszków prostych i skrętnych na każdą stronę ? Od jutro do niedzieli ?

Tak w ogóle to znikła nam black_dress... amoniek też ucichła

64,9 ... 64,0 ...58,0

Czas edycji: 2014-02-14 o 18:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości