|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ELBLĄG
Serdecznie polecam dr. Osadowskiego cudowny lekarz Spełnia moje oczekiwania: -przed przepisaniem leków zleca na badania -dokładnie bada -ma szacunek do kobiet -trzyma w gabinecie ile trzeba -rozmawia z pacjentem i słucha go -mozna zadzwonić do niego w każdej sprawię. A CO NAJWAŻNIEJSZE: Traktuje Pacjentkę w gabinecie prywatnym i państwowo identycznie.
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
CZĘSTOCHOWA
Doktor Jarosław Wiktor ul. Kutnowska 4 Częstochowa 42-221, woj. śląskie tel. 34 3666033 Przyjmuje w Przychodni Lega Artis. Prowadził moją ciążę. Jest wspaniałym ginekologiem. Byłam u wielu ale ten lekarz jest z powołania. Delikatny w badaniu, kompetentny, uprzejmy, wszystko tłumaczy. O dziecku wypowiada się maluszek, szkrab, dzidziuś a nie per płód. O wszystko można go zapytać, dostępny pod telefonem komórkowym ... zawsze odbiera i doradzi gdyby się coś działo. Niestety nie odbierał mojego porodu ponieważ przeprowadziłam się w ciąży do domu rodzinnego i jeździłam do niego 150 km na wizytę. Ale z tego co słyszałam również jest bardzo kompetentny. Także bardzo polecam.
#3333 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrego ginekologa na 1 wizytę w P-niu . Chyba wolałabym żeby była to kobieta, wiem że poleciłyście tutaj całe mnóstwo lekarzy ale przyznam troche ze wstydem i liczę na wyrozumiałość że nie mam siły się przez ten wątek przekopytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
Toruń
polecam dr Janusza Stankiewicza z Matopatu. Chodzę do niego od lat, operował też moją mamę (gorąco zachwalany przez innych lekarzy). Niestety są i minusy- długi czas oczekiwania i cena, ale w Matopacie od jakiegoś czasu jest coraz drozej. Jakieś 180 zł za wizytę, z podwójnym USG (pochwa i piersi) |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
OPOLE
polecam pania doktor Bożena Paluch Paks. bardzo miła, odpowie na wszystkie pytania nawet te glupie, wszystko wytlumaczy. wizyta z usg 70zł. dlugie koleji do niej sa ale jak jest sie jej pacjentka to zawsze gdzies wcisnie. zadzwonic zawsze mozna. naprawde fachowy i mily lekarz polecam.
#3337 |
Przyczajenie
|
Witajcie
Jestem tu nowa wiec nie orientuje sie co i jak wiec wybaczcie jak cos pomieszam. W kazdym razie chcialam zapytac o ginekologow z LESZNA WLKP ?! Jest ktos z tej miejscowosci kto moglby kogos polecic? Bylam u dr Sobczyka ale nie polecaja go. Teraz umowilam sie na wizyte u dr Antczaka ale nikt z moich znajomych go nie zna. Czy ktos z was byl u tego ginekologa i moze o nim cos powiedziec? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje informacji na temat ginekologow z Leszna Wlkp !!!
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Dodam ze chodzi najprawdopodobniej o cykle bezowulacyjne, o ich monitoring a do tego pomoc w zaciazeniu. Bylam raz u ginekologa Sobczyka- wydawal mi sie mily ale jak uslyszalam opinie o nim to chyba podziekuje. Teraz umowilam sie na wizyte do ginekologa Antczaka- zna go ktos? Moze mi ktos doradzic?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog nowy sącz
ja chodziłam kiedyś do pani dr Anny WRony w przychodni w Biegonicach , ale teraz chciałąm się umówić i już tam nie pracuje, a teraz to nie wiem gdzie przyjmuje. a była fajna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Katowice
szukam naprawde dobrego ginekologa-endokrynologa bardzo bede wdzieczna za pomoc ![]()
Edytowane przez lianeska Czas edycji: 2012-01-05 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Dobry ginekolog (pcos) - Wrocław
Witam,
Mam gorącą prośbę do wizażanek z Wrocławia. Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego ginekologa (na NFZ albo prywatnie), który potrafi dobrze dobrać leki w zaburzeniach hormonalnych (pcos). Mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia z ginekologami i endokrynologami z Wrocka, nie chciałabym się znowu sparzyć. Przeglądałam już wątki na wizażu i innych forach, wynotowałam kilka nazwisk, ale nadal jestem w kropce. Zależy mi przede wszystkim na lekarzu, który ma dobre podejście do młodych pacjentek i nie przepisuje tabletek na chybił trafił. Bardzo proszę o opinie, to dla mnie bardzo ważne. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
amor vincit omnia
|
Dot.: Dobry ginekolog (pcos) - Wrocław
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Również podpisuje się pod pytaniem, a o tej Pani słyszałam różne opinie , jedne pochlebne inne mniej , co prawda sama nigdy u niej nie byłam także trudno mi jakkolwiek się do tego ustosunkować , mówię tylko to co usłyszałam od znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
BAN stały
|
ja mam naprawde ŚWIETNĄ lekarkę, jest cudowna jako lekarz i jako osoba, mam pcos i lecze sie u niej, tyle że ona jest z Poznania. Ale gdybyś rozważała podjechanie do innego miasta na konsultacje z naprawde super lekarzem znajacym sie na pcos, daj znać na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
mi osobiście Pani dr bardzo odpowiada- rzetelna, dokładna, dużo pyta, zleca badania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Raczkowanie
|
Ja polecam (jak na razie) Dr. Katarzynę Wodecką. Przyjmuje prywatnie na ul. Sienkiewicza 25 w Dąbrowie Górniczej, a do tego w Szpitalu w Dąbrowie.
Niezwykle miła i delikatna. Na miejscu u niej można zrobić od razu USG. I ceny tez nie za wysokie.
#3347 |
Zakorzenienie
|
Witam. Czy ktoś może polecić jakieś dobrego ginekologa (najlepiej kobietę) z Krakowa znającego się na hormonach? Ostatnio byłam u polecanego ginekologa-endokrynologa i zawiodłam się. Poszukuję lekarza, który umiałby współpracować z endokrynologiem. Z góry dziękuję za odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
poszukuję dobrego ginekologa w Szczecinku! Najlepiej kobitkę, proszę polećcie kogoś! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Przyczajenie
|
dobry ginekolog to pojęcie względne - każdy ma inne oczekiwania, ja jestem zadowola z mojego z poprzedniego wogóle nie byłam zadowolona ale znam osoby ktore sobie chwalą wiec moge powiedzieć że dobry dla mnie jest dr Waldemar Grotowski -Poznań ale nie będę pisała że ktoś inny jest zły bo może akurat tylko mi nie przypadł do gustu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
U dr Ziemnickiej byłam jakiś czas temu na NFZ, ogólnie miły lekarz, z tym że zależy jaki masz problem hormonalny - ona zajmuje się tarczycą.
A że u mnie podejrzewała problemy na tle jajników, dała mi skierowanie na Polną. Wybieram się tam na badania, ale dużo rzeczy nasłuchałam się o Polnej więc potem też chyba będę szukać jakiegoś dobrego ginekologa endokrynologa ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
KATOWICE
Leczy się ktoś może u dr Stojko w Katowicach? Opinie o nim w internecie są dosyć dobre ale chyba nie przyjmuje na NFZ tylko prywatnie. Kilka moich znajomych było u niego raz (wizyta 10 minut - koszt: 200 zł...) ale z racji rozbieżności w podawanej cenie za wizytę ponownie się nie pojawiły u tego lekarza (w rejestracji mówią, że wizyta kosztuje 100 zł wraz z USG, po wizycie w gabinecie dr Stojko bierze 200 zł twierdząc, że nie możliwe aby ktoś mówił o cenie 100 zł :/). Lekarz podobno dobry ale rozbieżności cenowe są u niego ogromne... Ma ktoś jeszcze jakieś opinie na temat tego lekarza? Edytowane przez Magnlija Czas edycji: 2012-01-10 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
tu masz wiecej opinii http://www.znanylekarz.pl/rafal-stoj...kolog/katowice
ja tam chodzilam do dentystow wiec nie pomoge ![]()
Edytowane przez lianeska Czas edycji: 2012-01-10 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
Hej, czytałam temat cały, ale mam pytanie odnoście ginekologa w Gliwicach. Nieważne czy będzie to facet czy kobieta. Chodzi o to żeby był miły, nie patrzył krzywo i wysyłał na badania. Zależy mi również na NFZcie, bo na prywatne wizyty nie mam za bardzo kasy. Może coś się zmieniło i ktoś może mi polecić jakiegoś lekarza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
propolka zajrzyj tu http://forum.gazeta.pl/forum/w,18090...9,GLIWICE.html moze znajdziesz w liscie bialych ginekologow
![]()
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
Katowice
Dzięki lianeska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Magnlija to moze zapytaj tam?
ja bym nie placila nic mu..tylko w recepcji, zawsze mozesz napisac maila i zobaczyc co odpisza ![]()
![]() |
#3357 |
Madzior
|
KATOWICE
Znacie dobrego lekarza specjalizującego się endometriozie???? Kiedyś słyszałam o doktorze o nazwisku Wieczorek ale to były lata temu Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
mbbrzoska znajoma chodzila do dr n. med. Grzegorz Mańka i sobie chwalila
![]() |
#3359 |
Przyczajenie
|
Ja mogę tylko swojego polecić dobrego ginekologa, dr Świdraka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Raczkowanie
|
POZNAŃ:
dr Piotr Bruszewski - bardzo miły i konkretny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.