|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to zaszalałaś za te 50 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie też jest tak z tymi 3 terminami, że każdy ma inaczej wypłatę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() FAR AWAY EDP 50ML, 35,00 zł, kod: 91173 - to jest woda z oferty świątecznej k17/2011
![]() |
#3366 |
BAN stały
|
dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Rozeznanie
|
Nie było mnie cały weekend a nadrobienie Was zajęło mi godzinę
![]() Ja swoim klientkom prawie zawsze daję próbki - praktycznie pomijam tylko te co np zamówią krem do rak za 4,90zł. Przy duzych zamówieniach daję klientkom gratisy - najczęściej produkty niekosmetyczne (kosmetyczki, myjki, pilniczki itd) lub produkty które boją się zamówić a wiem że je pokochają (np miniaturki Anew, kremy do rąk PS zeby odzwyczaić od AC, mleczka od wydłużających tuszy bo tusze sprzedałam jako samodzielne, czy produkty z motywacyjnych). Co do AC/KR to już brakuje mi tylko 4950zł - mam nadzieję że do maja już będę klubowiczką ![]() Z katalogu 02/2012 na razie zamówień nie mam - na katalogu zawsze piszę daty czyli 2 to "od 19.01" i przed tym terminem żadna nie zadzwoni że coś chce. A kupuję najczęściej w COKu płacąc kartą kredytową męża (tzn zaciągam Tż tam siłą żeby mi zapłacił jeśli chce dostać coś co sobie wybrał). Tak jest wygodniej bo: - kupuję od razu za 1000zl i mam 35% - dostaję w COKu prezent za duży zakup (to opcjonalnie - na razie na 10 katalogów nie dostałam dwa razy więc i tak nieźle) - mam do 54 dni na spłatę (Avon niech sie wypcha ze swoimi 17stoma dniami) - mogę wziąć prezenty z motywacyjnego od razu np kolekcja believe czy suszarka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się bardzo podoba, już sobie drugi zamówiłam ![]() On fajnie matowi, u mnie niestety nie na długo, ale wolę takim zmatowić nawet bez lusterka, i wiem, że nie wyglądam jak wariatka :P Bo z normalne pudry w kamieniu nadają dodatkowo kolor i nie wyglądają dobrze nakładane kilkakrotnie ![]() A po tym śladu nie ma ![]() Takze ja polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ja czekam dopiero na paczkę z kat. 1 i nie w głowie mi jeszcze 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3371 |
Raczkowanie
|
dziewczyny szybkie pytanie bo robie zamówienie czy nawet jeśli nie subskrybowałam a zamówie 5 produktów z avon butique dostane 40%?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Musi spełnić warunki
![]() Faktycznie wtedy się opłaca robić zakupy w COKu ![]() Ja przez to, że nie mam karty kredytowej(a nie uśmiecha mi się za wszystko gotówką płacić) no i potem nie uśmiecha mi się wozić tych wszystkich kosmetyków tramwajami i pociągami(bo krążę między miastami) to zamawiam na paczkomat/InPost lub regularne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przy torbie Believe tak samo - wchodzą w system i sprawdzają. Przecież na te produkty nie ma opustu więc jestem tam pierwszego dnia i chociaż mogę się nimi od razu cieszyć w domku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czasem odbieram produkty z motywacyjnych programów, ale raz mi się zdarzyło, że jak zamówiłam paczkę to mi drugi raz ten produkt dorzucili mimo że już go odebrałam w COKu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Rozeznanie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
Bo PS są droższe i mam na nich większy zarobek. Tak samo wszystkie "solutionki" przestawiłam na Anew. Chciały krem X z Solutions a ja im zaproponowałam krem Y z Anew w bardzo dobrej, okazyjnej cenie, idealnie dobrany do potrzeb cery. Rzadko która potem wraca do Solutions. Jak to już kiedyś pisałam kiedyś mi moja koordynatorka powiedziała: "można sprzedawać żele i AC i popsuć sobie kręgosłup od dźwigania, albo sprzedawać Anew i PS i duzo zarobić"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Rozeznanie
|
Robię ściemę że np
- mam plan sprzedażowy i muszę ileś tam sprzedać więc opuszczam cenę - jest moją bardzo dobrą klientką, nie było tamtego co chciała więc załatwiłam jej lepszy w tej nizszej cenie - wiem że wyjeżdża na urlop więc dostaje ode mnie za duże zamowienie minaiturke genialnego kremu więc niech odpoczywa i młodnieje na urlopie - zamówiłam pakiet z Avonu i ponieważ jest dobrą klientką więc pomyślałam że chciałaby wypróbować kremik w bardzo atrakcyjnej cenie - Avon ma opóźnienia w produkcji więc zaproponował w nizszej cenie podobny/lepszy kremik z serii anew itd itp Na koniec gadka że to jednorazowo i że raczej już takiej ceny nie będzie i naprawdę warto wypróbować. Trzymam się tego że robię taka akcję klientce raz w roku. Uwierzce mi ze potem może i ona kupi Solutiona, bo Anew drogi. Jednak jak już popróbują lepszego kremu to za jakiś czas kupi Anew bo tż jej się dorzuci. Potem premię dostanie to też Anew weźmie. Potem w katalogu jest jakaś super cena lub zestaw to szkoda nie brać itd Próbka to za mało żeby klientka kupiła krem. Dopiero po 2 tygodniach stosowania widać efekty działania. Ja próbki traktuję jako testery czy odpowiada konsystencja, zapach, czy nie uczula, czy wystarczająco nawilża. |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Co do kremów do rąk to nie lubię PS ze względu na zapach i używam AC więc i klientkom innych nie proponuję. Ale mam ich wręcz hurtową sprzedaż więc mi odpowiada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, no muszę przyznać,że dobra jesteś.Ale niestety ja nie mam duszy handlowca ( oczywiście w pozytywnym tego słowa rozumieniu) i tak nie potrafię, aby to brzmiało autentycznie.Utalentowana bestia z Ciebie!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.