|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Żmijko,było już lanie wosku i nie tylko ??
![]() ![]()
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam. dobrze ze poszlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wczoraj wieczorem nie mogłam sie nigdzie dostac. Horror normalny był na wizazu.
Andrzejkowych wieczorów nie praktykuję. Za to chciałam pobuszowac po internecie, ale sie nie dało. Z drugiej strony przynajmniej się wyspałam.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
I jak
![]() I jak ![]() Co sobie wywróżyłaś ![]() Cytat:
![]() Może Twój dostawca internetu zastrajkował ![]() ![]() Miłej soboty dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
zaczęłyśmy kombinować z koleżanką jak tu z tego wosku wróżyć, no i na tym sie skończyło, za to co innego sie polało
![]() ![]() A Silvy w nocy nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Ja też wolę polewac cos innego niż wosk, no może nie za dużo, ale... np. dzis bratanica urodzila synka i jest wszystko ok. Baaaardzoooooo się cieszęęęęęę! Z Magdą i dzidziusiem jest ok też. No to tylko sie cieszyc.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Konto usunięte
|
Hej dzi3ffczynk1
![]() ![]() Zmijka, mnie nie było w weekend ![]() ![]() Chyba, że dalej chce Ci się ze mną droczyć. ![]() Hejasz, świetnie, że wszystko jest ok. ![]() A ja no cóż...każda kobieta jest zmienna, tylko nie każda tak oficjalnie to pokazuje. ![]() ![]() Truskaweczko, jadłam ostatnio lody jogurtowe z owocami, zgadnij co m.in. tam było. ![]() ![]() A my ze Zmiją, rzeczywiście sowy jak nie wiem, cóż, do skowronków nie każda należy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,jesteś po 'łikendzie'
![]() A co tam mogło być,jak nie ja-mam rację ![]() ![]() Hejasz,cieszę się,że z koleżanką i dzieckiem-w porządku ![]() Zmykam spać,kolorowych ![]()
![]() |
#3371 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Pobudka
![]() ![]()
![]() |
#3373 |
Konto usunięte
|
Dryn dryn
![]() . . . . . Ja już się melduję na stanowisku. ![]() Silva gotowa do akcji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Ja tyż gotowa do akcji
![]() Widze Silva że miałaś udany weekend. a o czym to ja miałam pisać, bo pamiec ma krótka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Konto usunięte
|
Masz szczęście Zmijko, że własnie instaluję antyvirusa i chwilowo nie mam czasu się rozpisac na temat Twojego postępowania.
![]() Ale spoko, temat nie zając, nie ucieknie. ![]() Co do weekendu, to minął całkiem ciekawie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
To czekamy na wieści o ciekawym 'łikendzie'
![]() ![]()
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
![]() Silva ale długo instalujesz tego anty ![]() rozumiem, że komp juz naprawiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Konto usunięte
|
Sorry, ale później nie mogłam już wyrobić i poszłam spać. Dopiero wstałam. ![]() Teraz czeka mnie bezsenna noc, czyli kółko się zamyka. ![]() Fresiu, nie no, łikend nie był taki szalony, tylko zdałam sobie sprawę co będzie w styczniu/lutym. ![]() Za to za 2 tyg. sobie odbiję wszystko. ![]() Zmijko, na Twoim miejscu bym się tak nie niecierpliwiła. ![]() Jak już wspomniałam wcześniej temat nie zając... ![]() ![]() Antyvira zainstalowałam, dzisiaj przyszła paczka z tym lepszym zasilaczem do komputera, muszę tylko jutro odebrać na poczcie. Pójdę do kolegi i mi podłączy, a wtedy... ![]() ![]() Wtedy Was zarzucę avatarami ![]() ![]() Nie no, tak jak napisałam-zostawię tylko parę, żeby mnie nie kusiły. ![]() Zmijko, jaki ciekawy avatar, bardziej pasuje do Ciebie niż ten słodki kotek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Myślę sobie, że spicie jeszcze. Przydałoby sie każdej z Was dziecko. Zasypiałybyście z kurami. Dobra przytulanka takie dziecko.
Ja mam jakis ostatnio trudny czas, ale mój J mówi, że trudy zaprawiaja nas do pokonywania problemów. Magda jest juz w domu. Po trzecim badaniu krwi na poziom hormonów zrobili jej usg i było widać bijące serduszko dzidziusia, ale... no własnie. W sobotę rano zmarł jej brat i dzis jest pogrzeb. Co prawda był chory na porażenie mózgowe i leżał przez całe zycie. Jednak to brat i jakos tak mi smutno było jak sie dowiedziałam. Ona czuje sie dobrze, a nawet mysli, że dobrze sie stało, bo on sie męczył coraz bardziej, a najbardziej zmęczona była ich mama. Zresztą, jak mówiła, lekarz Mirka powiedział, że ten rok może być bardzo trudny. Zaczęły mu zanikać mięśnie. No i po prostu mięsień sercowy przestał pompowac krew. Śmierc to smutek, ale często jest wybawieniem i w tym przypadku to i ja tak myslę. Ech... przykro mi, że jakos tak ostatnio Was zasypuje niezbyt wesołymi wiesciami, ale to jest zycie, taka zwykła szara codziennośc. Dodam jeszcze na koniec, że sie zatrułam i wczoraj wieczorem wróciłam z zaswiatów. Dzis jednak juz jest ok. Mimo wszystko cieszę się, że mam wizaz i swoje ukochane FORA. Jestescie dla mnie jak pamietnik, przed którym mogę sie wypłakac, wyżalic, a także podzielic radościami. Przez to naprawdę czuje sie lepiej i jakaś taka bogatsza. No to dla równowagi napisze, że wczoraj dostałam mikołajkowa paczkę od jednej z wizazanek z ZTS i sprawiła mi ona wielka, ogromną radość, a ile zapachu. Cieszyłam się jak dziecko. Szymonek zakochał sie w aniołku, a mi sie podobaja obie rzeczy no i śliczna własnoręcznie wykonana karteczka. Mówię Wam pełny zachwyt.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Hejasz mysle tak samo o Wizazujak Ty
![]() super miejsce i super ludzie. a Ty nie tylko smutne wiadomości nam ostatnio przekazujesz, ale i dobre też ![]() A Twoja koleżanka ma teraz naprawdę cięzki okres ![]() ![]() Silva ![]() Ja idę sie zdrzemnac na 1,5 godziny, żebym w szkole nie spała na lekcji ![]() Mam nadzieje, że niedługo spotkamy sie na Wizazu o jednej porze ![]() ![]() Czyli czeka na zalew avków, super ![]() a moja żmijeczka na zdjeciu jest cudowna ![]() Cudowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teraz masz dwie miłości, a raczej trzy. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
trzy
![]() znaczy jakie ![]() proszę o rozwiniecie mysli ![]() Własnie sie obudziłam dzieki tefefonowi od kolegi, a tak mi sie dorze spałooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze sobie radzisz z tym kompem ![]() Ja już nie nadążam za Twoimi avatarami,a co dopiero będzie,jak spełnisz obietnicę ![]() Cytat:
![]() Masz rację,forum ma w sobie coś magnetycznego,ciężko byłoby stąd odejść . Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Fakt,na zdjęciu wygląda niegroźnie-ale oko w oko,też nie chciałabym z nią stanąć
![]()
![]() |
#3387 |
Raczkowanie
|
Cześć.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marcepanową, hmmm nigdy nie piłam, pewnie bardzo słodka jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Magiczne ciasteczko witaj. Marcepanową?! Nie, nie piłam jeszcze, a dobra pewnie skoro sie nia zapijasz, co?
Wow! Żmijko czyżbyśmy się spotkały o jednej porze? A to Ci niespodzianka. No, ale ja juz musze powoli zamykać teatrzyk, albo jak ktos woli okienko i zmykać do łózka. Jutro przychodzi mama koleżanki Szymonka z klasy i będziemy bawić sie w krasnoludki co pakuja prezenty dla Mikołaja. Jeszcze tylko napisze Wam rozmowę Szymka z Jakubem (syn Magdy). Usłyszałam fragment tylko. Szymon: "No co Ty Jakub wierzysz w mikołaja? To rodzice robia paczki i podrzucaja do buta, a zamiast aniołka to tez oni tylko podkładaja pod choinke jak nie widzimy" Jakub: "Jak nie przstaniesz gadac takich bzdur to Cie przestanę lubić, wiesz?" Szymon: "No coś Ty? To nie wiesz, że u nas w szkole Mikołajem będzie pan dyrekto?!" Dalej nie słyszałam, bo musiałam sie oddalic. Myślę jednak, że musze porozmawiać z synem, bo jak zechce udowadniac swoje racje Jakubowi w szkole i zacznie rozdzierać szaty Mikołaja, no... a naprawdę w tym roku Mikołajem w szkole będzie dyrektor. Oj, wolę nie myśleć i porozmawiam z nim na pewno. A na razie zmykam do łóżka. Papapapa....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mi się pomyliło z ta zielona z czarna marcepanową. ![]() ![]() Zmijko,ale ona i tak slodka by nie bylo, bo tam sa tylko aromatu sztuczne. ![]() A Wy jaką lubicie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.