|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
http://fotelik.info/pl/testy/
tu sa testy fotelików,ale chyba tego nie ma,albo ślepa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Rozeznanie
|
witam po poludniu. my jakis bezfirmowy mamy fotelik 9-18 kg i powiem wam ze sprawdza sie super, kosztowal 150zl, w naszym sklepiku dzieciecym, zapiecia ma takie same jak inne i stabilny tez jest, jedynie na jaki bym go zamieniła to na ten jakis nowy co wszedl teraz drogi strasznie ale zapina sie jakos inaczej pasy na nozki ze w razie czego nie naciska tak na krocze.to sie wymądzrzylam
popijam kawke, mężuś obiad zrobił, pogoda moze byc, ale net znow kiepsko chodzi. P.S u was tez takie podwyzki cenowe wszytskiego?? bo u nas masakra zaszlam po kawe dzis a ona 2,5 zl drozsza ![]() ![]() ![]()
#3365 |
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny za rady, niestety bedziemy musieli kupic nowe, a tak mi sie tmte podobaja... Szewca nigdy w Anglii nie widzialam, pasmanterii tez
![]() Glowa mnie cos boli dzisiaj i nic nie zrobilam, dobrze ze chociaz zupa jest z wczoraj, musze isc jeszcze makaron do niej ugotowac. Bylysmy dzis z mala na pikniku w parku ![]() ![]() No nic, moze przejdzie samo. Pije sobie kawke ![]() Ewelina mi sie podobaja te foteliki co linka dalas, a najbardziej fioleowy. Mi sie wydaje ze jak kupic fotelik za 300zl czy za 500zl to jakosc bedzie taka sama, tylko firma sie roznia, jesli chcialabys taki super bezpieczny i testowany to pewnie trzebaby bylo wydac z 800-1000zl np. taki jaki Magda opisywala - widzialam taki na necie. Takze ja bym nie wydziwiaja, skoro zalezy Ci zeby nie byl drogi to takie za okolo 300zl beda dobre i tez bezpieczne. Tez deltim nam sie sprawdza juz rok, no al nigdy wypadku nie mielismy ![]() Kasia odzywa sie slonce czesciej ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-18 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Rozeznanie
|
nie mam linka bo to sklep zwykly sie nie oglasza w necie, wiesz jutro ci powiem jaka tam nazwa jest na tym foteliku bo poki co mąz pojechal z nim do pracy ( w aucie zostal) wyglada podobnie jak priori xp.
Aga głowa boli bo sie nie wyspalas albo bylo za duzo snu, tez tak mam czasami.
#3367 |
Zadomowienie
|
Agus super ,że Wam sie tak miło przedpoludnie udalo u nas nie ma za bardzo parku ani nic takiego
![]() w ogóle welon doszedl bo zamowilam na allegro i jestem baaardzoi zadowolona jest śliczny!!! ![]() Anetko Ira ja tez wolałabym urodzic raz jeszcze niz do dentysty isc ,ale musze ![]() ![]() evelinko nawet nie wiedzialam ,ze coneco nie ma w tych testach ,ale zanim go kupilam poczytalam na netku o nim i ogolnie ludzi go chwalili i ja też jestem z niego zadowoolona. Jedynie zapinac go musialam sie uczyc 2 tyg ![]()
#3368 |
Wtajemniczenie
|
padnięta padłam na fotel i klikam...Kuba mnie zmachał...uparł się człapać na nóżkach...a człapa jak kaczucha...buja się i giba...i za chiny nie chce usiąść...calutki mokry...tak się spocił od tego siłowania
![]() ![]() Ewelka mnie też bardzo podoba się fioletowy... ![]() Kasia niedługo popatrzymy na Ciebie i welon...nie?? ![]() Magda ja też odczułam drożyznę...ale u nas to pewnie tak regionalnie poleciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zadomowienie
|
A ja lubie dentyste nawet raz na fotelu zasnełam
![]() Fotelik mam baby confort ale nie wiem jak w testach. Kiepski dzionek mam ale daje rady. Marze o jakims wypoczynku ale niestety musze tylko pomarzyć .
#3370 |
Zadomowienie
|
no wreszcie spi ta mala bestia. jestem padnieta dzisiaj wyjatkowo.
Jak wam zazdroszcze upalow u nas to caly czas taka kichowata pogoda troche ze w letnich butach mi za zimno Kasiu no fajny jest ten twoj fotelik ale dla mnie troche za drogi. Ale i tak dzieki Jak mnie wkurza moja klawiatura ciagle mi literki zjada ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- O matko Kasiu ![]() ![]() ![]()
#3371 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!Właśnie wróciłam z pracy,padam na dziób ale tak dawno mnie u was nie było,że musiałam wejść choć na chwilkę!
![]() Czy wy wiecie,że jutro koniec roku szkolnego? ![]() ![]() A jak u was kochaniutkie życie mija??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda że wcześniej nie wywaliłam tz z kompa...Iza ja nie wiem czy puszczać Dawida na kolonie...niby może jechać z antybiotykiem(tak mówi lekarka) ale sama jeszcze sie wacham....cholera ...a za oknem padaaaaaaaaaaaaaaa...i padaaaaaa i wcale mnie to optymistycznie nie nastraja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Rozeznanie
|
No racja ewelinko
![]() ![]() ![]() ![]() A może ktoś inny laseczki też się dorzuci z wolnym czase?Przyjmę każdą ilość!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi zycie mija monotonnie ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Iza ja Ci oddam ze 3 godzinki bo mi sie czas wlecze, nudze sie, nie mam co robic od poniedzialku do piatku, same z Mila jestesmy i ![]() ![]() A Mili dzis usnelapo kapieli, slicznie i bezproblemowo o 19.30 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i słyszałam,że masz nowy sposób na nadbagaż?I sama go wykorzystujesz?Nieładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Wtajemniczenie
|
moje słoneczka też wykąpane smacznie chrapią...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Rozeznanie
|
Aguś biorę!
![]() ![]() ![]() ![]() A skoro siostra cię nawiedzi,to ci czas będzie milej leciał ![]() Acha-córcie to masz śliczniutką!!!!Ale to pewnie po mamusi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Wtajemniczenie
|
Izuniu tą dietkę podesłała mi taka zajefajna kobitka...no i ja podeślę zaraz Tobie....no to zaczynamy szerzyć zdrowy i naprawdę pyszny sposób na życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Rozeznanie
|
No to żeby tylko był pełny cukierków,mięska i piwaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
tak mi oczy pieką ze chyba zarz wypłyną na klawiature
... zmeczona jakas.... ![]()
#3382 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Madzia to kladz sie do wyrka i se odpocznij ![]() Ja lecem prasowac i ogladac filma na DVD. A juz jutro weekend ![]() p.S. Pisalam wam dzis o mim bolu glowy. No wiec mi nie przeszedl, obudzilam tz i zjmowal sie mala (czyt. siedzial na kompie i patrzyl na nia jak sie bawi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Rozeznanie
|
Bawiłam sie z dzieckiem (czyt. dziecko mnie maltretowało)
kupila jej krede do malowania, a co niech se zeszpeci babci chodniczek przed domem ![]()
#3385 |
Rozeznanie
|
Aguś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wierz Madzi...ona za dużo się porzymarszczała wczoraj...i teraz taka umęczona...a Tobie kobitko tylko oczy mydli dla zmyłki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
Ach to tak???No ładnie,dobry bajer połowa sukcesu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
#3390 |
Wtajemniczenie
|
moja przystojna szelma się szczerzy z wyrka ...więc nie obraźcie się kochane ale za chwilkę zniknę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.