|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Widzialyscie; na Inermisie sa juz od dluzszego czasu.
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
W JOYu piszą o nowych lakierach do frencza Rimmel- buteleczki takie jak w WEAR MAXXX
i o nowych10 kolorach błyszczyka Sweet Jelly tubkowego- ale w Rossmannach są chyab tylko 3 z letniej kolekcji ![]()
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy ktos juz tu pisal bo moze w polsce juz jest ale kupilam na granicy balsam do ust na noc nivea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
pisał, tyle że miało to byc u nas z jakieś pół roku temu
![]() ![]() W TV była reklama produktów do stylizacji Pantene Pełnia Blasku ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2007-08-22 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Zbożowa linia Voglia di http://www.gler.pl/newsletter_voglia_cereali/
#3338 |
Zakorzenienie
|
A pisałam o niej Rzyrafko :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
rzyrafka przywiozłam z austryjacko-czeskiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zadomowienie
|
Na dawnej strefie bezcłłowej? Ja stamtąd przywiozłąm Wish Choparda. Super fajny ten sklep bezcłowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zadomowienie
|
tak właśnie
![]() ![]() ![]() ![]() kupilam cos kolo 2,90 Euro.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Wieści z przeszpiegów dnia dzisiejszego:
- w Sephorze nowa maskara Lash Plumper - ceny nie pamietam albo nie było, z kolorów widziałam tylko czarny, a wg francuskiej strony Sephory jest i brąz i granat http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=C392 Opakowanie pękate, krótkie i grube, ale tuszu w nim aż 12ml, szczoteczka duża i równie pękata jak opakowanie, nawet gęsta. EDIT: Cena 34zł, brąz i granat(?? kolorek na opakowaniu jakiś taki szafirkowy się wydawał) też są ![]() - w H&M nowa seria pielęgnacji do ciała pomarańczowa - imbirowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-08-29 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
a wąchałas papayową?? jestem ciekawa bo chetnie kupilabym sobie mgielke do ciala a ona jaki ma zapach? papaya??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa mgiełek jak również masełek
![]() ![]()
![]() |
#3346 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy juz byla o tym mowa ale w nowym Twoim Stylu i Urodzie wypatrzylam nowa kolekcje Chanel i paletke blyszczykow Les 4 Camellies. Cuuuudna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Spójrz na wątek na wizażystce o trendach na jesień/zimę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201883
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to testowałam i masło i mgiełkę imbirową i zapach chodził za mną jeszcze ze 3 godziny mimo, że jedną rękę tylko trochę posmarowałam, ana drugą tylko raz psiknęłam. Mgiełka niby ma drobinki, ale drobne i na skórze bardzo ich nie widać. Ciekawi mnie czy balsam rozświetlający ma ich więcej czy też tak licho ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Widzialyscie zel Timotei z olejkiem i owocami leśnymi? http://allegro.pl/item228846912_zest...iej.html#photo
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
MagJuś ta seria jest w H&M już od lipca
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie się nie skuszę, żele Timotei są do ![]()
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Ja się czaję na resztę produktów z lini papajowej i mam nadzieje, ze jakieś resztki się w Manufakturze ostały dla mnie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Wtajemniczenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
Wibo wypuścił nową serię do panokci-Mr.Doctor.
Małe fajne,kolorowe buteleczki ,zakończone pipetą,wygląda jak smoczek dla dziecka(świetny pomysł).Kosztują 4.99-5.99zł ![]() W skład serii wchodzi: Tęczowy olejek Zawiera- Kombinacją 3 różnych olejków o właściwościach odżywczych.Kompleks wapna,D-panthenol i wit.E Działanie-Wnika głęboko wewnątrz panokcia i skórek.Wygładza paznokcie.Intensywnie nawilża,odżywia i regeneruje.Wzmacnia płytkę paznokcia Funny żel Zawiera- Wapno,wit C Działanie-Zapobiega wysychaniu skórek wokół paznokcia.Odżywia paznokcie ,zapobiega ich łamaniu Rewitalizyjący żel z wapniem Zawiera- Witaminę A,E,F,wyciąg z wiśni egzotycznej,która posiada największą zawartość wit C,spośród wszystkich owoców.Duża zawatrość wapnia Działanie-Wzmacnia i odżywai paznokcie.Uodparnia skórki i płytkę na działanie czynników zewnętrznych.Nadbudowywuj e płytkę paznokcia. Kompleks witaminowy Zawiera-Witaminę A,E,F,kombinację D-panthenolu i ekstrakt z mirry Działanie-Kompletna i całkowita regeneracja bardzo zniszczonej lub mechanicznie uszkodzonej płytki paznokcia.Totalne nawilżenie i odżywienie suchych i pękających skórek Preparat do usuwania skórek Zawiera-Olejek zmiękczająco-nawilżający Działanie-Olejek zmiękcza skórę wokół paznokcia,przez co skóra robi się delikatna i miękka,a skórki łątwe do usunięcia Moc jedwabiu Zawiera-Proteiny jedwabiu ,wit A,E,F i Panthenol Działanie-Wygładzenie płytki paznokcia.Usunięcie przebarwień.wzmocnienie płytki paznokca.Maksymalnie nawilżenie płytki i skórek.Regeneracja i ochrona Express Dryer Działanie-Specjalna formuła,która zpewnia,ze każdy świeżo pomalowany lakier wysycha w ciągu paru sekund.Specjalne opakowanie wyposażone jest w dozownik z pompką.Po rozpyleniu tworzy wodną mgiełkę ,która osiada na lakierze. Sposób użycia-za pomocą atomizera spryskać paznokcie z odległości 20 cm unikać spryskania skórek nudziło mi się ,stąd te kolory ![]() Edytowane przez Moobi Czas edycji: 2007-08-25 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też dzisiaj je zauważyłam i nawet miałam kupić ![]() ![]()
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Czy po 2 dniach mam prawo walnąć nowego posta?
![]() ![]() Pomadki Bell Shine: Która kobieta nie marzy o pełnych, zmysłowych i kusząco nabłyszczonych ustach? Bell spełnia te pragnienia oferując szeroką gamę eleganckich pomadek SHINE. Wyszukane kolory, innowacyjne właściwości, srebrne opakowania oraz efektowne kartonowe pudełeczka... Kolekcja pomadek Bell została wyprodukowana w najnowocześniejszej technologii zapewniającej trójwymiarowy efekt pełniejszych ust. Zawiera nowatorskie proporcje składników olejowych gwarantujące niezwykły, jak na tradycyjną pomadkę połysk. Żelowa konsystencja zapewnia równomierną aplikację 21 kolorów oraz czyni je niezwykle trwałymi. SHINE to szminki – balsam. Kremowe, supernawilżające, chroniące przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi dzięki zawartości witamin: C i E, wosku pszczelego oraz lanoliny. Jednak ich największą zaletą jest różnorodność i aż 3 możliwości ozdoby ust: CREAMY SHINE: /matowa/, jednocześnie nadająca ustom soczysty, lśniący kolor, pozostawia je idealnie gładkimi i zrelaksowanymi. PEARLY SHINE: /perłowa/, olśniewa kolorami, urzeka szlachetnym połyskiem, wydobywa i akcentuje piękno ust. DIAMOND SHINE: /diamentowa/, pokrywa usta "diamentowym pyłkiem", który fantastycznie mieni się na tle podkreślonych jej kolorem warg. Czyni makijaż ust niezwykle luksusowym. Sugerowana cena detaliczna: 15 PLN Pojemność: 4,5 g Ilość kolorów: 21. http://www.bell.com.pl/index.php?opt...292&Itemid=239
#3359 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko czy o tych szminkach już kiedyś nie bylo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.