|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Czeszyk rzadzi
![]() ![]() ![]() Niw ydawalo wam sie to dziwne, jak pokazywali "Wzruszajace chwile", te z melodyjka z Dirty dancing, to zabraklo Michala?? ![]() ![]() ![]() ![]() Co do werdyktu: baardzo sie ciesze ze Wiolka wygrala ![]() ![]() ![]() ogladalam ich dzis w DDTVN, Gabrys wydawal sie dosc przybity...moze dlatego, ze siedzial k.zwyciezczyni i niejakiego zwyciezcy, bo Marcin tez jedzie na Brodway - i Gabrysiowi bylo/jest zal?? ![]() No i apropo's Gabrysia!!! nie pokazali filmiku o nim na koniec!! Wiole oczywiscie pokazali, od poczatku, casting itd.a gdzie Gabrys?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Raczkowanie
|
no więc może teraz gdy emocje już opadły. wypowiem się jak odebrałam wczorajszy odcinek.
*zmiana reguł- wiadomo. nie będę się powtarzać dno. Wiolka miała szanse na zwycięstwo i bez tego cyrku * opening. kolorowo, Białystok na początku- wiadomo kto choreo robił, ale to mi nie przeszkadzało. ale tak jakoś nie czuło się że to finałowy odcinek..... nie było jakiegoś specjalnego nastroju jak np w 1 edycji. *duet 1 - ciekawa historia i efekty. taniec nie powalił *duet 2- fajnie że się bawili, chociaż jak dla mnie Jagielskiego stać na coś bardziej lotnego. Moim zdaniem zły wybór muzyki jak do jazzu *solo Gabryś. Podobało mi się było takie energetyzujące- do czasu gdy nie poleciał podciągnięciem koszulki- sprytne zagranie ewidentnie pod HOTY ale dla mnie to było niskie. A mogło być tak fajnie. *solo Marcin. Początek zaskoczenie jak zawsze. Solo fajne aczkolwiek półfinałowa mnie bardziej zmiażdżyła *werdykt 1 - dno i 3 metry mułu. Miałam nadzieję zobaczyć 2gą solówkę Mrożka ale widocznie nie było mi dane. Łezki same poleciały ( no co. wkręciłam się.... ;p) *Hip Hop- Za***isty pomysł na początku. Później też ok ale bez ciar. generalnie najlepsza choreo wieczoru. Solówki finałowe. wogóle mi się nie podobały. Wiolka, gietka jak zawsze ale nic nowego, żadnych nowych figur wydaje mi sie że wcześniejsze jej solówki były bardziej godne finału niż ta. W sumie rozumiem, miała do przygotowania 3 duety + solo. ale mimo wszystko liczyłam w jej przypadku na więcej. Gabryś chciał sie pokazać z innej strony ale jak dla mnie na finał powinien mieć coś extra w czym sie czuje najlepiej. jak dla mnie kicha. Generalnie odcinek normalny. w Finale wynik był doskonale do przewidzenia. zwłaszcza po wynikach procentowych 20-80. w tym wypadku dobrze że to Wiolka wygrała. zresztą nie było innej możliwości... taaaaaa. Jakoś tak miałam od czasu gdy dowiedziałam sie o finale 2etapowym negatywne nastawienie, stąd pewnie w większości mi się nie podobało. Gratuluje Wiolce mimo wszystko. jak to wyglądało od środka to tylko Tvn wie ja już nie będę się w to zagłębiac. Ogólnie stwierdzam że już zadnego esa nie wyśle, bo szkoda kasy i emocji.. Cieszy mnie fakt że powiedzieli sobie że którekolwiek z nich nie wygra to zabierze 2gą osobe ze sobą na Broadway. Jak usłyszałam że Wiolka mówi że tak jak się umawialiśmy Marcin jedzie razem ze mną to kurde ryczałam jak Bóbr. mimo że jej nie lubiłam, to kurde fajny gest. Kurde chyba psycholog potrzebny :P ale już koniec,. już się nie będe tak wkręcać. chociaż jak to powiedziała moja sis. nie martw sie w 4 edycji znów sobie kogoś znajdziemy ![]()
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie placze ze Marcin nie wygral
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby znow chopok wygral, to rece by mi niestety opadly ![]() ![]() Noooo, dziewczyny, to ktora sie wybiera na casting w styczniu? przyznac sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Nie napiszę nic nowego. Ale na miejscu Wioli czułabym sie upokorzona zmiana regul gry które niejako wepchnęły ją z miejsca bez wysilku do finału. Ciekawe kto tak bardzo bał się że znow wygra facet? A Wiola była na tyle dobra ze bez tej zenujacej przepychanki miała szanse wygrać. Przyznam szczerze ze jak usłyszałam o zmianie regul to juz wiedziałam kto wygra i ogladałam program juz bez emocji a raczej tylko po to żeby potwierdzic swoje przypuszczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
Raczkowanie
|
Mari bo o to chodziło żebyśmy byli'wyjatkowi' żeby było łaaaał. 2ga dziewczyna na świecie. Łaaał 1 raz taniec w deszczu (dupa jasio, bo w USA tańczył koleś w kałużach i całych strugach deszczu a nie jakiejs popierdółce jak u nas) ale mądry polak po szkodzie. zawsze mi mamuśka mówiła "nie poddawaj się tej manipulacji, nie wydawaj na to kasy bezsensownie" - chociaż sama od czasu jakiś detal wysłała, nie to co ja - hurtowo
![]() Ale spoko. Każdy odczuwa swoje, tvn kasy natłukł podwójnie. I tak miało być. siła Telewizji ;/
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to sie tylko przestraszylam jak Gabyrs przeszedl, ze Bialystok wygra ![]() Na szczescie tak sbie tylko mowil ![]() Dziwne, ze dopiero od 3 edycji laskawie zmienili uklad finalu a nie od poczatku ![]() ![]() a smsow nigdy nie wysylalam i nie wysle ![]() ja wysylam tylko w konkursach Rmf-u i Zetki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
w sumie - poszłabym. ^^
a kiedy jest na śląsku? dokładnie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem przede wszystkim bardzo niezadowolona z formy finału? Co to ma być taki podział na płeć? :eek!: Nie wiem co za przeproszeniem idiota to wymyślił
![]() Co do wyniku: w sumie Wiolka zasłużyła na wygraną, doceniam jej talent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
na drugie mam Irena
|
ulżyło mi Wiola wygrała huraaa
a jak Gabryś pokazał brzuch i wszystkie laski pod sceną się zesikały to miałam dosć nie spodziewałam się tego po nim- żenuła
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Rozeznanie
|
Tia, ten odcinek powalający nie był... "Wiola by miała szanse bez tego całego cyrku' - święte słowa. Na miejscu Wioli po prostu czułabym się głupio. Nie rozumiem po co to wszystko było - bezsensowne odrzucanie po połowie odcinka, a później dawanie takiej złudnej nadzieji. Nie czarujmy się, Marcin też by nie wygrał i żadne hot13 z komórkami bez limitu tu by nie pomogły. nie jestem zła że wygrała dziewczyna, a jedynie rozgoryczona że szanse były nie równe (zjada mnie ciekawość co to za solówka na koniec miała być!).
nie ekscytowałam się finałem, będącpewna jaki będzie wynik. ps Z tą koszulką, tani chwyt poniżej pasa (mimo całej mojej sympatii do G - taka jest prawda). Ale szkoda mi się go zrobiło , ona faktycznie nie chciała z nim tańczyć ![]()
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za Wiolę trzymałam od początku, więc cieszę się z jej wygranej. Rzeczywiście było widać, że jest mocno niepocieszona przegraną Marcina. Zresztą moim zdaniem Marcin bardziej zasłużył na ostatni taniec. Zgodzę się również, że tak naprawdę ciekawy był tylko taniec finałowy. Reszta nie powaliła. Tańce też mogły być ciekawsze. Jakoś tak mało tanga i rumby w YCD. A szkoda. Za to w każdym odcinku Jazz i HH. Wprawdzie nie mam nic do tych tańców, ale program miał być "wszechstronny". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Kurde, mnie też ciekawość zżera, co to miała być za solówka M.M. Znająć życie mogła być ciekawa. Ale cóż, już jej nie zobaczymy
![]() Btw to obaj trochę nie fair grali, jeśli się porządnie zastanowić... Gabryś jak już mówiłam, wym zagraniem z pokazaniem "kaloryfera", a Marcin z tym, że ma jakąś zajefajną solówkę w zanadrzu...
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole to ten final troche biedny byl :/ nie podobał mi sie ten "podział" że trzeba było 2 razy smsy wysyłać :/ciesze sie ze wiola wygrala, ale te jej miny mnie tez irytowały :/
![]() |
![]() |
#3375 |
Zadomowienie
|
LO w Lublinie wygrało studniówkę !!
![]() ![]() trzeba się wkręcić tam jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Zadomowienie
|
Też oglądałam dzisiaj DD TVN i widać, że im szkoda, że to koniec. Ehh super przygode przeżyli.
Jak zobaczyłam ta scene G. kiedy podnosi koszulke padłam ze śmiechu ![]() ![]() ![]() Jako osobe najabrdziej go lubiłam, jednak na wygraną nie zasłużył ![]()
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
czemu nie pokazali na koniec filmiku z gabrysiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Więc.. jestem rozczarowana.. nie przegrana [a moze raczej jednak wygraną?] Marcina ale całym odcinkiem. jakos tak nie przypominało mi to finału.. jedynie strój Kingi świadczył o jakims podniosłym klimacie.
wypowiem sie tylko o tym co pamietam ![]() Marcin i Wiola, bardzo fajnie. podobało mi sie artystycznie, ale jakos dla mnie muzyka była za szybka i nie pasowała do jazzu. az sie prosiło zeby zatanczyc do tego hh albo pop. i chyba to im przeszkodziło, nie mniej bardzo ładnie trafiali w rytm i muzyke. Wiola bardzo mnie zdiziwiła gdy oglosozno wyniki z M. wg mnie miała ochote sie rozpłakac ale nie dała rady wydusic łez ![]() Marcin. Oczywiscie było mi przykro. wiedziałam, ze i tak nie wygra ale miałam nadzieje ze chociaz zatanczy z Wiolą w dwójce. no ale cóz, nie oszukjmy sie. I tak paru z 16 pojedize na BDW i to bez wygranej. a , że Wiola zabiera Marcina to bardoz miły gest, ale skoro taka była umowa miedzy nimi, to nie doszukujmy sie jakiejs wielkiej wspaniałomyślnośći z jej strony. skoro wczesniej sie tak umówili to fajnie. a , że aż tak sie przyjaźnia [tylko?] to chwała im za to. i widac było od paru odcinków , ze wiola jest troche sztuczna. ale to nie wynika z mojej niechęci do niej, bo fajnie , ze wygrała - nalezy jej sie to. poprostu pisze co widze. A Gabryś, no cóż. Taki chłopak napewno da sobie rade bez BDW i 100 tys w kieszeni. chciałabym , zeby wiecej chłopaków w wieku 18 lat tak powaznie myslała i była tak dojrzała jak on. a wracajac do wypowiedzi którejść z Wam, ze Marcin zchowuje sie kretynsko, ciagle sie szczerzy i nie mysli powaznie na przyszłośc. zadam jedno pytanie? skad wiecie, ze tak jest? spedziłyscie z nim choc troche czasu prywatnie? rozmawiałscie z nim? wątpie, wiec radze po raz kolejny, nie oceniac przez pryzmat TV. a zauważyłyście jak Paulina sie roztyła? i bardzo fajnie sie czułam jak w końcu zobaczyłam Błażeja. miło mi sie tak zrobiło ![]() Dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#3379 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
![]() poczatkowo jej nie poznałam : mysle: wtf?! ale patrze, że ma grzywke ścięta i to ją na twarzy chyba poszerzyło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałam tylko powiedzieć iż że!
Tańczące wizażanki mają iść na castingi ![]() A no i jeszcze pozdrowić nasz wątek ![]()
![]() |
#3383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale i tak sie ciesze, ze marcin jedzie na Broadway ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie! moge zagwarantowac ze jak jakas wizazanka sie dostanie to wygra!
![]() ![]() ..ile uzytkownikow jest na wizazu? tysiace? no i wtedy nie omieszkam wysylac smsow na wizazowa tancereczke ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Lemonko myślę tak samo
![]()
![]() |
#3387 |
Wtajemniczenie
|
ja mogę iść na casting żeby mnie pokazali jako ciekawostkę
![]() btw tych warsztatów to z chęcią bym pojechała, ale z noclegiem problem, nie miałabym gdzie spać za bardzo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Vivre to idź!
![]() ![]() Ja bym ewentualnie mogła iść i powywijać im oberka czy nasze tańce narodowe ![]()
![]() |
#3390 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie, chociaż poczułybyśmy to muśnięcie sławy na naszych gładkich plecach
![]() tak jeszcze apropo finałowego odcinka to z drwiącym uśmiechem oglądałam "wspomnienia" Artura z BDC, on akurat chyba nie musiał się tam za wiele wysilać i poziom również nie był dla nirgo szokiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.