|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Book Positive ![]() It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zaczytanie
|
Dziewczyny może dopisać w 1. poście uwagę o UV?
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
no właśnie niezbyt, budziłam się przed 6 jak się jasno robiło i Słońce świeciło... no i wszyscy się kręcili po korytarzu - a z pokoju wypełzałyśmy po 9 :-D
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- tylko co? Jedne buty uszkodzone, jedne doszły całe piękne i zdrowe, a jeszcze inne nie bo w tym samym czasie może ktoś kliknął... wpadki chyba czasami przy wyprzach się zdarzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj przyszły moje Petale, są sliczne. Nie mają tylko pudełka, ale jest woreczek. Dostałam też Harmonic Garden białe, klapki z kwiatami. 37 są za małe ![]() Później wrzuce foto.
![]() |
#3335 | |
🦄
|
Wczoraj z rozpaczy pomyliłam sobie wątki. Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z tym poszukiwanym przeze mnie modelem Seduce VII że go nigdzie nie ma??
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3337 |
🦄
|
Ale w sensie że dobre? Bo ja będę wyciągać średnią
![]() Morelle, może Ty gdzieś widziałaś "mój" model? Bo jestem zdesperowana ![]()
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sklep rewelacyjny nie jest, ale w promocji można zaryzykować. Ze zwrotami nie ma problemu, zobaczymy jak ze zwrotem pieniędzy.
![]() |
#3339 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edit: przejrzalam watek z fotami. Nikt nie wspomina o podpisie. Tylko jedna wizazanka napisala, ze listonosz zostawil jej paczke z butami na schodach przed domem, wiec chyba mozna wnioskowac, ze podpisu nie ma. Naogladalam sie za to zdjec i czarnych skrzydel mi sie zachcialo. Bardzo. Na te Wasze Classic jeszcz patrze. Mam nadzieje, ze jakbym wziela 38 to rynny by nie bylo. Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-08-24 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835485]Moje przez Poczte bylo wysylane, kwota okolo 300 zlotych. Niedlugo zmieniam miejsce zamieszkania i staram sie teraz wszystkie paczki na ktore czekam ogarnac, dlatego tak o ten podpis dopytuje
![]() edit: przejrzalam watek z fotami. Nikt nie wspomina o podpisie. Tylko jedna wizazanka napisala, ze listonosz zostawil jej paczke z butami na schodach przed domem, wiec chyba mozna wnioskowac, ze podpisu nie ma. Naogladalam sie za to zdjec i czarnych skrzydel mi sie zachcialo. Bardzo. Na te Wasze Classic jeszcz patrze. Mam nadzieje, ze jakbym wziela 38 to rynny by nie bylo. Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl?[/QUOTE] Tam gdzie jest post z moimi torebkami z Melissy to było allsole, kurier, podalam ilość dni. A wcześniejsze zamówienie moje to była PP. Też jest ilość dni. Nie pamiętam już ile. Kod jest FRU ![]()
#3341 |
Zaczytanie
|
James pytasz o allsole? Kokardy kiedy płaciłam za rejestrowaną przywiózł mi kurier (chyba DPD, w każdym razie żółty samochód). 'Zwykłe' przesyłki z UK (zamawiałam kiedyś z Asos i paru innych sklepów) zawsze były nierejestrowane, beż żadnych podpisów. Na wiosce listonosz zostawia mi w skrzynce albo na schodach (
![]() ![]() Nierejestrowaną chyba z allsole nie zamawiałam ale muszę sobie przypomnieć, bo trochę tych butów mi się przewinęło. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Ano tak jeszcze lody zamawiałam z allsole. Z tego co pamiętam to je przywiózł listonosz, a że akurat byłam w domu to nie miał jak ich zostawić na widoku ![]() ![]()
![]() |
#3342 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz, mailuje z allsole i mnie wkurzaja bardzo. Mijaja 3 tygodnie od zamowienia juz chyba. A oni dopytuja kolejny raz czy pytalam sasiadow czy mi paczki nie odebrali ![]() Wyselekcjonowalam sobie trzy modele i teraz dumam. Mam nadzieje, ze czujesz sie winna i zamiast urlopowac to nie mozesz spac z poczucia winy ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() btw: fajnego masz listonosza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zaczytanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835970]Ech, a mialam nadzieje, ze powiesz, ze nie ma kodu
![]() Wiesz, mailuje z allsole i mnie wkurzaja bardzo. Mijaja 3 tygodnie od zamowienia juz chyba. A oni dopytuja kolejny raz czy pytalam sasiadow czy mi paczki nie odebrali ![]() Wyselekcjonowalam sobie trzy modele i teraz dumam. Mam nadzieje, ze czujesz sie winna i zamiast urlopowac to nie mozesz spac z poczucia winy ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Dziekuje. Czyli leca sobie w kulki. Nasmaruje im zaraz jakas epopeje ![]() btw: fajnego masz listonosza ![]() Wiesz u mnie nikt niczego nawet by nie śmiał zabrać, bo mam najlepszy monitoring na świecie - sąsiadkę ![]() ![]()
![]() |
#3344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------------------------------------------- Od pol godziny szukam czarnych wingsow i znalazlam je tylko na jednej stronie (http://www.bethanycottageorkney.co.uk/). Wyszukiwarka nic nie wypluwa na temat tego sklepu, wiec biorac pod uwage ceny jest pojderzany. Szukam dalej ![]() Przegladajac jednak oferte znalazlam buty z sercami i przypomnialo mi sie, ze je kiedys chcialam ![]() btw: zauwazylam przegladajac watek z real fotami, ze wszystkie macie ladne stopy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
🦄
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47836198]Prawie jak Impel
![]() ---------------------------------------------- Od pol godziny szukam czarnych wingsow i znalazlam je tylko na jednej stronie (http://www.bethanycottageorkney.co.uk/). Wyszukiwarka nic nie wypluwa na temat tego sklepu, wiec biorac pod uwage ceny jest pojderzany. Szukam dalej ![]() Przegladajac jednak oferte znalazlam buty z sercami i przypomnialo mi sie, ze je kiedys chcialam ![]() btw: zauwazylam przegladajac watek z real fotami, ze wszystkie macie ladne stopy ![]() Fajne są!!
#3346 |
Zakorzenienie
|
"Mój"listonosz poprosił mnie o numer telefonu i zawsze dzwoni jak ma paczkę dla mnie
![]() "bo Pani to tyle tych pakunków zamawia" ale to nie dlatego, ze mnie lubi ![]()
#3347 | |
🦄
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835485]Moje przez Poczte bylo wysylane, kwota okolo 300 zlotych. Niedlugo zmieniam miejsce zamieszkania i staram sie teraz wszystkie paczki na ktore czekam ogarnac, dlatego tak o ten podpis dopytuje
![]() edit: przejrzalam watek z fotami. Nikt nie wspomina o podpisie. Tylko jedna wizazanka napisala, ze listonosz zostawil jej paczke z butami na schodach przed domem, wiec chyba mozna wnioskowac, ze podpisu nie ma. Naogladalam sie za to zdjec i czarnych skrzydel mi sie zachcialo. Bardzo. Na te Wasze Classic jeszcz patrze. Mam nadzieje, ze jakbym wziela 38 to rynny by nie bylo. Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl?[/QUOTE] Darmowa przesyłka z allsole i coggles jest tak jak dziewczyny pisały - nierejestrowana. To taka sama przesyłka jak te z asosa. U mnie listonosz zostawia awizo, na którym zaznaczone jest, że mam przesyłkę nierejestrowaną o dużych gabarytach - jakoś tak. I nie roznosi ich kurier poczty tylko to awizo wkłada normalny listonosz. Żadnego podpisu nie ma. Niektóre panie na poczcie chciały ode mnie dowód osobisty razem z awizo, żeby potwierdzić, że awizo jest naprawdę do mnie i tyle... Myślę, że nie masz się co obawiać o zwrot, bo to porządny sklep. Tak samo jak długo nie miałam przesyłki z asosa to też kazali mi ileś tam jeszcze czekać od zgłoszenia... i finalnie paczka doszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Konto usunięte
|
Fajne
![]() ![]() Wyobraz sobie, ze kiedys mala dziura we flokowaniu mi sie zrobila. Bylam pewna, ze tego naprawic sie nie da, wiec pociagnelam material ![]() Cytat:
![]() Co do zwrotu to na razie byl spory problem. Wyobraz sobie, ze do tej pory wymienilismy 5 maili a tematu zwrotu wciaz unikaja. Juz napisalam elaborat konkretny i nie bede sie z nimi cackac. Wszystko juz wiem dzieki Wam i jak nie dostane pieniedzy z powrotem w tym tygodniu to wyjde z siebie. Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47838405]Fajne
![]() ![]() Wyobraz sobie, ze kiedys mala dziura we flokowaniu mi sie zrobila. Bylam pewna, ze tego naprawic sie nie da, wiec pociagnelam material ![]() Ze nierejestrowana to wiem ![]() Co do zwrotu to na razie byl spory problem. Wyobraz sobie, ze do tej pory wymienilismy 5 maili a tematu zwrotu wciaz unikaja. Juz napisalam elaborat konkretny i nie bede sie z nimi cackac. Wszystko juz wiem dzieki Wam i jak nie dostane pieniedzy z powrotem w tym tygodniu to wyjde z siebie. Dziekuje ![]() Bo asos przez jakiś czas wysyłał chyba przez inpost, wtedy też podpisywałam ![]() Ale nierejestrowana to chyba samo w sobie oznacza brak podpisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
🦄
|
Jamestown, ale te do których link wkleiłaś to flokowane nie są
![]() A co do tej przesyłki z zagranicy to ktoś to tłumaczył chyba kiedyś w jakimś wątku, że po przekroczeniu granicy każda przesyłka z zagranicy dostaje jakiś numer czy coś. Nie jestem pewna, czy coś nie przekręciłam, ale to by rzucało trochę inne światło na teorię pracownika Allsole.
#3354 | |
Konto usunięte
|
Tylko czarne buty nosze a czarne sa flokowane. Dlatego dawno temu ich nie kupilam.
Wciaz probuje sie przemoc i kupic cos w kolorze, ale nie idzie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
🦄
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47839297]Tylko czarne buty nosze a czarne sa flokowane. Dlatego dawno temu ich nie kupilam.
Wciaz probuje sie przemoc i kupic cos w kolorze, ale nie idzie ![]() Juz mnie to nie interesi ![]() Hyyy masz rację. A ja tyle razy oglądałam te czarne, bo znalazłam tanio kiedyś w moim rozmiarze i nie zauważyłam, że one są flokowane! Byłam pewna, że są takie same jak pozostałe kolory ![]()
#3356 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
🦄
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47839397]Ja sie ostatnio w Laco zakochalam, ale niestety flokowane.[/QUOTE]
Widziałam na żywca- piękne. Ja mam flokowane Wingsy i tam akurat flokowanie mi nie przeszkadza. W baletkach byłoby zapewne inaczej.
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() przyszłam do Was z pytaniem ![]() ![]() Proszę o pomoc, bo nie wiem jak się za to zabrać, nawet by mi nie przyszło do głowy, że można jakoś je rozepchać, gdybym nie przeczytała tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladybird, chantily są za 140zł na schaffie, opylka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Raczkowanie
|
Dzięki za ekspresową odpowiedz, spróbuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.