nowości kosmetyczne - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-20, 12:42   #3331
Estella
Zakorzenienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Widzialyscie; na Inermisie sa juz od dluzszego czasu.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 14:29   #3332
rzyrafka
Zakorzenienie

W JOYu piszą o nowych lakierach do frencza Rimmel- buteleczki takie jak w WEAR MAXXX
i o nowych10 kolorach błyszczyka Sweet Jelly tubkowego- ale w Rossmannach są chyab tylko 3 z letniej kolekcji
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 15:22   #3333
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
W JOYu piszą o nowych lakierach do frencza Rimmel- buteleczki takie jak w WEAR MAXXX
i o nowych10 kolorach błyszczyka Sweet Jelly tubkowego- ale w Rossmannach są chyab tylko 3 z letniej kolekcji
A ile było ich pierwotnie? Widziałam je dzisiaj Naturze (łącznie kilkanaście), ale odwróciłam głowę w drugą stronę i odmaszerowałam. Ostatnio koleżanka tym z letniej kolekcji kusiła, a ja mam szlaban na błyszczydła.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 16:35   #3334
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
A ile było ich pierwotnie? Widziałam je dzisiaj Naturze (łącznie kilkanaście), ale odwróciłam głowę w drugą stronę i odmaszerowałam. Ostatnio koleżanka tym z letniej kolekcji kusiła, a ja mam szlaban na błyszczydła.
A nie wiem, w kolekcji Urban Cośtam są 3
Stary 2007-08-22, 19:39   #3335
agiii
Zadomowienie

nie wiem czy ktos juz tu pisal bo moze w polsce juz jest ale kupilam na granicy balsam do ust na noc nivea jest fajny, ladnie pachnie, stosuje nie tylko na noc, ustka sa piekne i miekkie
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-22, 19:54   #3336
rzyrafka
Zakorzenienie

pisał, tyle że miało to byc u nas z jakieś pół roku temu a z której granicy przywiozłaś?

W TV była reklama produktów do stylizacji Pantene Pełnia Blasku

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2007-08-22 o 21:45
Stary 2007-08-24, 12:40   #3337
rzyrafka
Zakorzenienie

Zbożowa linia Voglia di http://www.gler.pl/newsletter_voglia_cereali/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 12:44   #3338
agnieska
Zakorzenienie

A pisałam o niej Rzyrafko :P
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 12:49   #3339
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha, już znalazłam
Stary 2007-08-24, 13:13   #3340
agiii
Zadomowienie

rzyrafka przywiozłam z austryjacko-czeskiej
Stary 2007-08-24, 13:27   #3341
droga A
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
rzyrafka przywiozłam z austryjacko-czeskiej
Na dawnej strefie bezcłłowej? Ja stamtąd przywiozłąm Wish Choparda. Super fajny ten sklep bezcłowy.
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 14:38   #3342
agiii
Zadomowienie

tak właśnie ale ta strefa dalej tam jest- bezcłówka bardzo fajny sklepik

kupilam cos kolo 2,90 Euro.... ale naprawde fajny balsamik do ust i ten zapach tak jakby troszeczke inny niz ten "niveowy" a jednak troszke go przypomina
Stary 2007-08-24, 18:00   #3343
MagJa
Zakorzenienie

Wieści z przeszpiegów dnia dzisiejszego:

- w Sephorze nowa maskara Lash Plumper - ceny nie pamietam albo nie było, z kolorów widziałam tylko czarny, a wg francuskiej strony Sephory jest i brąz i granat http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=C392 Opakowanie pękate, krótkie i grube, ale tuszu w nim aż 12ml, szczoteczka duża i równie pękata jak opakowanie, nawet gęsta.

EDIT: Cena 34zł, brąz i granat(?? kolorek na opakowaniu jakiś taki szafirkowy się wydawał) też są

- w H&M nowa seria pielęgnacji do ciała pomarańczowa - imbirowa i fioletowa - papayowa. Chyba z każdej są te same kosmetyki, a przynajmniej na logikę tak być powinno, choć nie wszystko było w obu wersjach, ale ogólnie są: peeling pod prysznic, balsam rozświetlający, masełko do ciała - wszystko po 9,9zł, rozświetlająca mgiełka do ciała - 14,9zł, mydło w płynie, chusteczki higieniczne waciki, chusteczki nawilżane do rąk, a nawet kosmetyczka i lustereczko - tych cen już nie kojarzę. Kupiłam na razie peeling imbirowy, ale i po masełko i po balsam wrócę, a najchętniej, to bym wzięła całą imbirową serię, bo pachnie super Jak orzeźwiająca herbatka z imbirem Tylko mi teraz nie wykupcie wszystkiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lash-Plumper-Mascara.jpg (8,9 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-08-29 o 16:54
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 18:09   #3344
agiii
Zadomowienie

a wąchałas papayową?? jestem ciekawa bo chetnie kupilabym sobie mgielke do ciala a ona jaki ma zapach? papaya??
Stary 2007-08-24, 18:55   #3345
rzyrafka
Zakorzenienie

też jestem ciekawa mgiełek jak również masełek co prawda nei przepadam za smarowaniem się codziennie, ale moja skóra zaczyna się o to 'sensorycznie' dopraszać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 19:19   #3346
sine.ira
BAN stały

Hej dziewczyny, nie wiem czy juz byla o tym mowa ale w nowym Twoim Stylu i Urodzie wypatrzylam nowa kolekcje Chanel i paletke blyszczykow Les 4 Camellies. Cuuuudna Widzialyscie ja juz moze w sklapach bo ja ostatnio czasu nie mam na wedrowki po miescie...
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 19:24   #3347
agnieska
Zakorzenienie

Spójrz na wątek na wizażystce o trendach na jesień/zimę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201883
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 19:56   #3348
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
a wąchałas papayową?? jestem ciekawa bo chetnie kupilabym sobie mgielke do ciala a ona jaki ma zapach? papaya??
Papayowych testerów nie było, w ogóle z Papayi to tylko peelingi i mydełka były.
Za to testowałam i masło i mgiełkę imbirową i zapach chodził za mną jeszcze ze 3 godziny mimo, że jedną rękę tylko trochę posmarowałam, ana drugą tylko raz psiknęłam. Mgiełka niby ma drobinki, ale drobne i na skórze bardzo ich nie widać. Ciekawi mnie czy balsam rozświetlający ma ich więcej czy też tak licho Za to masło jest prawdziwie masłowate - gęste i zbite, ale na skórze nie jest tłuste, ba! nawet w opisie po naszemu było, że nietłuste Szkoda tylko, że ma tylko 180ml, ale jakoś przeżyję
Stary 2007-08-25, 08:22   #3349
Estella
Zakorzenienie

Widzialyscie zel Timotei z olejkiem i owocami leśnymi? http://allegro.pl/item228846912_zest...iej.html#photo

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2007-08-25, 08:23   #3350
Myszołapka
Zakorzenienie

MagJuś ta seria jest w H&M już od lipca Sama mam papajową mgiełkę i bardzo przyjemnie orzeźwia i chłodzi drobinek jest jak na lekarstwo, ale w mocnym słońcu skóra fajnie delikatnie połyskuje Zapach przyjemny owocowy, ale nie wiem jak pachnie papaja więc się nie wypowiem na temat jego prawdziwości Balsam też testowałam i miał średnio, mniej więcej tyle co ich rozświetlający dostępny zeszłej zimy
Stary 2007-08-25, 08:33   #3351
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Widzialyscie zel Timotei z olejkiem i owocami leśnymi? http://allegro.pl/item228846912_zest...iej.html#photo
O, pierwsze widze
Ale pewnie się nie skuszę, żele Timotei są do jak dla mnie.
Stary 2007-08-25, 08:52   #3352
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
MagJuś ta seria jest w H&M już od lipca Sama mam papajową mgiełkę i bardzo przyjemnie orzeźwia i chłodzi drobinek jest jak na lekarstwo, ale w mocnym słońcu skóra fajnie delikatnie połyskuje Zapach przyjemny owocowy, ale nie wiem jak pachnie papaja więc się nie wypowiem na temat jego prawdziwości Balsam też testowałam i miał średnio, mniej więcej tyle co ich rozświetlający dostępny zeszłej zimy
No to ja ją dopiero teraz wypatrzyłam i jeszcze, jak zapytałam, jak widać niezbyt kompetentnego Pana na kasie czy to nowa kolekcja, to powiedział, że nowa. A jak mówisz, że od lipca jest, to chyba muszę się spieszyć, co by mi nie wykupili masełka i sprayu, bo skoro balsam też tak mało drobinek ma, to kupię spray i będę go traktować jako zapach na poprawę humoru, bo jest naprawdę świetny i dla niego nawet tego denata w składzie mogę przeboleć
Stary 2007-08-25, 09:12   #3353
Myszołapka
Zakorzenienie

Ja się czaję na resztę produktów z lini papajowej i mam nadzieje, ze jakieś resztki się w Manufakturze ostały dla mnie A spray zrobił furorę wsród moich koleżanek na wakacjach, szczególnie na plaży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 13:37   #3354
Moobi
Wtajemniczenie

.
Moobi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 13:37   #3355
Moobi
Wtajemniczenie

Wibo wypuścił nową serię do panokci-Mr.Doctor.
Małe fajne,kolorowe buteleczki ,zakończone pipetą,wygląda jak smoczek dla dziecka(świetny pomysł).Kosztują 4.99-5.99zł

W skład serii wchodzi:

Tęczowy olejek
Zawiera- Kombinacją 3 różnych olejków o właściwościach odżywczych.Kompleks wapna,D-panthenol i wit.E
Działanie-Wnika głęboko wewnątrz panokcia i skórek.Wygładza paznokcie.Intensywnie nawilża,odżywia i regeneruje.Wzmacnia płytkę paznokcia

Funny żel
Zawiera- Wapno,wit C
Działanie-Zapobiega wysychaniu skórek wokół paznokcia.Odżywia paznokcie ,zapobiega ich łamaniu

Rewitalizyjący żel z wapniem
Zawiera- Witaminę A,E,F,wyciąg z wiśni egzotycznej,która posiada największą zawartość wit C,spośród wszystkich owoców.Duża zawatrość wapnia
Działanie-Wzmacnia i odżywai paznokcie.Uodparnia skórki i płytkę na działanie czynników zewnętrznych.Nadbudowywuj e płytkę paznokcia.

Kompleks witaminowy
Zawiera-Witaminę A,E,F,kombinację D-panthenolu i ekstrakt z mirry
Działanie-Kompletna i całkowita regeneracja bardzo zniszczonej lub mechanicznie uszkodzonej płytki paznokcia.Totalne nawilżenie i odżywienie suchych i pękających skórek

Preparat do usuwania skórek
Zawiera-Olejek zmiękczająco-nawilżający
Działanie-Olejek zmiękcza skórę wokół paznokcia,przez co skóra robi się delikatna i miękka,a skórki łątwe do usunięcia

Moc jedwabiu
Zawiera-Proteiny jedwabiu ,wit A,E,F i Panthenol
Działanie-Wygładzenie płytki paznokcia.Usunięcie przebarwień.wzmocnienie płytki paznokca.Maksymalnie nawilżenie płytki i skórek.Regeneracja i ochrona

Express Dryer
Działanie-Specjalna formuła,która zpewnia,ze każdy świeżo pomalowany lakier wysycha w ciągu paru sekund.Specjalne opakowanie wyposażone jest w dozownik z pompką.Po rozpyleniu tworzy wodną mgiełkę ,która osiada na lakierze.
Sposób użycia-za pomocą atomizera spryskać paznokcie z odległości 20 cm unikać spryskania skórek

nudziło mi się ,stąd te kolory

Edytowane przez Moobi
Czas edycji: 2007-08-25 o 17:21
Moobi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 17:38   #3356
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moobi Pokaż wiadomość
Wibo wypuścił nową serię do panokci-Mr.Doctor.
Małe fajne,kolorowe buteleczki ,zakończone pipetą,wygląda jak smoczek dla dziecka(świetny pomysł).Kosztują 4.99-5.99zł

W skład serii wchodzi:

Tęczowy olejek
Zawiera- Kombinacją 3 różnych olejków o właściwościach odżywczych.Kompleks wapna,D-panthenol i wit.E
Działanie-Wnika głęboko wewnątrz panokcia i skórek.Wygładza paznokcie.Intensywnie nawilża,odżywia i regeneruje.Wzmacnia płytkę paznokcia

Funny żel
Zawiera- Wapno,wit C
Działanie-Zapobiega wysychaniu skórek wokół paznokcia.Odżywia paznokcie ,zapobiega ich łamaniu

Rewitalizyjący żel z wapniem
Zawiera- Witaminę A,E,F,wyciąg z wiśni egzotycznej,która posiada największą zawartość wit C,spośród wszystkich owoców.Duża zawatrość wapnia
Działanie-Wzmacnia i odżywai paznokcie.Uodparnia skórki i płytkę na działanie czynników zewnętrznych.Nadbudowywuj e płytkę paznokcia.

Kompleks witaminowy
Zawiera-Witaminę A,E,F,kombinację D-panthenolu i ekstrakt z mirry
Działanie-Kompletna i całkowita regeneracja bardzo zniszczonej lub mechanicznie uszkodzonej płytki paznokcia.Totalne nawilżenie i odżywienie suchych i pękających skórek

Preparat do usuwania skórek
Zawiera-Olejek zmiękczająco-nawilżający
Działanie-Olejek zmiękcza skórę wokół paznokcia,przez co skóra robi się delikatna i miękka,a skórki łątwe do usunięcia

Moc jedwabiu
Zawiera-Proteiny jedwabiu ,wit A,E,F i Panthenol
Działanie-Wygładzenie płytki paznokcia.Usunięcie przebarwień.wzmocnienie płytki paznokca.Maksymalnie nawilżenie płytki i skórek.Regeneracja i ochrona

Express Dryer
Działanie-Specjalna formuła,która zpewnia,ze każdy świeżo pomalowany lakier wysycha w ciągu paru sekund.Specjalne opakowanie wyposażone jest w dozownik z pompką.Po rozpyleniu tworzy wodną mgiełkę ,która osiada na lakierze.
Sposób użycia-za pomocą atomizera spryskać paznokcie z odległości 20 cm unikać spryskania skórek

nudziło mi się ,stąd te kolory

też dzisiaj je zauważyłam i nawet miałam kupić, ale te opakowanie właśnie mnie zniechęciło. Wolałabym zakończenie z pędzelkiem, to wydaje mi się nie wygodne/praktyczne. Ale może się skuszę wkońcu nie majątek
Stary 2007-08-25, 17:57   #3357
rzyrafka
Zakorzenienie

ktoś mi powie jak z odległości 20 cm uniknąć trafienia w skórki?
Stary 2007-08-27, 10:57   #3358
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
ktoś mi powie jak z odległości 20 cm uniknąć trafienia w skórki?
Czy po 2 dniach mam prawo walnąć nowego posta?

Pomadki Bell Shine:

Która kobieta nie marzy o pełnych, zmysłowych i kusząco nabłyszczonych ustach? Bell spełnia te pragnienia oferując szeroką gamę eleganckich pomadek SHINE. Wyszukane kolory, innowacyjne właściwości, srebrne opakowania oraz efektowne kartonowe pudełeczka...

Kolekcja pomadek Bell została wyprodukowana w najnowocześniejszej technologii zapewniającej trójwymiarowy efekt pełniejszych ust. Zawiera nowatorskie proporcje składników olejowych gwarantujące niezwykły, jak na tradycyjną pomadkę połysk. Żelowa konsystencja zapewnia równomierną aplikację 21 kolorów oraz czyni je niezwykle trwałymi. SHINE to szminki – balsam. Kremowe, supernawilżające, chroniące przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi dzięki zawartości witamin: C i E, wosku pszczelego oraz lanoliny.

Jednak ich największą zaletą jest różnorodność i aż 3 możliwości ozdoby ust:

CREAMY SHINE: /matowa/, jednocześnie nadająca ustom soczysty, lśniący kolor, pozostawia je idealnie gładkimi i zrelaksowanymi.

PEARLY SHINE: /perłowa/, olśniewa kolorami, urzeka szlachetnym połyskiem, wydobywa i akcentuje piękno ust.

DIAMOND SHINE: /diamentowa/, pokrywa usta "diamentowym pyłkiem", który fantastycznie mieni się na tle podkreślonych jej kolorem warg. Czyni makijaż ust niezwykle luksusowym.

Sugerowana cena detaliczna: 15 PLN
Pojemność: 4,5 g
Ilość kolorów: 21.

http://www.bell.com.pl/index.php?opt...292&Itemid=239
Stary 2007-08-27, 14:05   #3359
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko czy o tych szminkach już kiedyś nie bylo?

Siegfried Obermeier
Stary 2007-08-27, 15:41   #3360
rzyrafka
Zakorzenienie

Ojojoj
no przyznam się, że nie znalazłam tego posta, a na maila mi przyszła subskrybcja nowości z innego serwera więc wkleiłam szerszy opis
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości