Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 08:14   #3331
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
faktycznie, ceny mają bandyckie, ja taka spodniczke z pianki http://allegro.pl/204-m-luksusowa-sp...755020984.html zamówiłam własnie za 70zł już z wysyłką ale nie powiem ta bluza mi sie spodobała http://allegro.pl/232-40-nowoczesna-...719995471.html może wpadła Wam w oko tańsza
Też mi się spodobała
Tu znalazłam taniej

http://allegro.pl/futurystyczna-bluz...753350875.html

http://allegro.pl/futurystyczna-bluz...788831069.html

Ale się jeszcze zastanawiam ,w sumie taniej niż tam ale i tak trochę drogo

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Mi się średnio podoba moda na takie bezksztaltne sukienki ale ta z sercem jakos mnie urzekła Jak już będziesz ją miała to się pochwal
Jasne dam znać jak już zamówię i dostanę

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
aneczka87874 z tego co pamiętam to Ty kupowałaś matowe kalosze z zamkiem zastanawiam się nad ich kupnem, bo te moje z decathlonu strasznie ciężko mi się teraz zdejmuje czy ten zamek ułatwia ściąganie kaloszy ? Bo wydaje się być dość wysoko i zastanawiam się czy nie będę musiała się siłować z wyciąganiem stopy tak samo jak w moich

Mnie się wydaje że jak by nie miały zamka to ja wogóle bym tych kaloszy nie włożyła ,ale faktycznie jest dość wysoko i na początku musiałam na siłę stope wciskać i też miałam problem żeby je zdjąć.Pod wpływem codziennego użytkowania się rozbiły i już normalnie stopa wchodzi
Jak Ci stopy spuchną to i tak ich nie włożysz
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:19   #3332
Weridiana1986
Zadomowienie

Dziewczyny gdyby któraś chciała ten kupon - 30 zł przy zakupach powyżej 100 zł to ja bardzo chętnie "wymienię" go na darmową wysyłkę, bo zostały mi chyba tylko 3, a rzeczy trochę bym pozamawiać chciała.
Wczorajszy sprzedający odpisał, że nie wystawi nic z opcją płatności przez PayU, bo miał z tym same problemy - nie mógł wtedy zwrócić klientom pieniędzy bezpośrednio na konto. Co za bzdety. No i nie mogę wykorzystać u niego żadnego kuponu nie pozostaje nic innego jak zapłacić za buty normalnie.. dobrze, że drogie nie były, ale wzięłam je tylko ze względu na ceny 35 i 45 zł. A teraz jeszcze za wysyłkę płacić trzeba :/

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje że jak by nie miały zamka to ja wogóle bym tych kaloszy nie włożyła ,ale faktycznie jest dość wysoko i na początku musiałam na siłę stope wciskać i też miałam problem żeby je zdjąć.Pod wpływem codziennego użytkowania się rozbiły i już normalnie stopa wchodzi
Jak Ci stopy spuchną to i tak ich nie włożysz

Moje właśnie okropnie się ściąga ze względu na wąski dół i górę też zresztą. No i zastanawiam się czy ten zamek ma znaczenie w przypadku dołu butów. Pewnie małe bo jest dość wysoko i raczej ma większy wpływ na to jak się je zdejmuje powyżej stopy

Haha dzięki za pocieszenie z tym puchnięciem stóp

Kurde wnerwia mnie to, że nie mogę wykorzystać kuponów na darmową wysyłkę z konta męża kupowałam przecież w ten sposób 29 października czyli nawet jeśli teraz "nowym" kupującym nie oferują tej zniżki to przecież tym, którzy choć raz skorzystali, wg regulaminu, zniżkę powinni dawać. Czekam na odpowiedź od nich ale dziś już 13.11 i się niecierpliwię bo mam masę rzeczy do zamówienia, a moje kupony się kończą
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:08   #3333
Karolllka7
Zakorzenienie

Dziewczyny kupiłam telefon i nie odejmuje mi kosztów wysyłki? Dlaczego? Czy na telefony nie ma tej promocji? Patrzyłam w regulaminie i nie działa na telefony--> Inna marka. Myślałam, że tylko ta kategoria, ale ja kupiłam LG. Jak to jest?
Stary 2014-11-13, 09:08   #3334
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Ciesze się że nie mam karty visa
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:17   #3335
Martacin
Raczkowanie

Ja mam odrzuconą płatność i chcę przelać środki sprzedającemu i wyskakuje mi jakis błędny odnośnik :/
Martacin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:18   #3336
Suess
Raczkowanie

Hej dziewczyny! U mnie wszystko działa bez zarzutów (i chyba splajtuje ). A do kiedy trwa ta akcja z kartą visa? Bo ja byłam przekonana, że do jutra, tj. 14.11. A jak wchodzę na stronę "kupony allegro" to mi odlicza, że 3 dni do końca. Więc jak to jest?
Suess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:26   #3337
dagusia89sk
Przyczajenie

Dziewczyny mam pytanie. Poszukuję już od tygodnia kurtki na zimę i ubzdurałam sobie, że ma być w kolorze granatowym, do której dobiorę musztardowe i karmelowe dodatki. Znalazłam coś takiego:

http://allegro.pl/f-a-84k-kurtka-jen...700699047.html

Myślicie, że nie będzie bardzo odbiegała wyglądem, od tego co przedstawia zdjęcie? Macie jakieś doświadczenie z tym sprzedającym? Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 09:26   #3338
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
Też mam problem z płatnością z wykorzystaniem kuponu . Wczoraj kliknęłam 3 rzeczy i nie mogę obniżyć kosztów wysyłki. Zła jestem, bo kurde przesyłki są drogie i totalnie mi się nie uśmiecha płacić 10zł za wysyłkę foremki za 1,60zł
Ja tez nie moge zapłacić, kupiłam kaburę na telefon za 4 zł a koszt przesyłki to 10 zł... Nic mi nie odejmuje... a sprzedający ma płatnośc PayU

Cytat:
Napisane przez Suess Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! U mnie wszystko działa bez zarzutów (i chyba splajtuje ). A do kiedy trwa ta akcja z kartą visa? Bo ja byłam przekonana, że do jutra, tj. 14.11. A jak wchodzę na stronę "kupony allegro" to mi odlicza, że 3 dni do końca. Więc jak to jest?
Promocja trwa do 16-go...
Stary 2014-11-13, 09:30   #3339
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Ja tez nie moge zapłacić, kupiłam kaburę na telefon za 4 zł a koszt przesyłki to 10 zł... Nic mi nie odejmuje... a sprzedający ma płatnośc PayU

Promocja trwa do 16-go...
Chyba to nie działa na dział Elektronika...
Stary 2014-11-13, 09:45   #3340
Suess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Działa, kupowałam tak nie dawno dwa opakowania silikonowe i folie na wyświetlacze.

Sama pochwaliłam się przed chwilą, że mi wszystko śmiga. Śmigało, ale do wczoraj. Przed chwilą kupiłam przedmiot i nie ma kuponu
Stary 2014-11-13, 09:47   #3341
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Nie obejmuje niektórych podkategorie działu Elektronika, ale widzę że za kaburę powinnam normalnie zapłacić kartą i powinno mi odjąć koszty.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Działa, kupowałam tak nie dawno dwa opakowania silikonowe i folie na wyświetlacze.

Sama pochwaliłam się przed chwilą, że mi wszystko śmiga. Śmigało, ale do wczoraj. Przed chwilą kupiłam przedmiot i nie ma kuponu
Napisałam już do Allegro, ciekawe co mi odpiszą i ciekawe czy można wnosic reklamację o zwrot kosztów przesyłki, bo promocja trwa nadal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 10:02   #3342
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Nie obejmuje niektórych podkategorie działu Elektronika, ale widzę że za kaburę powinnam normalnie zapłacić kartą i powinno mi odjąć koszty.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Napisałam już do Allegro, ciekawe co mi odpiszą i ciekawe czy można wnosic reklamację o zwrot kosztów przesyłki, bo promocja trwa nadal
u mnie do wczoraj do godziny 18 działało bez zarzutów, a teraz nie wyświetla nawet tego kuponiku zielonego nad płatnościami, że taka promocja istnieje A nie wykorzystałam jeszcze wszystkich 20 kuponów.

U mnie na rzecz z działu elektronika (etui na telefon) działało

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:08   #3343
Weridiana1986
Zadomowienie

To mnie pocieszyłyście widocznie te problemy są przejściowe skoro u wszystkich występują mi też w ogóle z konta męża kuponów nie pokazuje, a zrobiłam zakupy za 150 zł piszę z tel więc dlatego nie na szaro
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:14   #3344
justaa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ciesze się że nie mam karty visa
Hahaha ja też Chociaż czasem zazdroszczę, że dziewczyny mogą kupić bibeloty, których przesyłka jest dwa razy droższa od samego przedmiotu

Ale z tego co widzę na pewno więcej z tym problemów niż z kuponami gotówkowymi

Cytat:
Napisane przez dagusia89sk Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Poszukuję już od tygodnia kurtki na zimę i ubzdurałam sobie, że ma być w kolorze granatowym, do której dobiorę musztardowe i karmelowe dodatki. Znalazłam coś takiego:

http://allegro.pl/f-a-84k-kurtka-jen...700699047.html

Myślicie, że nie będzie bardzo odbiegała wyglądem, od tego co przedstawia zdjęcie? Macie jakieś doświadczenie z tym sprzedającym? Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady.
Mi sie wydają w porządku Podobały mi się kurtki z kożuszkiem i płaszcze ale ostatecznie nie miałam okazji kupić. Komentarze też są ok

Edytowane przez justaa_
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:17
justaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:18   #3345
Maladive
Zadomowienie

Czy ktos dostal juz zwrot za wysylke z payu z promocji visa?
Maladive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:19   #3346
Suess
Raczkowanie

Dziewczyny! Już mi wszystko działa. To był jakiś błąd aplikacji prawdopodobnie. Chyba, że sama to naprawiłam ;p? Bo usunęłam w opcjach "historię" i wszystkie dane zapisane w aplikacji, potem zalogowałam się ponownie i działa, właśnie dokonałam zakupu.

Edytowane przez Suess
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:19 Powód: bład html
Stary 2014-11-13, 10:27   #3347
thewerka27
Zadomowienie

Witajcie, trafiłam na ten wątek, gdyż od wczoraj mam problem z płatnością kartą Visa. Wczoraj klikęłam jeden produkt, zaznaczam opcję "płatność w aplikacji" i w podsumowaniu widnieje mi kwota produktu + doliczona przesyłka. Wiecie może co jest nie tak? Czytam, że część z Was też ma ten problem...

Edit: U mnie już wszystko działa W końcu wyświetlił mi się kupon

Edytowane przez thewerka27
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:34
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:37   #3348
Suess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Witajcie, trafiłam na ten wątek, gdyż od wczoraj mam problem z płatnością kartą Visa. Wczoraj klikęłam jeden produkt, zaznaczam opcję "płatność w aplikacji" i w podsumowaniu widnieje mi kwota produktu + doliczona przesyłka. Wiecie może co jest nie tak? Czytam, że część z Was też ma ten problem...
Czy korzystałaś już wcześniej z tej akcji i wszystko działało? Bo jesli to twój pierwszy raz to sprawdź kilka rzeczy: po pierwsze, czy twój przedmiot nie jest z kategorii, których akcja nie obejmuje (patrz faq allegro), po drugie należy wybrać przesyłkę płatną z góry, po trzecie sprawdź limity dla transakcji internetowych na swoim koncie bankowym, po czwarte wszystko musi być kupione i płacone przez aplikację (zrób aktualizację)
Jeśli wcześniej korzystałaś z akcji i teraz nie działa: pomyśl, czy nie przekroczyłaś dziennego limitu (5 transakcji/24h) oraz limitu ogólnego (20 transakcji), spróbuj też zalogować się ponownie lub usunąć dane z aplikacji (w opcjach).
Stary 2014-11-13, 10:42   #3349
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Czy korzystałaś już wcześniej z tej akcji i wszystko działało? Bo jesli to twój pierwszy raz to sprawdź kilka rzeczy: po pierwsze, czy twój przedmiot nie jest z kategorii, których akcja nie obejmuje (patrz faq allegro), po drugie należy wybrać przesyłkę płatną z góry, po trzecie sprawdź limity dla transakcji internetowych na swoim koncie bankowym, po czwarte wszystko musi być kupione i płacone przez aplikację (zrób aktualizację)
Jeśli wcześniej korzystałaś z akcji i teraz nie działa: pomyśl, czy nie przekroczyłaś dziennego limitu (5 transakcji/24h) oraz limitu ogólnego (20 transakcji), spróbuj też zalogować się ponownie lub usunąć dane z aplikacji (w opcjach).

Korzystałam już wcześniej z tej akcji i wszystko było ok Nie wiem czy to miało jakiś wpływ, ale usunęłam historię przeglądarki i po ponownym zalogowaniu kupon był już dostępny. A może po prostu Allegro naprawiło już ten błąd, nie wiem. W każdym bądź razie dziękuję za pomoc
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:49   #3350
nouvelle2
Zakorzenienie

u mnie też już wszystko działa. To był najwyraźniej jakiś problem Allegro

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:52   #3351
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny! Już mi wszystko działa. To był jakiś błąd aplikacji prawdopodobnie. Chyba, że sama to naprawiłam ;p? Bo usunęłam w opcjach "historię" i wszystkie dane zapisane w aplikacji, potem zalogowałam się ponownie i działa, właśnie dokonałam zakupu.
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
u mnie też już wszystko działa. To był najwyraźniej jakiś problem Allegro
U mnie też już działa, szkoda tylko że już zapłaciłam także koszty przesyłki...
Stary 2014-11-13, 10:59   #3352
balatka26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdyby któraś chciała ten kupon - 30 zł przy zakupach powyżej 100 zł to ja bardzo chętnie "wymienię" go na darmową wysyłkę, bo zostały mi chyba tylko 3, a rzeczy trochę bym pozamawiać chciała.
Wczorajszy sprzedający odpisał, że nie wystawi nic z opcją płatności przez PayU, bo miał z tym same problemy - nie mógł wtedy zwrócić klientom pieniędzy bezpośrednio na konto. Co za bzdety. No i nie mogę wykorzystać u niego żadnego kuponu nie pozostaje nic innego jak zapłacić za buty normalnie.. dobrze, że drogie nie były, ale wzięłam je tylko ze względu na ceny 35 i 45 zł. A teraz jeszcze za wysyłkę płacić trzeba :/

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Moje właśnie okropnie się ściąga ze względu na wąski dół i górę też zresztą. No i zastanawiam się czy ten zamek ma znaczenie w przypadku dołu butów. Pewnie małe bo jest dość wysoko i raczej ma większy wpływ na to jak się je zdejmuje powyżej stopy

Haha dzięki za pocieszenie z tym puchnięciem stóp

Kurde wnerwia mnie to, że nie mogę wykorzystać kuponów na darmową wysyłkę z konta męża kupowałam przecież w ten sposób 29 października czyli nawet jeśli teraz "nowym" kupującym nie oferują tej zniżki to przecież tym, którzy choć raz skorzystali, wg regulaminu, zniżkę powinni dawać. Czekam na odpowiedź od nich ale dziś już 13.11 i się niecierpliwię bo mam masę rzeczy do zamówienia, a moje kupony się kończą
A da się tak? Chodzi mi o te zamianę kuponów...
balatka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 11:02   #3353
ewciaa82
Zakorzenienie

Dziewczyny, dostałam wczoraj tę sukienkę
http://allegro.pl/sukienka-tunika-bo...768672274.html
Kolor koral, jak na załączonym zdjęciu. Jest świetna, materiał bardzo przyjemny, elastyczny, fajnie uszyta.
Niestety okazała się za duża. Noszę S a to S/M
Może któraś z Was jest chętna odkupić ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (68,0 KB, 36 załadowań)
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 11:11   #3354
Jall
Zadomowienie

No i cóż powiedzieć... znów spróbowałam zapłacić i ciągle anuluje, limity ustawione, wersja aktualna, kartę wczytuje, przesyłkę odejmuje.
Wczoraj nie miałam jak, ale dziś pisze do allegro, niech coś z tym zrobią

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę

Edytowane przez Jall
Czas edycji: 2014-11-13 o 11:22
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:07   #3355
Suess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
No i cóż powiedzieć... znów spróbowałam zapłacić i ciągle anuluje, limity ustawione, wersja aktualna, kartę wczytuje, przesyłkę odejmuje.
Wczoraj nie miałam jak, ale dziś pisze do allegro, niech coś z tym zrobią
a płacisz przez payu czy w aplikacji? ja tak obserwuję wpisy i większość osób ma problem płacąc przez payu, ale może mi się tylko wydaje ?
Stary 2014-11-13, 12:13   #3356
sherlook
Zadomowienie

Ja wczoraj wykorzystałam bon na 30 zł Wylicytowałam kurtkę Zary puchową, z puchu naturalnego z kompletem metek Tylko niechcący przez licytację na komórce wygrałam dwie aukcje i jedną sprzedam ponownie na allegro, ale i tak mi się opłaciło Ależ się cieszę jak głupia, jeszcze nie miałam w życiu kurtki z prawdziwego puchu.

Współczuję wam tych problemów z płatnością, mi bez problemu odejmuje wysyłkę. Raz tylko jak przekroczyłam 5 transakcji miałam problem.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-11-13 o 12:14
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:55   #3357
justaa_
Raczkowanie

A wszystkie kupony można w licytacjach wykorzystać? zarówno te za 20zł, 30zł, 50zł i 100zł?
W regulaminie wyczytałam ogólnie, że można, ale jakoś mi się przewinęło, że te za 20zł to tylko Kup Teraz Albo mi się pomieszało
Stary 2014-11-13, 13:05   #3358
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justaa_ Pokaż wiadomość
A wszystkie kupony można w licytacjach wykorzystać? zarówno te za 20zł, 30zł, 50zł i 100zł?
W regulaminie wyczytałam ogólnie, że można, ale jakoś mi się przewinęło, że te za 20zł to tylko Kup Teraz Albo mi się pomieszało
Tak można: )
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:31   #3359
justaa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Tak można: )

Dziękuję! A ja z uporem szukałam kup teraz

@Sherlook pochwal się kurtką jak przyjdzie! Ja mam 3 z Zary (2 płaszcze i kurtkę) i fakt, nie są najtańsze ale w płaszczu trzeci rok chodzę i uwielbiam!

Edytowane przez justaa_
Czas edycji: 2014-11-13 o 13:32
justaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:50   #3360
Jall
Zadomowienie

Cytat:
a płacisz przez payu czy w aplikacji? ja tak obserwuję wpisy i większość osób ma problem płacąc przez payu, ale może mi się tylko wydaje ?
Płacę w aplikacji i koszty obniża, a później płatność anuluje. Mam ustawione limity i najnowszą wersję aplikacji, więc nie wiem już co może być nie tak...
Czekam co powie allegro. Mam nadzieję, że zdążą przed końcem promocji, bo mam kilka upatrzonych rzeczy, których nie opłaca się brać bez darmowej wysyłki...

A może ktoś miał taki sam problem i rozwiązał go jakoś?

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości