|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Ah to spoko ulżyło mi
![]() ![]() Dziecię usypia, mam czas dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, zima jak się patrzy... tak sypie, a ja skarpetek dodatkowych do butów nie wzięłam i jak stałam przy kaczkach to trochę zmarzłam, Ola zbordowiała na buzi. Byłyśmy jeszcze w sklepie - oszukali mnie na bananie bo była jakaś promocja (nawet nie wiedziałam) 3,99 zł za kg i zważyłam banana wyszło mi za niego 64 gr, a na kasie babka niby odpiknęła kod i 1,07 zł i kg na paragonie 6,99 zł nie czaję, ale nie chciało mi się wracać.
Poza tym w aptece kupiłam Oli tran Mollers ![]() ![]() Judi ja jestem pewna, że Sanctum mi się spodoba, czekam tylko na możliwość ściągnięcia ![]() A co do Incepcji to obejrzałam z małżem 1 h i musimy kiedyś skończyć, ale na razie to tak sobie mi się podoba ![]() Takuśna powodzenia w odsikiwaniu ![]() ![]() ![]() ![]()
#3363 |
Zakorzenienie
|
hej witam się
u nas też przymroziło nieźle. już wczoraj wieczorem było -10 a rano prawie -12 teraz -6// koszmar kiedy się ta zima skończy dalej jestem zachrypnięta //ale nie jest najgorzej, myślałam że dziś nie będę wcale gadać // a w ogóle to czuję jakiś ciężar na klacie i jestem jakaś osłabiona // muszę dziś upikcić jakieś ciasto na jutro bo mój tz ma urodziny, a jutro do pół dnia ma nie być prądu |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka trzymaj kciuki
![]() Wiki pije ten tran mollersa od 2 tygodni i super, juz sie przekonała, na początku trochę ją otrzepywało a teraz juz chętnie otwiera dziobek ![]()
#3365 |
Zakorzenienie
|
Sosno, pytanko w ogrodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak mam tran to nie dawać Pikovitu? bo teraz dawałam jej Pikovit syrop, przeszłam na niego z cebionu. tzn. skończę pikovit i dawać tran czy można jedno i drugie? w tranie też są witaminy z tego co widziałam, nie chcę przeginać
#3367 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, żebyś z witaminami nie przesadziła, ot co
podczytaj ulotki,i albo będziesz zapodawać przemiennie, albo tego samego dnia ale mniejsze dawki ja nadal stawiam na tran bo to naturalne ![]() ![]() ![]() też mi coś dziś na głowę siada, czyżby zmiana pogody ![]() nawet okulary musiałam zapodać, bo oczy mnie bolą i muszę bardzo wzrok skupiać ![]() Kasiulko nie dziwię się że musisz sporo bulić na zakupach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2011-02-21 o 16:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3370 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Leleth
![]() my wrócilismy z kulek, Wiki ma balona delfina wiec grzecznie siedzi ![]() Kasiulko ja nie podaje juz nic innego ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Poulett to daj tytul w oryginale ![]()
#3372 |
Wtajemniczenie
|
Poulette to i tak jeszcze nic... maly ostatnio jest zafascynowany pocalunkami (i nie mam na mysli zwyklych buziakow) .... wiec musze go hamowac........ do tego wciaz swoje plastikowe zwierzatka ustawia w parach i je ustawia do pocalunkow (ktore trwaja dluuugo) ... do tego jeszcze caly czas cmoka
![]() ![]()
#3374 |
Zakorzenienie
|
hejka baby
![]() nie miałam czasu żeby do was skrobnąć od piątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja jutro mam przegląd podwozia, trochę się poczopowałam kulturami bakterii i wierzę w dobry wynik cyto ![]() w piątek prawdopodobnie mam znów wychodne z wiarą z pracy ![]() ![]() dobra, idę was trochę ponadrabiać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
Heyka lasencje.
Ja tylko na kffilke. MASAKRA :d bylam dzis oddac prace, rozmawialam z promotor i mowi, ze najlepszy termin do obrony to..... ten czwartek! teraz beda 2 osoby, a nie wie kiedy bedzie miala nastepna grupe, moze nawet w maju. takze zlozylam prace i teraz sie ucze! mama jeszcze jutro i pojutrze odbiera malego ze zlobka i opiekuje sie nim. a ja czytam prace i ucze sie pytan. mam 90 pytan i prace 105stron. normalnie kosmos, nie bylam na to przygotowana. ale prof. mowi, zeby sie nie martwic, bedzie dobrze itd...latwo jej mowic. do tego dzis bylam na pierwszym KTG w tej ciazy. masakieros jak ten czas leci. sie nie obejrze i moze w weekend bedzie co opijac ![]() takze laski 3mac kciuki, zeby cokolwiek mi do glowy weszlo. na razie jestem na etapie kryzysu w latach 90-tych i planie balcerowicza heh...ile jeszcze przede mna. tyle dobrze, ze to praca o mojej firmie, to chociaz juz troche wiem. no nic, chwilke odsapnelam i wracam do nauki, baj. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
verona
![]() ![]() ![]() ![]() Judi - w sumie nie tak drogo ten gin ![]() ![]() ![]() ![]() u was też tak mrozi??? bo u mnie to jakiś hardkor się zrobił - dziś rano miałam -17, a teraz już jest -15 więc do rana pewnie Sybir jak nic ![]() ![]() jak wracałam z pracy to zamarzłam prawie na kość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
hej. ja dziś nie wychodziłam z domu. małż wrócił dopiero koło 20. i cały dzień z Igą siedziałyśmy. ale jutro idzie już do przedszkola, mam nadzieję,że po tygodniu nie będzie szopek..
humor mam dupny od rana bo ta romowa sprzed tygodnia nie wyszła. |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do cen za lekarza, to w medicoverze z pracy place 80zl ale za wszystkich specjalistow i wszytskie badania miesiecznie. a jak wykupilam sobie ten pakiet jak bylam na wychow. to bez umowy z pracy placilam 130zl. takze, nie wiem czy nie lepiej taki pakiet sobie wykupic w jakims centrum med. Judi nie macie w pracy umowy nigdzie podpisanej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
o Veronka
mocno trzymam kciukasy ![]() ![]() ![]() na bank wszystko musi pójść pomyślnie ![]() innej opcji nasze grono nie przewiduje ![]() ![]() ucz się bidulko, może Borkę komuś podrzucisz na ten gorący czas ![]() ja na przygotowanie miałam nieco dłużej bo chyba z tydzień ![]() ![]() też było wszystko na wariackich papierach, ale wolałam już tak niż jakbym miała czekać na nowy termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prof. zapewniala mnie, ze wszystko bedzie ok i zebym sie nie stresowala! opracowuje wlasnie jeszcze czesc pytan. mam nadzieje, ze nie bede ich miala :P wole pyt. z pracy. Borka w dzien w zlobku, a po pracy mama go odbiera. dzis byla u nas, ale jutro moze do siebie go zabierze, chociaz oni mi nie przeszkadzaja, sa w drugim pokoju. jedyne co mi przeszkadza, to sennosc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
veronko ja też trzymam kciuki by ci wszystko weszło do głowy
a babka ci mówiła żebyś się nie stresowała - bo się boi że jej tam urodzisz A Boryska podrzuć jakieś cioteczce wizażowej i będziesz miała spokój - odbierzesz jak się obronisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
zamarzam
![]() ![]() kumplowi zamarzła woda w chłodnicy, do pracy dojechał ale w połowie drogi kontrolki mu dyskotekę urządziły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
witajcie!
Maluśna! No co ty! ![]() To u nas -12, ale tez drzwi od strony pasażera nie umielismy otworzyć ![]() W sumie dobrze, ze mrozi, bo wytlucze bakterie ![]() A jak se przypomne moje chore ostatnio dziecko, to jestem w stanie wytrzymac te epoke lodowcowa jeszcze z miesiac ![]() Piterowi przebija sie gorna piątka, od tygodnia smierdzace efekty w pieluchach ![]() I znow dzisiaj mlode bylo na nogach od 5.15 ![]() ubralam go w szlafrok i kapcie i poszedl sie bawic ![]()
#3384 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki a ja pospałam z Olgierdzią do 8:30
![]() ![]() ![]() ![]() Ver_Onka przyłączam się do trzymania kciuków ![]()
#3385 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Verona trzymam kciuki ![]() ![]() Wiecie ile ja mam wody na oknach ![]() Ale przyznam że też wolę te mrozy, bo tylko przyjdzie odwilża i znów przychodnie będa pełne:/ Przecież przy ostatniej odwilży było tyle gryp że strach było u nas gdzieś wychodzić. Mi Tymek kaszle od dwóch dni-musiał zjeść coś co go uczuliło ![]() ![]() Tymek dostał od tz hulajnogę. Zasuwa po domu od wczoraj, musimy mu tylko dokupić kask, bo ja mam wciąż czarne myśli-wiecie waln.ie głową w róg stołu itp. ![]() ![]() No i tyle idę się ogarnąć, bo szlafrok i rozwiany włos króluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Veronka no to trzymamy
![]() ![]() Maluśna, ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu na wystawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mówicie, że taka zimnica na polu? To w takim razie nigdzie się dziś nie wybieram ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a możecie mi napisać jaki to jest ogólnie mniej więcej koszt takich wakacji w Cro przykładowo dla 3 osobowej rodziny
![]() ![]() My dziś czekamy na sofę, tzn. czekamy jak czekamy ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna Majeczka jest boska ![]() Odnośnie kotków to u nas była wczoraj ta babeczka od zabawek ![]() ![]() ![]() ![]()
#3388 |
Zakorzenienie
|
Cestusia - ja mam tylko nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi w realizacji tego kociego wypadu
![]() ![]() a z tym gadaniem to fakt, jest super fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ale gada pełnymi zdaniami, z sensem i wogóle więc jest git ![]() Kasiulka ![]() ciekawe jak tam sofka Olutkowa...jak dojedzie to koniecznie się pochwal jak wygląda, foty zrób itp ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- baby ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-02-22 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Co do przekręcania liter to Mati mówi "d" zamiast "g" i "t" zamiast "k" - mam nadzieję, że jej tak nie zostanie
![]() ![]() Kasiunia, czyżbyś myślała nad jakimiś rodzinnymi wakacjami? ![]() Ja w tym roku mam zamiar trochę poszaleć w kwestii wakacyjnych ciuchów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dżizas... ale się napaliłam na te wakacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszcze wygadanych maluchów
![]() Moj to pojedyncze slowa, a cale zdania po chinsku ![]() Nie wiem czy sie kiedykolwiek doczekam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.