|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
![]() udało mi się do kompa na chwile dorwać, już po ćwiczeniach z psychologii i zaraz do pracy lecę ![]() spałam 4 godziny (także Agolku nie zdążyły mi się numery ![]() ![]() miłego dzionka Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | ||
Zakorzenienie
|
tamuś napisałam wyżej... normalnie mam dość
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [a ja nadal w stanie zawieszenia][wczoraj się rozryczałam matce w słuchawkę ![]()
![]() |
#3363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm, to by bylo zawsze jakies rozwiazanie, ale jednak jutro raczej wracam do domku. najpozniej w sobote musze byc, bo w niedziele TZ ma zawody i jade kibicowac ![]() ![]() milego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#3364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie zjadlam lunch i bylam w sklepie zeby jakies zarcie kupic bo dzisn znowu do pozna bede pracowac.. ![]() milego dzionka laleczki
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinko raz minie, nie ma bata, żaden stan nie trwa wiecznie na tym świecie. Nawet nie wiesz jak ciebie rozumiem...właśnie przeryczałam lubemu ponad godzinę do słuchawki i było mi obojętne że to kosztowało 70złotych, że godzina, że wyglądam jak kretyn... ![]() Tak samo mam dosyć ![]() ![]() Nic mnie nie cieszy, nie mam życia oprócz studiów - jak mi nie wychodzi z nauką to właściwie mi się całe życie wali a właśnie mi nie wychodzi. Boję się. Że jedyny mój życiowy cel spłonie za te 10dni, bo jestem obojętna tak jakoś... ![]() Nie wiem czy chcę być lekarzem. Wizja 3tygodni praktyk sprawa, że dostaję szału paniki, jest mi obce badanie pacjentów, robienie zaliczenia z rzeczy praktycznych to była jedna wielka klapa, ręce mi drżały jak nigdy...chyba się nie nadaję...na trzecim roku. Późno żeby odchodzić, za późno... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
♥
|
dzien dobry
ja dzisiaj znow nad nauka - historia, biologia,fizyka. mam nadzieje ze szybko sie naucze bo narazie chce mi sie spac. dzisiaj dostałam 6 z woku ![]() ![]() ![]() uf juz angola zadanie mam zrobione ![]() Ewus bede miała do ciebie duuuzo prośbe ale to wieczorkiem napisze Ci pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać,bo ostatnio zalatana jestem
![]() W szkole beznadzieja,ale tak poza tym to pozytywnie ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że masz się komu wypłakać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do Twoich watpliwosci - mysle, ze to chwilowy spadek formy ![]() ![]() Kwestia tylko czy chcesz to w życiu robić... Po predyspozycje i zdolności na pewno masz ![]() A jeśli chodzi o "żeby odchodzić, za późno..." - nigdy nie jest za pozno. Jeśli poczujesz, że nie chcesz tego robic, to nawet gdybys miala stracic te 3 lata to jest nic w porownaniu do calego zycia, w ciagu ktorego bedziesz pracowała... ![]() Ale mam nadzieje, ze to tylko chwilowa załamka... Jesteś bardzo ambitna i dlatego pewnie wątpisz czy się nadajesz. Ale ja czytajac o Twoich ocenach w to nie wątpię. Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Zycze zebys sie szybko uwinłęa ze wszystkim i mogla isc spac ![]() Cytat:
![]() Bonjour tak w ogole ![]() Zajecia odwalone, teraz mam chwile dla siebie, a na 17 do pracy... Echh najgorsze jest to, że jeszcze mi troche brzuch dokucza choc i tak jest lepiej niz wczoraj... ![]() Oby w pracy szybko zlecialo i obym o jakiejś przyzwoitej porze zlądowała w domku ![]() ![]() Do pracy jutro tez ide, ale od 15 do 21 wiec wroce jeszcze o normalnej porze ![]() ![]() Buziaki i milego dnia ![]()
![]() |
#3369 |
♥
|
Agness a tam szkoła zaniedługo waaaakacje
![]() Madame ta naukowiec cóz zrobic jak tyle kaza sie uczyc blee to chyba beda moje prawdziwe zasłuzone wakacje zawsze sie tak w szkole obijałam -gim a teraz ładnie sie ucze ![]() historia juz nauczona ![]() ![]() miłej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Aniu - wakacje nie wakacje,ale mam niezwykle marną sytuację z chemii.
Więc się tak zbytnio nie cieszę ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Enex ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś pisałam kartkówke z matmy. Pożyjemy, zobaczymy. Boli mnie brzuch i wogóle mam kolejny 'taki se' dzien... Miłego dnia ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-05-15 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam @ i zamulam,o! nie mam na nic siły,ta szkoła mnie wykańcza
![]() ![]() EDIT: Dziewczyny,wiecie jaka ma być pogoda na sobotę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
♥
|
Cytat:
![]() eh teraz jest taka chora sytuacja w szkole cąły czas sprawdzian kartówka i tak w kółko. ja chce juz 9 czerwiec - niech wystawia te oceny i bedzie swiety spokoj. ja narazie walcze - babka z fizyki znow sie na mnie uwzieła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane Wizażanki
![]() Mam do was ogromna prosbe (jak trwoga to do Boga ![]() ![]() http://elka.fm//content/category/81/645/498/ Jesli mozecie zaglosujcie na Jagodę Jabłońska z wierszem "wyznanie". Z gory bardzo bardzo bardzo dziekuje ![]() ![]()
#3375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwierz mi teraz mam to samo. Ja przeryczałam matce o te ciuchy, bo jeansy 32(schodziłam z 36) kupione 2 tyg temu teraz mi lecą z tyłka ![]() ![]() Cytat:
![]() 1) moja psiapsiółka dochodzi do siebie po tym wypadku w domu rodzinnym. teraz jadę i ja do domu więc ją pewnie odwiedzę. 2) moje słońce wziął za dużo pracy na siebie i nawet nie mam się kiedy z nim spotkać. nie widziałam go ponad miesiąc normalnie świruje... 3) przyjaciółce z CK nie mogę się wypłakać bo ona ciągle próbuje mi wybić z głowy to co czuje do osoby wymienionej w pkt. 2 ![]() ![]() tamo ja też mam taką nadzieję ![]()
![]() |
#3376 |
Zadomowienie
|
Się przywitam
![]() Już wrócona ze stolicy. W sumie zacznę po kolei... Masakrycznie niewyspana po 7 godzinnej podróży,przez korki samochodowe dotarłam z rodzicami na miejsce. Budynek owego centrum onkologii przytłaczał,z zewnątrz jak i wewnątrz o_O Dostałam jakiegoś ataku szału,rozpaczy, klęłam jak szewc,że nigdzie nie pójdę,coś sobie zrobię ,aż wszyscy lekarze się na mnie zaczęli dziwnie patrzeć. Jeden z przechodzących,młody,przy stojny.... ![]() ![]() ![]() Potem zaczęło się niezłe kongo. Oświadczył,że będę leczona tylko operacyjnie,w zależności jak rozległa jest ta zmiana,podejmą się resekcji części szczęki, że jest to zabieg bardzo okaleczający itp. Znów w szoku omal nie wybiegłam z rykiem z gabinetu,ten coś tam uspokaja i doszedł do części,że tak młodym ludziom robią zabieg rekonstrukcji o_O i przeszczepią mi kawałek kości z biodra ,będę jak nowa ;P I mogę se wstawiać implanty tych trzech zębów ![]() Niemniej jednak ,z racji,że sa kolejki pacjentów/brak miejsc na operację zgłoszę się za 2,3 tygodnie. Tak więc opuściliśmy hospital i wzium do śródmieścia, by przenocować u sympatycznej 85letniej ciotki.Dalej działo się dużo... Co opiszę gdzieś jutro, kurczę blade po 2 dniach padam na pysk ze zmęczenia. Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Wtajemniczenie
|
hello robaczki, wpadam i spadam bo na twarz padam..(ale mi sie zrymowalo
![]() kolorowych ![]()
#3378 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Przedotstanid zien pracy i ponad tydzien wolnego.. TŻ na 10 dni przyjeżdza.. ;o Kurcze jaka ja szczęsliwa! aaaaah! ^^ Lece majstrowac śniadanie i do prayc uciekam ![]() Miłego dnia kochane ;*
#3379 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Schism to wszystko brzm conajmniej strasznie (oczywsićie mowie o tym oklaeczeniu itd...) bardzo współczuje, mam jednak nadzieję, że bedzie lepiej niż myslisz ![]() ![]() Nefruś kocham Twój optymizm ![]() ![]() Miłego dnia Skarby ![]()
![]() |
#3380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() Piatek ![]() ![]() zmeczona ogolnie strasznie jestem..wczoraj tez do pozna siedzialam..Eh, za tydzien do Polski ![]() milego dnia robaczki ![]()
![]() |
#3381 | ||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do 9 czerwca minie szybciej niż myślisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jaki jest ten Twoj wymarzony temat? ![]() Cytat:
![]() ![]() I ciesz się, że chudniesz - nie rzucaj tego, to chwilowa załamka, ale za jakiś czas bedziesz z siebie dumna bardzo, ze udalo Ci sie tyle zrzucic ![]() Cytat:
Poza tym: 1) przyjaciolke niedlugo odwiedzisz ![]() 2) do slonca zawsze mozesz zadzwonic albo nawet przez neta pogadac, zawsze cos ![]() 3) czemu przyjaciolka probuje Ci go wybic z glowy? 4) tu ZAWSZE mozesz sie wyplakac ![]() ![]() Troszkę lepiej? ![]() ![]() Cytat:
Ale bardzo sie ciesze, ze zrobia Ci ta rekonstrukcje no i ząbki 3 bedziesz mogla sobie wstawic - przydadza Ci sie na przyszlosc jak bedziesz stara i naturalnie Ci powypadaja ![]() ![]() Będzie dobrze ![]() No i czekam na ciag dalszy relacji - mam nadzieje, ze wypoczęłaś juz troche ![]() Cytat:
![]() Milej pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry tak w ogole ![]() Wczoraj skonczylam prace o polnocy, ale bylo naprawde super - zlecialo szybciutko i w ogole ![]() ![]() ![]() I w ogole kuchnia zaserwowala nam szarlotke na cieplo z lodami jaaaakie pysznosci ![]() Dzisiaj mam moj "ulubiony" niemiecki, a potem bzium do pracki - dzis jakas impreza zamknieta jest, ale nie wiem czy po niej juz bede mogla isc do domku czy bede musiala zostac do konca zmiany ![]() A jutro wooooolne ![]() ![]() Buziaki i milego dnia kochane ![]()
![]() |
#3382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A pozatym: ![]() 1) wiem, wiem... ale boje się, że jak ją zobaczę po ms w szpitalu to się rozryczę 2) no napisałam mu smsa, ale pewnie już spał eh biedny 3) bo koleżanka go zna i wie jaki jest czasami sama się przekonuje o tym co mówi, ale on dla mnie jest naprawde inny Lepiej nie lepiej sama nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie zgadniecie co zrobiłam ![]() Poszłam z kumpelą na wagary ![]() ![]() Wyszlysmy z domu, postanowiłyśmy, że nie idziemy na pierwszą lekcję, a potem... jakoś tak wyszło ![]() Łaziłyśmy po mieście, a tak się naśmialam, że masakra ![]() I kupiłam sobie torebkę nową ![]() ![]() Aaaaa jak gorąco jest ! ![]() Po powrocie 'ze szkoły'^^ zdąrzyłam już posprzatać nawet i teraz się polenie ![]() Miłego dniaaaa ![]() Jabłuszko, miłej pracy i oby szybko zleciała ![]() ![]() Malinko, miłej wizyty u kosmetyczki ![]() ![]()
![]() |
#3384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej laseczki, ja wlasnie lunchuje,skocze zraz na chwiel do dklepu i dzis ''tylko''do 5.30 pracuje a jutro na 8.30.. ale do 12 wiec nie jest zle i potem na wystawe!! ![]() milego dzionka!
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
Witam,właśnie wróciłam ze szkoły
![]() Było spoko,na w-fie całą godzinę praktycznie biegałyśmy,ale w sumie nawet się nie zmęczyłam ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Tamo - Ojj,niegrzeczna dziewczynka ^^ ![]() ![]() Nefre - Udanej zabawy z TŻ-tem ![]() Jabłuszko - To nie jest tak,że ja tej chemii nie rozumiem,tylko albo nie nauczę się dokładnie,bo nie mam czasu lub mi się nie chce,albo robię jakieś głupie błędy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
![]() jutro wolne ![]() zdaze sie wyspac i pojechać po TZ-a ^^ Ale fajnie! Dzisiaj umeiram an bol bruzcha, bo orkes, ale.. nic mi nie zepsuje humoru! Ahhh! ;D
#3387 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Hah,cały dzień odsypiałam,na przemian z cudną,wciągającą i zabawną lekturą Lubiewa ,M.Witkowskiego. (choć jak ktoś jest homofobem nie radzę czytać ![]() Ogólnie żyję dniem,jutrzejszym,wieczor em znaczy się. Idę na koncert Comy,na Neptunaliach PG ![]() Propos Wawy,zapodam ciąg dalszy mej relacji... Otóż zatrzymaliśmy się u tej leciwej acz żywotnej ciotki. Nie znałam jej przedtem,acz przyjęła mnie bardzo serdecznie. Ogólnie rzecz biorąc,osoba życzliwa,otwarta ,można z nią było porozmawiać na wszystkie tematy. Po krótkim odpoczynku poszłam z matką przejść się w kierunku Pałacu Kultury itp Dojście tam zajęło nam ok.2 godziny (miało 30min)ot boska orientacja w terenie ![]() Irytować irytowały duże korki,chwilami tłumy ludzi,choć jest to znośne. Następnie wylądowałyśmy w Złotych Tarasach. Centrum sympatyczne,multum sklepów i knajp. Tsaa stołeczne knajpy kuszą aż za bardzo,rozmaitością wyboru . ![]() ![]() ![]() ![]() Przyznam,że te 2 dni,były zdecydowanie za krótkie i bardzo intensywnie spędzone,czyli tak jak lubię najbardziej. Obecnie przeżywam powrót do rzeczywistości,znajomi jak na ironię zajęci czym/kim innym więc ani iść na imprezę ani nic. Plusem jest,że 'przeszła' mi miłostka do pana X. Chłoptaś nawet nie raczył/nie raczy się odezwać,mimo,że w tym czasie był/jest w Wawie itd itp. Generalnie dobrze,na dłuższą metę z naszymi charakterami byśmy się chyba pozabijali lub gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Wtajemniczenie
|
hello!
nie musialam robic nadgodzin dzis!! ![]() ![]() jutro o 10 wyjezdzamy na wystawe psow ![]() ![]() buzia ![]()
#3389 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() żyję, chociaż z deczka obolała jestem ![]() Malinko, enex - obyście się szybko z Waszych dołków wygrzebały ![]() ![]() schism - podziwiam jak zwykle Twoją ironię i opanowanie ![]() ![]() Jabłuszko - to fantastycznie ze Ci się tak w pracy układa ![]() Agolku - baw się dobrze jutro na wystawie ![]() Super było wczoraj na Igrach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No w każdym razie jestem wyczerpana nieco, a jutro powtórka z rozrywki z tym że tym razem to ja jestem gospodarzem, Juwenalia katowickie witają ![]() ale najpierw to się muszę w końcu wyspać ![]() miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
Agolku - baw się!
![]() Ewuś - nowu mężczyzna?;> Ekhm... czy ja o czymś nie wiem...? ![]() A ja już spac nie umiem ![]() Dzisiaj do Katowic , po TŻ-a ^^ Ahhh ![]() ![]() Kase zbunkrowałam na jego przyjazd to coś mi się wydaje, ze w niedziele lub poniedziałek śmigniemy na CH ![]() ![]() ![]() Ostatnio zauważyłam, że tak mnie bierze na słuchaniu Dżemu, Comy, Cree, 30STM że oh ah ![]() ![]() Idę coś zmajstrować do jedzenia i ponziej kąpiel i takie tam tyryryr ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.