|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
A co ciekawe promocja sie skonczyla i nagle cudownie dziś już stronka zyje...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas w ubiegłym roku dziewczyna dała imię córce Jacqueline. Ksiądz na chrzcie ani razu tak się do dziecka nie zwrócił bo sam stwierdził, że nawet nie wie jak to odmienić. A ludzie dookoła jak to przekrecają - żonkil, jacka, żaneta itp. A co dopiero bd ją czekało w urzędach... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj czatowalam na promo w smyku. Kolo 16 stronka zaczela dzialac i obkupilam sie w bodziaki w 3 rozmiarach
![]() Takze na razie mam to + ostatnie zakupy z empiku (otulacz, chusteczki muslinowe, pieluchy tetrowe, recznik z kapturkiem i kocyk). Na razie wystarczy ![]() Ktos jest dalej z wyprawka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mąż zaprowadza właśnie córkę do przedszkola. Więc ja jeszcze odpoczywam bo przede mną ciężki dzień. Jutro robię imprezke z okazji moich urodzin. No wiec dziś mam dużo sprzątania żeby jutro już mieć z tym spokój. Do sklepu z mężem na gigantyczne zakupy dobrze że TŻ ma dziś wolne. I do rodziców moich po krzesła bo mi braknie. Ja nigdy nie odprawiam swoich urodzin, tylko dla córki zawsze. No ale 30 stke trzeba ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- A Hania od rana stuka i puka w brzuchu Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#3334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mamuska będzie drinkowac samym soczkiem hehe Ja jeszcze w łóżku. Moje dziecię ma dziś na 12 do szkoły. Ale oczywiście jak ma wstać na 8 do szkoły to jest dramat a dziś jak mógłby pospac to zerwal się i już się bawi. U nas wczoraj otworzyli pepco w miasteczku. Boże dziewczyny ile ludzi tam bylo 😱😱 myślałam, ze może coś za darmo rozdaja... Wzięłam kilka rzeczy dla malucha. Jakość nie jest powalajaca ale dla takiego malca to i tak tylko na kilka razy do ubrania. A rzeczy naprawdę ładne byłam też w smyku i wzięłam body w trzypaku, niedrapki. No i przy okazji w Tesco 2 pary spiochow. Tam też mają fajne rzeczy W ogóle byłam wymeczona po całym dniu, ze ledwo co chodziłam.. Ale dziś już czuje się lepiej ![]() To miłego dnia wszystkim życzę! 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj dałam radę do północy na służbowej imprezie
![]() Dziś idę na kurs szycia. Szybkie parę godzin podstaw kupiłam na Groupon
|
#3336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mnie kusi. Oglądałam na yt jak samemu uszyć kocyk i pościel z minki. Mam teraz sporo czasu więc nie wiem czy nie spróbuję się nauczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3337 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej hej, jaki tu spokój!
Miałam wczoraj koszmarny dzień w pracy, takie nerwy i atmosfera, że zaczęłam rozważać l4... Cytat:
![]() Cytat:
tzn. wtedy nie wiedziałam tego. Ale ból jak jest krwiomocz jest przeokrutny dla mnieCytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze Dolores Miednica mi utkwiła w pamięci
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. III
Dziewczyny! Czuje malucha przez skore jak leżę na boku. Ale czad
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Silver udanej imprezy ja 30 wspominam bardzo miło.My dziś mamy wolne synek nie poszedl do żłobka, bo jedzie do babci, a my na wesele mam nadzieje, że wytrzymam do północy.Moja mała szaleje w brzuszku i zaczyna mieć stałe pory aktywności. Budzi się wczesniej niż synek on około 10 zaczynał dzień, a teraz już po 8 zaczynają się kopniaczki![]() Wczoraj zamówiłam śpiwór do fotelika, pierwszy zakup dla maleństwa. Z ubrankami raczej szaleć nie będę, bo mam dużo po synku, ale muszę je przejrzeć i zastanowić się co dokupić, bo to jednak inna pora roku. Synek próbuje wyciągnąć mnie z łóżka, abym dała mu pociąg ukryty na szafie ![]() Milego dnia
