Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-23, 16:29   #3331
Kitikejt7
Rozeznanie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI

Cytat:
Napisane przez ntliee Pokaż wiadomość
To Melissa Harajuku

swego czasu miałam na ich punkcie małą obsesję gdybym tylko miała 40 to bym brała, szczególnie w tej cenie

choć inne kolory które wypuścili ładniejsze były
ale skoro trafiłam na scarfun heel to może i te się znajdą
Jak napisałaś jaki to model to sobie wygooglowałam i jakoś tak przyjaźniejszym okiem na nie zerkam, co prawda mój rozmiar i cena dobra ale tak rzadko chodze w obcasach, że chyba odpuszczę...

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Lady Dragon Pearl Red Heart
Przepraszam za zdjęcie, ale nie mam komputera obecnie.
Morelle są piękne

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Od kiedy Campana mają wkładkę od VW ???

http://www.ebay.co.uk/itm/Vivienne-W...item259415a417
chińczyk zaszalał!

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 16:34   #3332
Lukardis
Zaczytanie

Dziewczyny może dopisać w 1. poście uwagę o UV?

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 17:08   #3333
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Może wstawałaś wcześniej
no właśnie niezbyt, budziłam się przed 6 jak się jasno robiło i Słońce świeciło... no i wszyscy się kręcili po korytarzu - a z pokoju wypełzałyśmy po 9 :-D

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Dziewczyny może dopisać w 1. poście uwagę o UV?
tylko co? Jedne buty uszkodzone, jedne doszły całe piękne i zdrowe, a jeszcze inne nie bo w tym samym czasie może ktoś kliknął... wpadki chyba czasami przy wyprzach się zdarzają
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 08:33   #3334
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
morelle gratki z butów
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Jak napisałaś jaki to model to sobie wygooglowałam i jakoś tak przyjaźniejszym okiem na nie zerkam, co prawda mój rozmiar i cena dobra ale tak rzadko chodze w obcasach, że chyba odpuszczę...

Morelle są piękne

chińczyk zaszalał!
Dziękuje

Wczoraj przyszły moje Petale, są sliczne. Nie mają tylko pudełka, ale jest woreczek.
Dostałam też Harmonic Garden białe, klapki z kwiatami. 37 są za małe Materiał taki sam jak Incense Garden.
Później wrzuce foto.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 09:19   #3335
Marigold19
🦄

Wczoraj z rozpaczy pomyliłam sobie wątki. Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z tym poszukiwanym przeze mnie modelem Seduce VII że go nigdzie nie ma??

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
no właśnie niezbyt, budziłam się przed 6 jak się jasno robiło i Słońce świeciło... no i wszyscy się kręcili po korytarzu - a z pokoju wypełzałyśmy po 9 :-D

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

tylko co? Jedne buty uszkodzone, jedne doszły całe piękne i zdrowe, a jeszcze inne nie bo w tym samym czasie może ktoś kliknął... wpadki chyba czasami przy wyprzach się zdarzają
Myślę, że jak ja dostanę swoją paczkę to będziemy mogły sobie wyrobić jakieś zdanie, bo ja chyba najwięcej zamówiłam- aż 3 pary i koszyk, jak wszystko przyjdzie ok to będzie ok. Jeszcze oprócz tych dwóch par o których piszesz było jedno anulowane zamówienie z powodu wady produktu.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 09:33   #3336
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Wczoraj z rozpaczy pomyliłam sobie wątki. Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z tym poszukiwanym przeze mnie modelem Seduce VII że go nigdzie nie ma??

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Myślę, że jak ja dostanę swoją paczkę to będziemy mogły sobie wyrobić jakieś zdanie, bo ja chyba najwięcej zamówiłam- aż 3 pary i koszyk, jak wszystko przyjdzie ok to będzie ok. Jeszcze oprócz tych dwóch par o których piszesz było jedno anulowane zamówienie z powodu wady produktu.
Ja już swoje zdanie mam, sklep zachował się ok ze zwrotem.
Stary 2014-08-24, 09:36   #3337
Marigold19
🦄

Cytat:
Ja już swoje zdanie mam, sklep zachował się ok ze zwrotem.
Ale w sensie że dobre? Bo ja będę wyciągać średnią

Morelle, może Ty gdzieś widziałaś "mój" model? Bo jestem zdesperowana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 11:21   #3338
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w sensie że dobre? Bo ja będę wyciągać średnią

Morelle, może Ty gdzieś widziałaś "mój" model? Bo jestem zdesperowana
Na ebayu, ładne są
Sklep rewelacyjny nie jest, ale w promocji można zaryzykować. Ze zwrotami nie ma problemu, zobaczymy jak ze zwrotem pieniędzy.
Stary 2014-08-24, 11:44   #3339
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Przypomniało mi się, tak jest. Zamówione powyżej 500zl ma kuriera i tracking. Nie pamiętam dokładnie czy to była kwota 400 czy 500zl. Dawno zamawialam, ale wtedy się podpisuje bo kurier przywozi. James na real wątku zobacz.
Moje przez Poczte bylo wysylane, kwota okolo 300 zlotych. Niedlugo zmieniam miejsce zamieszkania i staram sie teraz wszystkie paczki na ktore czekam ogarnac, dlatego tak o ten podpis dopytuje .

edit: przejrzalam watek z fotami. Nikt nie wspomina o podpisie. Tylko jedna wizazanka napisala, ze listonosz zostawil jej paczke z butami na schodach przed domem, wiec chyba mozna wnioskowac, ze podpisu nie ma.

Naogladalam sie za to zdjec i czarnych skrzydel mi sie zachcialo. Bardzo. Na te Wasze Classic jeszcz patrze. Mam nadzieje, ze jakbym wziela 38 to rynny by nie bylo.

Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl?

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2014-08-24 o 12:03
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 12:12   #3340
morelle_
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835485]Moje przez Poczte bylo wysylane, kwota okolo 300 zlotych. Niedlugo zmieniam miejsce zamieszkania i staram sie teraz wszystkie paczki na ktore czekam ogarnac, dlatego tak o ten podpis dopytuje .

edit: przejrzalam watek z fotami. Nikt nie wspomina o podpisie. Tylko jedna wizazanka napisala, ze listonosz zostawil jej paczke z butami na schodach przed domem, wiec chyba mozna wnioskowac, ze podpisu nie ma.

Naogladalam sie za to zdjec i czarnych skrzydel mi sie zachcialo. Bardzo. Na te Wasze Classic jeszcz patrze. Mam nadzieje, ze jakbym wziela 38 to rynny by nie bylo.

Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl?[/QUOTE]

Tam gdzie jest post z moimi torebkami z Melissy to było allsole, kurier, podalam ilość dni. A wcześniejsze zamówienie moje to była PP. Też jest ilość dni. Nie pamiętam już ile.
Kod jest FRU
Stary 2014-08-24, 12:19   #3341
Lukardis
Zaczytanie

James pytasz o allsole? Kokardy kiedy płaciłam za rejestrowaną przywiózł mi kurier (chyba DPD, w każdym razie żółty samochód). 'Zwykłe' przesyłki z UK (zamawiałam kiedyś z Asos i paru innych sklepów) zawsze były nierejestrowane, beż żadnych podpisów. Na wiosce listonosz zostawia mi w skrzynce albo na schodach (), w Pń zawsze było awizo, żeby iść na pocztę i odebrać

Nierejestrowaną chyba z allsole nie zamawiałam ale muszę sobie przypomnieć, bo trochę tych butów mi się przewinęło.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Ano tak jeszcze lody zamawiałam z allsole. Z tego co pamiętam to je przywiózł listonosz, a że akurat byłam w domu to nie miał jak ich zostawić na widoku Żadnego podpisu nie chciał

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 12:21   #3342
Konto usunięte

Cytat:
Tam gdzie jest post z moimi torebkami z Melissy to było allsole, kurier, podalam ilość dni. A wcześniejsze zamówienie moje to była PP. Też jest ilość dni. Nie pamiętam już ile.
Kod jest FRU
Ech, a mialam nadzieje, ze powiesz, ze nie ma kodu .

Wiesz, mailuje z allsole i mnie wkurzaja bardzo. Mijaja 3 tygodnie od zamowienia juz chyba. A oni dopytuja kolejny raz czy pytalam sasiadow czy mi paczki nie odebrali . Nie beda po ludziach chodzic, wiec dlatego mnie ten podpis ciekawi. Pierwszy raz widze taki problem z odzyskaniem pieniedzy.

Wyselekcjonowalam sobie trzy modele i teraz dumam. Mam nadzieje, ze czujesz sie winna i zamiast urlopowac to nie mozesz spac z poczucia winy .

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
James pytasz o allsole? Kokardy kiedy płaciłam za rejestrowaną przywiózł mi kurier (chyba DPD, w każdym razie żółty samochód). 'Zwykłe' przesyłki z UK (zamawiałam kiedyś z Asos i paru innych sklepów) zawsze były nierejestrowane, beż żadnych podpisów. Na wiosce listonosz zostawia mi w skrzynce albo na schodach (), w Pń zawsze było awizo, żeby iść na pocztę i odebrać

Nierejestrowaną chyba z allsole nie zamawiałam ale muszę sobie przypomnieć, bo trochę tych butów mi się przewinęło.
Dziekuje. Czyli leca sobie w kulki. Nasmaruje im zaraz jakas epopeje .

btw: fajnego masz listonosza .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 12:26   #3343
Lukardis
Zaczytanie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835970]Ech, a mialam nadzieje, ze powiesz, ze nie ma kodu .

Wiesz, mailuje z allsole i mnie wkurzaja bardzo. Mijaja 3 tygodnie od zamowienia juz chyba. A oni dopytuja kolejny raz czy pytalam sasiadow czy mi paczki nie odebrali . Nie beda po ludziach chodzic, wiec dlatego mnie ten podpis ciekawi. Pierwszy raz widze taki problem z odzyskaniem pieniedzy.

Wyselekcjonowalam sobie trzy modele i teraz dumam. Mam nadzieje, ze czujesz sie winna i zamiast urlopowac to nie mozesz spac z poczucia winy .

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Dziekuje. Czyli leca sobie w kulki. Nasmaruje im zaraz jakas epopeje .

btw: fajnego masz listonosza .[/QUOTE]

Wiesz u mnie nikt niczego nawet by nie śmiał zabrać, bo mam najlepszy monitoring na świecie - sąsiadkę

Stary 2014-08-24, 12:36   #3344
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz u mnie nikt niczego nawet by nie śmiał zabrać, bo mam najlepszy monitoring na świecie - sąsiadkę
Prawie jak Impel .

----------------------------------------------
Od pol godziny szukam czarnych wingsow i znalazlam je tylko na jednej stronie (http://www.bethanycottageorkney.co.uk/). Wyszukiwarka nic nie wypluwa na temat tego sklepu, wiec biorac pod uwage ceny jest pojderzany. Szukam dalej .

Przegladajac jednak oferte znalazlam buty z sercami i przypomnialo mi sie, ze je kiedys chcialam .

btw: zauwazylam przegladajac watek z real fotami, ze wszystkie macie ladne stopy .
Stary 2014-08-24, 13:55   #3345
Marigold19
🦄

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47836198]Prawie jak Impel .

----------------------------------------------
Od pol godziny szukam czarnych wingsow i znalazlam je tylko na jednej stronie (http://www.bethanycottageorkney.co.uk/). Wyszukiwarka nic nie wypluwa na temat tego sklepu, wiec biorac pod uwage ceny jest pojderzany. Szukam dalej .

Przegladajac jednak oferte znalazlam buty z sercami i przypomnialo mi sie, ze je kiedys chcialam .

btw: zauwazylam przegladajac watek z real fotami, ze wszystkie macie ladne stopy .[/QUOTE]

Fajne są!!

Stary 2014-08-24, 14:18   #3346
monicar
Zakorzenienie

"Mój"listonosz poprosił mnie o numer telefonu i zawsze dzwoni jak ma paczkę dla mnie
"bo Pani to tyle tych pakunków zamawia"

ale to nie dlatego, ze mnie lubi oni dostają prowizję od dostarczonych paczek i mu się nie kalkuluje nie dostarczyć za 1 razem
Stary 2014-08-24, 14:34   #3347
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
"Mój"listonosz poprosił mnie o numer telefonu i zawsze dzwoni jak ma paczkę dla mnie
"bo Pani to tyle tych pakunków zamawia"

ale to nie dlatego, ze mnie lubi oni dostają prowizję od dostarczonych paczek i mu się nie kalkuluje nie dostarczyć za 1 razem
U mnie to samo

Stary 2014-08-24, 14:51   #3348
Olcia
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47835485]Moje przez Poczte bylo wysylane, kwota okolo 300 zlotych. Niedlugo zmieniam miejsce zamieszkania i staram sie teraz wszystkie paczki na ktore czekam ogarnac, dlatego tak o ten podpis dopytuje .

Niesmialo zapytam czy jest jakis kod, o ktorym mowilas, ze obniza kwote zakupow o 100 zl?[/QUOTE]
Darmowa przesyłka z allsole i coggles jest tak jak dziewczyny pisały - nierejestrowana. To taka sama przesyłka jak te z asosa. U mnie listonosz zostawia awizo, na którym zaznaczone jest, że mam przesyłkę nierejestrowaną o dużych gabarytach - jakoś tak. I nie roznosi ich kurier poczty tylko to awizo wkłada normalny listonosz. Żadnego podpisu nie ma. Niektóre panie na poczcie chciały ode mnie dowód osobisty razem z awizo, żeby potwierdzić, że awizo jest naprawdę do mnie i tyle...
Myślę, że nie masz się co obawiać o zwrot, bo to porządny sklep. Tak samo jak długo nie miałam przesyłki z asosa to też kazali mi ileś tam jeszcze czekać od zgłoszenia... i finalnie paczka doszła to chyba standardowe procedury dla nich
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 15:22   #3349
Konto usunięte

Cytat:
Fajne są!!
Fajne . Niestety chodze jak ostatnia sierota. Mieszkam kolo Rynku i flokowane buty, w ktorych chodze po okolicy wygladaja jak po wojnie .

Wyobraz sobie, ze kiedys mala dziura we flokowaniu mi sie zrobila. Bylam pewna, ze tego naprawic sie nie da, wiec pociagnelam material . Myslalam, ze da sie latwo caly buty z flokowania "oskubac". Nie jest latwo.

Cytat:
Darmowa przesyłka z allsole i coggles jest tak jak dziewczyny pisały - nierejestrowana. To taka sama przesyłka jak te z asosa. U mnie listonosz zostawia awizo, na którym zaznaczone jest, że mam przesyłkę nierejestrowaną o dużych gabarytach - jakoś tak. I nie roznosi ich kurier poczty tylko to awizo wkłada normalny listonosz. Żadnego podpisu nie ma. Niektóre panie na poczcie chciały ode mnie dowód osobisty razem z awizo, żeby potwierdzić, że awizo jest naprawdę do mnie i tyle...
Myślę, że nie masz się co obawiać o zwrot, bo to porządny sklep. Tak samo jak długo nie miałam przesyłki z asosa to też kazali mi ileś tam jeszcze czekać od zgłoszenia... i finalnie paczka doszła to chyba standardowe procedury dla nich
Ze nierejestrowana to wiem . O ten podpis tylko pytalam. Krotko z Asosem bylo tak, ze choc przesylka byla nierejestrowana to podpisywac sie trzeba bylo.

Co do zwrotu to na razie byl spory problem. Wyobraz sobie, ze do tej pory wymienilismy 5 maili a tematu zwrotu wciaz unikaja. Juz napisalam elaborat konkretny i nie bede sie z nimi cackac. Wszystko juz wiem dzieki Wam i jak nie dostane pieniedzy z powrotem w tym tygodniu to wyjde z siebie.

Dziekuje .
Stary 2014-08-24, 15:38   #3350
Olcia
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47838405]Fajne . Niestety chodze jak ostatnia sierota. Mieszkam kolo Rynku i flokowane buty, w ktorych chodze po okolicy wygladaja jak po wojnie .

Wyobraz sobie, ze kiedys mala dziura we flokowaniu mi sie zrobila. Bylam pewna, ze tego naprawic sie nie da, wiec pociagnelam material . Myslalam, ze da sie latwo caly buty z flokowania "oskubac". Nie jest latwo.

Ze nierejestrowana to wiem . O ten podpis tylko pytalam. Krotko z Asosem bylo tak, ze choc przesylka byla nierejestrowana to podpisywac sie trzeba bylo.

Co do zwrotu to na razie byl spory problem. Wyobraz sobie, ze do tej pory wymienilismy 5 maili a tematu zwrotu wciaz unikaja. Juz napisalam elaborat konkretny i nie bede sie z nimi cackac. Wszystko juz wiem dzieki Wam i jak nie dostane pieniedzy z powrotem w tym tygodniu to wyjde z siebie.

Dziekuje .[/QUOTE]
Bo asos przez jakiś czas wysyłał chyba przez inpost, wtedy też podpisywałam
Ale nierejestrowana to chyba samo w sobie oznacza brak podpisu wysyłają jak zwykły list, nie żaden polecony
Stary 2014-08-24, 16:10   #3351
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nierejestrowana to chyba samo w sobie oznacza brak podpisu wysyłają jak zwykły list, nie żaden polecony
Stary 2014-08-24, 16:17   #3352
Konto usunięte

Cytat:
Wedlug wymyslnej teorii jakiegos pracownika poczta ma dowod odebrania kazdej przesylki od Allsole (nawet tej nierejesrowanej), wiec dlatego proces odzyskiwania kasy tak dlugo trwa .
Stary 2014-08-24, 16:45   #3353
Marigold19
🦄

Jamestown, ale te do których link wkleiłaś to flokowane nie są

A co do tej przesyłki z zagranicy to ktoś to tłumaczył chyba kiedyś w jakimś wątku, że po przekroczeniu granicy każda przesyłka z zagranicy dostaje jakiś numer czy coś.
Nie jestem pewna, czy coś nie przekręciłam, ale to by rzucało trochę inne światło na teorię pracownika Allsole.

Stary 2014-08-24, 16:52   #3354
Konto usunięte

Cytat:
Jamestown, ale te do których link wkleiłaś to flokowane nie są
Tylko czarne buty nosze a czarne sa flokowane. Dlatego dawno temu ich nie kupilam.
Wciaz probuje sie przemoc i kupic cos w kolorze, ale nie idzie .

Cytat:
A co do tej przesyłki z zagranicy to ktoś to tłumaczył chyba kiedyś w jakimś wątku, że po przekroczeniu granicy każda przesyłka z zagranicy dostaje jakiś numer czy coś.
Nie jestem pewna, czy coś nie przekręciłam, ale to by rzucało trochę inne światło na teorię pracownika Allsole.
Juz mnie to nie interesi . Jak oddadza kase to klikne rynnowate Classic.
Stary 2014-08-24, 17:00   #3355
Marigold19
🦄

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47839297]Tylko czarne buty nosze a czarne sa flokowane. Dlatego dawno temu ich nie kupilam.
Wciaz probuje sie przemoc i kupic cos w kolorze, ale nie idzie .

Juz mnie to nie interesi . Jak oddadza kase to klikne rynnowate Classic.[/QUOTE]

Hyyy masz rację. A ja tyle razy oglądałam te czarne, bo znalazłam tanio kiedyś w moim rozmiarze i nie zauważyłam, że one są flokowane! Byłam pewna, że są takie same jak pozostałe kolory Ale bym się zdziwiła...

Stary 2014-08-24, 17:03   #3356
Konto usunięte

Cytat:
Hyyy masz rację. A ja tyle razy oglądałam te czarne, bo znalazłam tanio kiedyś w moim rozmiarze i nie zauważyłam, że one są flokowane! Byłam pewna, że są takie same jak pozostałe kolory Ale bym się zdziwiła...
Ja sie ostatnio w Laco zakochalam, ale niestety flokowane.
Stary 2014-08-24, 17:35   #3357
Marigold19
🦄

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47839397]Ja sie ostatnio w Laco zakochalam, ale niestety flokowane.[/QUOTE]

Widziałam na żywca- piękne. Ja mam flokowane Wingsy i tam akurat flokowanie mi nie przeszkadza. W baletkach byłoby zapewne inaczej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 17:36   #3358
bezmyslna
Raczkowanie

Witam Panie ,
przyszłam do Was z pytaniem . Posiadam 2x campana w tym samym rozmiarze, jedne są dobre, drugie mnie niestety cisną (wygląda na to, że rozmiar rozmiarowi nierówny . Chcialabym je troszkę robić... jak to zdrobić? Pisałyście tutaj o zanurzeniu we wrzątku, co dalej? Bo chyba same zanurzenie nie wystarczy? Mam je ubrać na stopę i rozepchać? Nie będą za gorące?
Proszę o pomoc, bo nie wiem jak się za to zabrać, nawet by mi nie przyszło do głowy, że można jakoś je rozepchać, gdybym nie przeczytała tutaj .
bezmyslna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 17:40   #3359
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezmyslna Pokaż wiadomość
Witam Panie ,
przyszłam do Was z pytaniem . Posiadam 2x campana w tym samym rozmiarze, jedne są dobre, drugie mnie niestety cisną (wygląda na to, że rozmiar rozmiarowi nierówny . Chcialabym je troszkę robić... jak to zdrobić? Pisałyście tutaj o zanurzeniu we wrzątku, co dalej? Bo chyba same zanurzenie nie wystarczy? Mam je ubrać na stopę i rozepchać? Nie będą za gorące?
Proszę o pomoc, bo nie wiem jak się za to zabrać, nawet by mi nie przyszło do głowy, że można jakoś je rozepchać, gdybym nie przeczytała tutaj .
Po wyjęciu z wrzątku załóż je na grube skarpetki

ladybird, chantily są za 140zł na schaffie, opylka nie wiem czy widziałaś
Stary 2014-08-24, 17:59   #3360
bezmyslna
Raczkowanie

Dzięki za ekspresową odpowiedz, spróbuję
bezmyslna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości