|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
No i super, a trenować można codziennie
![]() Chyba, że się tego nie lubi jak ten facet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Od pewnego czasu eksperymentuję z koreczkami analnymi. Zaczęło się od 2,5 cm ze stali, potem 3,5 cm z silikonu. Jakie są Wasze doswiadczenia? Jaki koreczek daje najwięcej frajdy w takim codziennym użytkowaniu? Chodzi mi zarówno o uczucie "wypełnienia", ciężar, pobudzanie jak i komfort. Czy ktoraś z Was była np cały dzień w pracy mając w sobie koreczek? Jakie wrażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Przyczajenie
|
I tak mi przyszło do głowy że spróbuję dziś na cały dzień... Mam ten silikonowy od rana czyli już 6 godzin. Uczucie wypełnienia bardzo przyjemne cały czas. Z siedzeniem też nie ma problemu. Póki co nie ma dyskomfortu. Zobaczymy jak będzie dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Przyczajenie
|
Nie uprawiam sexu analnego.Wolę w wiadomą cześć ciala.Wiem że mężczyzni jak spróbują tego ale u siebie w swoim odbycie....to ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
więc co robisz na tym wątku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Przyczajenie
|
Dziś przerwa choć... mam wrażenie że.. czegoś mi tam brakuje
![]() Wczoraj od ok 8.30 do 18.00 była wypełniona korkiem. Ogólnie wrażenia bardzo dobre, korek silikonowy zapewnia wysoki komfort - siedzenie przez większość dnia - a w trakcie chodzenia dostarcza naprawdę dużo przyjemności. Pod koniec dnia pojawiło się uczucie pewnej "suchości". Nie było dyskomfortowe ale przyjemniej byłoby bez niego. Warto zatem nawilżać w ciągu dnia. Korek silikonowy nie wchodzi tak gładko jak stalowy i nie jest aż tak gładki. Z drugiej strony silikonowa główka nie uciska tak jak główka w stalowym korku. A więc niestety coś za coś bo chyba połączenia stali z silikonem nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Przyczajenie
|
Przeczytaj ze zrozumieniem moją wypowiedz.W niej zawarta jest odpowiedz.Myśl szeroko, a nie w jednym tylko pojęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Jaśniej można prosić? Albo bez kropek?
![]() |
#3339 |
Przyczajenie
|
Wczoraj popołudniu moja była już bardzo stęskniona za korkiem. A że w planach był rower to trzeba było pogodzić jedno z drugim. Doznania zaskakujące. Podczas jazdy na nierównościach koreczek co jakis czas był "dociskany" wchodząc glębiej. Cała jazda była więc dość podniecająca
![]() Dziś od samego rana korek stalowy. Mniejszy - 2,5 cm. Nie wypełnia tak jak ten silikonowy. Jeszcze nie wiem czy jednak do pracy nie włożę sobie tego większego... Kluczową kwestią w codziennym użytkowaniu jest główka korka. Chodzi o to żeby nie ocierala i nie uciskała pośladków. Natomiast samo uczucie że jadę zatłoczonym tramwajem i mam w sobie korek... niesamowite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Przyczajenie
|
Mój "przyjaciel"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Stalowy jest fajny w pierwszym kontakcie, taki zimny i twardy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
Konto usunięte
|
tż z ktorym byłam 4 lata namawiał mnie na anal,ale nie uległam... nie czułam tego, seks u nas w ogole nie był porywający...nigdy nie umialam się zupełnie otworzyć, a czytałam, że jednak w analu to podstawa
![]() ale kilka miesięcy temu sprobowalam z kims innym... pierwszy raz - to mnie po prostu rozrywało, zdominowało mnie kompletnie, byłam w takim szoku, że nie wiedzialam czy mi dobrze czy bardzo dobrze ![]() za drugim razem miałam w pochwie dildo, a od tyłu wchodził on... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Przyczajenie
|
Lubię stalowe ale na codzień trochę uwierają... Natomiast samo wypełnienie... Hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8335125 1]tż z ktorym byłam 4 lata namawiał mnie na anal,ale nie uległam... nie czułam tego, seks u nas w ogole nie był porywający...nigdy nie umialam się zupełnie otworzyć, a czytałam, że jednak w analu to podstawa
![]() ale kilka miesięcy temu sprobowalam z kims innym... pierwszy raz - to mnie po prostu rozrywało, zdominowało mnie kompletnie, byłam w takim szoku, że nie wiedzialam czy mi dobrze czy bardzo dobrze ![]() za drugim razem miałam w pochwie dildo, a od tyłu wchodził on... ![]() ![]() ![]() ![]() U nas było tak, że z tą samą partnerką, wieki temu, za czasów ...powiedzmy ... wczesnomałżeńskich po jednej z konkretniejszych imprez studenckich postanowiliśmy spróbować z Jej ,,doopeczką". Właściwie to Ona była inspiratorką, a ja oczywiście z entuzjazmem przystałem na tak kuszącą perspektywę. Skończyło się niestety tak, że cała sprawa z powodu nadmiaru procentów dość znacznie się przedłużyła, a że niewiele w temacie wiedzieliśmy oczywiście żadnego lubrykantu też nie zastosowaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos zabawy DP . Jakiś czas temu zakupiłem w wysyłkowym ero-markecie zaje...ą dmuchaną pufę z otworem do umieszczenia dildo. Używaliśmy gadżetu dotychczas na przeróżne sposoby, a ostatnio zabawę zakończyła akcja właśnie z umieszczonym dildo, które Ona dosiadła na jeźdźca na brzegu łóżka. Ja po chwili wszedłem na stojąco w Jej ,,oczko". Nie upłynęła minuta kiedy moją kobietę ,,zniszczył" totalny odlot. Po +- tygodniu była powtórka i ... to samo, a może i jeszcze lepiej ... polecam ![]()
![]() |
#3345 | |
Zadomowienie
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8335125 1]
ale kilka miesięcy temu sprobowalam z kims innym... pierwszy raz - to mnie po prostu rozrywało, zdominowało mnie kompletnie, byłam w takim szoku, że nie wiedzialam czy mi dobrze czy bardzo dobrze ![]() za drugim razem miałam w pochwie dildo, a od tyłu wchodził on... ![]() Cytat:
Wydawaloby się, że to logiczne, że co dwie stymulowane dziurki, to nie jedna. Może to duży procent? Sonda by się przydala ![]() Mozesz opisać dokladniej ten orgazm? To jest trzęsienie ziemi i najmocniejszy orgazm jaki może byc dla kobiety? Mieliście po zabawie penis+dildo jakąs zmianę w fantazjach (nie mówię o realizacji), na przykład zaczeliście rozmyslac o MKM i DP z dwoma ciepłymi penisami? Czy nie miało to wpływu ma fantazje i DP to tylko mysl o penisie+dildo? Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-05 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Zadomowienie
|
My robimy tak, stymulujemy anusa dildem ( korkiem ) jak w cipce jest penis ( partnerka tak woli ).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Konto usunięte
|
penetracja dwoch dziurek nie rownała się u mnie z fantazją o dwoch facetach
orgazm ten był dominujący, początkowo był to przyjemny ból, a potem to już sama nie wiem, myślałam, że zemdleję ![]() sytuację podsycał fakt, że to była fantazja nr 1.kolegi - wibrator w pochwie, a on w tyłeczku, a, że nasza relacja w łóżku to a'la pan-suka, więc samą przyjemność dało mi to, że zgadzam się na to czego on chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Zadomowienie
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8338869 6]penetracja dwoch dziurek nie rownała się u mnie z fantazją o dwoch facetach
orgazm ten był dominujący, początkowo był to przyjemny ból, a potem to już sama nie wiem, myślałam, że zemdleję ![]() sytuację podsycał fakt, że to była fantazja nr 1.kolegi - wibrator w pochwie, a on w tyłeczku, a, że nasza relacja w łóżku to a'la pan-suka, więc samą przyjemność dało mi to, że zgadzam się na to czego on chce[/QUOTE] No to fajnie mialaś, to była relacja friends with benefits tylko? Czyli on najpierw wszedł penisem analnie, a potem doszło dildo waginalnie? Czyli jakbys to okresliła w odczuciach, jest penetracja analna i zaczyna się penetracja dildem, jak doszło do penetracji jeszcze drugiej dziurki, to co poczulas orgazm waginalny i analny naraz? Z tego co czytalem, to kobiety pisały, ze jest to maksymalne wypełnienie i trzęsienie ziemi. I pewnie często to powtarzaliscie? ![]() Gdzieś tu chyba jakaś kobieta napisała, że ciało kobiety jest stworzone do podwójnej penetracji ![]() W sumie brzmi jak bluźnierstwo. ![]() Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-06 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Zadomowienie
|
Równie świetne jest odczucie dla faceta - duży korek analny od tyłu i penis w cipce lub masturbatorze....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Zadomowienie
|
A partnerka nie ma potem fantazji o dwóch facetach? czy też to nie ma to w ogóle zwiazku i wpływu i chodzi zawsze tylko o dopelnienie zabawką?
Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-06 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3351 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewentualnie ustach ![]() a od tyłu masażer prostaty ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Odnośnie orgazmu - tak, to autentyczne trzęsienie ziemi i przychodzi niezwykle szybko. Powiedziałbym, że tak przed upływem minuty. No oczywiście wcześniej jest rozgrzewająca na maksa gra wstępna ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() Chyba źle zrozumiałeś arno. Mu chodziło o korek między pośladkami faceta ![]()
![]() |
![]() |
#3352 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mozesz podac linka do tego gadżetu? To jest strapon do podwójnej penetracji, wyglada jakby miał rozwalic facetowi jaja ![]() http://www.bezpruderyjnie.pl/pl/dild...enetracji.html ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-06 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Konto usunięte
|
Heeej
![]() Takie pytanko od czego albo jak zacząć seks analny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
[1=c741cfc82c527b343b9ed97 58dc01f469b323d90;8340422 1]Heeej
![]() Takie pytanko od czego albo jak zacząć seks analny?[/QUOTE] Od pieszczot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Partnerka ma takie fantazje, przez jakiś czas nawet usilnie nalegała na 2m + k ale jakoś rozeszło się po kościach..... ale lubimy jak dziurki są wypełnione dla full max przyjemności
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poducha z otworem (jest on z obu stron i przechodzi na wylot) jest dokładnie taka ![]() Mamy też z tej firmy pompowany wałek, który można podłożyć pod biodra w różnych konfiguracjach Jako usilny eksperymentator myślałem już oczywiście o nabyciu takiego sprzętu na penisa jaki opisujesz ale właśnie zastanawia mnie i niepokoi wygoda jego użytkowania co do której mam pewne wątpliwości ![]()
![]() |
![]() |
#3357 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba Sybian https://sybian.com/sybian-packages/ Cytat:
![]() Gdzieś podobny sprzęt o nazwie chyba Double Trouble miał dwa komentarze kobiet i one były zachwycone. Skoro działa to znaczy, że jaja sa bezpieczne, bo mocno przylega do penisa. Chyba dildo powinno isc jednak do pochwy, a penis do anusa. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-07 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie se przypomniałem że stosujemy konkretnie coś co najłatwiej znaleźć ,,guglując": ,,Dildo z kręgosłupem 23,5 cm" Zabawkę można wyginać i kształtować, a co za tym idzie wprowadzać pod niemal dowolnym kątem. Rewelka ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- ![]() Myślę, że jednak odwrotnie. Choć tak jak piszesz pewnie też by można. Zwróć uwagę, że sprzęt ma sporo mniejszą średnicę niż średni penis. Wg opisów to jakieś 2,5 do 3 cm. więc tak jak średnie wibratory analne. Druga rzecz to dość wąska końcówka, a że gadżet raczej sztywny i nie do końca kontrolowany tor ruchów frykcyjnych wagina mogłaby nie być do końca ,,zadowolona" ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2018-05-07 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
Robimy to czasem w łazience, konfiguracja jest następująca;
- do ściany mocuję masturbator na przyssawce, partnerka zakłada lateksowe majtki z dwoma wewnętrznymi dildami, na to zakłada pas z straponem, wchodzi nim w mojego anusa a ja wpycham swojego penisa w masturbator ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |||
Zadomowienie
|
No arno widzę wchodzicie na kolejne wyżyny w zabawach gadżetami
![]() ![]() A ona ma tam w tych majteczkach wibrujacy guziczek do łechtaczki? bo z tego co piszesz to jedna strefa jest niedopieszczona. Penetracja dwóch dziurek + stymulacja łechtaczki = Orgazm termonuklearny! ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Najlepiej kup 2 sztuki, by wyprobowac jedna wersje waginalnie, a drugą analnie. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() zobacz tę nakładkę https://sybian.com/product/double/ Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-05-07 o 23:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.