|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
jestem najbeznadziejniejsza na świecie
![]() 8 grudnia 2014 bilans 0,7kg ![]() przepraszam, że tak późno, siedzę z nosem w notatkach i się zagapiłam, a tu już ta godzina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
Szczurek i serio nadal nie chcesz sie porzadnie wziac za diete?? To musisz Ty chciec, nikt Cie na sile nie przekona
![]() Brawa dla wszystkich ze spadkami ![]() A u mnie nadwyzka jak sie magicznie pojawila, tak i znikla. Jest 71,3kg. Takze super ![]() ![]()
#3333 |
Zakorzenienie
|
szczurku po prostu mnie zatkało.
kotori spadnie nadwyżka szybko ![]() Martuszka no widzisz ![]() KASIULA znowu zgarniasz złoto ![]()
#3334 |
Wtajemniczenie
|
Oj az nie wiem komu odpisywac
![]() Eliza jak tam Twoj rowerek? pedalujesz nadal? Na 18:30 mam zumbe wiec moge jeszcze odetchnac po pracy.
#3335 |
Zakorzenienie
|
Martuszka ja codziennie ,ale tylko 5km.Dzisiaj przerwa bo na 19 stą mam fitness
#3336 |
Wtajemniczenie
|
Cwiczenia zaliczone:
- orbitrek 10 minut - Zumba 60 minut - brzuszki 3x15 -skosne miesnie brzucha 3x15 na kazda strone -brzuszki 3x 15 -grzbiety 3x15 -obwod (8stacji) x2 -rozciaganie Jestem z siebie zadowolona ![]()
#3337 |
Zakorzenienie
|
60 minut zumby
![]() ja już bym chyba nie dała rady
#3338 |
Rozeznanie
|
Eliza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Wtajemniczenie
|
Kotori o to super, ze dostalas @
![]() ![]() Eliza no ja wyszlam z zumby cala czerwona, musialam chwile odetchnac zeby dalej cwiczyc. Ona wymecza na maxa. Dzis mam wizyte u lekarza, wiec odezwe sie pewnie dopiero wieczorem.
#3340 |
Zakorzenienie
|
kotori i znalazła się przyczyna wzrostu
![]()
#3341 |
Rozeznanie
|
Martuszka liczę na to, że będzie spadek :P: a co tobie dolega że do lekarza?
Eliza dzień przed okresem nocy w ogóle nie przespałam z poniedziałku na wtorek, bo mnie bolało. Więc wczoraj była tragedia u mnie z początkowych godzin dostania, a teraz już jest ok. Czasem czuje tylko, takie klocie, także źle nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Wtajemniczenie
|
Kotori tarczyca mi szwankuje
No ja juz po wizycie. Lekarz podniosl mi i mam brac dawke 100 zamiast 75. Zaraz zmykam na zakupy ![]() Kasiula ??? to ja tu wracam, a Ty gdzie? Mam nadzieje ze nie siedzicie ze Szczurkiem w jednym kacie ![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
Martuszka brałaś leki i jeszcze wyniki Ci się pogorszyły ?
dostałam od męża zakaz mycia okien ![]() ![]() w tamtym roku też go tak wykorzystałam to myślałam,że mu się odechciało
#3344 |
Wtajemniczenie
|
Eliza no tak, nawet przy braniu lekow moga sie pogorszyc. Jak sie pierwszy raz dowiedzialam ze mam chora tarczyce to mialam TSH prawie 5. Podczas leczenia, przy braniu dawki 50 i na weekendy 75 TSH skoczylo do ok 6,5. Mimo ze wczesniej spadlo na lekach. No i podniesli mi na 75 codziennie i teraz poszlam to skontrolowac.
Teraz mam TSH 2,5 i dlatego mi zwiekszyl. Nie jest zle z wynikiem, ale za wysoko nadal. Ogolnie to ja mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy. Lekarz mowi ze przy tym typie choroby powinnam miec TSH 0,35-1,0. Nastepna kontrole mam przelom luty/marzec. Ale masz super meza ![]()
#3345 |
Zakorzenienie
|
cos mi sie kiedyś obiło o uszy zapalenie tarczycy,ale się nie zagłębiałam.
mąż już będzie miał urlop więc dużo czasu,a ja jeszcze dużo pracy ![]() ale chce to nie będę się sprzeciwiać ![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
czy to już ostatnie tchnienie naszego wątku
![]()
#3347 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem
![]() Martuszka no niestety ten tydzień nie należy do udanych. Weekend był do dupy i niestety ciągnął się do środy. Dzisiaj już trochę się ogarnęłam. Na wadze nie mam nadwyżki ale spadku też nie ma ![]() ![]() Dobrze że powoli stabilizuje Ci się tarczyca, bo ostatnio nie było z nią najlepiej. Endo robił Ci usg? Ja od tygodnia nie biorę leków, skończyły mi się a nie mam czasu iść po receptę do rodzinnego. Źle się czuję bez nich ![]() Eliza mam nadzieję że nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotori super że nadwyżka spada. Mam nadzieję że leki pomogą i szybko uporasz się z tym choróbskiem ![]() Szczurku nie będę Cię jeszcze dobijać bo wiem że nie jest Ci lekko. Jak Cię to pocieszy to ja też nie radzę sobie z dietą, więc doskonale rozumiem jak się czujesz. Zapału wystarcza mi zaledwie na kilka dni a później zawsze kończy się tak samo. Może razem ruszymy pełną parą od nowego roku? |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula nie robil usg, bo mialam w maju robione.
Nie ma sensu tak czesto, bo ja nie mam jakis guzkow ani podejrzanych zmian. Jak to nie masz czasu po leki pojsc? Przeciez nie pracujesz. Dziecko do wozka i jedziesz. Eliza mysle ze tak. Ja na razie chce byc rownolegle na 2 watkach. Takze tu tez bede pisac. O ile bedzie do kogo.
#3349 |
Zakorzenienie
|
szkoda by było,ale na siłe nikogo sie nie zmusi
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
No na sile sie nie zmusi
![]() Jedno zdanie mozna napisac, ze sie nie bedzie pisac na watku.
#3351 |
Zakorzenienie
|
Masz rację.Później są wielkie powroty na dwa dni i znowu cisza.
#3352 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie gniewajcie się że rzadko teraz piszę i wpadam raz na kilka dni ale uwierzcie mi że ja naprawdę teraz mam urwanie głowy. Remont, małe dziecko, starsza córka też zajmuje sporo czasu przez szkołę. Bądźcie wyrozumiałe i dajcie mi trochę czasu, przynajmniej na ogarnięcie remontu. Do połowy stycznia powinnam się z tym uwinąć i będę tylko 'wasza'
![]() Nie ogłaszajcie pochopnie 'śmierci wątku' bo mam nadzieję że go zreanimujemy, szczególnie w styczniu jak będzie najazd dziewczyn z postanowieniem noworocznym. Mam nadzieję że u 'naszych dziewczyn' też odrodzi się silna wola. Życzę tego szczególnie Szczurkowi i sobie. Postaram się wygospodarować codziennie chociaż chwilę żeby coś skrobnąć. Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2014-12-11 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
byłam w biedronce i kupiłam sobie kinder kanapkę i koreczki śledziowe
![]() pierwsze zżarłam całe,a drugiego połowę nie wiem co mnie opętało
#3354 |
Zadomowienie
|
Eliza ale mieszanka - słodkie + śledzie. Mnie się taki zestaw tylko z jednym kojarzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
też mi się śmiać chciało bo o tym samym pomyślałam
![]() ![]() KASIULA ale będziesz miała nalot w święta My wigilię sami w domu od kilku lat.Wcześniej u mamy była wspólna i ja zawsze marzyłam o tym żebyśmy w końcu spędzali sami w spokoju bez jakiś pretensji ,awantur.
#3356 |
Wtajemniczenie
|
Eliza polaczenie jak u ciezarnej
![]() Kasiula no moze i jeszcze sie uda go reanimowac ![]() Silke mam dzis zaliczona. Bieznia + 3x obwod.
#3357 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie biegałam na bieżni.Kiedyś miałam nawet fazę żeby kupić,ale pomyslałam,że mi się kiedyś znudzi.
#3358 |
Zadomowienie
|
Eliza też boję się 'rodzinnych świąt'. Szwagier od kilku lat w święta dostaje białej gorączki po wypiciu. Po jednych świętach skakał przez okno z 1 piętra, po następnych świętach wyprowadził się od teściów, ostatnio znowu skakał do wszystkich. Po prostu masakra. Będzie też moja 'ukochana' szwagierka, no i druga szwagierka która jest ok ale nienawidzi się z tą pierwszą. Jednym słowem może być ciekawie. Moja rodzinka też nie jest lepsza, siostra znowu będzie chodzić zduta bo zrobiła się z niej straszna zrzęda. Jednym słowem może być ciekawie
![]() Martuszka teraz to nie wiem czy się uda. Widziałam że zaczęłaś udzielać się na innym wątku więc pewnie zaraz też nas opuścisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula nie zostawiam
![]() ![]() ![]() Ale powiem Ci ze bardzo podoba mi sie ten nowy watek. Naprawde czlowiek dostaje dodatkowej mobilizacji jak czyta ze ktos cos pocwiczyl, albo ma ciekawy przepis. Mnie to przynajmniej mobilizuje ![]()
#3360 |
Zakorzenienie
|
KASIULA możesz mieć ciekawie faktycznie
![]() My w wigilię do wieczora jesteśmy u brata i tam jest też moja mama ,ale potem wracamy do domu.Mózgi nam odpoczywają ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.