|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
![]() Tu znalazłam taniej http://allegro.pl/futurystyczna-bluz...753350875.html http://allegro.pl/futurystyczna-bluz...788831069.html Ale się jeszcze zastanawiam ,w sumie taniej niż tam ale i tak trochę drogo ![]() Cytat:
Cytat:
Jak Ci stopy spuchną to i tak ich nie włożysz |
|||
|
|
|
#3332 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdyby któraś chciała ten kupon - 30 zł przy zakupach powyżej 100 zł to ja bardzo chętnie "wymienię" go na darmową wysyłkę, bo zostały mi chyba tylko 3, a rzeczy trochę bym pozamawiać chciała.
Wczorajszy sprzedający odpisał, że nie wystawi nic z opcją płatności przez PayU, bo miał z tym same problemy - nie mógł wtedy zwrócić klientom pieniędzy bezpośrednio na konto. Co za bzdety. No i nie mogę wykorzystać u niego żadnego kuponu nie pozostaje nic innego jak zapłacić za buty normalnie.. dobrze, że drogie nie były, ale wzięłam je tylko ze względu na ceny 35 i 45 zł. A teraz jeszcze za wysyłkę płacić trzeba :/---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Moje właśnie okropnie się ściąga ze względu na wąski dół i górę też zresztą. No i zastanawiam się czy ten zamek ma znaczenie w przypadku dołu butów. Pewnie małe bo jest dość wysoko i raczej ma większy wpływ na to jak się je zdejmuje powyżej stopy ![]() Haha dzięki za pocieszenie z tym puchnięciem stóp Kurde wnerwia mnie to, że nie mogę wykorzystać kuponów na darmową wysyłkę z konta męża kupowałam przecież w ten sposób 29 października czyli nawet jeśli teraz "nowym" kupującym nie oferują tej zniżki to przecież tym, którzy choć raz skorzystali, wg regulaminu, zniżkę powinni dawać. Czekam na odpowiedź od nich ale dziś już 13.11 i się niecierpliwię bo mam masę rzeczy do zamówienia, a moje kupony się kończą
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam telefon i nie odejmuje mi kosztów wysyłki? Dlaczego? Czy na telefony nie ma tej promocji? Patrzyłam w regulaminie i nie działa na telefony--> Inna marka. Myślałam, że tylko ta kategoria, ale ja kupiłam LG. Jak to jest?
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciesze się że nie mam karty visa
|
|
|
|
#3335 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam odrzuconą płatność i chcę przelać środki sprzedającemu i wyskakuje mi jakis błędny odnośnik :/
|
|
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! U mnie wszystko działa bez zarzutów (i chyba splajtuje
). A do kiedy trwa ta akcja z kartą visa? Bo ja byłam przekonana, że do jutra, tj. 14.11. A jak wchodzę na stronę "kupony allegro" to mi odlicza, że 3 dni do końca. Więc jak to jest?
|
|
|
|
#3337 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie. Poszukuję już od tygodnia kurtki na zimę i ubzdurałam sobie, że ma być w kolorze granatowym, do której dobiorę musztardowe i karmelowe dodatki. Znalazłam coś takiego:
http://allegro.pl/f-a-84k-kurtka-jen...700699047.html Myślicie, że nie będzie bardzo odbiegała wyglądem, od tego co przedstawia zdjęcie? Macie jakieś doświadczenie z tym sprzedającym? Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady.
|
#3338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Promocja trwa do 16-go...
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba to nie działa na dział Elektronika...
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie obejmuje niektórych podkategorie działu Elektronika, ale widzę że za kaburę powinnam normalnie zapłacić kartą i powinno mi odjąć koszty.
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Napisałam już do Allegro, ciekawe co mi odpiszą i ciekawe czy można wnosic reklamację o zwrot kosztów przesyłki, bo promocja trwa nadal
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wykorzystałam jeszcze wszystkich 20 kuponów.U mnie na rzecz z działu elektronika (etui na telefon) działało |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zadomowienie
|
To mnie pocieszyłyście widocznie te problemy są przejściowe skoro u wszystkich występują
mi też w ogóle z konta męża kuponów nie pokazuje, a zrobiłam zakupy za 150 zł piszę z tel więc dlatego nie na szaro
|
|
|
|
#3344 | |
|
Raczkowanie
|
Hahaha ja też
Chociaż czasem zazdroszczę, że dziewczyny mogą kupić bibeloty, których przesyłka jest dwa razy droższa od samego przedmiotu ![]() Ale z tego co widzę na pewno więcej z tym problemów niż z kuponami gotówkowymi ![]() Cytat:
„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez justaa_ Czas edycji: 2014-11-13 o 11:17 |
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktos dostal juz zwrot za wysylke z payu z promocji visa?
|
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Już mi wszystko działa. To był jakiś błąd aplikacji prawdopodobnie. Chyba, że sama to naprawiłam ;p? Bo usunęłam w opcjach "historię" i wszystkie dane zapisane w aplikacji, potem zalogowałam się ponownie i działa, właśnie dokonałam zakupu.
Edytowane przez Suess Czas edycji: 2014-11-13 o 11:19 Powód: bład html |
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, trafiłam na ten wątek, gdyż od wczoraj mam problem z płatnością kartą Visa. Wczoraj klikęłam jeden produkt, zaznaczam opcję "płatność w aplikacji" i w podsumowaniu widnieje mi kwota produktu + doliczona przesyłka. Wiecie może co jest nie tak?
Czytam, że część z Was też ma ten problem...Edit: U mnie już wszystko działa W końcu wyświetlił mi się kupon
Edytowane przez thewerka27 Czas edycji: 2014-11-13 o 11:34 |
|
|
|
#3348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli wcześniej korzystałaś z akcji i teraz nie działa: pomyśl, czy nie przekroczyłaś dziennego limitu (5 transakcji/24h) oraz limitu ogólnego (20 transakcji), spróbuj też zalogować się ponownie lub usunąć dane z aplikacji (w opcjach). |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Korzystałam już wcześniej z tej akcji i wszystko było ok Nie wiem czy to miało jakiś wpływ, ale usunęłam historię przeglądarki i po ponownym zalogowaniu kupon był już dostępny. A może po prostu Allegro naprawiło już ten błąd, nie wiem. W każdym bądź razie dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też już wszystko działa. To był najwyraźniej jakiś problem Allegro
|
|
|
|
#3351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostałam wczoraj tę sukienkę
http://allegro.pl/sukienka-tunika-bo...768672274.html Kolor koral, jak na załączonym zdjęciu. Jest świetna, materiał bardzo przyjemny, elastyczny, fajnie uszyta. Niestety okazała się za duża. Noszę S a to S/M ![]() Może któraś z Was jest chętna odkupić ??
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
No i cóż powiedzieć... znów spróbowałam zapłacić i ciągle anuluje, limity ustawione, wersja aktualna, kartę wczytuje, przesyłkę odejmuje.
Wczoraj nie miałam jak, ale dziś pisze do allegro, niech coś z tym zrobią ![]()
Edytowane przez Jall Czas edycji: 2014-11-13 o 12:22 |
|
|
|
#3355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj wykorzystałam bon na 30 zł
Wylicytowałam kurtkę Zary puchową, z puchu naturalnego z kompletem metek Ależ się cieszę jak głupia, jeszcze nie miałam w życiu kurtki z prawdziwego puchu.Współczuję wam tych problemów z płatnością, mi bez problemu odejmuje wysyłkę. Raz tylko jak przekroczyłam 5 transakcji miałam problem. Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-11-13 o 13:14 |
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
A wszystkie kupony można w licytacjach wykorzystać?
zarówno te za 20zł, 30zł, 50zł i 100zł? W regulaminie wyczytałam ogólnie, że można, ale jakoś mi się przewinęło, że te za 20zł to tylko Kup Teraz Albo mi się pomieszało
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję! ![]() @Sherlook pochwal się kurtką jak przyjdzie! Ja mam 3 z Zary (2 płaszcze i kurtkę) i fakt, nie są najtańsze ale w płaszczu trzeci rok chodzę i uwielbiam!
„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez justaa_ Czas edycji: 2014-11-13 o 14:32 |
|
|
|
#3360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam co powie allegro. Mam nadzieję, że zdążą przed końcem promocji, bo mam kilka upatrzonych rzeczy, których nie opłaca się brać bez darmowej wysyłki... A może ktoś miał taki sam problem i rozwiązał go jakoś?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

zastanawiam się nad ich kupnem, bo te moje z decathlonu strasznie ciężko mi się teraz zdejmuje
czy ten zamek ułatwia ściąganie kaloszy ? Bo wydaje się być dość wysoko i zastanawiam się czy nie będę musiała się siłować z wyciąganiem stopy tak samo jak w moich 

A nie wykorzystałam jeszcze wszystkich 20 kuponów.