wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 08:29   #3361
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Haniu woj. mazowieckie. U nas od poczatku tygodnia ładna pogoa. teraz jest 20 stopni. wczoraj było gorąco cały dzien (miałam nawet buty z odkrytymi palcami, rybaczki i bluzkę na krótki rękaw) dopiero wieczorem popadało z 10 min.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:33   #3362
asiuk
Zakorzenienie

Wyniki na chlamydię są w laboratorium, pani mnie przeprosiła, gdzieś im się zapodziały

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
te bakterie to pewnie od niedoleczonego zapalenia, albo po prostu złapałaś coś - przyczyn może być cała masa, ale spokojnie lekami się da to wyleczyć. najlepiej po kuracji zrób jeszcze raz badanie kontrolne - nawet bez skierowania to koszt niecałych 10zł z tego, co pamiętam.
Czyli powinnam iść z tymi wynikami do lekarza? Nie martwię się bakteriami, tylko miałam nadzieję, że nie będę musiała nigdzie z tym łazić, bo troszkę nie mam czasu Ale oczywiście, jak trzeba, to trzeba. U ogólnego lekarza nie byłam chyba 2 lata.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Gdzie Ty mieszkasz?? bo chyba nie w Polsce

Czyli co?? czas na rozmnażanie??
Też sobie tak pomyślałam

Hehe, z rozmnażaniem to wyjdzie spontanicznie. Chyba że nie będzie wychodzić, wtedy w ruch pójdzie termometr

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:34   #3363
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Haniu woj. mazowieckie. U nas od poczatku tygodnia ładna pogoa. teraz jest 20 stopni. wczoraj było gorąco cały dzien (miałam nawet buty z odkrytymi palcami, rybaczki i bluzkę na krótki rękaw) dopiero wieczorem popadało z 10 min.
Madziu wiem gdzie mieszkasz
To takie pytanie żarcik było

Gorąco to i u nas jest...ale cóż z tego jak słońca brak
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:37   #3364
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu wiem gdzie mieszkasz
To takie pytanie żarcik było

Gorąco to i u nas jest...ale cóż z tego jak słońca brak
u nas wczoraj tak do 15 było niebo bez chmurek. Po rehab. szłam sobie spacerkiem do rodziców do pracy to tak mi grzało. a Dzis juz zaczeły napływac chmurki

Stary 2010-05-13, 08:39   #3365
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Hehe, z rozmnażaniem to wyjdzie spontanicznie. Chyba że nie będzie wychodzić, wtedy w ruch pójdzie termometr
spontaniczność jest BOSKA

-------------
Ostatnio mój mąż dużo czasu spędza z kumplem...który ma 5 miesięczne dziecko...bardzo lubią razem spacerować. W wózku jest półeczka z dwoma wgłębieniami- zapewne na butle z piciem dla dziecka- ale oczywiście oni wkładają sobie w nie po puszce piwa i znikają w czeluściach parku na kilka godzin

Mąż wczoraj sywierdził że fajnie jest mieć dziecko
Stary 2010-05-13, 08:43   #3366
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż wczoraj sywierdził że fajnie jest mieć dziecko
ooo a ty co na to

Stary 2010-05-13, 08:43   #3367
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Ale paskudna pogoda-masakra...feee...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 08:46   #3368
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a ty co na to
Nic...mąż tak twierdzi od dawna, a mnie to zdecydowanie nie rusza
Stary 2010-05-13, 08:49   #3369
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nic...mąż tak twierdzi od dawna, a mnie to zdecydowanie nie rusza
czyli narazie o dziecku nie myslisz.

ja juz bym chciała bardzo ale czekam na odpowiedni moment, aby odstawic tabsy (mam nadzieje, ze to będzie w tym roku)

Stary 2010-05-13, 08:50   #3370
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Madlen wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin!

Haniu fryzjerka zaproponowała mi taką fryzurkę jaką masz Ty, ale chyba jeszcze nie mam na nią odwagi

KSD nie oglądam wcale, raz widziałam fragment, ale w ogóle mi nie podszedł, natomiast Usta Usta i owszem! Świetny serial Zresztą poza tym serialem nic a nic w TV nie oglądam

U nas pogoda też do bani - wczoraj chociaż przez chwilę świeciło słońce, a dzisiaj szaro buro i ponuro.

W niedzielę idę na Komunię - wymyśliłam sobie zestaw, ale do szczęścia brakuje mi jasnej marynarki. U nas była świetna za 129 zł, ale coś jej ostatnio nie przysyłają w Zarze też widziałam fajną, ale 359 zł to ja nie dam

Nie mam ostatnio na nic czasu. Wychodzę z domu rano, wracam wieczorem. W przyszłym tygodniu już będzie luźniej

Bliska osoba ma bardzo duże problemy i nie wiem jak jej pomóc

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:51   #3371
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wyniki na chlamydię są w laboratorium, pani mnie przeprosiła, gdzieś im się zapodziały

Czyli powinnam iść z tymi wynikami do lekarza? Nie martwię się bakteriami, tylko miałam nadzieję, że nie będę musiała nigdzie z tym łazić, bo troszkę nie mam czasu Ale oczywiście, jak trzeba, to trzeba. U ogólnego lekarza nie byłam chyba 2 lata.

Też sobie tak pomyślałam

jak coś wyszło, lepiej iść. Zazdroszczę braku potrzeby chodzenia do lekarza. Ja tego nigdy nie lubiłam, a w ostatnim czasie pobiłam wszelkie limity. Musiałam latać od lekarza do lekarza - średnio ze dwa razy w tygodniu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 08:58   #3372
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
czyli narazie o dziecku nie myslisz.

ja juz bym chciała bardzo ale czekam na odpowiedni moment, aby odstawic tabsy (mam nadzieje, ze to będzie w tym roku)
Zdecydowanie nie myślę

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość

Haniu fryzjerka zaproponowała mi taką fryzurkę jaką masz Ty, ale chyba jeszcze nie mam na nią odwagi

KSD nie oglądam wcale, raz widziałam fragment, ale w ogóle mi nie podszedł, natomiast Usta Usta i owszem! Świetny serial Zresztą poza tym serialem nic a nic w TV nie oglądam

U nas pogoda też do bani - wczoraj chociaż przez chwilę świeciło słońce, a dzisiaj szaro buro i ponuro.

W niedzielę idę na Komunię - wymyśliłam sobie zestaw, ale do szczęścia brakuje mi jasnej marynarki. U nas była świetna za 129 zł, ale coś jej ostatnio nie przysyłają w Zarze też widziałam fajną, ale 359 zł to ja nie dam

Nie mam ostatnio na nic czasu. Wychodzę z domu rano, wracam wieczorem. W przyszłym tygodniu już będzie luźniej

Bliska osoba ma bardzo duże problemy i nie wiem jak jej pomóc
A do czego tu odwaga potrzebna. Tniesz i po sprawie
Zawsze powtarzam że włosy to nie ręka - odrosną w razie co

Weź mi nic nie mów o ciuchach na okazje komunii....ja nie mam kasy i muszę wykombinować coś z tego co mam...a to znaczy że muszę założyć ołówkowa małą czarną i dokupić do tego jakieś kontrastujące dodatki.
I chyba zaszaleję bo mam mocno zieloną marynarkę....i dodam do tego czerwień:brzydal :
Szeroki pasek już kupiłam..teraz trzeba kupić kolczyki i bransoletę
Stary 2010-05-13, 09:00   #3373
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja po jednym z zabiegów (jonoforeza - chyba dobrze napisałam) dostałam uczulenia i nie dosc ze ręka spuchnieta to teraz jest jeszcze pokryta masa ropnych krostek dostałam wczoraj masc na receptę i walczę z tym.

Stary 2010-05-13, 09:12   #3374
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
jak coś wyszło, lepiej iść. Zazdroszczę braku potrzeby chodzenia do lekarza. Ja tego nigdy nie lubiłam, a w ostatnim czasie pobiłam wszelkie limity. Musiałam latać od lekarza do lekarza - średnio ze dwa razy w tygodniu
Zawsze myślałam o sobie, że jestem dosyć chorowita i co jakiś czas łapię przeziębienia. Jednak odkąd pracuję, nie byłam ani razu na L4. Wiadomo, coś mnie tam brało, ale proste sposoby zawsze skutkowały.

Poczytałam trochę w necie i niby pojedyncze bakterie są w normie. Hmm. Najgorsze jest to, że od chyba roku nie ma podobno już mojego lekarza, do którego zawsze łaziłam, i trzeba się zapisywać do innych, a są średni Szkoda, że nie mam karty prywatnej opieki medycznej.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 09:15   #3375
hania811
Zakorzenienie

Dori Twój syn ma komunię w tym roku??
Stary 2010-05-13, 09:17   #3376
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć, miałam pocytować Was ale jakoś mi nie wyszło

Widzę temat komunii na tapecie, ja jestem przerażona, czeka mnie to za rok, nie wiem co zrobię Nie dość, że przeżyć ten cyrk nie będzie łatwo to jeszcze wszystko pokomplikowane bo jak zaprosić dwie byłe rodziny- gdzie my jesteśmy po rozwodzie -przeraża mnie to
A młody mnie zadziwia, siostra w szkole napisała w dzienniczku, że jeśli nie nadrobi modlitw na pamięć- to będzie 4 (ja oczywiście zbytnio się nie przejęłam - bo aż jestem zdziwiona że nauczył się naprawę wielu sam) a ten się uparł i uczy się- jutro zgłasza sie do 2, bo chce mieć 5
Najlepsze jest to, że ja nie znam tych modlitw, a dziecko ma się nauczyć- np. Skład Apostolski wtajemniczone pewnie wiedzą o co chodzi- weź i naucz tego 7 latka, zwłaszcza, że ma klepać bez zrozumienia- bo ja mu tego nie wyjaśnię
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 09:19   #3377
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze myślałam o sobie, że jestem dosyć chorowita i co jakiś czas łapię przeziębienia. Jednak odkąd pracuję, nie byłam ani razu na L4. Wiadomo, coś mnie tam brało, ale proste sposoby zawsze skutkowały.

Poczytałam trochę w necie i niby pojedyncze bakterie są w normie. Hmm. Najgorsze jest to, że od chyba roku nie ma podobno już mojego lekarza, do którego zawsze łaziłam, i trzeba się zapisywać do innych, a są średni Szkoda, że nie mam karty prywatnej opieki medycznej.

Najlepiej spytaj się pielęgniarki, jak będziesz jeszcze wynik na chlamydię odbierać, czy te bakterie są w normie, czy nie i czy z twoimi wynikami masz co panikować i szukać lekarza. Powinna ci wszystko powiedzieć
Stary 2010-05-13, 09:49   #3378
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
:

-------------
Ostatnio mój mąż dużo czasu spędza z kumplem...który ma 5 miesięczne dziecko...bardzo lubią razem spacerować. W wózku jest półeczka z dwoma wgłębieniami- zapewne na butle z piciem dla dziecka- ale oczywiście oni wkładają sobie w nie po puszce piwa i znikają w czeluściach parku na kilka godzin
haha dobre

Cytat:

to prawda, zresztą na karteczce powinnaś mieć normy a jak nie ma znajdź w necie moim zdaniem nie ma się za bardzo czym przejmować

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A młody mnie zadziwia, siostra w szkole napisała w dzienniczku, że jeśli nie nadrobi modlitw na pamięć- to będzie 4 (ja oczywiście zbytnio się nie przejęłam - bo aż jestem zdziwiona że nauczył się naprawę wielu sam) a ten się uparł i uczy się- jutro zgłasza sie do 2, bo chce mieć 5
Najlepsze jest to, że ja nie znam tych modlitw, a dziecko ma się nauczyć- np. Skład Apostolski wtajemniczone pewnie wiedzą o co chodzi- weź i naucz tego 7 latka, zwłaszcza, że ma klepać bez zrozumienia- bo ja mu tego nie wyjaśnię
ja myślę że to mu nie zaszkodzi poćwiczy pamięć
a modlitw nie znasz pewnie jak i większości wierszyków jakie musi się uczyć na np. polski

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 09:52   #3379
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, miałam pocytować Was ale jakoś mi nie wyszło

Widzę temat komunii na tapecie, ja jestem przerażona, czeka mnie to za rok, nie wiem co zrobię Nie dość, że przeżyć ten cyrk nie będzie łatwo to jeszcze wszystko pokomplikowane bo jak zaprosić dwie byłe rodziny- gdzie my jesteśmy po rozwodzie -przeraża mnie to
ah..czyli dopiero za rok to masz jeszcze trochę czasu, nie martw się na zapas

Katecheta czy tam ksiądz powinni mu to wyjaśnić..a jak 7 latkowi wyjaśnić się nie da to znaczy że nie powinien się uczyć
Szkoda że rzeczywistość jest inna

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
haha dobre
NOM
I wszyscy są zadowoleni...mama bo ma spokój, dziecko bo spaceruje, chłopcy bo pogadają i piwko strzelą na świeżym powietrzu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 10:01   #3380
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Masz teraz dużo stresów Tak się zdarza
No właśnie nie wiem czy to z powodu stresu... Bo szczerze mówiąc to wydaje mi się, że teraz raczej już luzik u mnie jest. Dyplomem się nie przejmuję już, jedynie ta szkoła w Krk bo zaraz się jazda zacznie... To chyba najspokojniejszy okres w tym roku.
Dzisiaj znowu nie mogłam zasnąć, później obudziłam się o 3:33... I wstałam o 6:30. Jeśli dzisiaj znowu nie będę mogła zasnąć to chyba umrę ze zmęczenia!

Cytat:
Cześć!

Odebrałam właśnie wyniki badań. Wszystko w porządku: wszystkie parametry morfologii w normach, cytomegalia - ujemna, toxo - ujemna. Wykryto jedynie jakieś pojedyncze bakterie w moczu - czy to coś złego?
Moja kumpela kiedyś tak miała i lekarz jej powiedział, że to normalne i nie ma się czym przejmować.

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Ja tam w ogóle nic nie oglądam w TV. Aż mi szkoda bo mam teraz na kilka dni sony bravia i mam świetny obraz i dzwięk... A tu lipa bo i tak nic nie oglądam

Oddałam pracę dzisiaj... Jeszcze tylko zdjęcia, wpłata, zawieźć obrazy, pomyśleć o żarciu dla komisji... I w czwartek o 10 się bronię!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 10:06   #3381
zuzaneczka
Zakorzenienie

babeczki mogę Was prosić o wsparcie w pewnym konkursie?
chodzi o głosowanie na fotkę mojego synka tyle że trzeba się logować

Stary 2010-05-13, 10:19   #3382
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ah..czyli dopiero za rok to masz jeszcze trochę czasu, nie martw się na zapas

Katecheta czy tam ksiądz powinni mu to wyjaśnić..a jak 7 latkowi wyjaśnić się nie da to znaczy że nie powinien się uczyć
Szkoda że rzeczywistość jest inna

NOM
I wszyscy są zadowoleni...mama bo ma spokój, dziecko bo spaceruje, chłopcy bo pogadają i piwko strzelą na świeżym powietrzu

Właśnie na razie nie martwię się ale wiem, że cięzko będzie
Cytat:
cześć

haha dobre

to prawda, zresztą na karteczce powinnaś mieć normy a jak nie ma znajdź w necie moim zdaniem nie ma się za bardzo czym przejmować

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

ja myślę że to mu nie zaszkodzi poćwiczy pamięć
a modlitw nie znasz pewnie jak i większości wierszyków jakie musi się uczyć na np. polski
Pewnie, że nie zaszkodzi tylko uważam jak Hania, katechetka powinna im wyjaśnić o co tam chodzi, a nie klepie byle klepać

cytat
" I nie budź nas na pokuszenie " takich wymyśla mnóstwo
Cytat:
babeczki mogę Was prosić o wsparcie w pewnym konkursie?
chodzi o głosowanie na fotkę mojego synka tyle że trzeba się logować
Dawaj
Stary 2010-05-13, 10:25   #3383
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że nie zaszkodzi tylko uważam jak Hania, katechetka powinna im wyjaśnić o co tam chodzi, a nie klepie byle klepać

cytat
" I nie budź nas na pokuszenie " takich wymyśla mnóstwo

Dawaj

no tak, faktycznie bez sensu, ale jak pewne rzeczy wytłumaczyć 7/8 latkom.
Ja tam uważam że to w ogóle za wcześnie na tą całą imprezę

podaję linka i nieśmiało proszę o głosiki
http://www.rossnet.pl/konkursy/galer...trixId=8000001

zdjęcie nr 15
inaczej nie dam rady podać linka

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-05-13 o 10:39
Stary 2010-05-13, 10:32   #3384
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem czy to z powodu stresu... Bo szczerze mówiąc to wydaje mi się, że teraz raczej już luzik u mnie jest. Dyplomem się nie przejmuję już, jedynie ta szkoła w Krk bo zaraz się jazda zacznie... To chyba najspokojniejszy okres w tym roku.
Dzisiaj znowu nie mogłam zasnąć, później obudziłam się o 3:33... I wstałam o 6:30. Jeśli dzisiaj znowu nie będę mogła zasnąć to chyba umrę ze zmęczenia!
Może to z tęsknoty za TŻ

Mój małożon prawie w ogóle nie spał jak mnie nie było...np. dostawałam sms od niego o 3:30 że obudził się spać nie może i tęskni.

Zuza dawaj

Zuza nie wskakuje mi ta strona..na główną wchodzę

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-05-13 o 10:34
Stary 2010-05-13, 10:39   #3385
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Może to z tęsknoty za TŻ

Mój małożon prawie w ogóle nie spał jak mnie nie było...np. dostawałam sms od niego o 3:30 że obudził się spać nie może i tęskni.

Zuza dawaj

Zuza nie wskakuje mi ta strona..na główną wchodzę
poprawiłam

Stary 2010-05-13, 10:40   #3386
dorinka30
Zakorzenienie

Zuza mi też nie działa
Stary 2010-05-13, 10:40   #3387
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Może to z tęsknoty za TŻ

Szczerze mówiąc nie odczuwam za bardzo tej tęsknoty... Chciałabym żeby TŻ w końcu wrócił, ale nie przeżywam w ogóle. Jestem teraz niesamowicie zaabsorbowana własną osobą, że poza moimi kilkoma sprawami mało co mnie obchodzi. Wydaje mi się, że w ciągu ostatniego pół roku beznadziejni faceci uodpornili mnie na zranienia itp. Jakiś mechanizm obronny mi się włączył czy coś? W każdym razie jak dzisiaj nie zasnę jakoś normalnie to umrę! Nie ma innej opcji! Hmm... A może jednak jakas zakamuflowana tęsknota jest bo jak tak pomyślałam to nie sypiam normalnie od dnia wyjazdu TŻ-a

Grunt, że jak wróci to pojedziemy sobie w góry świętować mój dyplom . No i w końcu gadałam z nim o seksie i już wszystko jasne
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 10:41   #3388
miskowa
Zakorzenienie

Zuza, pod tym linkiem nic do głosowania mi się nie otwiera

Ja się na dziś żegnam, biorę zaległe pół dnia urlopu zaległego i idę z mamą na podbój sklepów
Stary 2010-05-13, 10:45   #3389
hania811
Zakorzenienie

ZUZA ZAGŁOSOWAŁAM.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nie odczuwam za bardzo tej tęsknoty... Chciałabym żeby TŻ w końcu wrócił, ale nie przeżywam w ogóle. Jestem teraz niesamowicie zaabsorbowana własną osobą, że poza moimi kilkoma sprawami mało co mnie obchodzi. Wydaje mi się, że w ciągu ostatniego pół roku beznadziejni faceci uodpornili mnie na zranienia itp. Jakiś mechanizm obronny mi się włączył czy coś? W każdym razie jak dzisiaj nie zasnę jakoś normalnie to umrę! Nie ma innej opcji! Hmm... A może jednak jakas zakamuflowana tęsknota jest bo jak tak pomyślałam to nie sypiam normalnie od dnia wyjazdu TŻ-a

Grunt, że jak wróci to pojedziemy sobie w góry świętować mój dyplom . No i w końcu gadałam z nim o seksie i już wszystko jasne
Zakamuflowana tęsknota jak nic

I co się okazało?
Stary 2010-05-13, 10:54   #3390
zuzaneczka
Zakorzenienie

podaję jeszcze raz:

http://www.rossnet.pl/konkursy/galer...trixId=8000001
zdjęcie nr 15
inaczej nie dam rady podać linka

sprawdzałam kilka razy u mnie działa

Hania dzięki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości