Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-26, 11:53   #3331
annajustyna
BAN stały

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII

gazetka szkolna nieciekawa, nic specjalnego, same jednorazówki, nic nie kupię
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 11:57   #3332
Esti10
Zakorzenienie

Ja dzis wpadlam tylko do jednej biedronki bo bralam chleb.
Spytalam sie Pani z obslugi czy sa te promocje mowi ze tak tam kolo kasy nr 1 cos jest ale mowi najwiecej win. Mnie akurat nie interesowly. Zapytalam o rum i whisky to mowi,ze nic o tym nie slyszala ale jutro tez maja byc promocje to moze jutro to bedzie
Kupilam tylko pare pralinek disneya bo byly po 10zl kg
Widzialam pedzle i cos tam jeszcze bylo ale malo interesujace.

Z nowosci to jest nowy chleb kopertowy czy jakos tak kupilismy od razu juz sprobowany i bardzo dobry
I jeszcze jakies czekoladki Alpini owocowe takie kosteczki jak Schogetten
Pytalam tez o te klonowe ciasteczka z ciasta francuskiego to Pani mowi,ze poki co zniknely i nie wie czy wroca ale bedzie nowy smak z jabluszkami
Wogole ta biedronka taka fajna lodowka z ciastami roznymi i druga z alkoholami wodki, piwa wszystko schlodzone szkoda,ze tak w kazdej nie ma
Jadl ktos moze te ciasta co sa w tej lodowce? tak clakiem fajnie wygladaja
Jest takie fajne z beza i owocami lesnymi musze kiedys sprobowac
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:01   #3333
justynalenka
Zadomowienie

Kompletnie nie pojmuję dlaczego jest tak,że jedne Biedronki mają takie wypaśne te wyprzedaże a inne nie (pojedyncze rzeczy lub nic). I mówię tu o dwóch wyprzedażowych w jednym mieście. Albo te różnice w cenach, niby jedna wspólna sieć a różne ceny w różnych miejscach. Trochę bez sensu...

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:03   #3334
hooliganka184
Rozeznanie

U mnie żadnych ale to żadnych oznaczeń, że jest coś w promocji. Wzięłam tylko jeden szampon elseve za 5 zł wzmacniający z argininą, bo tylko on ma zamiast sls als, czyli trochę delikatniejszy detergent. Wzięła bym więcej, ale mam już zapasy innych szamponów o ciekawszych składach. Win, rumów itp. itd. nie potrzebuję, więc nawet nie patrzyłam czy były jakieś przecenione. Chciałam w sumie jeszcze peeling morelowy, ale był tylko jeden mający widoczne oznaki testowania lub miał wypadek przy układaniu, bo po prostu zakrętka z zewnątrz była obklejona zawartością.

Moje chomiczki:
Tusia [*]
Orzeszek [*]
Misia
Tosia
Lusia
Zuzia
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:12   #3335
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Kompletnie nie pojmuję dlaczego jest tak,że jedne Biedronki mają takie wypaśne te wyprzedaże a inne nie (pojedyncze rzeczy lub nic). I mówię tu o dwóch wyprzedażowych w jednym mieście. Albo te różnice w cenach, niby jedna wspólna sieć a różne ceny w różnych miejscach. Trochę bez sensu...
Też jestem w szoku, bo w mojej B. było dużo rzeczy z list, ale nie były przecenione. Bieda straszna w tych moich koszach
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:12   #3336
betist
Rozeznanie

Wróciłam właśnie z Biedronki na Kraśnickiej (Wa-wa). Z tej nowej promocji wszystko za 10 zł proszków nie widziałam żadnych, za to bardzo dużo win i innych alkoholi, zestawów pędzli, farb Olia z odżywką, zestawów Nivea mleczko lub tonik z kremem do twarzy, pełno wciąż kosmetyków Bell: pomadki, przeróżne podkłady, pudry rozświetlające, kredki do oczu, korektory do brwi, cienie, róże ze spożywki migdały, mak i masa makowa, widziałam też te szampony Elseve Sun (pomarańczowe opakowanie), wprawdzie nie kupowałam ale specjalnie sprawdziłam cenę pod czytnikiem i wchodzą za 5 zł, trochę pianek do włosów Nivea za 3 zł, już tylko 4 opakowania czekoladek Bella Vista i pełno innych dupereli. Zauważyłam mini Grześki czekoladowe, u mnie takiego smaku nawet nie było, więc myślałam, że to ze starej partii ale na kasie cena wyszła 19,90 więc podziękowałam, najwyraźniej każdy sklep tą promocję po swojemu interpretuje albo inny kod wbija

Nie do końca rozumiem sens i cel tej całej dyskusji o kapitale zagranicznym etc. Przecież i tak nie zmieni to niczyich przyzwyczajeń i upodobań. Mamy demokrację, a dzięki tym inwestycjom każdy robi zakupy gdzie chce. Kupując prawie w każdym hipermarkecie wspieramy zagraniczny kapitał, ale przecież możemy wybierać produkty polskich producentów. Niestety jeśli chodzi o ciastka czy inne słodycze, to te produkcji Kauflandu czy przykładowo Mister Choc Lidla mają dużo mniej E w składzie niż te Biedronkowe Monti od polskiego producenta, więc bez skrupółów wybieram właśnie te i cieszę się, że mam taki wybór, niektórzy powinni zrozumieć, że można zdrowiej i wciąż tanio produkować.
Ogólnie nie rozumiem największego czepialstwa akurat w stosunku do Biedronki, bo się bardziej rozsrastają niż inne? Widać takie jest zapotrzebowanie, w końcu to dzięki klientom mają na to kasę.
Na dużym osiedlu Targówek (nie licząc Bródna, które od niedawna też jest zaliczane do tej dzielnicy) mamy tylko jedną Biedronkę, 1 Lidla i 1 Tesco (2 kościoły i jakieś 8 aptek, tyle widziałam może jest i więcej ). Za to warzywniaków, małych sklepików ogólnospożywczych i marketów od licha i ciut ciut i mają się dobrze. Prawie wszystkie warzywniaki i mniejsze ogólnospożywcze są prowadzone jedynie przez rodziny, który w ten handel zainwestowały więc nie dają zatrudnienia nikomu więcej. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, ale tak ograniczony personel jest powodem, że są otwarte do ok.17 i nie każdy zdąży zrobić tam zakupy w tygodniu. Nie ma co się oszukiwać, że owoce i warzywa są dużo lepsze w warzywniakach, bo dojrzewają do ostaniej chwili na krzaczku czy drzewku, a nie w transporcie. Ten, w którym kupuję od lat bardzo dobrze się trzyma, kiedy bym tam nie poszła to stoję w długich kolejkach, kluczem do ich sukcesu jest naprawdę dobry towar no i miła obsługa.
Zdarzało mi się kupować w takich ogólnospożywczych sklepikach artykuły drugiej świeżości, np. ogórki małosolne po dwóch dniach nachodziły śmierdzącym białym nalotem czy sery żółte, więc nie oszukujmy się, oszczędności szuka się wszędzie, więc czasem lepiej kupić taki biedronkowy pakowany towar, dla mnie ich sery typu Radamer wędzony czy zwykły są jednymi z lepszych i bez różnicy w smaku z tymi kupowanymi na wagę, a przynajmniej mam pewność, że świeże.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-07-26 o 12:22
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:20   #3337
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z Biedronki na Kraśnickiej (Wa-wa). Z tej nowej promocji wszystko za 10 zł proszków nie widziałam żadnych, za to bardzo dużo win i innych alkoholi, zestawów pędzli, farb Olia z odżywką, zestawów Nivea mleczko lub tonik z kremem do twarzy, pełno wciąż kosmetyków Bell: pomadki, przeróżne podkłady, pudry rozświetlające, kredki do oczu, korektory do brwi, cienie, róże ze spożywki migdały, mak i masa makowa, widziałam też te szampony Elseve Sun (pomarańczowe opakowanie), wprawdzie nie kupowałam ale specjalnie sprawdziłam cenę pod czytnikiem i wchodzą za 5 zł, trochę pianek do włosów Nivea za 3 zł, już tylko 4 opakowania czekoladek Bella Vista i pełno innych dupereli. Zauważyłam mini Grześki czekoladowe, u mnie takiego smaku nawet nie było, wię myślałam, że to ze starej partii ale na kasie cena wyszła 19,90 więc podziękowałam, najwyraźniej każdy sklep tą promocję po swojemu interpretuje albo inny kod wbija
Też dzis tam byłam w poszukiwaniu proszku i pupa. Był Ariel i już się napaliłam ale to 3,5kg i nie był przeceniony. Dokupiłam szampon mamie, 2 peelingi Soraya. Ciekawa jestem czy są gdzieś w Warszawie te proszki, a raczej o tej porze to czy były.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:36   #3338
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
ja ma pytanie czy teraz w Bioedronce znajde jakies przescieradlo z gumka? :P
Nie Niedawno były takie zwykłe, bez gumki.

Dziś rano wyruszyłam do B. Kupiłam musujące wino i rum. Luksusowej z cynamonem już nie było, choć wczoraj widziałam, jak pani wykładała... Proszków też nie było...
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:45   #3339
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Sls to praktycznie to samo co ALS

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:55   #3340
ciastecek
Zakorzenienie

U mnie tylko pędzle, dwie Olie, maść nieprzeceniona tylko ta w płynie.

Kupiłam tylko czerwonego Cin&Cina... proszku brak, do innych mi się nie chciało jechać, bo proszek to marzenie ściętej głowy
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 13:08   #3341
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że każda z biedronek sprzedaje akurat to co w niej
zostało. Dlatego w jednych jest spory asortyment w innych ubogi.
Cytat:
Napisane przez sigmaipi Pokaż wiadomość
Niestety ten szampon raczej nie nadaje się do dłuższego stosowania
sama chemia i mocne detergenty
z resztą opinie na kwc też nie zachęcają:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-wlosow.html
Nie wszystkim pasują szampony bez SLS. znam kilka osób, którym te naturalne szampony szkodzą, koleżanka wypróbowała chyba wszystkie możliwe myjadła bez SLs i włosy ma po nich jak siano, albo jakies uczulenie na głowie. Myje mocnymi detergentami, używa drogeryjnych odzywek i ma włosy bardziej zdrowe niż ja. Podobnie jest z silikonami w kosmetykach,
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-26, 13:21   #3342
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 13:42   #3343
Smerfetka696969
Zakorzenienie

I jak tam te pędzle ? bo dzis odwiedze biedronke, ale jedną bo brak sił.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 13:55   #3344
sigmaipi
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4746381 8]
Nie wszystkim pasują szampony bez SLS. znam kilka osób, którym te naturalne szampony szkodzą, koleżanka wypróbowała chyba wszystkie możliwe myjadła bez SLs i włosy ma po nich jak siano, albo jakies uczulenie na głowie. Myje mocnymi detergentami, używa drogeryjnych odzywek i ma włosy bardziej zdrowe niż ja. Podobnie jest z silikonami w kosmetykach, [/QUOTE]
Ale przecież, to nie brak jakiegoś detergentu (np. SLS) powoduje uczulenie lub "siano" na włosach Twojej koleżanki. Zaryzykowałabym, że właśnie wieloletnie stosowanie silnych detergentów lub/i słabe odżywianie (odżywki/maski/witaminy w pokarmach itp.) może doprowadzić do osłabienia włosów. Ja też mam uczulenie na niektóre preparaty do włosów, ale przyczyną jest jakiś składnik(i), a nie jego brak.
Silikony, w kosmetykach do włosów, powodują ładniejszy ("gładszy") ich wygląd, ale nie mają nic wspólnego z ich prawdziwym odżywianiem.
sigmaipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:07   #3345
Konto usunięte

Cytat:
Ale przecież, to nie brak jakiegoś detergentu (np. SLS) powoduje uczulenie lub "siano" na włosach Twojej koleżanki. Zaryzykowałabym, że właśnie wieloletnie stosowanie silnych detergentów lub/i słabe odżywianie (odżywki/maski/witaminy w pokarmach itp.) może doprowadzić do osłabienia włosów. Ja też mam uczulenie na niektóre preparaty do włosów, ale przyczyną jest jakiś składnik(i), a nie jego brak.
Silikony, w kosmetykach do włosów, powodują ładniejszy ("gładszy") ich wygląd, ale nie mają nic wspólnego z ich prawdziwym odżywianiem.
[/COLOR]
A kto mówi ze silikony odżywiają? raczej zabezpieczają. Sporo blogerek nie rezygnuje z silikonów, bo ich włosy go lubią.
Jeśli chodzi o szampony bez sls- to strasznie plączą włosy, nie domywają ich, używanie jest męczarnią (mówię o swojej koleżance) wypróbowała chyba wszystkie możliwe szampony i płyny z "dobrym składem" i jej włosy wyglądały żle a stosowanie tych specyfików też było meczące.
skoro pasują jej zwykłe szampony z prostym składem to po co na siłę szukać czegoś innego. Mam wrażenie że jest włosomaniactwo i fanatyczne włosomaniactwo. Ja wole to pierwsze, czyli poznajmy nasze włosy i pielęgnujmy je tak aby "było im dobrze" a nie tak jak nakazują blogerki
Jeżeli chodzi o uczulenie to może je spowodować np łagodny detergent.
Stary 2014-07-26, 14:14   #3346
Daisy30
Zadomowienie

Cytat:

Poza tym, gratuluje super zakupów

Nie wiem dlaczego u mnie grześki w tej promocji 18+2 były po 5,59 To nie majątek, ale dziwne...

Od szamponu nalezy oczekiwac jedynie mycia. Odzywianie a mycie to dwie bajki. Mi akurat te szampony sluza...
Daisy30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:15   #3347
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
I jak tam te pędzle ? bo dzis odwiedze biedronke, ale jedną bo brak sił.

Małe Ja swoje od razu uprałam, bo denerwował mnie ich zapach
Stary 2014-07-26, 14:24   #3348
iwona516
Raczkowanie

Cytat:

Poza tym, gratuluje super zakupów

Nie wiem dlaczego u mnie grześki w tej promocji 18+2 były po 5,59 To nie majątek, ale dziwne...

U mnie w B sa po 8,99zł
iwona516 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:39   #3349
sigmaipi
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4746428 3]A kto mówi ze silikony odżywiają? raczej zabezpieczają. Sporo blogerek nie rezygnuje z silikonów, bo ich włosy go lubią.
Jeśli chodzi o szampony bez sls- to strasznie plączą włosy, nie domywają ich, używanie jest męczarnią (mówię o swojej koleżance) wypróbowała chyba wszystkie możliwe szampony i płyny z "dobrym składem" i jej włosy wyglądały żle a stosowanie tych specyfików też było meczące.
skoro pasują jej zwykłe szampony z prostym składem to po co na siłę szukać czegoś innego. Mam wrażenie że jest włosomaniactwo i fanatyczne włosomaniactwo. Ja wole to pierwsze, czyli poznajmy nasze włosy i pielęgnujmy je tak aby "było im dobrze" a nie tak jak nakazują blogerki
Jeżeli chodzi o uczulenie to może je spowodować np łagodny detergent. [/QUOTE]
A co to jest "włosomaniactwo"? (nie czytuję blogów, może zacznę )
Każdy wie, że zbyt duża ilość chemii w pożywieniu nie jest wskazana (delikatnie mówiąc). Tak samo w kosmetyce. Powoli, ale jednak, odchodzi się od silnych detergentów (nawet w płynach do mycia naczyń czy proszkach). Przeważnie takie preparaty wysuszają i niszczą naszą skórę i włosy. Nikt nie musi z nich całkowicie rezygnować (nawet ja tego nie robię). Napisałam wcześniej, że lepiej nie używać tego szamponu elseve przez dłuższy czas.
Jeśli chodzi o silikony, to cytuję:
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4746381 8]Podobnie jest z silikonami w kosmetykach, [/QUOTE]
Może miało być coś po przecinku

Uczulenie może spowodować prawie wszystko, ale jeszcze raz powtórzę, że na pewno nie brak jakiegoś składnika tak jak napisałaś:
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4746381 8] znam kilka osób, którym te naturalne szampony szkodzą, koleżanka wypróbowała chyba wszystkie możliwe myjadła bez SLs i włosy ma po nich jak siano, albo jakies uczulenie na głowie. [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
Od szamponu nalezy oczekiwac jedynie mycia. Odzywianie a mycie to dwie bajki. Mi akurat te szampony sluza...
Detergenty w szamponach mogą niszczyć włosy. Koniec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-26, 14:44   #3350
Konto usunięte

Cytat:

Uczulenie może spowodować prawie wszystko, ale jeszcze raz powtórzę, że na pewno nie brak jakiegoś składnika tak jak napisałaś:
Nie napisałam że brak jakiegoś składnika spowodował uczulenie, nie wiem gdzie to wyczytałaś, chyba we własnych myślach. Uczulenie spowodował któryś ze składników szamponu, całkiem możliwe że ten lżejszy detergent. Pod spodem moja wypowiedz ani słowa o zbawiennym antyuczuleniowym działaniu SLS.
Cytat:
Nie wszystkim pasują szampony bez SLS. znam kilka osób, którym te naturalne szampony szkodzą, koleżanka wypróbowała chyba wszystkie możliwe myjadła bez SLs i włosy ma po nich jak siano, albo jakies uczulenie na głowie. Myje mocnymi detergentami, używa drogeryjnych odzywek i ma włosy bardziej zdrowe niż ja. Podobnie jest z silikonami w kosmetykach.

Woda to też chemia

Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Czas edycji: 2014-07-26 o 14:47
Stary 2014-07-26, 14:45   #3351
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja tez uwazam ze szampon ma myc a odzywki i maski maja za zadanie ich odzywiania itp

A myjac wlosy szamponem delikatnym ukazuje sie ich prawdziwe oblicze. Czyli jakie sa w rzeczywistosci zniszczone

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Z moim A
Stary 2014-07-26, 14:49   #3352
sigmaipi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
A myjac wlosy szamponem delikatnym ukazuje sie ich prawdziwe oblicze. Czyli jakie sa w rzeczywistosci zniszczone

Zgadzam się

Więcej OT nie robię
Stary 2014-07-26, 14:49   #3353
Anna_Konda
Always on the run

Lublin Jana Pawła - zatrzęsienie win po 10zl, kilka szt. rumow i żadnej whisky. Proszków tez nie widzialam. Rozczarowałam się troszke

smartshopping
Anna_Konda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:51   #3354
Konto usunięte

Cytat:
Ja tez uwazam ze szampon ma myc a odzywki i maski maja za zadanie ich odzywiania itp

A szampon z prostym składem i SLS to niby włosy upiększa czy co? W końcu przez silniejszy detergent mocno oczyszcza z pozostałości odzywek, silikonowych produktów itd i włos jest "goły"
Stary 2014-07-26, 14:56   #3355
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4746465 6]A szampon z prostym składem i SLS to niby włosy upiększa czy co? W końcu przez silniejszy detergent mocno oczyszcza z pozostałości odzywek, silikonowych produktów itd i włos jest "goły" [/QUOTE]

No nie ale moze wysuszac
Jezeli nalozysz bogata maske na jakis czas to nawet myjac szamponem z SLS to tych skladnikow ktore wniknely we wlos nie oczysci
Wiec luz

Z moim A
Stary 2014-07-26, 15:02   #3356
Konto usunięte

Cytat:
No nie ale moze wysuszac
Jezeli nalozysz bogata maske na jakis czas to nawet myjac szamponem z SLS to tych skladnikow ktore wniknely we wlos nie oczysci
Wiec luz

No to wiadoma sprawa, ale nie rozumiem co masz na myśli, że myjąc włosy łagodnym szamponem widać jakie są w rzeczywistości. Przecież delikatny detergent ich mocno nie oczyszcza. Ewentualnie w najgorszym przypadku może zrobić kołtun albo pozostawić smalec na czubku głowy (miałam takie jedno łagodne myjadło)
Moje włosy gorzej wyglądają potraktowane szamponem z sls bez silikonów niż np umyte żelem facelle, oczywiście mówię o nie używaniu odzywki po myciu) Na pewno po uzyciu łagodnego detergentu nie wyglądają na zniszczone.
Stary 2014-07-26, 15:34   #3357
mansikkaa
Zakorzenienie

Ja teraz myje włosy dziecięcym szamponem bamnini i włosy są fajniutkie. Każdy włos jest inny

Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-26, 15:45   #3358
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dokładnie tak tylko tam jest tak fajnie
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 16:06   #3359
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Małe Ja swoje od razu uprałam, bo denerwował mnie ich zapach
Moje też mają dziwny zapach jak jakieś paliwo

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 16:15   #3360
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Łódź Haśka. Mnóstwo win, cin cin. Nie bylo rumu ani proszku. Poza tym kolorowka przebrana... Widziala ktoras z was w Lodzi proszek?
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości