|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Chcialam nadrobic ale napisze tylko:
Antos Laurce buziaki przesyla z okazji ich wspolnego swieta ![]() Jakie te nasze Dzieciaczki juz duze ![]() Mam taka spiaczke ze nie wyrabiam. Ide choc na moment oko przymkne. Antek zasypia mi na cycku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Konkurs był z Bebiko.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moze babcia zbyt wiele wrazen dostarczyla Tomciowi i odreagowywal w nocy ![]() Ola za to po spotkaniu z chlopakiem grzeczna byla w nocy jak aniolek ![]() Wszystkim jubilatom wszystkiego naj!!!
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-11-21 o 16:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
magolina, Brandy Wy to dopiero obiadki trzaskacie
![]() Brandy ![]() ![]() Ghiaale Olek spał tylko 10-15min ![]() Margoś no fakt, że różnica temperatur na zewnątrz, a w środku bardzo duża.. My jechaliśmy autem do galerii , więc ubrałam Małego dość cienko do fotelika, nawet cieniej niż w mieszkaniu.. tak żeby miał jedną warstwę na nóżkach.. a tyle co go do auta i z auta przełożyć to koc i narzutka z wózka wystarczające. Choć i tak po powrocie, gdy go wyciągnęłam cały był zapocony..ale głównie chyba z płaczu..bo mu się fotelik znudził na koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zadomowienie
|
My po szczepieniu. Tym razem mały źle zniósł. Strasznie płakał i nie mogłam go uspokoić przez 20 minut
![]() Aktualna waga 5790. Trochę zwolnił z przybieraniem. A gdzie was wszystkie wywiało że tu taka cisza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Właśnie też się dziwię, że tu tak spokojnie dzisiaj..wreszcie nadążam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A u nas za wda tygodnie wywalają ścianę u Antka w pokoju i wstawiają nową z nowymi oknami ![]() Edytowane przez Ghia Czas edycji: 2013-11-21 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieliśmy jeszcze zajść do jego ojca bo dziś ma imieniny , ehhhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie, dzis zrobilam mała prowokację na fb, a ile wiadomości dostałam ![]() Michaś ma nadal skoka ... dzis dzien zleciał na zakupach, kupilam dwie filizanki w pudeleczku i dyplom na rocznice ślubu cioci i wujka tż-ta. Zamówiłam tez kosz 40-tu róż ![]() W niedziele balujemy, oczywiscie robimy zrzutkę w kilka osób, ale stwierdzimy, ze wolimy taki piękny kosz niż żeby każdy od siebie bukiet kupował. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- O 29 będzie film Listy do M ![]() Zaraz spróbuje coś napisać co u nas. I jak komputer przestanie mi się mulić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Za chiny Was nie na drobie. Już dawno nie byłam tak w tyle z postami. Próbowałam na tel, ale co chwila mnie wywalało, a o pisaniu z niego mogłam zapomnieć. Za to dużo czasu spędzałam z moim Skarbem. Nie wiem czy to skok, mleko czy cokolwiek innego było ale niech już do nas nie wraca- akysz
![]() Mój Syn jest Cudowny ![]() ![]() Dziś byliśmy na szczepieniu. Mój mały mężczyzna zapłakał dopiero przy 3 wkłuciu, ale tylko na chwilkę. Więcej ryku było przy ubieraniu ![]() Ważymy już 8340g ![]() ![]() Frankuś odrzucił butlę ![]() ![]() I to chyba tyle. Achh we wtorek byliśmy na USG bioderek i wszystko w porządku, przy badaniu Franek śmiał się w głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
brawa laseczki za tygodnie,
Agrafka doczytałam o kradzieży, straszne, nie wyobrażam sobie jak można kraść ... Wyobraźcie sobie, że u nas na cmentarzu ukradli kwiaty, znicze ... ![]() Skylie jakie pianinko chcesz kupić, pochwal się, bo teściowie pytali co maja młodemu pod choinkę i myśle, że to dobry pomysł. Tylko jakie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczepienia zawsze chodzę spokojna. Jeśli ja się bedę denerwować to tym bardziej mój maluch. Więc muszę być też zrównoważona, żeby móc go uspokoić w razie czego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam problem kupowy.
Dziś ok. 15 Artur zrobił wielką kupę, przewinęłam go, potem jeszcze sobie dorobił kleksika, ale nie zdążyłam przewinąć, bo zasnął. O 18 się obudził i przewinęłam, patrzę, a tam w pieluszce nie kupa, a śluz, jedno pasmo ciemnożółte i ze 3-4 takie jakby mini-śluzowe kulki w kolorze pomarańczowym ![]() Wczoraj zjadł ok. 20 ml Sinlacu pierwszy raz. Myślicie, że to może być po tym? Myślicie, że mam się martwić?? Skład tego Sinlacu to mączka ryżowa, mączka chleba świętojańskiego, cynk, żelazo i in. składniki min. i witaminy (no i reszta jakiś szit, ale czytałam sporo opinii nt. tego produktu i generalnie mamy polecają). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43823474]Dziewczyny mam problem kupowy. Dziś ok. 15 Artur zrobił wielką kupę, przewinęłam go, potem jeszcze sobie dorobił kleksika, ale nie zdążyłam przewinąć, bo zasnął. O 18 się obudził i przewinęłam, patrzę, a tam w pieluszce nie kupa, a śluz, jedno pasmo ciemnożółte i ze 3-4 takie jakby mini-śluzowe kulki w kolorze pomarańczowym ![]() Wczoraj zjadł ok. 20 ml Sinlacu pierwszy raz. Myślicie, że to może być po tym? Myślicie, że mam się martwić?? Skład tego Sinlacu to mączka ryżowa, mączka chleba świętojańskiego, cynk, żelazo i in. składniki min. i witaminy (no i reszta jakiś szit, ale czytałam sporo opinii nt. tego produktu i generalnie mamy polecają).[/QUOTE] Pytałam dziś pediatry o kupki przy rozszerzaniu diety i pokarmach stałych. Bedą one bardziej ścisłe, zielone z żółtym lub same zielone i mogą pojawić się pomarańczowe, żółte kuleczki i to wszystko jest normalne. A jeśli pojawił się śluz to ja bym obserwowała. Możliwe, że to po tym. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje kochane ... ale wstęp
![]() Jakie są ceny zabawek w Empiku? Czy są drogie, znaczy się droższe niż w necie. Mam taki kupon ,,3 zabawki w cenie 2" i nie wiem czy to się opłaca. Nigdy nie kupowałam zabawek w Empiku, mój tż będzie w poniedziałek miał możliwość kupić jakby co, więc chciałam się zorientować czy w ogóle jest sens go tam wysyłać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43823474]Dziewczyny mam problem kupowy. Dziś ok. 15 Artur zrobił wielką kupę, przewinęłam go, potem jeszcze sobie dorobił kleksika, ale nie zdążyłam przewinąć, bo zasnął. O 18 się obudził i przewinęłam, patrzę, a tam w pieluszce nie kupa, a śluz, jedno pasmo ciemnożółte i ze 3-4 takie jakby mini-śluzowe kulki w kolorze pomarańczowym ![]() Wczoraj zjadł ok. 20 ml Sinlacu pierwszy raz. Myślicie, że to może być po tym? Myślicie, że mam się martwić?? Skład tego Sinlacu to mączka ryżowa, mączka chleba świętojańskiego, cynk, żelazo i in. składniki min. i witaminy (no i reszta jakiś szit, ale czytałam sporo opinii nt. tego produktu i generalnie mamy polecają).[/QUOTE] Kurcze nie pomogę, ale śluz obserwiwałabym ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Przed chwilą wypróbowałyśmy smoka avent natural trójprzepływowy do kaszki i rewelacja 110 ml wciągnięte ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wasze dzieci tez maja takie brudne szyje czy tylko moja taki brudas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3380 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() a ja wczoraj próbowałam swojemu3,5 miesięcznemu dziecku wcisnąć mm smokiem jednoprzepływowym ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miało być: oooo 29-tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zła jestem ![]() Kupiłam sobie w C&A spodnie i bluzkę. Nie przymierzalam bo ciężko z wózkiem do środka wleźć. I co? Spodnie za małe, bluzka za duża ![]() Teraz nie wiem kiedy tam bede znowu żeby zwrócić buuuuuu Ale Mai kupiłam kurteczkę i super w niej wyglada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Melduję, że żyję, ale co to za życie ... U nas w domu-zgodnie z wykresem skokowym-po skończeniu 17 tygodni rozpętała się prawdziwa burza z piorunami. I to jakimi! Poza masakrą w dzień mam masakrę w nocy-praktycznie nie sypiam i jestem wykończona. Na szczęście przyjechała na pomoc moja mama i będzie u nas do soboty. A z dobrych wieści-kończymy dziś 4 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zadomowienie
|
Dziś miałam blizniaki w domu hihi szacun dla takich podwojnych mamusiek. Potem Was nadrobie jak Ptys usnie.
Idzia a na empik.com nie ma cen zabawek? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Fajna
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szyja to pikuś przy rączkach ![]() Cytat:
![]() Słodka ![]() Cytat:
Brawa dla Kubusia za wiek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | ||
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43823474]Dziewczyny mam problem kupowy.
Dziś ok. 15 Artur zrobił wielką kupę, przewinęłam go, potem jeszcze sobie dorobił kleksika, ale nie zdążyłam przewinąć, bo zasnął. O 18 się obudził i przewinęłam, patrzę, a tam w pieluszce nie kupa, a śluz, jedno pasmo ciemnożółte i ze 3-4 takie jakby mini-śluzowe kulki w kolorze pomarańczowym ![]() Wczoraj zjadł ok. 20 ml Sinlacu pierwszy raz. Myślicie, że to może być po tym? Myślicie, że mam się martwić?? Skład tego Sinlacu to mączka ryżowa, mączka chleba świętojańskiego, cynk, żelazo i in. składniki min. i witaminy (no i reszta jakiś szit, ale czytałam sporo opinii nt. tego produktu i generalnie mamy polecają).[/QUOTE] Obserwuj! Każde dziecko ma w kupce niewielkie ilości śluzu. Mogą się czasami pojawiać jakieś większe ilości, tak jak czasami mogą pojawiać się zielone kupki. Jak powtórzy się kilka z rzędu- warto skonsultować z lekarzem. Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam takie pytanie- czy wasze dzieciaczki też puszczają takie bardzo śmierdzące bączki?
![]() |
#3388 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez go kupiłam. Czekam na przesyłkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oklaski za Mai zakupy Cytat:
A ja właśnie wsunęłam 3go gofra z bitą śmietaną i stwierdzam, że starczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też szyja brudna, a rączki ... bez komentarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziecko czyste ![]() ![]() Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.