|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Cytat:
![]() ![]() Pycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do araskich podrywaczy to słyszałam, i to nei tylko we włoszech, dużo osób przed nimi ostrzega : O Edytowane przez Leesha Czas edycji: 2011-07-13 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
a co do slownictwa to mozesz kupic sobie rozmowki,albo poszukac w internecie ewentualnie jak potrzebne ci jakies potoczne zwroty to pisz smialo na pw sluze pomoca
![]()
![]() |
#3364 |
Przyczajenie
|
mam pytanie, słyszałam, że trzeba się we Włoszech targować, bo można się nadziać na drozsze rzeczy, czy to prawda ?
Był ktoś lub jedzie ktoś z Szarpie Travel ? Czy 150-200 euro mi wystarczy , jeżeli nie pale, nie pije, i raczej nie będę chodziła na dyskoteki bo mam 14 lat ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
200 euro na 2 tyg. ? jak nie palisz nie pijesz i nie bedziesz chodzila na dyskoteki i nie zamierzasz robic zakupow ciuchowych to oczywiscie !
![]() |
![]() |
#3366 | ||
Raczkowanie
|
a jakie są gniazdka (te do prądu)??? takie jak w polsce?
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
ja też wezmę coś kolo tego, z tym, że ja raczej będę chodziła na dyskoteki, tyle, że mam rocznikowo 16 lat, myślę, że będzie ok.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Przyczajenie
|
ciuchy to bym chciala jakies fajne kupić, tylko nie wiem ...... drogie są ?
Właśnie, jak jest w mirabilandii ? a byliście na tej słynnej kolejce katun ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 | ||
Zakorzenienie
|
nie,taka wtyczka z grubymi bolcami nie wejdzie,musza byc takie "chude"
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
jeansy - 10 euro bluzeczki - 5-10 euro spodniczki,sukieni - 10-15 euro w butiku jeansy - 20-70 euro bluzeczki - 10-40 euro spodniczki,sukieni 20-50 euro zalezy od butiku
![]() |
![]() |
#3369 |
Przyczajenie
|
tak, płacisz 22 euro (my tyle płaciliśmy, ale na bilecie jest cena 20 euro) i korzystasz z czego chcesz.
![]() u nas wtyczki normalnie do gniazdek pasowały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3371 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 |
Raczkowanie
|
mam parę pytań:
1) w jakiej cenie są fajki? (przede wszystkim marlboro, american gold, routy?) istnieję możliwość kupienia całego "wagonu"? ![]() 2) w jakiej cenie jest litr dobrej wodki? nie musi byc jakas najlepsza, po prostu - dobra, nie żaden syf 3) karnety na dyskoteki w kazdej dyskotece wazne sa tylko na 3 wejscia? 4) nie ma problemu z piciem na plaży? ![]() 5) był ktoś może z biurem ok-tours? w hotelu VILLA ENEA albo STELLA D'ITALIA? 6) kupowal ktos moze fajki w Czechach? jest tam taniej niz we Wloszech?
Włochy, Cesenatico - 2007 Hiszpania, Lloret de Mar - 2009 & 2011 Bułgaria, Złote Piaski - 18-29.08. 2011 Edytowane przez bylamjuzwlloret Czas edycji: 2011-07-13 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caly wagon kosztuje 40-50 euro 2. dobra wodka kosztuje od 25 do 50 euro polska wyborowa kosztuje w supermarkecie jakies 15 -20 euro 3. sa rozne rodzaje karnetow ,trzeba zapytac w danej dyskotece. 4. nie mozna pic na plazy ,dostaniecie mandat wysokosci kilkuset euro,osoby niepelnoletnie pijace same w miejscach publicznych moga miec powazne problemy,a jeszcze wieksze ich opiekunowie,ktorzy do tego dopuscili a swoja droga dzisiejsza mlodziez przyprawia mnie o palpitacje serca ,glowne zainteresowanie picie i palenie ![]()
![]() |
![]() |
#3374 |
Przyczajenie
|
a jak jedziecie sami to poznajecie ludzi dopiero na miejscu, czy np. juz w autokarze ? dosiadacie się do kogoś czy jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
aa i jeszcze.. jest moze we wloszech wodka "mary jane"?
![]() |
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mnie ta wodka zainteresowalas ![]()
![]() |
![]() |
#3377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sorry, jeśli męczę, ale w sumie nigdy się tu nie udzielalam i teraz nagle mam trochę pytań, a z tego co widzę.. to mieszkasz w Rimini? Wiesz może jak jest tam z pogodą mniej więcej od 10 sierpnia? Dalej upały?
![]() |
![]() |
#3378 |
Raczkowanie
|
a jak droga do rimini, mniej więcej co ile były postoje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sierpniu 30-38 stopni zalezy ![]()
![]() |
![]() |
#3380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale masz fajnie, też bym tak chciała. znasz się tam na dyskotekach? bo słyszałam, że ponoć Carnaby najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- jak jechałam kiedyś do Cesenatico (czyli niedaleko Rimini) też obóz, to mieliśmy postoje co jakieś 4h, standard jeśli chodzi o takie wyjazdy. ![]()
![]() |
![]() |
#3381 |
Przyczajenie
|
a jeżeli ja jadę od 18 do 28 lipca to jakiej pogody mogę się spodziewać ? jaka jest u was aktualnie pogoda ?-bo jak patrzyłam na pogodę w internewcie to zapowiadają 23.25 i deszcze od zcasu do czasu
Edytowane przez weroniczka001 Czas edycji: 2011-07-14 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tej chwili we wloszech jest bardzo goraco ok. 40 stopni. (w rzymie np. wczoraj bylo 42 ![]() wedlug prognozy pogody na ten tydzien w Rimini powinno byc ok. 35 stopni.
![]() |
![]() |
#3383 |
Przyczajenie
|
mam pytanie, bo przy rezerwacji przez internet w But, mozna zaznaczyc dwie opcje:
"gwarancja stałej ceny" i "gwarancja rezygnacji BUT+" . czy to jest ważne, zaznaczał ktoś to?
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Sierpien to urlopowy miesiac wlochow,wtedy wieksze miasta pustoszeja,to najgoretszy miesiac ,ludzie uciekaja nad morze
![]()
![]() |
#3385 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś z Was wie jacy opiekunowie jadą 16-27.07 na Party Zone Rimini z But'a ?
![]() Wie ktoś coś może o dyskotece Baia Imperiale Rimini? xoxo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Przyczajenie
|
ej ile razy i gdzie sprawdzają paszport /dowód ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Przyczajenie
|
mam pytanie do dziewczyn, które były w hotelu Bacco- jakie wtyczki w kontakcie są w tym hotelu ? bo jutro wyjeżdżam i tego się właśnie obawiam. proszę o szybko odpowiedź, z góry dziękuje ; -)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3388 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
2. Dobra wódka kosztowała nas około 10€ za litr. Polską Wyborową 0.7 znaleźliśmy za 7 €. 3. To zależy czy będziesz chodzić do tej samej dyskoteki tyle razy. 4. Wczoraj wróciłem z Rimini i jakoś nikt nam nie robił żadnych problemów. Jedynie co to nie siedźcie na leżakach a na piasku. polecam Hotel Villa Enea. Naprawde świetne miejsce jak chce się jechać poimprezować. Tym bardziej jeśli ma się tak zaje**stą ekipę oraz wychowawców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Picie w miejscach publicznych we wloszech JEST ZAKAZANE ,jesli trafi sie na carabinierow,policje czy straz miejsca moga wam wlepic pozadny mandat,lub obciazyc kosztami organizatorow wyjazu czy tez opiekunow,ktorzy do tego doposcili,spozywanie alkoholu przez osoby niepelnoletnie jest wszedzie zakazane,ale mlodziez czesto jest pozbawiona wyobrazni ,no a skoro nikt jednemu problemow nie robil to innym tez na pewno nie beda,inni moga miec mniejszego farta ,a nie wydaje mi sie,zeby rodzice czy opiekunowie kolonijni byli zachwycenia mandatem za kilkaset euro ![]() w wielu miejscowosciach (dodam,ze turystycznych) jest rowniez zakazane chodzenie w butelkami alkoholu w reku po miescie ![]()
![]() |
![]() |
#3390 |
Przyczajenie
|
Hey , ja w Rimini bylam bardzo dawno temu ale z tego co pamietam plaza super i woda cieplutka była .
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Hey dziewczyny proponuje jeszcze przed impreza zaliczyc aperitivo , koniczne Aperol Spritz . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.