|
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny; ) od jakiś 3 dni nie miałam nawet kiedy zajrzeć . Po pierwsze na początku tygodnia dostaliśmy smutno wiadomość ze zmarł tata naszego przyjaciela
jest strasznie tak nie spodziewanie We wtorek jest pogrzeb . Do tego od 2 tygodni n asz suczka ma cieczke i te dni wiec juz samej nie możemy jej puścić na podwórko. Wiec od rana na nogach a dokładnie od 6. I co 2 h na dwór spacer i do domu. Wszyscy się śmieją mamy mała wprawę i nabierze my wprawy w nocnym wstawaniu Dalej zastanawiamy się nad imieniem wogole nie mamy pomysłu dzisiaj 20+0 a od wczoraj tak mi się wydaje czuje regularne kopniki w pęcherz a tak odchodząc trochę nie wie czy obserwowujecie ale polecam Wam profil na FC i insta mamaginekolog Ale pisałam wypracowanie;p Życzę miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem z wyprawka troche dalej Mam juz chyba wszystkie ubranka pieluchy tetrowe flanelowe komodę łóżeczko przewijak nawet jedna butelkę ( dostałam w prezencie od M) karuzele do łóżeczka i zaopatrzyłam sie tez w nawilżacz powietrza ☺️
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- ja jestem z wyprawka troche dalej Mam juz chyba wszystkie ubranka pieluchy tetrowe flanelowe komodę łóżeczko przewijak nawet jedna butelkę ( dostałam w prezencie od M) karuzele do łóżeczka i zaopatrzyłam sie aatez w nawilżacz powietrza ☺️ I zapomniałabym jeszcze kosz mojzesza |
|
|
|
#3342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale wcześniej muszę zrobić remont w ich pokoju, właśnie z mężem planujemy co i jak.
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam już siły wczoraj pisać.
Generalnie byłam po wizycie wykończona. Mała ma się dobrze, waży 570g co jest ponoć normalną wagą dla 22 tygodnia ![]() Ze mną trochę gorzej, bo muszę powtórzyć badanie moczu i jak będą w nim bakterie to znów mnie czeka furagina Do tego dostałam globułki, bo mam lekką infekcję. Z podwyższonym oporem w tętnicy jest z kolei tak, że mam mierzyć ciśnienie, bo możliwe że pojawi się nadciśnienie. Z tym, że ja na razie mam codziennie w granicach 112/70... więc do nadciśnienia daleko. No i data porodu zmienia się ostatecznie i nieodwracalnie na 2.02
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za 3tyg będę szykować 30tkę męża, nie wiem jak to wszystko ogarnę
Moja 30tka dopiero w listopadzie ale z tym mam łatwiej - robię ją u rodziców bo część rodzinki do mnie nie ma jak dojechać. Odpadnie mi wiec sprzątanie i część szykowania ![]() A z tą wyprawką to mnie załamujecie, ja nie mam praktycznie nic ![]() MartaMagda, ja też nie umiem pozbyć się infekcji... brałam leki, robiłam mocz wczoraj i znowu bakterie... w przyszłym tyg zrobię jeszcze posiew żeby zobaczyć dokładniej... Nic na mnie nie działa... Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-09-30 o 09:23 |
|
|
|
#3345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie ostatnie wyniki byly dobre, ale od wczoraj biegam do toalety co chwile, wiec obawiam sie, ze znowu cos mnie atakuje. Ja generalnie mam problem z ubrankami. Wczoraj zamowilam bodziaki, bo wiem, ze duzo ich schodzi i generalnie sa potrzebne, ale mam problem z oszacowaniem czego ile potrzeba tak, zeby porobic komplety ubran. Wiecie, tak co jest potrzebne na kompletne ubranie dziecka i w jakich zestawach to funkcjonuje. Czytam o tych ciuszkach, porobilam nawet rysunki pogladowe czym sie rozni bodziak od spiochow, pajaca i polspiochow, ale dalej mam problem. Jakby ktoras doswiadczona mama mogla doradzic albo odeslac w odpowiednie miejsce to bede wdzieczna
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie dobrze dogadam z praca z domu zamiast L4 to bede miala co robic do 1.12 wiec roznica prawie zadna a lidlowa teraz jest...notabene w lidlu zaraz znow ubranka (jakis 10.10 czy cos) Cytat:
ja poczytam jak Wy to wszystko organizujecie bo kolejna wielkanoc u mnie.... My, 2 miesieczne dziecie, rodzice kilka osob niby, ale kazdy przyjezdzie i na min 1 noc zostanie wiec generalnie jedzenia wiecej niz tylko na sniadanie potrzeba wiem ze mi mamy pomogą, bo jak przyjezdzaja ot tak to z garami ale mimo wszystko
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie noc i ranek minęły w wc z powodów problemów jelitowych. Najgorzej, że potem babcia się przyznała, ze jogurt w mizerii nie wyglądał najlepiej, ale wg niej co to mogło zaszkodzić. trudno. PrzeżyjemyWysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|||
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Wielkanoc no cóż... najwyżej mi się 3/4 rodziny obrazi... Ja z 2 miesięcznym dzieckiem nie spędzę 2 dni w podróży i w odwiedzinach... Jak ktoś będzie bardzo chciał, niech wpadnie do mnie na kawę... I tyle... Organizować nic nie będę |
|
|
|
|
#3351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jutro mam wesele z poprawinami… Nie wiem jak wytrzymam, bo zaczyna się o 15, mamy godzinę drogi, więc żeby jeszcze na spokojnie usiąść w maleńkim kościele, to musimy wyjechać przed 14 A potem pół nocy na nogach… Cytat:
Widać, że dzieci teraz zaczynają najwięcej ciałka przybierać Ładną Ci ustalili datę porodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się zastanawiam, czy w wielkanoc nie robić chrzcin, to w sumie spędzilibyśmy święta z całą rodziną ![]() Na razie stwierdziłam, że opanowuje się z zakupami ubranek. Poczekam co wymyśli szwagierka, bo jej córka jest też z lutego, ale będą między naszymi dziećmi 2 lata różnicy. Za tydzień przyjeżdża w odwiedziny, to może pożyczy mi jakieś ubranka. Oczywiście nie czekam na nie, ale głupio potem odmawiać, mówiąc, że już nakupowałam komplety do rozmiary 74
|
|||||
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogarniam zamówienie w gemini, masakra
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam dziś pampersy, wydaje mi się, że cena całkiem dobra i darmowa dostawa
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niegłupi pomysł ale nie wiem czy ogarnę sama taką imprezę tak szybko :P Btw ile mogą kosztować zwyczajne chrzciny w knajpie (obiad+kawa)? Mam tylko jedną knajpę w pobliżu ale warto to przemyśleć... Myślałam ostatnio o chrzinach i doszłam do wniosku, że nie mam kompletnie kogo wziąć na chrzestną:| Zero, kompletnie zero potencjalnych osób. Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-09-30 o 10:19 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkanoc z 2 miesięcznym bobasem całkiem spokojnie u nas przeszła, a w drugie święto byliśmy chyba u teściów i ciotki, wszyscy brali małą na ręce i nawet się najadłam
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A np. body i spiochy czy polspiochy to tez komplet? Czy do tego trzeba jeszcze sweterek albo cos? A jak wklada sie kaftanik to do tego tez pajac? Sorki za te pytania - moze brzmia idiotcznie, ale ja naprawde troche glupieje, a nie mam kogo zapytac za bardzo ![]() No wlasnie u mnie wiazaloby to sie z przyjazdem do nas, czego chcialabym uniknac. Po chrzciny na pewno beda w jakims lokalu, ale pewnie i tak na poczatku wszyscy przyjechaliby do nas... W ogole ja podejrzewam, ze z chrzcinami bede miala niezle jazdy. Cytat:
Co do chrzcin to najlepiej zapytac, poprosic o przykladowe menu. Mozna pewnie nawet mailowo. Chrzestnych mialam 'upatrzonych' nawet przed ciaza Jakos naturalnie wyszlo kto raczej bedzie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

To chyba w rozmowach w toku było
tak samo ponoć jakaś rodzina Kaczorów drobiła się syna Donalda 
jak to dziś zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć.