etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-02, 21:41   #3361
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Dziewczęta jutro już zamawiam
ale dopadły mnie wątpliwości co brać
Stary 2010-05-02, 21:57   #3362
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Hej,
U mnie też pogoda kiepska, siedzę w domu i chyba wezmę się za szycie- tak mi właśnie pomysł podsunęłaś Co do pytania o materiał- zależy jaki wzór byś chciała i z czego miałby być ten materiał. Ja specjalistką nie jestem, więc niewiele mogę napisać, bo sama zaopatruje się tylko i wyłącznie w sklepie z tanimi materiałami, bo szkoda by mi było kasy na moje eksperymenty, które nie zawsze wychodzą Może Ty też masz gdzieś w okolicy sklep z tanimi materiałami?

Jakaś taka rozkojarzona jestem i chyba do tego daje o sobie znać moja alergia- już czuję jak mnie oczy szczypią i nos rozsadza.

A no i mama odkryła dwie torebki, których jej nie pokazywałam I był krzyk, że łojezu, że nie mam na co pieniędzy wydawać, bla bla Ciekawe co powie jak przyjdzie następna I właśnie dlatego jej nie pokazuje, bo zawsze kończy się krzykiem

Przy okazji proszę o korzystanie z mojego kodu, może jak będę miała rabat to kupie mamie torebkę na dzień mamy i wtedy mamuśka przestanie się na mnie drzeć
biedactwo z tą alergią
ja mam alergię na słońce-i teraz jak ostatnio było tak ciepło i słońce się pokazało to już miałam pierwsze oznaki.... a co będzie jak upały się zaczną

a co do mojej mamy to kurde....ja już jej nic nie pokazuję jak kupię....bo nie chcę słuchać wielominutowych wykładów jaka ja jestem rozrzutna....akurat to wiem i nie potrzebuję uświadamiania

ostatnio też jej torebkę kupiłam i pomogło tylko na chwilę

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziewczęta jutro już zamawiam
ale dopadły mnie wątpliwości co brać
jako że mnie dawno nie było to nie wiem nad czym się zastanawiałaś?? pamiętam tylko że coś o emilce wspominałaś

a ja dzisiaj byłam w scc na nieplanowanym shoppingu
jestem okropna
miałam nie wydać prawie nic.
i co?
weszłam do zary
kupiłam torebkę-swoją drogą 3 w ostatnich 2 tygodniach....
i w tesco poszalałam....aż się spociłam jak teraz weszłam na swoje konto internetowe.....
masakra
aaaa i przyznaję-ana jest ogromna
wepchnęłam do niej torebkę z zary, sweter, bluzkę, kosmetyki, katalog obrączek z apartu/.(nie wspomnę, że już coś wcześniej w tej torebce było).... bo wiecie wychodzę za mąż niedługo ale tylko cywilny bo kościelny mamy już zaklepany na wrzesień 2011 ahhhhhhhhhhhhhhhhh

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-05-02 o 21:59
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 22:02   #3363
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
jako że mnie dawno nie było to nie wiem nad czym się zastanawiałaś?? pamiętam tylko że coś o emilce wspominałaś

jestem okropna
i co?
weszłam do zary
i w tesco poszalałam....aż się spociłam jak teraz weszłam na swoje konto internetowe.....
masakra
wepchnęłam do niej torebkę z zary, sweter, bluzkę, kosmetyki, katalog obrączek z apartu/.(nie wspomnę, że już coś wcześniej w tej torebce było).... bo wiecie wychodzę za mąż niedługo ale tylko cywilny bo kościelny mamy już zaklepany na wrzesień 2011 ahhhhhhhhhhhhhhhhh
Emilka, Simon, Alice, Haddi, Maris ...

A co do SCC to mam pytania
Były w Zarze jeszcze te butki nude za 99zł
Byłaś może w Parfois?
Są jakieś promocje w sklepach?

I Gratulacje kochana !!
Czuję się zaproszona na wesele
Stary 2010-05-02, 22:06   #3364
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
jestem okropna
i co?
weszłam do zary
masakra
Gratuluję.. fajnie tak, niestandardowo
A mówiłam, że jest ogromna

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 22:20   #3365
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Emilka, Simon, Alice, Haddi, Maris ...

A co do SCC to mam pytania
Były w Zarze jeszcze te butki nude za 99zł
Byłaś może w Parfois?
Są jakieś promocje w sklepach?

I Gratulacje kochana !!
Czuję się zaproszona na wesele
ja bym brała na pewno emilkę, alice i haddi....maris to nie wiem która to a simon jako ostatnia w tym zespole....

co do scc-były te buty..na pewno 4 pary...nie wiem dlaczego ale nie zerknęłam na rozmiary....miałam w ręcę wymarzoną torbę i reszta przestała się liczyć...zadzwoń we wtorek do scc.. i sobie odłóż
a co do perfois to też byłam...mają całkiem przystępne ceny...biżuteria dosyć ciekawa i nawet nie droga....torebki mniej mi się podobały ogólnie na plus ten sklep

a co do wesela...to dopiero za rok-muszę zacząć oszczędzać bo wyjdzie na to że pójdę w jeansach a cywilny to tak dla formalności bo chcemy złożyć wniosek na mieszkanie....cóż....będę żoną
a na wesele wpadaj tylko musimy się wiesz....lepiej poznać

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Gratuluję.. fajnie tak, niestandardowo
A mówiłam, że jest ogromna
dziękuję
tzn inaczej....nie wygląda na taką ogromną.....jest za to mega pojemna...moja koleżanka tylko oczy wywaliła jak zaczęłam pakować do niej zakupy....

Stary 2010-05-02, 22:35   #3366
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
jestem okropna
i co?
weszłam do zary
masakra
a jaką torebkę kupiłaś?
Stary 2010-05-02, 22:38   #3367
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
biedactwo z tą alergią
ja mam alergię na słońce-i teraz jak ostatnio było tak ciepło i słońce się pokazało to już miałam pierwsze oznaki.... a co będzie jak upały się zaczną

a co do mojej mamy to kurde....ja już jej nic nie pokazuję jak kupię....bo nie chcę słuchać wielominutowych wykładów jaka ja jestem rozrzutna....akurat to wiem i nie potrzebuję uświadamiania

ostatnio też jej torebkę kupiłam i pomogło tylko na chwilę

jestem okropna
i co?
weszłam do zary
masakra
Alergia jest po prostu wstrętna Najgorzej jest wiosną, te wszystkie pyłki i mikroskopijne grzybki, okropieństwa. Współczuje alergii na słońce, właściwie to jak ona się objawia? To alergia skórna? Pytam z ciekawości
Do mamy to już nie mam siły, nie mam zamiaru z nią walczyć, niech sobie gada I tak jest dobrze, że jak jest w pracy to nie widzi ile paczek do mnie pocztą przychodzi
Ana jest super, mimo tego, że jest spora ja ją kocham ( z resztą ja kocham wszystkie moje torebki i wszystkie te które mam zamiar kupić- już tak na zapas, serce mam duże, starczy miejsca dla każdej).

I gratulacje !

A ja w tym tygodniu wrzucę fotki mojej nowej torebki, bo coś ostatnio mało zdjęć w wątku

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-02, 22:44   #3368
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
tzn inaczej....nie wygląda na taką ogromną.....jest za to mega pojemna...moja koleżanka tylko oczy wywaliła jak zaczęłam pakować do niej zakupy....
Dla mnie jest ogromna z racji moich gabarytów

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 22:52   #3369
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a jaką torebkę kupiłaś?
a o którą pytasz
tą z zary, tą z allegro czy ze szperaka
pokaże wszystkie...któż mnie tak dobrze zrozumie jak nie Wy
1.za z zary to wersja szara...tej różowej pudrowej nie było
2. ta to ze szperaka...nie jest fioletowa tak paskudnie...jest fuksjowa ale mam już ciemno w pokoju
3. a ta z h&m...na allegro kupiona za połowę ceny sklepowej zdjęcie z allegro bo jeszcze do mnie nie przyszła....;]

jestem okropna.....

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Alergia jest po prostu wstrętna Najgorzej jest wiosną, te wszystkie pyłki i mikroskopijne grzybki, okropieństwa. Współczuje alergii na słońce, właściwie to jak ona się objawia? To alergia skórna? Pytam z ciekawości
Do mamy to już nie mam siły, nie mam zamiaru z nią walczyć, niech sobie gada I tak jest dobrze, że jak jest w pracy to nie widzi ile paczek do mnie pocztą przychodzi
Ana jest super, mimo tego, że jest spora ja ją kocham ( z resztą ja kocham wszystkie moje torebki i wszystkie te które mam zamiar kupić- już tak na zapas, serce mam duże, starczy miejsca dla każdej).

I gratulacje !

A ja w tym tygodniu wrzucę fotki mojej nowej torebki, bo coś ostatnio mało zdjęć w wątku
tak, mam alergię skórną...ale wiesz....pare lat temu to była masakra...miałam obrzydliwe plamy z chrostkami...było mi tak wstyd że bandażowałam przedramienia teraz to po tygodniowej kuracji lekami to nie ma śladu...a jak wezmę przeciwalergiczne przed sezonem to właściwie nie mam problemu.....

Stary 2010-05-02, 22:52   #3370
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Ja swój bigos robię tak:
1 kapusta
2 cebule
2 korzenie pietruszki
przyprawa do bigosu kamis
przecier pomidorowy
sól, pieprz,mąka
liście laurowe, ziele angielskie
kiełbasa - ja najbardziej lubię toruńską

Przygotowanie: kapustę kroimy, gotujemy w osolonej wodzie, na patelki smażymy pokrojoną drobno cebulę, potem na tym samym oleju podsmażamy startą na grubych oczkach pietruszkę. Do ugotowanej kapuchy dodajemy smażone warzywa, pruszymy wszystko mąką. Dodajemy liście laurowe i ziele, przecier pomidorowy. Mieszamy. Smażymy na patelni pokrojoną kiełbaskę. Dodajemy do gara i znów gotujemy, gotujemy... pieprzymy do smaku, można dodać kieliszek czerwonego wina do środka - jak kto lubi.
Pyszne
Dziękuję ale mi smaka narobiłaś tym przepisem....a jutro nie kupię kapusty.

Mnie się podoba 2 i 3

Cytat:
jestem okropna
i co?
weszłam do zary
masakra
Super, to mamy już dwie Panny Młode na ten rok serdeczne gratulacje!!

Pamiętam te przygotowania.....chciała bym jeszcze raz
Stary 2010-05-02, 22:54   #3371
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Czołem Torebkomaniaczki

Dzisiaj będąc na zakupach w TK Maxx natknęłam się przypadkiem na być może prototyp naszej flavii i zarowej torebki.
Niestety google nie pomaga w odszukaniu egzemplarza w sieci. Na metce jedyne 499 PLN (po rzekomej 60% obniżce) i producent Fenn Wright Manson Studio. Skóra naturalna. Kolor zbyt jaskrawy, turkus flavii o wiele ładniejszy.
Sporo ... jednak flavia ładniejsza

Dziękuje komuś za skorzystanie z kodu ... od jakiegoś miesiąca nikt z niego nie skorzystał,a tu taka niespodzianka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-05-02 o 22:55
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-02, 23:04   #3372
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Czołem Torebkomaniaczki

Dzisiaj będąc na zakupach w TK Maxx natknęłam się przypadkiem na być może prototyp naszej flavii i zarowej torebki.
Niestety google nie pomaga w odszukaniu egzemplarza w sieci. Na metce jedyne 499 PLN (po rzekomej 60% obniżce) i producent Fenn Wright Manson Studio. Skóra naturalna. Kolor zbyt jaskrawy, turkus flavii o wiele ładniejszy.
była tylko 1 sztuka w TK tej torebki?

Cytat:
a o którą pytasz
tą z zary, tą z allegro czy ze szperaka
pokaże wszystkie...któż mnie tak dobrze zrozumie jak nie Wy
1.za z zary to wersja szara...tej różowej pudrowej nie było
2. ta to ze szperaka...nie jest fioletowa tak paskudnie...jest fuksjowa ale mam już ciemno w pokoju
3. a ta z h&m...na allegro kupiona za połowę ceny sklepowej zdjęcie z allegro bo jeszcze do mnie nie przyszła....;]
chodziło mi o zarową
pudrowych już nie było, bo szybciej schodzą, przez sam ich kolor
Stary 2010-05-02, 23:24   #3373
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Dla mnie jest ogromna z racji moich gabarytów

o to ja mam znowu na odwrót-wydaje mi się mała ze względu na moje gabaryty

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Mnie się podoba 2 i 3

ehhh na razie to tylko cywilny więc przygotowań nie ma za wiele....dopiero idziemy termin zaklepach...myślę o czerwcu....
ale już nie mogę się doczekać przygotowań....zespół, salę już mamy ahhh nie mogę się doczekać tego dnia..... jeszcze rok z hakiem

a co do bigosu to też miałam dać przepis...jako że nie gotowałam go na mniejszą ilość to nie podam ilości składników tylko same składniki...
kapusta kiszona
łopatka
jakaś dobra kiełbaska według uznania-ja lubię podwawelską
przecier pomidorowy
dobry ketchup
przyprawa do bigosu
papryka czerwona słodka
papryka czerwona ostra
ziele angielskie

wiadomo kapustę ugotować na miękko, w między czasie usmażyć łopatkę pokrojoną w kostkę oraz kiełbasę z krążki
po ugotowaniu kapuchy wymieszać z przecierem i ketchupem-niekoniecznie całym :p, dodać przypraw i na końcu dorzucić mięso i kiełbasę. Ja zawsze na koniec dodaję pieprzu.....dosyć ostrożnie bo jak to się przegryzie potem to może być masakra jak się da za dużo...

aha....łopatkę smażę na oleju na początku potem podduszam wodą....dodaję przyprawy do gyrosa i zioła prowansalskie...mniam...
podobno dobry bigos :p

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
była tylko 1 sztuka w TK tej torebki?

chodziło mi o zarową
pudrowych już nie było, bo szybciej schodzą, przez sam ich kolor
domyśliłam się no ale powiedz że tamte dwie też ładne....ta fuksjowa jest świetna...tylko mój telefon takie nieciekawe zdjęcie w ciemności zrobił.... ładne prawda??prawda?? no prawda???

pudrową miałam kiedyś w ręce ale odłożyłam bo byłam spłukana całkowicie.....ale ta szara też ładna....mam tylko jedną szarą torebkę więc ta też znajdzie swoje miejsce w szeregu

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-05-02 o 23:25 Powód: dopisek
Stary 2010-05-03, 07:49   #3374
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh na razie to tylko cywilny więc przygotowań nie ma za wiele....dopiero idziemy termin zaklepach...myślę o czerwcu....
ale już nie mogę się doczekać przygotowań....zespół, salę już mamy ahhh nie mogę się doczekać tego dnia..... jeszcze rok z hakiem
wybory, ustalenia... jak się to ma przed sobą wydaje się takie przyjemne, a jak dochodzi co do czego i pojawiają się nie daj Boże problemy, bądź wątpliwości (nie co do tż-rzecz jasna) to się robi nerwowo...
Ja na co dzień mam problem z dobieraniem ciuchów, tzn. nie jest źle, ale... nie tak jak bym sobie marzyła a do do ślubu wymagania są o niebo większe, dobrze, że choć Was mogę się poradzić

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Mnie się podoba 2 i 3
Renia, tak mi się buzia uśmiecha jak Cię widzę na forum
Może tym welonem zaczekam jak już sukienka będzie, starczy czasu, a modele mam nadzieję nie znikną. Włosy mi strasznie wypadają już ze 2 miesiące.... obawiam się, by tylko było z czego fryzurę zrobić i do czego go przypiąć

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:

a co do wesela...to dopiero za rok-muszę zacząć oszczędzać bo wyjdzie na to że pójdę w jeansach a cywilny to tak dla formalności bo chcemy złożyć wniosek na mieszkanie....cóż....będę żoną
Mi zostało 4 miesiące i jakoś cienko to oszczędzanie idzie... ale, jak mówi ktoś mądry: jak trzeba to się spod ziemi wykopie. Mam nadzieję, że jakoś to będzie. No to gratulacje, coraz bardziej swojsko się czuję.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

A my wczoraj zamiast grilla mieliśmy próbę zespołu. Tż i świadek zakładają własny interes, bo latach grania na czyjś rachunek i bardzo wesoło było. Nawet ja śpiewałam, choć talent mam średni mama dzwoniła rozochocona i na głośniku telefon trzymałam ponad godzinę, już mi ręka więdła, a ona słuchała, śpiewała heheheh fajnie było! a jak pogoda dopisze, to dzisiaj grilla rozpalimy
Stary 2010-05-03, 08:17   #3375
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziewczyny ta ciemna Alice to jaki ma kolor? granat? jak dostanę stypendium, zamawiam Anę i moze Alice ale nie wiem jaki kolor ma ta ciemna i brązowa? ten brąz to karmel? czy ciemny
i kurcze boję się ze mi Ana jakas krzywa przyjdzie;/
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 08:26   #3376
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dziewczyny ta ciemna Alice to jaki ma kolor? granat? jak dostanę stypendium, zamawiam Anę i moze Alice ale nie wiem jaki kolor ma ta ciemna i brązowa? ten brąz to karmel? czy ciemny
ciemna Alice to kolor stłumiony ciemnogranatowy.. wpadający w czerń...
a brązowa - to nie karmel. Taki beżobrązik.
Ana jest fajna bierz, najwyżej zwrócisz
Stary 2010-05-03, 08:28   #3377
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Ana jest super. To była moja pierwsza etorebka i bede ją chyba do śmierci zachwalać.

Prosze o korzystanie z przedmaturkowego kodu

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 08:29   #3378
gosiaczek6
Zakorzenienie

no to lipa bo jeżeli Alice byłaby granatowa lub w karmelu to bym brała a tak zamówię tylko Anę, dzięki za odpowiedzi
Stary 2010-05-03, 08:31   #3379
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
no to lipa bo jeżeli Alice byłaby granatowa lub w karmelu to bym brała a tak zamówię tylko Anę, dzięki za odpowiedzi
Życzę zadowolenia ale na pewno będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 08:37   #3380
aako
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki kolor any?

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 08:45   #3381
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym brała na pewno emilkę, alice i haddi....maris to nie wiem która to a simon jako ostatnia w tym zespole....

co do scc-były te buty..na pewno 4 pary...nie wiem dlaczego ale nie zerknęłam na rozmiary....miałam w ręcę wymarzoną torbę i reszta przestała się liczyć...zadzwoń we wtorek do scc.. i sobie odłóż
a co do perfois to też byłam...mają całkiem przystępne ceny...biżuteria dosyć ciekawa i nawet nie droga....torebki mniej mi się podobały ogólnie na plus ten sklep

Maris to ta : http://etorebka.pl/s03.php?f=0225

Ale chyba jednak wezmę Simon, Haddi i Alice

Ja i tak w SCC będę dopiero w czerwcu na wyprzedażach ( Chyba że TŻ mnie do kina zaprosi ) więc na razie nie mam co ich odkładać
Śliczna ta zarowa torebka. Ile zapłaciłaś ?
A Parfois to mi się marzy odkąd przeczytałam o nim na forum i jestem ciekawa tych wszystkich rzeczy

nie wierzę w Twoje oszczędzanie
ee bez lepszego poznania też mogę wpaść nie martw się na pewno będę
Stary 2010-05-03, 09:03   #3382
nikki999
Zakorzenienie

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 09:03   #3383
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ciemna Alice to kolor stłumiony ciemnogranatowy.. wpadający w czerń...
a brązowa - to nie karmel. Taki beżobrązik.
Ana jest fajna bierz, najwyżej zwrócisz
Ty w ogóle widziałaś alice? Moja z czernią nie ma nic wspólnego Ani tym bardziej granatowa Na metce mam napisane "dark turquise blue" i tego się trzymajmy

Słuchajcie dostałam odp co do wczorajszej licytacji:cena minmalna wynosiła 65zł Przypominam że w kup teraz 69zł aaaa i jest też druga aukcja tego sprzedawcy 75zł Ja poczekam, bo widzę, że nie ma chętnych w ogóle, to może obniży ceny

Kali Alice polecam, za nic bym jej nie oddała Haddi również kocham -ale czerwoną

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 09:11   #3384
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Kali Alice polecam, za nic bym jej nie oddała Haddi również kocham -ale czerwoną
Co do Alice to właśnie się nad nią waham bo Simon i Haddi jestem pewna
ale skoro tak mówisz małpiszonku to ją wezmę
A jeszcze co do Alice to mam nadzieje że to będzie taki kolor kawa z mlekiem

A tak swoją drogą to dawno nikt nie skorzystał z mojego kodu ZACHĘCAM !!
Stary 2010-05-03, 09:26   #3385
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Alice to właśnie się nad nią waham bo Simon i Haddi jestem pewna
ale skoro tak mówisz małpiszonku to ją wezmę
A jeszcze co do Alice to mam nadzieje że to będzie taki kolor kawa z mlekiem
Też mnie zastanawia jaki właściwie to jest kolor, wydaje się być właśnie kawa z mlekiem ale trochę ciemno wygląda na fotach

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 09:59   #3386
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Też mnie zastanawia jaki właściwie to jest kolor, wydaje się być właśnie kawa z mlekiem ale trochę ciemno wygląda na fotach
Jak ją zamówię to zdam relacje ale wydaje mi się że dodali więcej kawy jak mleka
Stary 2010-05-03, 10:01   #3387
gosiaczek6
Zakorzenienie

Ana szara oczywiście mam nadzieję, ze nic ładniejszego w tym kolorze na mieście nie spotkam do wypłaty
Stary 2010-05-03, 10:14   #3388
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Dziewczyny ale jestem wściekła Zobaczcie co się stało z moja Simon po dwóch dniach użytkowania (piątek do pracy i wczoraj na chrzciny)... Wysłałam maila do etorebki, ale wątpię że to coś da Użytkowałam ją bardzo delikatnie,a i tak z jednej strony skórka mi się przetarła. Podejrzewam, ze to przez to moje krzywe dno, z trzech stron ok, a z tej tak właśnie dostawała ta obdarta część.. jak to koszmarnie wygląda

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-05-03 o 10:17 Powód: zdjęcia;)
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:23   #3389
vanity__
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Sporo ... jednak flavia ładniejsza

Dziękuje komuś za skorzystanie z kodu ... od jakiegoś miesiąca nikt z niego nie skorzystał,a tu taka niespodzianka
to chyba ja
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:42   #3390
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
o to ja mam znowu na odwrót-wydaje mi się mała ze względu na moje gabaryty

a co do bigosu to też miałam dać przepis...jako że nie gotowałam go na mniejszą ilość to nie podam ilości składników tylko same składniki...
kapusta kiszona
łopatka
jakaś dobra kiełbaska według uznania-ja lubię podwawelską
przecier pomidorowy
dobry ketchup
przyprawa do bigosu
papryka czerwona słodka
papryka czerwona ostra
ziele angielskie

wiadomo kapustę ugotować na miękko, w między czasie usmażyć łopatkę pokrojoną w kostkę oraz kiełbasę z krążki
po ugotowaniu kapuchy wymieszać z przecierem i ketchupem-niekoniecznie całym :p, dodać przypraw i na końcu dorzucić mięso i kiełbasę. Ja zawsze na koniec dodaję pieprzu.....dosyć ostrożnie bo jak to się przegryzie potem to może być masakra jak się da za dużo...

aha....łopatkę smażę na oleju na początku potem podduszam wodą....dodaję przyprawy do gyrosa i zioła prowansalskie...mniam...
podobno dobry bigos :p

domyśliłam się no ale powiedz że tamte dwie też ładne....ta fuksjowa jest świetna...tylko mój telefon takie nieciekawe zdjęcie w ciemności zrobił.... ładne prawda??prawda?? no prawda???

pudrową miałam kiedyś w ręce ale odłożyłam bo byłam spłukana całkowicie.....ale ta szara też ładna....mam tylko jedną szarą torebkę więc ta też znajdzie swoje miejsce w szeregu
Ten rok z hakiem szybko minie nim się obejrzysz a będziesz stała w kościele
Dziękuję za przepis! Niebawem będę gotować bigosy.

A torebeczki masz bardzo ładne - to prawda ile ta zarowa kosztuje?

Cytat:
wybory, ustalenia... jak się to ma przed sobą wydaje się takie przyjemne, a jak dochodzi co do czego i pojawiają się nie daj Boże problemy, bądź wątpliwości (nie co do tż-rzecz jasna) to się robi nerwowo...
Ja na co dzień mam problem z dobieraniem ciuchów, tzn. nie jest źle, ale... nie tak jak bym sobie marzyła a do do ślubu wymagania są o niebo większe, dobrze, że choć Was mogę się poradzić

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Renia, tak mi się buzia uśmiecha jak Cię widzę na forum
Może tym welonem zaczekam jak już sukienka będzie, starczy czasu, a modele mam nadzieję nie znikną. Włosy mi strasznie wypadają już ze 2 miesiące.... obawiam się, by tylko było z czego fryzurę zrobić i do czego go przypiąć

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Mi zostało 4 miesiące i jakoś cienko to oszczędzanie idzie... ale, jak mówi ktoś mądry: jak trzeba to się spod ziemi wykopie. Mam nadzieję, że jakoś to będzie. No to gratulacje, coraz bardziej swojsko się czuję.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

A my wczoraj zamiast grilla mieliśmy próbę zespołu. Tż i świadek zakładają własny interes, bo latach grania na czyjś rachunek i bardzo wesoło było. Nawet ja śpiewałam, choć talent mam średni mama dzwoniła rozochocona i na głośniku telefon trzymałam ponad godzinę, już mi ręka więdła, a ona słuchała, śpiewała heheheh fajnie było! a jak pogoda dopisze, to dzisiaj grilla rozpalimy
Ale mi miło Dodeczko
Z welonem poczekaj, ja też tak miałam. Krawcowa mi uszyła na moje życznie taki duży 3 warstwowy i jak kiecka była gotowa i ubrałam z welonem to szybciutko zamówiłam delikatniejszy! I bardzo dobrze, bo tamten był za wielki ale sama chciałam.....jak suknia strojna, to dodatki mniejsze, byle z umiarem i nie przesadzić, bo byłam na ślubie gdzie Młoda miała wszystko co tylko możliwe. Koszmar. Suknia ładna, ale dodatkami przegięła. Bolerko z krótkim rękawem, rękawiczki, welon z cyrkoniami i lamówką, białe kwiatki we włosach, korona, duża biżuteria dopiero po północy jak zdjęła rękawiczki i welon to przyzwoicie wyglądała

Ja też miałam problem, z racji tego że jestem niezdecydowana. Ale jakoś się udało i mam nadzieję, że nie przesadziłam ze ślubnym image

Włosy to mi też wypadają strasznie, ale mam naturalne loki więc to normalne przy czesaniu (tylko na mokro). Zawsze mam garść włosów w szczotce. Kiedyś nawet mi to nie przeszkadzało, bo twierdziłam, ze będzie mniej bujna ta czupryna ale teraz boję się, że zostane łysa w dodatku siwieję

A teraz mam pytanie techniczne - jak to się robi, że w postach jest DOPISANO? Ja umiem tylko edytować jak chcę coś dopisać ze by nie było post pod postem

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości