|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Hej
![]() Florence, di_anna dzięki za odpowiedź odnośnie czapeczki i linomagu ![]() Krefetko rozważam powtórzenie badania na grupę krwi.. Po tym jak pomylili wynik mojej koleżanki z wynikiem jej męża, co jakimś cudem zweryfikowano przy porodzie, wolę by zbadano mnie jeszcze raz swiniaczku współczuję bardzo dolegliwości. Też miałam niedawno przygodę toaletową. Bardzo pomogła mi smecta, ale jak wymiotujesz to pewnie nie przejdzie..
#3332 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny..
Cytat:
![]() ja nie prałam tego podkładu..ale chyba jako jedyna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie,że tyle nas w środę wizytuje..w kupie raźniej Krefetka pisała-na ktg lepiej ubrać coś co da możliwość odsłonić sam brzuch .. Cytat:
![]() kot 11kg, 18pralek..zaskakujesz ostatnio tymi liczbami.. Ty chyba masz wizytę dzień później ![]() ojej..może jakiś węgiel czy coś zapodaj.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Nie jedyna, tez nie prałam podkładu
![]()
#3334 | ||
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
U nas było tak ze moi rodzice przez całe życie twierdzili ze mam gr 0 -nawet mam ją wbita do książeczki zdrowia (lata80). U męża teściowa mówiła ze ma gr B. W końcu jak musiałam zrobić badania to postanowiłam ze od razu na ta kartę bede robić i zaciągnę męża. Nieźle się zdziwiliśmy jak otrzymaliśmy karty... Ja mam gr. B a maz 0. Myśleliśmy ze doszło do zamiany probówek wiec na wszelki wypadek zrobiliśmy w rożnych labach dodatkowe badanie ![]() Cytat:
Przypomniałyście mi o tym ze jeszcze podkład muszę uprać ![]() Poczekam moze sie cos jeszcze uzbiera, bo samego prac mi sie nie chce ![]() Na Ciebie i Twoje foldery można liczyć.. ![]() Wizyty u lek +KTG mam w czwartek, potwierdzam. Szkoda tylko ze takich wyników w wadze nie osiągam ![]() Kot zabawi u mnie do wtorku pózniej wraca mój siersciuch... Juz sie nie mogę doczekać jego powrotu. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Mąż odkrył ze to dziwne uczucie jak mały ma czkawkę. Lekko przerażajace ... Jakby pukał zeby go wypuścić. Ja za to niezbyt przyjemnie odczuwam gdy wypycha sie koło pępka ... Niby nic mnie nie boli ale mam wrażenie jakby chciał sie tamtędy wydostać. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Kiedy mam czas na pisanie Was nie ma... Kiedy nie mam czasu na czytanie produkujecie milion postów. I kto tu jest złośliwy??? Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Znalazłam cos ku pokrzepieniu serc... ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-09 o 07:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też nie lubię tego wypychania koło pępka... Takie nieprzyjemne to. Ja mam jeszcze łożysko na przedniej ścianie i mam wrażenie że to może potęgowac to uczucie... A z tym czasem na pisanie to też tak trafiam!!!! Przynajmniej takie mam wrażenie ![]() ![]() Dzień dobry Dziewczyny w sobotę ![]() ![]()
![]() |
#3336 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Łożysko na przedniej ścianie tez mam ale mówiono ze ono amortyzuje odczucia... Spać na chwile to dla mnie oksymoron... Podobnie jak krótka drzemka ![]() Mam wrażenie ze mam żyroskop w głowie.., jak tylko mózg odkryje ze ciało jest w pozycji horyzontalnej zarządza dla organizmu drzemkę. ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-09 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszczę tego spania do oporu, pamiętam z pierwszej ciąży te drzemeczki codzienne, ja wstaję razem z Młodym (dzis o 5.20). Dziś pojechali na to wesele i mój plan na weekend to odespać całą ciążę. Już jestem po pierwszej drzemce, pożegnałam ich, zjadłam i pszłam spać.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój szpital nic nie daje, jedynie jednorazową koszulkę do cc. Pewnie gdyby to był poród z zaskoczenia to jakis tam zestaw ubrań mają. Ale tak to wszystko swoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
Mieliście sporo biegania, super że się udało coś znaleźć. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale namieszane mieliście z tymi grupami krwi... Wow, sporo pralek! ![]() Acz na razie wstawiłam dorosłe ciuchy, bo już się zaczęły wysypywać z kosza. :P Cytat:
![]() Kciuki będą trzymane. ![]() Cytat:
Chciałabym żeby to wypaliło, bo czuję się ostatnio kiepsko i nie wiem czy będzie lepiej. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo hotele mnie też. Szczególnie prysznice w nich :P Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zatem oby pogoda dopisała ![]() Czekamy na efekty sesji ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Ja z grupą krwi miałam identycznie, w książeczce zdrowia dziecka wpisane, że mam Brh+, z tym przekonaniem żyłam lat 20, kiedy to do operacji kolana kazali mi zrobić grupę, a tam 0rh+ :O wydaje mi się, w te ksiażeczki wpisywali grupę matki po prostu
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś masz dzień dla siebie to korzystaj z uroków ![]() Kiedy Twoi mężczyźni wracają? Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro, pewnie ok 17, zależy jak się rano zbiorą i jak trasa (ponad 400 km). Dziś kiepsko im idzie, synek już wściekły i się drapie, a jadą zaledwie 2 godziny ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mi sie tak wydaje.. Albo źle pobierali krew. Ja miałam pobierana jako noworodek a jako juz ciut starsza osoba wiem ze jak jest złe pobrana to wychodzi gr matki. Poza tym z tego bo sie orientuje prawidłowa gr krwi u dziecka normalizuje sie Ok 6roku życia (po 6rż w laboratorium łatwiej ustalić i gr krwi i odczyn RH czy jakoś tak) Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Współczuje tych uczuleń skórnych synka. Jest szansa ze z wiekiem uczulenia ustąpią lub zmniejsza sie dolegliwości? Wysłane za pomocą magii |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
U nas synkowi wyszla w szpitalu po porodzie grupa taty, ciekawe, czy to się moze zmienić.
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
dzień dobry.
Pogoda za oknem nie za ciekawa, wczorajszy dzień pełen przygód, niekoniecznie dobrych. Wracając z badań miałam atak rwy ![]() Stawiam dzisiaj kolejny soczek z okazji imienin ![]() ![]() Lecę teraz Was nadrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż taj sie nie znam. Jedyny wniosek płynący z mojego postu to nie warto sprawdzać gr krwi dziecka do czasu aż ukończy 6lat ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Szansa jest, ale gwarancji nikt nie da. Ogólnie ostatnio stało si coś niesamowitego, skóra jest przepiękna, wręcz zdrowa! Po tym, jak wam tu się wyżalilam, nie wiem jak i skąd (nic nie zmieniałam) z dnia na dzień jest coraz lepiej. Ale niestety jego reakcją wyuczoną na stres/ złość jest drapanie.
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze ze wczoraj juz minęło ![]() Wszystkiego imieninowego ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Bobo czka i czka. Ta plodowa czkawka jest dużo dłuższa niż dorosłego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Witam.
Dziś 35t0d ![]() Cytat:
Lekarz mówił że raczej nie przez grzyba bo taka infekcja zdarza się często i dziewczyną się przy tym nie skraca ale pewności nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.s. Bobo ma czkewke najczesciej po owocach. P.p.s dopiero się skończyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy w srode wizytujecie, ja mam za to ostatni masaz ![]() Dzis juz mam Tz na urlopie, wiec jeszcze wylegujemy sie w wyrku, ale po malu czas na sniadanie ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#3359 |
Rozeznanie
|
Hej w sobotę
![]() ![]() Młody też ma często czkawkę, chyba czas na założenie skarpet 😂 Wizyta w pn, nie mogę się doczekać podejrzenia Bartusia 😃 kto wie może to już ostatnia wizyta 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze pecha mieliście z autem. ;/ Ale dobrze, że potem poprawa dnia. ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! ![]() Cytat:
![]() W przyszłości nawet jeżeli dolegliwości nie przejdą całkiem, to może też jakieś bardziej sensowne kremy i środki powstaną i będzie trochę lepiej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.