|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14611735]Dopiero teraz to mówisz
![]() Oczywiście, że swoją ![]() ajj, długie włosy są mega cudne, wyszczuplają a ja je kocham i już ![]() Ir, jak to swoją 18stkę? Ty sobie w kulki ze mną lecisz? Bo już nie wiem czy żartujesz czy co... Ty przypadkiem nie studiujesz już?! Ej, bo zaraz się zamotam ![]() ![]() I nie zgrywaj się więcej ![]()
![]() |
![]() |
#3363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Poprawka poszła super. Dostałam pytanie co to podaż i dziękuje zdała pani ![]() Zgrzeszyłam, ide ćwiczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14622151]No przecież my teraz 18stke to mamy co roku
![]() ![]() Poprawka poszła super. Dostałam pytanie co to podaż i dziękuje zdała pani ![]() Zgrzeszyłam, ide ćwiczyć ![]() ![]() hahahaa, wybacz, to ja ostatnio mało ogarnięta jestem, widocznie ten nadmiar zajęć mnie tak przytłoczył ![]() ![]() jestem oficjalnie umierająca. zmęczona, zdechnięta itp. Nie mam siły oddychać nawet. Tak więc idę do wanny utopić zmęczenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3365 |
Konto usunięte
|
Ależ tu cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14671454]Ależ tu cisza
![]() no właśnie, Topcia, Corny, gdzie Wy?!
![]() |
![]() |
#3367 |
Rozeznanie
|
hm, z mojej strony cisza przez to, że ostatnio jakoś dieta mi nie idzie. jeszcze przerwałam a6w na cały weekend + złapało mnie jakieś choróbsko. a już za miesiąc moje urodziny!
![]() ![]() znowu zacznę wstawiać moje jadłospisy, żeby przestać grzeszyć przynajmniej, może to pomoże, tylko mnie gońcie ![]() i też się zastanawiam, gdzie jest topcia. mam nadzieję, ze studia jej nie wykańczają ![]()
![]() |
#3368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj kochana, ty za bardzo rygorystycznie podchodzisz do diety i samej siebie! Ja też od dwóch dni jem jakieś słodkości, ale jakoś nie czuję ogromnych wyrzutów sumienia przez to! Zdarza się każdemu i już. Grunt to nie objadać się tak przez kolejne miesiące ![]() Dzwonili do mnie z biura, w czwartek idę na spotkanie, mam nadzieję, że wypadnę w miarę normalnie i stwierdzą, że nadaję się do pracy z ludźmi i mnie zatrudnią ![]() Właśnie, ciekawe co u Topci. Jak studia i w ogóle. U mnie nareszcie na uczelni zapanował porządek i spokój. Mam idealny plan zajęć, taki jaki sobie wymarzyłam i jest bosko. Ach, ostatnio wszystko jest taaaakie kolorowe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaka to praca? bo nie pamiętam albo nie wspominałaś ![]() Edit: dzisiejszy jadłospis śn(9.30): grahamka z bieluchem, jajkiem, sałatą i pomidorem II(12.30): kawałek grahami, serek wiejski z kilkoma orzechami włoskimi przek(13.30): gruszka obiad(17): barszcz czerwony kolacja(19.30): trochę szynki z indyka (konserwowej:/) z serkiem naturalnym + kakao
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-10-12 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Wtajemniczenie
|
praca w kawiarni. wiem, wiem, nic wybitnego, ale lepsze to niż nic. zależało mi na elastycznym harmonogramie godzin i taki tu dostanę, więc cieszę się
![]() a dzień bez grzechu to dzień stracony! toż to oczywista sprawa ![]()
![]() |
![]() |
#3371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() straszne jest to, że dzisiaj się obudziłam, a za oknem śnieg ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Rozeznanie
|
Navien my chyba mieszkamy niedaleko siebie, bo mi też jakoś po 18 prąd włączyli. wcześniej chyba z 6h nie było
![]() ![]() a wskutek braku prądu i zjadliwych rzeczy w domu, mój cały dzisiejszy jadłospis to kanapki z serkiem naturalnym, musli, jabłko i dopiero teraz miska barszczyku. ech, wiejskie życie ![]()
![]() |
#3374 |
Rozeznanie
|
no i co Dziewczyny? gdzie jesteście?
byłam dzisiaj u fryzjera i jestem bardzo zadowolona. w końcu nie ścięłam się na krótko, tylko trochę skróciłam włosy i zrobiłam prostą grzywkę. oprócz tego bardzo możliwe, że i ja będę miała pracę ![]() ![]() spowiedź: śn(11): kromka chleba pełnoziarnistego z jajkiem, sałatą, pomidorem i serkiem naturalnym + kakao na wodzie + jabłko (chyba muszę się odzwyczaić od niego) obiad(18): filet z mintaja chyba + sałatka z sałaty, pomidora, papryki i serka naturalnego i to wszystko, ale mam wytłumaczenie - cały dzień tak mnie bolało gardło, że w ogóle nie mogłam nic przełknąć ![]()
![]() |
#3375 |
Wtajemniczenie
|
aj, ja przez tą pogodę mam istny zawrót głowy. Nic mi się nie chce robić, tylko spałabym i spała, dlatego na wizaż siły wejść nawet nie mam.
Corny, jasne, że 200zł miesięcznie więcej to super sprawa. A wyprowadzanie psa to czysta przyjemność - odchudzanie, dodatkowy ruch ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj byłam na rozmowie o pracę, dziś mają do mnie zadzwonić i powiedzieć, czy dostałam ją czy nie. Jestem ciekawa jak to będzie jak mnie ewentualnie przyjmą. Mam nadzieję, że zdołam pogodzić wszystkie swoje obowiązki. Ach i och, dobra, martwić się będę później! Topcia, Ir, co u Was łobuzy?! Ewlyn, Ty też zniknęłaś! Cała reszta też ma się odezwać, ale to już! ![]()
![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Odzywam się
![]() Nie zniknelam.. poczytuje sobie cichutko ![]() Dietowo u mnie różnie... ogólnie dobrze z małymi wpadkami. Waga ztanęła na 65 i nie chce ruszyć dalej. Za dużo ćwiczę chyba ![]() Poza tym taka pogoda smętna, że tez tylko był spała i słuchała muzyczki z herbatką. A... i paznokcie sobie namiętnie maluję... wzieło mnie na całego.. Wszystkie kolory najchętniej bym wykupiła ![]() Wczoraj: ś: omlecik z 2 jajek z serem zółtym i papryką + kawusia p. jabłko i trójacik serka o. Filet rybkowy z ziołami, kasza gryczana, micha surowego kalafiora i pomidora z sosem czosnkowym p. orzechy włoskie (i tu uwaga: Kangoos z mlekiem hehehe) k. ser biały rozdziabdziany z wazrywami i otrebami. dzisiaj narazie owsianka kawa i koncze herbatkę i zaraz będzie sok pomidorkowy i cos jeszcze. Kangoosy na szczęsci się skończyły 0 nie będą kusić ![]() Wracam do roboty ![]()
![]() |
#3377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no no, to super, że trzymasz dietkę i ćwiczysz ![]() ![]() iii... dostałam pracę!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
GRATULACJE!!!
![]() a reszta lasek pewnie spi w taka pogode... Dorwałam cudne brukselki dzisiaj w warzywniaku... ale sie objadłam ![]()
![]() |
#3379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hoho, a to leniwce jakie! Chociaż ja jestem chora, więc też nie lepiej dziś dzień spędziłam, bo zakopałam się w kołdrze i tak drzemałam ![]() Brukselkowe szaleństwo? Mniaam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Rozeznanie
|
nie żartujcie, że lubicie brukselki
![]() ![]() ![]() ![]() Navien gratuluję też! mam nadzieję, ze Twoje szczęście udzieli się i mi. i jasne, że w tej pracy widzę same pozytywy, przecież nie mówię, że będzie źle! ![]() Ewlyn aż Twój jadłospis mi przypomniał pyszne czasy South Beach mmm ![]() ja dzisiaj z tańca brzucha, już coraz lepiej mi idzie. a do jadłospisu się nie przyznaję bo była wpadka w postaci wielkiej buły z szynką, warzywkami i majonezem i kopytek...
![]() |
#3381 |
Wtajemniczenie
|
Corny, przejmujesz się jedną bułką, a ja tu codziennie podżeram czekoladowe przysmaki
![]() ![]() ![]() Uch, czuję się fatalnie, zróbcie coś z tym ![]()
![]() |
![]() |
#3382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie ostatnio w trzy dni ze sporego przeziębienia wyleczył rutinoscorbin, sudafed i drosetux. może u Ciebie też ten zestaw się sprawdzi ![]()
![]() |
![]() |
#3383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie SB rulezz.. tak mi pasuje takie jedzonko, że nawet za bardzo nie zastanawiam się nad komponowaniem posiłków. Organizm tez mi się przyzwyczaił... bo jak się zbliża pora karmienia to automatycznie głodna się robię ![]() Ćwiczę w domku. Jak bylo ciepło jeszcze to biegałam 2 razy w tygodniu i jeździłam na rowerze ok 20-30km tez raz lub 2 razy w tyg. Teraz jest paskudnie to nie biegam a w rowerze padła mi opona :/ Jak na złość... więc ćwiczę w domku ok 35-55 min dziennie. W zależności jak mi się chce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3384 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie pierwszy raz umyłam włosy po fryzjerze i jestem trochę załamana, bo ta fryzura zupełnie nie wygląda dobrze na moich kręconych włosach! niby myłam je dzisiaj odżywką (skutek wejścia na wątek o pielęgnacji loków), jutro umyję jak zwykle i zobaczę, co z tego wyniknie. bo inaczej pozostanie mi prostownica ![]()
![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak myjesz włosy odzywką??
![]() |
![]() |
#3386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
znalazłam jakąś Mrs.Potter (mojego Elseve byłoby mi szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz słyszę o myciu odżywką ![]() Jeśli chodzi o włosy to zaczęłam stosować olej rycynowy i nie wiem czy to za jego sprawką, czy może pory roku, czy jak... ale rośnie mi małe futerko na łbie ![]() Wiosną i latem tak mi kudły leciały, że myślalam, że będę musiała ściąć ( a mam już za łopatki teraz). Przestałam łykac skrzyp, odstawiłm Neril, a do szmponu dodaję olejek ![]() SB-owo dzisiaj: ś. owsianka moja ulubiona z otrębami, lnem, pestkami dyni, śliwkami suszonymi, suszoną żurawiną i Danonkiem waniliowym ![]() ![]() p. Duża surowa marchewa bo lubię chrupać + reszta koreczków śledziowych z ogórasem (sprzątania lodówki cd) o. Micha zupki warzywnej z kurczakiem, soczewicą fasolką i wszystkimi warzywami z lodówki + kromeczka chlebka upieczonego wczoraj.. pyyycha wyszedł p. Orzechy włoskie + grucha (no i ciasto wyjęłam z piekarnika z jabłkami i musiałam przetestować... a potem jeszcze raz i jeszcze jeden ![]() k. ser biały rozdziabdziany z pomidorkami i pewnie kromeczka chlebka bo nie będę potrafiła się oprzeć ![]()
![]() |
![]() |
#3388 |
Rozeznanie
|
zamiast. ja to w zasadzie robiłam po raz pierwszy, za radą właśnie wątku o lokach, ale te zamiast się poprawić... zupełnie znikły
![]() ![]() też myślałam o olejku, bo włosy mi lecą stadnie, póki co zachwycam się naftą ![]()
![]() |
#3389 | ||
Wtajemniczenie
|
O lol! Girls, wchodzę na wizaż a wy tyle postów zmajstrowałyście!
![]() ![]() super, super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale wy macie zapał do ćwiczeń ostatnio! A ja taka leniwa! Czekam z utęsknieniem na rozpoczęcie pracy, wtedy będę w ciągłym ruchu i koniec siedzenia w domu i obżerania się! Wydaje mi się, że nic nie przytyłam, ale na pewno też nic nie schudłam! A propos wypadania włosów, to moje teraz mi lecą ostro! Najwyraźniej to wina zmiany pogody, jesiennie osłabienie chyba jakieś. Mam zamiar kupić ampułki farmony radical, ponoć skuteczne. A i skrzyp ciągle łykam i vitapil, czemu Ewlyn Ty odstawiłaś to? Mi się wydaje, że może pomóc ![]() a jeśli chodzi o olejek rycynowy, to najlepsza na świecie jest maseczka naturalna, tzn dwa żółtka, łycha oleju rycynowego, łycha nafty, mogą być do tego jakieś keratynowe kapsułki itp itd i na łepek przed myciem. Ja sobie to chwalę, pięknie nawilża. Uch i odkryłam zalety szamponu suchego! Kupiłam w aptece, firmy Klorane. Zbawienie dla moich przetłuszczających się włosów! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...z-pokrzywy.htm opinie są momentami negatywne, ale kurcze, ja jestem zadowolona! Nie muszę myć dzięki temu włosów codziennie, a jak tylko zaczynają wyglądać nieciekawie, to można psiknąć i o! Super ![]() ![]() Dobra, trochę Wam naofftopowałam ![]() ![]() ![]() lepiej by było gdybym ruszyła dupę poćwiczyć...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
CornyJakoś nie mogę wyobrazić sobie Ciebie w lokach ![]() ![]() ![]() Kiedyś czytałam wątki o włosach - tam sie dowiedziałam o olejku rycynowym własnie. Ale mi się po prostu nie chce robic maseczek, trzymac na włosach godzinę itp... Moja mama robi sobie takie jakies rzeczy z naftą i chwali sobie i nie zamierza zmieniać. Dodakowo olejkiem smaruję brwi i rzęsy przed snem. I ładnie mi się przyciemniły i już nie musze malować Navien skrzyp przestałam brać bo jakoś nie zauwazyłam aby nadal mi pomagał. Może za długo stosowałam (jakieś 4 lata czy 5) i efekty sie osłabiły. Z tym, że kidyś wypadały mi włsony zawsze jesienią... a teraz rosną malutkie sadzonki ![]() Teraz włosy mam takie tylko że jeszcze dłuższe, więc mam o co dbać ![]() Falują sie same jak zostawię je do wyschnięcia, a prostują same jak uzywam suszarki p.s. OT są najlepsze.. ilez można o jedzonku...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.