|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Slyszalam o tym kamieniu...a gdzie to sie kupuje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
CHARLIZZ, ja tak bardzo majtów nie spinam o ten elocom, w koncu tez uzywałam. Przeczytalam sobie opis Twojej działalnosci z poniedziałku , kobita z jajami jestes i taką Cię kocham nie wiem, ile jeszcze bedzie mi dane posiedziec bo sie dziec starsznie wierci
|
||
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Nikt nie chce że mną gadać..nic mi odpisac...nikt mnie nie lubi.NIE NIE JESTEM PRZED OKRESEM ![]() Idę spać...upjie się sama.paaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam Wam polecić fajne książeczki wydawnictwa Olesiejuk
ostatnio w biedrze były - u mnie szał ![]() książeczka ma 18 dzwiękow i kosztuje mniej niz 30 zeta- a jaka zabawa u mnie mały już ma rytuał,że czytamy przed snem, leży grzeczniutko i słucha ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
przeci eż ja Ci odpisałam![]() i teraz też odpisuje ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- na allegro, polecam baaaardzo |
|
|
|
|
#3335 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez bym gdzies poszla czuje sie jak stara zaniedbana domowa kwoka ![]() Cytat:
za nowe umiejętności Igusia[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44060085]Plany na wieczór: zeżrę CAŁĄ czekoladę lindt mleczną z likierem gruszkowym [/QUOTE]i git Cytat:
albo niech wsadza mu lampki w 4 litery i bedzie im swieciłCytat:
![]() Moja Niunia dzis zasnela o 18 ciekawe do ktorej bedzie spala Co do Mikolajek to my tu sami i od nas dostala lego duplo ladnie jej opakowalam ale sie cieszyla jak zobaczyla rano, nie mialam co tu kupic zla na meza cholernie jestem bo mowilam ze w Pl kupie i co tu nic nie ma, nie wiem co pod chonke Jej kupie nie chce byle jakiego barachła, |
||||
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa w biedrze w ofercie świątecznej? Marsi wiem ze mi odpisalas...ale pic żadna nie chce, a dziś wyjątkowo potrzebuje...dobra ide oglądać KSW...-Drugie moje spotkanie z obecnym tz...to bylo właśnie na Torwarze na Ksw....i powiem Wam że tego nie lubiłam...sportu w sensie..ale teraz lubię, od tamtego wieczoru..a atmosfera i przeżycia tam na miejscu-SUUUUPER. BRANOC KOBITKI. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-07 o 22:43 |
|
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
Neti
polej sobie troche,jesli ma byc Ci lepiej,idz spac i jutro obudzisz sie pewnie nie tak sfrustrowana,z lepszym nastrojem![]() Dopisuje kolejna pozycje do listy moich wieczornych poczynan: pierwsza pobudka zaliczona,dziec uspany Do jutra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
Netiii a co z yankie po taniosci, nie zdradzilas gdzie kupujesz
Marsi bolaly cie UU po odstawieniu. Od Lenovej wiem, ze tez bralas te tabsy na laktacje, ktore ja kupilam ... po jakim czasie Ci biust wrocil do normalnosci .. kurdemoje cyce wielkie jak donice sa dalej ... a nie karmie w sumie od pon
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
aaa i dostałam okres
po prawie 2 latach, tak fajni e bylo bez
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tabletki od Lenovy pomogły bo mleko się lało ale piersi mi szybko zmalały ciesz się,że masz duże piersi bo ja nosiłam miseczkę F a teraz od TZ dostałam na mikołajki bieliznę w rozmiarze B buuuuuuu ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- noooo ja też się cieszyłam, święty spokój był ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
proszę, w biedrze były chyba po 25 ,mały dostał na mikołaja z tej seri są jeszcze glośne zwięrzęta, będę polować ale w gazetce nie widzę
|
||
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Marsi serio ... jest nadzieja,ze zmaleja mi cycki .... BOSKO ... przed ciaza mialam duze c lub d,zalezy od wagi
![]() Ja myslalam, zeby przez te 2 tyg podtrzymywac laktacje, ale pediatra mi powiedziala,ze wystarczajaco dlugo mala na cycku byla i zebym dala sobie spokoj ...
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się cieszę,że karmiłam długo, jakoś przy Leosiu wszystko szło pod górkę, słabe przyrosty, ulewanie, kilka kryzysów laktcyjnych ![]() kolega sam zdecydował,że nie chce- przynajmniej tyle dobrego,że nie musiałam go odstawiać acha no i powiem Ci,że samo karmienie było dla mnie takie....mega kobiece, jeju jakie to były dla mnie piękne chwile ![]() Asia- a jak tam Twoja redukcja????????? wiesz,że po zakończeniu karmienia wiele kobiet zaczyna tyć? tak ,tak, bo wcześniej na produkcje mleka potrzeba było od 300 do 500 kcal więcej a nawyki żywieniowe przecież pozostają
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-12-07 o 23:11 |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lejdis
U mnie dzisiaj impreza babska byla dopiero idziemy spac o losie, jestem wypompowana!!!! Bylo superancko babel spi jak aniolek mam nadzieje ze da pospac do 8 ![]() Wylalam czerwone wino na nasza lux kanape zasypalysmy od razu sola i widac, ze schodzi mam nadzieje, ze zejdzie do konca trzymajcie kciuki bo malz mnie zabije Dobranoc ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Widzicie, nie potugezowałam z Wami, bo mąż mnie jednak porwał na seans.
Obejrzeliśmy "Metro". A teraz zabieramy się za "Naznaczony: Rozdział 2". Mam nadzieję, że seans filmowy skończy się tak, jak zazwyczaj się kończy. ----------------> |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
już kiedyś tu pisałam, że siostra pracuje u właściciela sklepu firmowego yankee, mam po cenie zakupu.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Wiecie co, padlam rano. Yae chyba jest najbardziej zakrecona z osiaganiem kolejnych umiejetnosci. Jakos dopiero od 2 tyg. przewraca sie w obie strony rownie sprawnie (tak to tylko przez lewe ramie) a dzis rano pojawily sie... ruchy Dzejkoba Milej niedzieli |
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane!
Mam szybkie pytanie. Czy dobrze rozumuję? Moja grypa przeszła w jakąś żołądkówkę,czuje się jak w ciąży bo Wymiotuje jak kot ![]() Jeśli Blanke szczepiłam na rotawirusy,to powinna być bezpieczna? ![]() Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3348 |
|
Zadomowienie
|
Neti, a może to po prostu owu?
Marsi, gdzie kupujesz make typu 1000, wiem, że w makro jest, ale w workach po 10kg no to raczej trochę dużo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę Was poczytałam w nocy,prawie nie spalam przez ta chorobę
![]() Aska Blanka wymiata! ![]() Meneq brawa dla Yae! Neti jak humor dzisiaj? Pstryczku,Silver strasznie to przykre co piszecie. Ja się już nawet nie spodziewam prezentów ![]() Black piękne prezenty! Lady trzymam kciuki za czystą kanapę ![]() Sylwietta super że będziesz już z nami! Illusion brawa dla Igiego! Cały czas czekam aż się Blanka rozgada ![]() Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Unormuje sie to? Czy po prostu trzeba mniej zrec? Tylko ze kurde ja i tak prawie nic nie jem ![]() Babel na zlosc matce poimprezowej wstal o 6,30 ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#3351 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Fewciu, my oboje mielismy jelitowke z tzem, a malej nic! Ale obserwuj na wszelki. Laski Nasivin soft dziala na lekki katar, czy na taki zatokowy tez da rade? Smarczy to moje dziecie od wczoraj strasznie, nosek totalnie zatkany, od gruchy ucieka i wyje widze, ze sie meczy. Mielismy dzis isc do mojej mamy ale chyba z nia nie wyjde, bo moze byc gorzej?
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
Iguś już ma drzemkę pierwszą. Nocka spoko. Dwie pobudki na uu: o północy i o 3. Wstał o 6 i mąż go zabrał a ja spałam do 7:30. Przed chwilą padł już (dziwne że tak wcześnie) a ja kawkę piję. Mąż pojechał na polowanie. Śniegu u mnie po kolana, przejdę się później z Igim na spacer bo zdrowy już i pokażę mu śnieg. Wczoraj przez okno jak mu pokazywałam jak pada to aż piszczał. No i muszę go pochwalić bo pięknie pije z dorosłego kubka, od razu załapał o co chodzi i nic mu po brodzie nie cieknie nawet.
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem....nigdy nie przywiazywłam do tego wagi. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44055234]Heeeej u nas Agatka chora
Dorka smarka. Ale dajemy radę [/QUOTE]zdrowia Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie w domu takie same i sobie mama tak połowę kompletu załatwiła ![]() Cytat:
za umiejętnośći Spóźnione dla Oliwki i Filipa I dla Pietraszka |
||||
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
no i złapało też i mnie :/ Śpikol do pasa,łeb pęka :/
|
#3356 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
padłam Cytat:
szczepów rotawirusa jest ok. 90, szczepionka działa na kilkanaście poza tym nie każdą jelitówkę wywołują rotawirusy |
|||
|
|
|
#3357 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
jest po 9 a mlody pierdyknal juz dwa razy o kant grzejnika i komody ![]() Cytat:
w takim tempie to za tydzien bedzie Ci biegac ![]() Cytat:
ja mysle ze zarazic sie moze ale jesli by sie tak stalo tfu tfu to szczepionka teoretycznie powinna zlagodzic objawy... ale niech sie madrzejsze ode mnie moze wypowiedza ![]() zdrowka!!!! ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
i nie mow ze jeszcze sam trzyma??????????????codo piszczenia - moj ostatnio ma faze na zachwyty, tak fajnie robi jak dorosly i czasem sobie podspiewuje jak chodzi AAAaaaAAaaaAaaa ![]() zdrowka!!! |
||||
|
|
|
#3358 |
|
Wtajemniczenie
|
neti - mnie też tak zawsze jest że w najmniej odpowiednim momencie zawsze jakieś wydatki nieplanowane. My też musimy w auto wwalić ponad 1000zł teraz, akurat przed świętami.
fewciu- zdrowiej szybko i mam nadzieję że Banka się nie zarazi ![]() gocha - Tobie też zdrówka!
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
mielismy jechac dzis na mikolajko-choinke do pracy meza, jest paczka dla Kuby i dooopka
ehhh ![]() ale co zrobic, zdrowie najwazniejsze paczka do odbioru bedzie w pracy ale chcialam zeby mlody zobaczyl te wszystkie swiatelka, prawdziwego mikolaja itd... no nic, moze za rok sie uda ![]() z bardziej przyjemnych rzeczy to mlody zaczal wolac nenenen ![]() za jakies 2 lata bedzie mememe a za 35 moze w koncu mama |
|
|
|
#3360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ściskam mnie znów gardło boli... i wiecie co? chyba neo angin kupię on niezalecany przy kp z powodu etanolu, ALE mi lekarz syrop z etanolem przepisał, więc... poza tym, to chyba lepsze niż antybiotyk kolejny.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

przeci eż ja Ci odpisałam
Babel do t., takze minus jest taki, ze jutro od rana do wieczora na tapecie beda seriale z tesciem
za nowe umiejętności Igusia

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)