O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-31, 16:26   #3331
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Gianka oby tż jak najszybciej minęło i żeby Was nie zaraził

Mysia jeszcze nie kręciłam, wieczorkiem może do tego siądę
Super postanowienia noworoczne, najlepsze to ten wyjazd w góry

Kochane moje życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, pełnego miłości, uśmiechu, radości, aby wszystkie Wasze marzenia te małe i te duże się spełniły no i żebyśmy w końcu wszystkie się spotkały!

Dziewczyny dzisiaj imprezujące życzę udanej zabawy!!!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:27   #3332
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

gianka o współczuje mężowi, obyscie się nie zaraziły od niego.

no fotki będa jeśli maż zrobi, makijaz juz położony.i dalej mi się kuźwa nie chce iść...błeeee
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:41   #3333
Ziajka
Wtajemniczenie

Kochane pomyślności w Nowym Roku, oby był lepszy niż poprzedni!

Imprezowiczki wybawcie się za nas wszystkie! Szampańskiej zabawy!

Gianka no masz Ci los! A miał być romantico wieczór. Niech szybko przechodzi mężowi!

Mysia ambitne postanowienie, to dużo cukru? To takie do kawy

Arletko jak nie masz ochoty to znaczy , że będzie super zabawa.

Lila może to jest już na zawsze z bratem i jego wybranką, tym bardziej, że to dawna miłość. Spróbowali życia osobno, to nie to, więc są sobie przeznaczeni, nie chcą czasu marnować. Życzę im tego!

A u nas szampan się mrozi na wieczór
Chciełam z Kubulą przywitać tż z pracy w sylwestrowych maskach i trąbkach i Kuba wystraszył się piszczałki

Moje postanowienie to marnować mniej czasu! Mniej internetu, bzdetów, zastanawiania się nad czymś po 1000razy a potem i tak podejmowania pierwszej decyzji. Za to wolny czas poświęcić na chwilę dla siebie, książkę, ćwiczenia, serial, cokolwiek, ale mieć poczucie, że to mój czas.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-12-31 o 16:43
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:43   #3334
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Gianna no nie oby Was nie zaraził

Kolejne życzenia i ja wyje . Tak bardzo się z żyłam z Wami ♡ kocham Was wszystkie 

Lila to się zdziwiłam z Twoim razem no ale co zrobisz możesz tylko powiedzieć co myślisz i tyle .

Kochane my mamy fryzjera w domu wiec zaraz fryzury zrobimy z Wiki i juz . Ja juz nawet umeblowana

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:50   #3335
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.
Basiu umeblowana ?

Kochane wszystkiego cudownego w nowym roku duzo usmiechu!!!

Mi peklo dziaslo tak jakby i boli strasznie. Ale zrobilam golabki i ciasto
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:50   #3336
Gianna M
Zakorzenienie

Ziajka o masz Kubulek sie piszczaly wystraszyl:/ mam nadzieje ze nie plakal bardzo.

Wiecie co Tula dzis zrobila...tz kupil mi paczka i zostawila na szafece w korytarzu. Ja nie zauwazylam,poszlam wstawic wode i umyc garnek nagle slysze ze cos szelesci wychodze a ta siedzi w korytarzu i wpiernicza tego paczka:banghead: tak nie chciala mi go oddac darla sie wrecz jej wyrwalam go na strzepy a co upadlo na podloge to ta szybko do buzi wsadzala.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:05   #3337
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość

Kochane my mamy fryzjera w domu wiec zaraz fryzury zrobimy z Wiki i juz . Ja juz nawet umeblowana
Fajnie to zabrzmiało
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Ziajka o masz Kubulek sie piszczaly wystraszyl:/ mam nadzieje ze nie plakal bardzo.

Wiecie co Tula dzis zrobila...tz kupil mi paczka i zostawila na szafece w korytarzu. Ja nie zauwazylam,poszlam wstawic wode i umyc garnek nagle slysze ze cos szelesci wychodze a ta siedzi w korytarzu i wpiernicza tego paczka:banghead: tak nie chciala mi go oddac darla sie wrecz jej wyrwalam go na strzepy a co upadlo na podloge to ta szybko do buzi wsadzala.

Nacia jest udana

Dziewczyny bawcie się dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:09   #3338
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka nie płakał, trząsł się i odpychał. No Tula dobra aparatka. Jeść nie dajesz to sobie sama poradzila !

Kuba wylał mi końcówkę kawy, poleciało na kojec. Jak pierzecie takie turystyczne łóżeczka? Do tej pory mokrą gąbką ale nie wiem czy to pomoże.

Walą petardy a Kuba siedzi na dywanie wpatrzony w okno i nasłuchuje. Wcześniej do mnie przyleciał. Oj chyba czeka nas pobudka o połnocy
Stary 2014-12-31, 17:41   #3339
MiliTu
Wtajemniczenie

Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Oby był lepszy niż ten mijający. Spełnienia wszystkich marzeń! Bawcie się dobrze! Ja wrócę jutro, nadrobię i pocytuje. Buziole!
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:54   #3340
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry dzień!
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Yss oj uważaj na siebie. mam nadzieję że jakiegoś grzanca na noc zapodalas
W końcu rozeszło się po kościach, dzisiaj nic mi nie jest.

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Yss nie choruj kochana. Jak to po robotniku ciuchy i silikony? To kobieta była wyparowała?

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Yss zdrowia życzę. W co gralas z tż?
Jak zawsze przygodówki. Tym razem kontynuacja gry, której stworzenie sama dofinansowałam (na Kickstarterze). Jedna z moich ulubionych, piękna historia.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Yss obejrzałam w końcu Jacka stronga, bo nie mogłam tej idy znaleźć
Nie lubię takich filmów za bardzo, ale jest OK
Ja jakoś nie mam ochoty na Jacka Stronga. Wiem, że moi rodzice byli bardzo zbulwersowani, że taki film powstał. Dla nich ten facet był oszustem i tchórzem.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Wiecie mąż dostał nagrodę za 2014 rok W dodatku całkiem niezłą
Z tej okazji przelaliśmy kwotę na hospocjum dla dzieci i do schroniska kupmy jakieś dary.. Trzeba pomóc, skoro nam się jakoś układa
Piękne to z waszej strony.

Cytat:
Wiecie co moj tz to ma kuku na muniu ja juz go nie zaluje wzial przylazl wielce chory i poszedl spac na 2h wstal i co i zjadl paczke laysow! Teraz znow go muli no masakra po prostu! Co za dziecko!
No tak, a potem boli.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
no fotki będa jeśli maż zrobi, makijaz juz położony.i dalej mi się kuźwa nie chce iść...błeeee
Będzie git

Cytat:
Moje postanowienie to marnować mniej czasu! Mniej internetu, bzdetów, zastanawiania się nad czymś po 1000razy a potem i tak podejmowania pierwszej decyzji. Za to wolny czas poświęcić na chwilę dla siebie, książkę, ćwiczenia, serial, cokolwiek, ale mieć poczucie, że to mój czas.
Czyli rozumiem, że nas opuszczasz

Cytat:
boska jest

My sylwester w domu. Ja nawet nie mam ochoty na jakieś wigibasy. Może pojedziemy obejrzeć ognisko. Mama robi bigos. TŻ składa biurko.
Z alkoholem to w ogóle mam problem. Te tabsy co biorę na schudnięcie w połączeniu z procentami mogą mieć poważne konsekwencje, wręcz śmiertelne .
Wczoraj TŻ znalazł idealną dla siebie ofertę pracy, będzie wysyłał papiery. Bardzo bym chciała aby go przyjęli. Bo to dokładnie to co chciał by robić.

Aaaaa!!!

Wszystkiego najwspanialszego, spełnienia marzeń, dużo radości i kolorowych dni.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 18:02   #3341
Gianna M
Zakorzenienie

Dziewczynki ja skonczylam wlasnie sprzatac dzis dzien mialam pelen roboty i teraz mnie leb boli i w doopie mam wszystko poszlabym spac najchetniej. A w lodowce chlodzi sie party pop brzoskwiniowy Tz juz lepiej nawet rosol zjadl i smiga normalnie nawet mi polki przywiercil w kuchni. Chyba mu te laysy byly potrzebne

Stary 2014-12-31, 18:07   #3342
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny ja się żegnam. Fotki nie wrzucę bo nie ubrana jestem jeszcze A Kostus gorączkuje i musze się nim zająć. Udanego Sylwka . Lofka
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 18:13   #3343
Lila_27
Zakorzenienie

Gianna Nata niezła jest Ale Natek też tak robi Cieszę się, że TŻowi przeszło i wieczorek może będzie stosunkowo udany

Yss to życzę TŻowi, aby udało mu się dostać tą pracę i Tobie również spełnienia marzeń, wiadomo jakich

Brat nie przyjedzie, więc siedzimy sobie w trójkę i właśnie zaczynamy się obżerać
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 18:18   #3344
Ziajka
Wtajemniczenie

Yss nie ale proszę pisać mniej żebym była na bierząco

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Ewcia zdrówka dla Kostusia!
Stary 2014-12-31, 19:14   #3345
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Bry dzień!
W końcu rozeszło się po kościach, dzisiaj nic mi nie jest.

Jak zawsze przygodówki. Tym razem kontynuacja gry, której stworzenie sama dofinansowałam (na Kickstarterze). Jedna z moich ulubionych, piękna historia.

Ja jakoś nie mam ochoty na Jacka Stronga. Wiem, że moi rodzice byli bardzo zbulwersowani, że taki film powstał. Dla nich ten facet był oszustem i tchórzem.

Piękne to z waszej strony.

No tak, a potem boli.

Będzie git

Czyli rozumiem, że nas opuszczasz

boska jest

My sylwester w domu. Ja nawet nie mam ochoty na jakieś wigibasy. Może pojedziemy obejrzeć ognisko. Mama robi bigos. TŻ składa biurko.
Z alkoholem to w ogóle mam problem. Te tabsy co biorę na schudnięcie w połączeniu z procentami mogą mieć poważne konsekwencje, wręcz śmiertelne .
Wczoraj TŻ znalazł idealną dla siebie ofertę pracy, będzie wysyłał papiery. Bardzo bym chciała aby go przyjęli. Bo to dokładnie to co chciał by robić.

Aaaaa!!!

Wszystkiego najwspanialszego, spełnienia marzeń, dużo radości i kolorowych dni.
Mam nadzieje że tż dostanie tą prace
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja się żegnam. Fotki nie wrzucę bo nie ubrana jestem jeszcze A Kostus gorączkuje i musze się nim zająć. Udanego Sylwka . Lofka
Baw się dobrze

Stary 2014-12-31, 19:32   #3346
_Kluska_
Zakorzenienie

yyy pomyliłam. jack strong to nie 'jednym strzalem', tam był jack reacher. strong to ta historia polskiego szpiega. przepraszam

Yss trzymam kciuki za pracę tz! a jaka to profesja jeśli można wiedzieć?

Gianna, pączek? Natka wie co dobre! musimy mieć teraz oczy naokoło głowy. Hanka ostatnio zwinęła pierniczka, schowała się w kącie i pałaszowała. a dziś ...emolium z tubki wyciskała wprost do buzi.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

a z tymi postanowieniami noworocznymi to uważajcie bo za rok Panna Magda nam wszystkie wyciągnie

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 20:23   #3347
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Yss trzymam kciuki za pracę tz! a jaka to profesja jeśli można wiedzieć?
Szukają inżyniera elektronika.

Cytat:
a z tymi postanowieniami noworocznymi to uważajcie bo za rok Panna Magda nam wszystkie wyciągnie
To też ja żadnych nie robię . Co będzie to będzie, nie ma co mieć ciśnienie. A potem będę sobie wyrzucać, że taka nieudolna jestem bo nie wytrzymałam.

Cytat:
Yss nie ale proszę pisać mniej żebym była na bierząco
Spoko spoko, ja tak z 2 posty na dzień.

Przemeblowaliśmy ten nowy pokój. Zamieniliśmy się z TŻ stronami. Bo ja mam jeszcze regał i szafkę w piwnicy i jedno z nich potrzebuję. Jak już się do końca urządzimy to foty będą.
U nas już od kilku godzin strzelają sztucznymi ogniami. Ja nie wiem co to się będzie działo o północy. A Islandczycy mają szczególnego fisia na punkcie fajerwerków. Poza tym tutaj sprzedawane są tylko przez Ratowników i cały dochód ze sprzedaży idzie na nich. Potem człowiek wie, że jak gdzieś utknie w zamieci to może na nich liczyć.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 20:37   #3348
Gianna M
Zakorzenienie

Kluska o matko Hania jest szalona ale emolium to juz chyba nie posmakowal zebys wiedziala coraz gorzej upilnowac a u was juz sama chodzi i teraz zacznie sie poznawanie tego gdzie wczesniej nie dala rady wejsc

Yss no kciuki za prace tz!oby mu sie udalo!

Ewciu matko co sie dzieje ze Kostus goraczkuje? Kochana mam nadzieje ze nic powaznego ale juz wieczor masz pewno z bani bo bedziesz sie martwic i myslec. Zdrowka

Aga gdzie jestes? Martwie sie !

Dziewczynki ja juz zmykam bawcie sie dobrze i jeszcze raz Szczesliwego Nowego Roku

Stary 2014-12-31, 20:57   #3349
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej.
Basiu umeblowana ?

Kochane wszystkiego cudownego w nowym roku duzo usmiechu!!!

Mi peklo dziaslo tak jakby i boli strasznie. Ale zrobilam golabki i ciasto
Miało być umalowana przepraszam słownik

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Kostusia

Yss życzę aby dostał ta prace

Dziewczyny życzę udanej zabawy

Nie wiem czy nie pójde spać bo chyba się mała mi wybudzi bo teraz niby strzelają a śpi niespokojne bo juz raz się wzbudziła, a miałam plan dać jej kolo 23 mleka mm żeby pospala

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 21:20   #3350
agabiwro
Wtajemniczenie

jestem, jestem.

no wczoraj mnie siekło, bo teraz jak mam Jaśkę to takie historie bardziej mnie bolą...
no i jeszcze u teściowej byliśmy na zakupach. Jaśka uwielbia deserek mango, jabłko i twarożek więc musiałam się zapatrzeć w egzotyki. Odebraliśmy pasierbicę, a ona z tekstem, że mama powiedziała że do wakacji chce urodzić jeszcze jedno dziecko, i jak będzie dziewczynka to będzie miała na imię Vanessa. No kopary nam opadły, bo ledwo kasowo ciągną, i jeszcze przeciez nie kocha swojego faceta, tylko zupełnie innego no i czasu jej nie wystarcza na obecną 2. O mater dolorosa!
Dzisiaj znowu trochę latania, bo mój tatuś ma jutro imieniny i idziemy na obiad. Kupiłam mu grę (bo on uwielbia symulatory), najnowszą symulację pociągów, potem poleciałam do smyka i kupiłam Jaśminie gumowe klocki. No a pasierbica dostała książkę Violetty, w sumie taki poradnik jak robić biżuterie itp. no i obiecałam jej że jak następnym razem u nas będzie, to sobie zrobimy biżutę z filcu i teraz siedzę na all i szukam i zamawiam potrzebne rzeczy.

dziewczyny te Wasze dzieciaki są super: Tulka z pączkiem, Hania z chowanie rzeczy, emoluim i stajniaczonym piernikiem, o Kubuli i jego numerach juz nie wspomnę. Moja to tylko śmieci wyjada z dywanów...kuźwa ja nie wiem skąd to wszystko się bierze, odkurzamy a za godzinę już coś wydłubuje...

Gianka, tż wiedział co robi z czipsami, organizm potrzebował...

Migotka, no i dobrze że dziad nie przyjdzie, co za tekst, poracha. Fajnie, że randka będzie taka odskocznia.

Iza, super że wszystko się udalo. Goscie mało jedli? co się przejmujesz będziesz miała na dziś

Yss, no oby tż dostał pracę swoją marzeń. Ja też nie robie postanowien, nie chcę sobie potem pluć w twarz.

Lila, ale macie dobre serca...ja tylko na ucef co miesiąc daję 30pln.

Ruda, co za cholerstwo przyczepilo się do Kostusia.

Migotka, super ta lokówka.

dziewczyny idę się kąpać, pazury sobie zrobię, bo przecież trzeba jakoś wyglądać w nowym roku. Będę na apce (o ile dzisiaj nie nawali).

a Jaśka mi się już raz obudziła przez te strzelanki...jakiś debil strzelił między blokami, aż sie wszystko zatrzęsło. Powinien być jakiś zakaz do 00.00

jakby co, to Kochane:

wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych rodzin w Nowym Roku.

lofka

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 21:29   #3351
PannaMagda
Zakorzenienie

wróciłam z pracy. przebiore się w luzniejsze rzeczy i z siostra posiedzę zaraz życzenia skrobne
Stary 2014-12-31, 21:35   #3352
_Kluska_
Zakorzenienie

yyy Agabi.... jeśli powiedziała że chce urodzić do wakacji (!!!) to Ty wiesz że ona już pewnie w ciąży jest i próbuje nastroić córkę. .............

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-31, 21:39   #3353
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
yyy Agabi.... jeśli powiedziała że chce urodzić do wakacji (!!!) to Ty wiesz że ona już pewnie w ciąży jest i próbuje nastroić córkę. .............
też mi się tak wydaje, że ona już jest...no chyba że na matmę zapomniała chodzić
ogólnie, to że tak powiem mamy na nią wyjechane! niech sobie robi co chce, tylko potem nie płacze. Ja to już mam nawet swoją teorie, że ona jest z tamtym w ciąży ale on nie wypalil więc dlatego mimo braku uczucia siedzi z tym.

Stary 2014-12-31, 21:40   #3354
_Kluska_
Zakorzenienie

będę pisała po kawałku bo działo się dziś a nic nie zdążyłam, ledwie trochę po cytować.
tymczasem

dziewczyny życzę Wam by rok 2015 był dla Was i dla Waszych rodzin dobrym rokiem. by dopisywało zdrowie a życie przynosiło dużo okazji do radości i uśmiechu. niech marzenia się spełniają

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-31, 21:48   #3355
agabiwro
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny za życzenia.

Ja z innej beczki. Czy Wam dalej leci jak z kranu podczas @? Chyba anty zacznę brać bo nie wyrabiam.

Stary 2014-12-31, 21:50   #3356
_Kluska_
Zakorzenienie

co u mnie. rano Hanię zawiozłam do żłobka i zabrałam się za mieszkanie. posprzatalam, zrobiłam kurczaka w pomidorach i mascarpone oraz gulasz sojowy. odkurzylam, pozmienialam pościel, wywietrzylam. koleżanka miała przyjechać a jednak nie przyjechała. w tej czystości zjadłam obiad, wypiłam piwko 0% oglądałam tlc i pomalowałam paznokcie (!!!!) pierwsze nie wyszły (moje ulubione- french z czerwonymi końcówkami. jednak wyszłam z wprawy). to położyłam jasne po całości. potem odebrałam Hanię i do domu
(...)
po 18 strasznie marudna była, zęby bolały. jak się zbliżała pora spania dostała ibum, potem rytuał i.... nie chciała spać moze wyczula ze to sylwester wpadł mój brat, Hania go czarowała. zasnęła przed chwilą, drugi raz taka akcja
wrzucę Wam filmik jak szalała

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość

Ja z innej beczki. Czy Wam dalej leci jak z kranu podczas @? Chyba anty zacznę brać bo nie wyrabiam.
nie już jest normalnie

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-12-31, 21:51   #3357
Lila_27
Zakorzenienie

Aga ona jest powalona.. Natuś też śmieci wciąga z podłogi, także nie martw się

Kluska Wszystkiego Naj

właśnie obejrzałam fil m o gejach płynące wieżowce, a zaraz luknę w tv
pewnie zajrzę jezszce tutaj , bo nudy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-31, 21:58   #3358
Gianna M
Zakorzenienie

Aga no ja nie moge jak ta kretynka jest w ciazy to tylko powiem ze gdyby glupota miala skrzydla toby latala pod niebiosa! Biedne dzieci szlag mnie trafia na takie baby! Dobre macie podejscie! Fajnie wymyslilas z ta bizuteria niech mala wie ze sa inne zajecia niz tv. Dobra z ciebie macocha a Nata tez wygrzebuje smieci z dywanu a ile jej to zajmuje czasu jak nie moze wyjac. I uwierz ja odkurzam co dzien i co dzien syf kila i mogila!

Kluska no w koncu czas na pomalowanie pazurow!!!jupi jupi jupi

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Aga ja mam juz okres normalny i 3dni na szczescie tylko

Stary 2014-12-31, 22:05   #3359
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość

Ja ma co miesiąc potop że maakra.Myśle o hormonach żeby zacząc brać.

Stary 2014-12-31, 22:09   #3360
Lila_27
Zakorzenienie

Kurczę ale nudne te transmisje z sylwestra, co roku to samo
Chyba jakiś film znów obejrzymy

Iza a Wy co porabiacie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości