Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 15:01   #3361
fiolek7317
Zakorzenienie

Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!

Cytat:
Napisane przez these-words Pokaż wiadomość
U mnie w sobote Dożynki, lalala. i najważniejsze przytupaja
I znowu będzie jedno wielkie lanie po mordach. Uwielbiam takie imprezy.
haha mama moja robi też na jakies okolicznej wsi dozynki i kazała wpadać moim znajomym hha
specjalnie dzisiaj wesele odmowilam, bo jedziemy na dżampre

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Dorwałam i myślałam, że się tam posikam z podniecenia
ja je.bie to on i Ty?! to grubo nie słucham Muse i się nimi nie jaram, ale i tak Ci zazdroszczę

a ja co oczywiście dopiero co wrócilam z kolejnej imprezy haha
poprawka za nie całe 3 tygodnie a ja nic nie umiem!
Stary 2010-08-26, 15:14   #3362
mesarka
MUSEarka

Idę na obiad, zw
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:15   #3363
XoBlairoX
Zakorzenienie

fiołkuu będzie dobrze głowa do góry masz jeszcz3 tygodnie, zdążysz i sie wyszaleć na dżamprezach i sie do poprawki przygotować =]]]

Podpiszesz? Ja już to zrobiłam a Ty ??

XoBlairoX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:52   #3364
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez XoBlairoX Pokaż wiadomość

mesarka ale super av!!!!!!!!!!!!!!!! żeś ty go dorwała!!! szczęściara : super musiało być i co gadałąś z nim troche??? i jaki on jest na zywo tak samo przystojny cyz jeszzce bardziej ???

aaaaaaaaaaaaaaaaaa mes!!!!! normalnie myslałam ze padnie jak to czytałam ale superrr!!!!! zazdroszcze ciii
kurde takich przezyc to do konca zycia sie chyba nie zapomni!!!!! super ciesze sie twoim szczesciem mała**
Na żywo jest tak samo boski jak na fotach A jak usłyszałam jego głos, o mamo! I ten uśmiech od ósemki do ósemki

Dziękujęęę

Cytat:
ależ zazdroszcze! udalo Wam się z tym lotniskiem! Jaaaaaaa, cudowna sprawa.
Idę podziwiać Wasze focie.

Ja do tej pory nie mogę uwierzyć, że nam się udało i ich spotkałyśmy

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość

ja je.bie to on i Ty?! to grubo nie słucham Muse i się nimi nie jaram, ale i tak Ci zazdroszczę

a ja co oczywiście dopiero co wrócilam z kolejnej imprezy haha
poprawka za nie całe 3 tygodnie a ja nic nie umiem!

Tjaaa, Dommy Howard we własnej osobie i Wasza Mesia

To zabieraj dupsko i do roboty

A to jeszcze fotki autografów:

1. Dla Aś
2. Moje The Resistance

Zwróćcie uwagę na krzyżyki Matta i wywijasy Domma

A właśnie! Jeszcze zapomniałam powiedzieć, jak Domm się podpisywał i robił te pętelki to ja do niego takie "łoooooooo" a ten zaczął się śmiać, a Maffo jak stawiał krzyżyki i ja znowu takie "omg, łaaał!" to Matt zaczął się tak śmiać fajnie taki kwikośmiech miał
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 15:54   #3365
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

mes, ale akcja
ale miałyście przygodę super

Blair, zaliczyłam
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 16:19   #3366
Wajola
Zakorzenienie

[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;21629199]http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461404[/QUOTE]
Przykro mi ale ja nie mieszkam w okol Lodzi;/
Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość
Eloo Elooo ;******
Co tam jak tam ?
ja normalnie minełam sie z powołaniem ^^ powinnam iść na malarza tapeciarza ;D do szkoły ^^ hah kolejny raz w ciągu tych wakacji malowałam pokój ;D zacnie
jejuuuu nie moge sie doczekać weekendu ;D w pt jeden balet w sobote drugi w pt z nim a w sob z dupamiiiiiiii uła uła ;D a w niedziele kac morderca i maślanka [chociaż bez tego ostatniego bym przeżyła xD]

ejjj wgl ususzyłabym sobie róże ale niby sie nie powinno ususzać róż od ukochanego [] ale one są takie pięęęęękne <33

i ten no mam dzisiaj jakieś chore poczucie humoru sama siebie nie ogarniam o.O

no i ten tego skończyłam . Dziękuje za uwagę . Pozdrawiam [Iza Małysz]
a na jaki kolor malowalas? ;D

a tam xD ja ususzylam z wieczorku 6 klas i nic zlego sie nie stalo a dostalam ja od swojego chlopaka xD
Cytat:
Napisane przez SzalonaMysza Pokaż wiadomość
Umbaczaga

Hej wszystkim !
Hej
Cytat:
Tak, to jestem ja i Dommy
Okej to od początku. To był mega spontan z tym lotniskiem. Miałyśmy z Bellsem robić zupełnie co innego, ale plany się pozmieniały i zaczęłyśmy się nudzić. A że kojarzyłyśmy, że samoloty z Wiednia mają być ok 14 - 30 to poleciałyśmy na PKP, kupiłyśmy bilety na pociąg na Balice z myślą "a nóż widelec". Jechałyśmy tam z duszą na ramieniu. Ja byłam taka zestresowana, a jednocześnie nie wierzyłam że ich spotkamy. Zajechałyśmy na lotnisku, hala przylotów - tłum ludzi W końcu wyszli pasażerowie, tłum zaczął się przerzedzać, aż w końcu zrobiło się pusto, to my zrezygnowane z Bellsem siadłyśmy sobie, a siedzenia są tyłem do wyjść z odprawy celnej. Ja siedziałam bokiem do jednego, Bells do drugiego. No i siedzimy już smutne, rozczarowane i w ogóle be, i nagle otwierają się drzwi jedne. Ja z takim totalnym brakiem nadziei patrzę a tam.. CHRIS! i ja takie oczy O.O i zaczęłam Anke po łapce trzepać i mamrotać coś w stylu "Patrz, to oni, to oni!!!". Tuż za Chrisem wysypało się całe przedszkole dzieciaków To znaczy Chris przywiózł ze sobą małe Chrisiątka i żonę, Kelly Ja nie wiem co się potem konkretnie działo, bo działo się tak szybko, że nie nadązyłam. Pamiętam, że mi telefon upadł na ziemie jak zaczęłyśmy się zbierać z tych siedzeń i to spowolniło naszą akcję . Pierwszego dorwałyśmy Domma. Bo on szedł tak z boku i nas zauważył i Ania się do niego wyszczerzyła. To zwolnił i mogłyśmy go dogonić. Z boku śmignął mi Matt, który wyglądał jakby się zgubił Chował się za takim wielkim aparatem i iPadem. Kate też była, szła z synkiem - Ryderem. No to my do Domma podbijamy, mnie się tak ręce telepały, że myślałam, że tam zemdleje z nerwów. Cała się z resztą trzęsłam. I wyjęłam wszystkie płyty jakie miałam i do Domma z tekstem "Which one do you wanna to sign?" A on "hmm.. this one" I wyciągnął The Resistance. To dobra, daję mu pisak, a ten jak nie zacznie kaligrafować swojego nazwiska. Taaaaaaaki wielki wywijas mu wyszedł Potem zdjęcia z Dommym i nagle pauza. Nie wiem gdzie i kiedy Domm soie poszedł, my podjarane, że Howarda dopadłyśmy i w sumie nie myślałyśmy o większej ilości szczęscia. Wychodzimy na zewnątrz przed lotnisko całe posikane, patrzymy, a Ci stoją nadal przy samochodach i czekają na walizki To my rura przez ulice, pamiętam też, że chyba krzyknęłam Ja mam coś z emocjami, więc nie patrzcie na to.. Cud, że rzadne auto nie jechało, bo chyba by nas potrąciło, bośmy nawet się nie oglądnęły czy coś jedzie. A więc dorwałyśmy najpierw Matta. Anka do niego zagaduje, że znowu ma tą samą koszulkę ze świnką a ten że "mam tylko tą jedną" i zaczyna się śmiać Zdjęcia, podpisy. Więc został nam tylko Chwis. I ja stałam akurat koło Matta i Anka się pyta, czy Chris też chciałby podpisać, a Bellamy się odwraca i zaczyna go wołać To hot Daddy też do nas podszedł ze smilem na ustach. Podpisał płyty, pozował do zdjęć i Anka znowu do niego zagaduje, że pamięta jak byli na Openerze, ale ona nie mogła tam być bo była za młoda A Chris, że tez pamięta ten koncert. I ja się wtedy skapłam, że przecież Domm się jeszcze nie podpisał na kartce dla Aśki [Dank ] i odwracam się, a ten się gania wokół samochodu z jednym dzieciakiem Chrisa Myślałam, że się tam poleje I zaczął go łąskotać i tak przeszedł koło mnie i idzie a ja tak sobie po cichutku zaczęłam wołać "Dommy Dommy Dommy!" A ten się odwraca i taki smaaaajl To ja do niego i pytam czy mógłby jeszcze jeden, dla mojej koleżanki i wyjmuję tą cholerną kartkę, a ona leci Domm jednak miał niezły refleks i złapał ją w locie Aż się zaczął śmiać. Potem mazak, Mess, ta niezdara, tak mi się łapy trzęsły, że i mazak upuściłam. Wtyedy to już Dommy mnie wyział A ja pod nosem "I am so nervous!" A on "Easy!" A ja "Breath deeply!" A on się uśmiechnął tylko No i podpisał mi jeszcze kartkę dla Asiencji i pożegnaliśmy się, jeszcze na odchodnym Matt zapytał czy będziemy na koncercie, a my, że oczywiście, że tylko dla Muse idziemy na Coke No i pożegnałysmy się i odeszłyśmy, żeby nie robić większej szopki, niż zrobiłyśmy.

To się tak szybko działo, że masakra, że ja tam nie zemdlałam, bo trzęsłam się cała. Chciałam tyle powiedzieć Dommowi, tyle się go zapytać, a z tych nerwów wszystkiego zapomniałam..

A Domm jaką ma przyjemną tą czarną skórę w dotyku Cały jest mrrał.
Matko jak sie usmialam jak to czytalam xD
fajnie to opisalas xD
i zazdroszcze:l ove: ja chbya bym tam zawalu dostala jakbym zobaczyla Dommiego xD

Cytat:

1. Dla Aś
2. Moje The Resistance

A właśnie! Jeszcze zapomniałam powiedzieć, jak Domm się podpisywał i robił te pętelki to ja do niego takie "łoooooooo" a ten zaczął się śmiać, a Maffo jak stawiał krzyżyki i ja znowu takie "omg, łaaał!" to Matt zaczął się tak śmiać fajnie taki kwikośmiech miał
Hah.... ja to bym nawet slowa nie mogla wydusic z siebie xD
szacun
[

"- zobacz , ocean , podoba Ci się ?
- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^

Edytowane przez Wajola
Czas edycji: 2010-08-27 o 17:51
Wajola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 16:19   #3367
Wajola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Blair, zaliczyłam
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

No to gratki kochana!!!!!:c mok:
moja kumpela tez zdala ale angola poprawiala

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

a ja za 2 godzinki wybywam z domu wreszcie jakas impra xD bedzie krzywa grzywka to se na niego popatrze jak cos xD chociaz w nocy sama do siebie gadalam () i ustalilam ze trzeba sie ogranac ale chbya nie dam rady xD juz se paznokcie pomalowalam na rozowo i takie krwisto czerwone paski ahhh.... mam nadzieje ze bedzie bosko xD wiec do jutra
PS. i modlcie zeby mnie nie zemdlilo na tych wszystkich karuzelach bo mam w planie wyprobowac wszystkie

"- zobacz , ocean , podoba Ci się ?
- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^
Wajola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 16:42   #3368
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Wajola Pokaż wiadomość

Matko jak sie usmialam jak to czytalam xD
fajnie to opisalas xD
i zazdroszcze:l ove: ja chbya bym tam zawalu dostala jakbym zobaczyla Dommiego xD[
Hhaha, ja dostałam palpitacji serca

Cytat:

Hah.... ja to bym nawet slowa nie mogla wydusic z siebie xD
szacun
[
Sama widzisz co ja z siebie wydusiłam - same jakieś takie onomatopeje

Cytat:
--

a ja za 2 godzinki wybywam z domu wreszcie jakas impra xD bedzie krzywa grzywka to se na niego popatrze jak cos xD chociaz w nocy sama do siebie gadalam () i ustalilam ze trzeba sie ogranac ale chbya nie dam rady xD juz se paznokcie pomalowalam na rozowo i takie krwisto czerwone paski ahhh.... mam nadzieje ze bedzie bosko xD wiec do jutra
PS. i modlcie zeby mnie nie zemdlilo na tych wszystkich karuzelach bo mam w planie wyprobowac wszystkie

Dobrej zabawy

Ja w sobotę mam 18tkę kuzynki i umówiłam się już z chłopakiem, do którego większość lasek, które będą na tej imprezie, sika Nie ma to jak mieć wtyki i dobrych znajomych
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 18:09   #3369
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Cytat:

Bardzo mało, bo zapomniałam języka w gębie z tych emocji Ale oni są taaaaaaaaaaaaaaaaaaacy słodcy

Na lotnisku

Okej to od początku. To był mega spontan z tym lotniskiem. Miałyśmy z Bellsem robić zupełnie co innego, ale plany się pozmieniały i zaczęłyśmy się nudzić. A że kojarzyłyśmy, że samoloty z Wiednia mają być ok 14 - 30 to poleciałyśmy na PKP, kupiłyśmy bilety na pociąg na Balice z myślą "a nóż widelec". Jechałyśmy tam z duszą na ramieniu. Ja byłam taka zestresowana, a jednocześnie nie wierzyłam że ich spotkamy. Zajechałyśmy na lotnisku, hala przylotów - tłum ludzi W końcu wyszli pasażerowie, tłum zaczął się przerzedzać, aż w końcu zrobiło się pusto, to my zrezygnowane z Bellsem siadłyśmy sobie, a siedzenia są tyłem do wyjść z odprawy celnej. Ja siedziałam bokiem do jednego, Bells do drugiego. No i siedzimy już smutne, rozczarowane i w ogóle be, i nagle otwierają się drzwi jedne. Ja z takim totalnym brakiem nadziei patrzę a tam.. CHRIS! i ja takie oczy O.O i zaczęłam Anke po łapce trzepać i mamrotać coś w stylu "Patrz, to oni, to oni!!!". Tuż za Chrisem wysypało się całe przedszkole dzieciaków To znaczy Chris przywiózł ze sobą małe Chrisiątka i żonę, Kelly Ja nie wiem co się potem konkretnie działo, bo działo się tak szybko, że nie nadązyłam. Pamiętam, że mi telefon upadł na ziemie jak zaczęłyśmy się zbierać z tych siedzeń i to spowolniło naszą akcję . Pierwszego dorwałyśmy Domma. Bo on szedł tak z boku i nas zauważył i Ania się do niego wyszczerzyła. To zwolnił i mogłyśmy go dogonić. Z boku śmignął mi Matt, który wyglądał jakby się zgubił Chował się za takim wielkim aparatem i iPadem. Kate też była, szła z synkiem - Ryderem. No to my do Domma podbijamy, mnie się tak ręce telepały, że myślałam, że tam zemdleje z nerwów. Cała się z resztą trzęsłam. I wyjęłam wszystkie płyty jakie miałam i do Domma z tekstem "Which one do you wanna to sign?" A on "hmm.. this one" I wyciągnął The Resistance. To dobra, daję mu pisak, a ten jak nie zacznie kaligrafować swojego nazwiska. Taaaaaaaki wielki wywijas mu wyszedł Potem zdjęcia z Dommym i nagle pauza. Nie wiem gdzie i kiedy Domm soie poszedł, my podjarane, że Howarda dopadłyśmy i w sumie nie myślałyśmy o większej ilości szczęscia. Wychodzimy na zewnątrz przed lotnisko całe posikane, patrzymy, a Ci stoją nadal przy samochodach i czekają na walizki To my rura przez ulice, pamiętam też, że chyba krzyknęłam Ja mam coś z emocjami, więc nie patrzcie na to.. Cud, że rzadne auto nie jechało, bo chyba by nas potrąciło, bośmy nawet się nie oglądnęły czy coś jedzie. A więc dorwałyśmy najpierw Matta. Anka do niego zagaduje, że znowu ma tą samą koszulkę ze świnką a ten że "mam tylko tą jedną" i zaczyna się śmiać Zdjęcia, podpisy. Więc został nam tylko Chwis. I ja stałam akurat koło Matta i Anka się pyta, czy Chris też chciałby podpisać, a Bellamy się odwraca i zaczyna go wołać To hot Daddy też do nas podszedł ze smilem na ustach. Podpisał płyty, pozował do zdjęć i Anka znowu do niego zagaduje, że pamięta jak byli na Openerze, ale ona nie mogła tam być bo była za młoda A Chris, że tez pamięta ten koncert. I ja się wtedy skapłam, że przecież Domm się jeszcze nie podpisał na kartce dla Aśki [Dank ] i odwracam się, a ten się gania wokół samochodu z jednym dzieciakiem Chrisa Myślałam, że się tam poleje I zaczął go łąskotać i tak przeszedł koło mnie i idzie a ja tak sobie po cichutku zaczęłam wołać "Dommy Dommy Dommy!" A ten się odwraca i taki smaaaajl To ja do niego i pytam czy mógłby jeszcze jeden, dla mojej koleżanki i wyjmuję tą cholerną kartkę, a ona leci Domm jednak miał niezły refleks i złapał ją w locie Aż się zaczął śmiać. Potem mazak, Mess, ta niezdara, tak mi się łapy trzęsły, że i mazak upuściłam. Wtyedy to już Dommy mnie wyział A ja pod nosem "I am so nervous!" A on "Easy!" A ja "Breath deeply!" A on się uśmiechnął tylko No i podpisał mi jeszcze kartkę dla Asiencji i pożegnaliśmy się, jeszcze na odchodnym Matt zapytał czy będziemy na koncercie, a my, że oczywiście, że tylko dla Muse idziemy na Coke No i pożegnałysmy się i odeszłyśmy, żeby nie robić większej szopki, niż zrobiłyśmy.

To się tak szybko działo, że masakra, że ja tam nie zemdlałam, bo trzęsłam się cała. Chciałam tyle powiedzieć Dommowi, tyle się go zapytać, a z tych nerwów wszystkiego zapomniałam..

o gooooosh,o gooosh jakie akcje!
miałam taki zaciesz jak to czytałam,że hej!
strasznie zazdroszcze!
a zdjecia juz oglądam
edit:boooskie! rany masakra,takie spełnienie marzeń spotkackogośznanego,kogo sie bardzo lubi. Ja bym chyba dostała kociokwiku na widok avril czy tam kogos innego
a pomyślcie o znajomych tych sławnych osób,którzy widzą ich np codziennie <3

i przed chwilą po raz pierwszy nie wiedziałam jak odpisac na esa którego dostałam..
----> *mój postcrossingowy blog* <---

Edytowane przez cherry l
Czas edycji: 2010-08-26 o 18:58
cherry l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:22   #3370
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
o gooooosh,o gooosh jakie akcje!
miałam taki zaciesz jak to czytałam,że hej!
strasznie zazdroszcze!
a zdjecia juz oglądam
edit:boooskie! rany masakra,takie spełnienie marzeń spotkackogośznanego,kogo sie bardzo lubi. Ja bym chyba dostała kociokwiku na widok avril czy tam kogos innego
a pomyślcie o znajomych tych sławnych osób,którzy widzą ich np codziennie <3

i przed chwilą po raz pierwszy nie wiedziałam jak odpisac na esa którego dostałam..

Nie wierzyłam, że jakieś moje marzenie może zostać spełnione, a tu proszę

A co dostałas?
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 18:26   #3371
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

napisze na biało
es od przyjaciólki
Chyba dziadek mi umiera. Wracam dzis do domu
bo byla na wsi
i cholera nie miałam pojęcias co jej odpisac..cos tam napisałam a potem drugi es
lekarze dają mu czas do jutra
masakra normalnie..

Stary 2010-08-26, 18:27   #3372
mesarka
MUSEarka

Napisz, że współczujesz, że jesteś z nią. Wesprzyj ją na duchu.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 18:29   #3373
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

ale Mesarka cholera powiem ci,ze masz boskiego tego ava!

dam Wam rade-jesli chciałybyscie obejrzec film Dance Flick-nie róbcie tego. Strata czasu. Ja obejrzałam 50 min i żaluje zmarnowanego czasu. Film jest totalnie denny

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

no napisałam,żeby sie trzymała,że ściskam ją mocno..

nie jestem najlepsza w pocieszaniu,wiem ^ ^

Stary 2010-08-26, 18:34   #3374
mesarka
MUSEarka

Haha dzięki To takie... miłe

To dobrze Wisienko

Ok, ja zmykam, przydało by się rozpakować walizkę
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 18:42   #3375
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

czemu sie śmiejesz?:lol

a ja sobie teraz planuje to obejrzeć
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Amerykanska...tor,14173.html

Stary 2010-08-26, 18:57   #3376
mesarka
MUSEarka

Dziewczyny które cytowały mój post z relacją, usuńcie proszę link do zdjęć. Ponieważ już te foty dostały się w niepożądane ręce.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 19:00   #3377
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

co jest?

no i dzwoniła przyjaciółka...
zmarl..
Boże jak mi było przykro słyszeć jak płacze,masakra..
ale wiem co czuje,ona aż do teraz miała dziadków od strony obojga rodziców,ja nie mam w ogole od kilku lat,jednego dziadka w ogóle nie znałam

Stary 2010-08-26, 21:19   #3378
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w sobote Dożynki, lalala. i najważniejsze przytupaja
I znowu będzie jedno wielkie lanie po mordach. Uwielbiam takie imprezy.
haha u mnie to samo na dożynkach sie dzieje- nie ma dżamprezy bez jakiś łakatanek
Cytat:

Bardzo mało, bo zapomniałam języka w gębie z tych emocji Ale oni są taaaaaaaaaaaaaaaaaaacy słodcy

Na lotnisku

O foty można prosić na PW

Matko Matko Matkoooooooooooooooooooo! dżizys krajzys maseczjused!!
Avatar - cudowny boski ! mega ! o kurde sikam! nie moge kiiiisiel!

JA CHCE ZDJĘCIA NATENTYCHMIAST!!

co do akcji cuuudowna !! ja pierdziele ! jak ja żałuje że nie mogłam z wami jechać! masakra ! a ten telefon ?! myśleli że milion w totka wygrałam przez moje zachowanie ;D hah biednie mieli ze mną .. tyle co sie na nich nadarłam że nie pojechałam co się nie nażaliłam a napłakałam max...

i czemu go nie rozebrałaś ?!
Cytat:
Na żywo jest tak samo boski jak na fotach A jak usłyszałam jego głos, o mamo! I ten uśmiech od ósemki do ósemki

1. Dla Aś
2. Moje The Resistance

arrr <333 głos Domma <33 a na żywo kisiel i zgon i orgazm i wszystko naraz!

jeszcze raz dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję ! że o mnie pamiętałyście ! jejuuuu !! Kocham Cie <333 te autografy są cudowne <33 o matko!! najlepszy najcudowniejszy prezent na urodziny ! dziękuje ! Ola jesteś wielka! ;********************* <33333333333333333
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość

Blair, zaliczyłam

Moje gratulacje !!
Widzisz mówiłam Ci że zdasz!!
to twoje zdrowie
Cytat:
Ja w sobotę mam 18tkę kuzynki i umówiłam się już z chłopakiem, do którego większość lasek, które będą na tej imprezie, sika Nie ma to jak mieć wtyki i dobrych znajomych
Szalejesz! tu Howard tu mega ciacho !
Stary 2010-08-26, 21:33   #3379
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

ranu no nie moge! Mesarka cholera czemu ty takie szczęście masz?!

dziewczyny,polecam film-Amerykańska dziewczynka na necie można obejrzec gdyby cos ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 21:54   #3380
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość

Matko Matko Matkoooooooooooooooooooo! dżizys krajzys maseczjused!!
Avatar - cudowny boski ! mega ! o kurde sikam! nie moge kiiiisiel!

JA CHCE ZDJĘCIA NATENTYCHMIAST!!

co do akcji cuuudowna !! ja pierdziele ! jak ja żałuje że nie mogłam z wami jechać! masakra ! a ten telefon ?! myśleli że milion w totka wygrałam przez moje zachowanie ;D hah biednie mieli ze mną .. tyle co sie na nich nadarłam że nie pojechałam co się nie nażaliłam a napłakałam max...

i czemu go nie rozebrałaś ?!

arrr <333 głos Domma <33 a na żywo kisiel i zgon i orgazm i wszystko naraz!

jeszcze raz dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję ! że o mnie pamiętałyście ! jejuuuu !! Kocham Cie <333 te autografy są cudowne <33 o matko!! najlepszy najcudowniejszy prezent na urodziny ! dziękuje ! Ola jesteś wielka! ;********************* <33333333333333333

Szalejesz! tu Howard tu mega ciacho !

Uwielbiam Twoje rozemocjonowane posty Daj mi na PW Twojego mejla, to Ci podeślę i adres przy okazji to w przyszłym tygodniu nadam paczuchę ^^
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 21:56   #3381
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

Mess -kurcze,az musiałam jeszcze raz przeczytac twojego długaśnego posta i znowu zacieszałam

Stary 2010-08-26, 21:58   #3382
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez cherry l Pokaż wiadomość
ranu no nie moge! Mesarka cholera czemu ty takie szczęście masz?!
Przecież Ty nie lubisz Muse

To ja powiem Wam jeszcze lepszą historię apropo mojego szczęścia

Miałam na koncercie moje superhiperlansiarskie okulary żaluzje. Takie żółte. I nie wiem co na cholerę mnie wzięło, żeby wykonać szatański rzut nimi w stronę sceny. Bałam się, że nie dolecą, że trafię w kamerzystę, a jak dolecą to albo się połamią, albo Matt uzna to za smieć i kopnie gdzieś w dal sceny. Ale co się stało? Dorzuciłam, Matt sobie szedł, patrze, schyla się, patrzę dalej, zakłada na nos! Pod koniec Plug in Baby Matt szalał na scenie w MOICH okularach myślałam, że zejdę jak to zobaczyłam
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 22:03   #3383
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

hahaha poległam

no i co z tego,że nie lubie Muse? ale zawsze chciałam spotakac kogos sławnego!

ejj a Wy ich spotkalyscie na tym lotnisku ile dni przed koncertem?

i stałyscie zaraz przy scenie?

Edytowane przez cherry l
Czas edycji: 2010-08-26 o 22:06
Stary 2010-08-26, 22:07   #3384
mesarka
MUSEarka

Dzień przed, 20ego, gdyż 19ego Muse miało koncert w Austrii.

Tak, na koncercie dorwałyśmy barierki
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 22:08   #3385
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

haha sie wryły pod same barierki,dobre

a ci kolesie Was nie poznali? w koncu widzieli Was dzien przed ;P

Stary 2010-08-26, 22:16   #3386
DankHajgh
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Twoje rozemocjonowane posty Daj mi na PW Twojego mejla, to Ci podeślę i adres przy okazji to w przyszłym tygodniu nadam paczuchę ^^
widzisz co Ty ze mną robisz widzisz?
matko!
już wysyłam chwileczke ;d

ooo matko padne zaraz!
właśnie sie skapnełam że "dobra koleżanka" usuneła mnie ze znajomych na enkej o dziii ide sie wieszać
Stary 2010-08-26, 22:24   #3387
mesarka
MUSEarka

Nie wiem, kilka razy mi i mojej koleżance się wydawało, że Domm albo Matt bardzo intensywnie się w nas wgapiają i jakby poznają, no ale wiadomo, że mogło nam się tylko zdawać, a tak na prawdę patrzyli tylko w naszą stronę

A weź w ogóle, to był dziki bieg, od barierek pod samą scenę
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 22:49   #3388
fiolek7317
Zakorzenienie

Mesarka ja mnie to by już chyba nie odtratowali w szpitalu po takich emocjach
przecież dla Ciebie to coś wspaniałego! zazdroszzce Ci, jedno co mi się cisnie na usta to: ja je.bi!
Stary 2010-08-26, 22:53   #3389
mesarka
MUSEarka

Dziękuję Fiołelson Teraz pluje sobie w brodę, bo chciałam o tyle rzeczy zapytać, o tylu rzeczach pogadać, a nie dało rady. Chciałam zrobić Dommowi jakąś paczkę, ale stwierdziłam, że nie ma sensu. Mogłyśmy chociaż wódkę kupić.. A tu nic. Chciałam ich narysować i dać do podpisu, tez mi nie pykło. ehh..

Laski weźcie mną trzepnijcie, bo zawsze widzę same ciemne strony sytuacji
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2010-08-26, 23:02   #3390
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję Fiołelson Teraz pluje sobie w brodę, bo chciałam o tyle rzeczy zapytać, o tylu rzeczach pogadać, a nie dało rady. Chciałam zrobić Dommowi jakąś paczkę, ale stwierdziłam, że nie ma sensu. Mogłyśmy chociaż wódkę kupić.. A tu nic. Chciałam ich narysować i dać do podpisu, tez mi nie pykło. ehh..

Laski weźcie mną trzepnijcie, bo zawsze widzę same ciemne strony sytuacji
: hahaha::h ahaha:
aż musiałam napisać Mes jesteś niesamowita

*trzepie Mes*
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości