|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44784330]TEN, o którym Wam pisałam
![]() ![]() Marynia, jedziemy na Karaiby? ![]() ![]() Ja chcę słońce ![]() ![]() TEN ten? ![]() no weeeeź opowiadaj jak było! ![]() taaaaak! ![]() proszę, proszę, proszę! ![]() ![]() czym się interesujesz poza medycyną? co robisz na co dzień? coś wiecej o tż? ![]()
#3362 |
Konto usunięte
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Marysia pewka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | ||
Zakorzenienie
|
dobre ma serce, nie?
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44784473]Oczywiście, że Cię zabierzemy ![]() ![]() TEN, o którym Wam pisałam ![]() ![]() Nie muszę mówić o tym, że moje serce biło jak szalone? ![]() hurrrrra! ![]() ![]() no domyślam się? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pierogi z pieczarkami? ![]() ![]() na wszelki wypadek Ty mnie do gotowania nie inspiruj, bo jestem zbyt leniwa ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() .. przetrwają najsilniejsi ![]() ale coś trenujesz czy tak ..w domu? ![]() ![]()
![]() |
#3366 | |
Konto usunięte
|
Bardzo uczynny
![]() Cytat:
![]() Było wspaniale i cieplutko ![]() ![]() Tylko czemu moje serce nie chce słuchać rozumu? Bierzemy Cię ze sobą ![]() Będziemy się opalać ![]() Bardzo dobre ![]() Marynia było zimo i marudziłam, że jest mi zimno ![]() Postanowił mnie rozgrzać ![]() ![]() Nie muszę mówić, że to zrobił? ![]() Wystarczy jedno jego spojrzenie, żeby mi się cieplutko na sercu zrobiło ![]() Niestety muszę słuchać tego co mówi mi rozum ![]() Mój rozum mówi mi stanowcze NIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Zielone oczy jak wytrzymasz to bombardowanie to potem będzie już z górki
![]() ![]() ![]() Marysia złapałam ![]() ![]() ![]() Un wcale się nie dziwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Wtajemniczenie
|
Asiu
![]() ![]() Maryś jak to mówią kto z kim przystaje takim się staje wcale się nie dziwie M ![]() ![]() ![]() i co to za faworyzowanie Asi pierogiem..? ![]() ![]() Un nieładnie ![]() ![]() ![]() ![]() zielone witaj ![]() musisz nas zrozumiec robimy dokładną selekcję za nim ktoś do Nas dołączy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3371 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Raczkowanie
|
dimethicone ,witam Cię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
Iss
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Konto usunięte
|
Asia, pierogi ruskie są najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Konto usunięte
|
Asia a te pierogi to takie ze zwykłego ciasta czy drożdżowego? Bo z drożdżowego to znam własnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kochana jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- nie kiktaj się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44784696]Było wspaniale i cieplutko
![]() ![]() Tylko czemu moje serce nie chce słuchać rozumu? Bierzemy Cię ze sobą ![]() Będziemy się opalać ![]() Marynia było zimo i marudziłam, że jest mi zimno ![]() Postanowił mnie rozgrzać ![]() ![]() Nie muszę mówić, że to zrobił? ![]() Wystarczy jedno jego spojrzenie, żeby mi się cieplutko na sercu zrobiło ![]() Niestety muszę słuchać tego co mówi mi rozum ![]() Mój rozum mówi mi stanowcze NIE ![]() to cudownie! będziemy piękne, opalone.. i dalej będziemy fajne ![]() Maleńka.. bo rozum nigdy nie słucha serca.. ![]() Ty nie robisz nic złego.. i to jest ważne ![]() No nie wątpię.. on nawet nie podejrzewa jak bardzo Cię rozgrzał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to umiem rzucać.. ![]() ![]() pierwsze słysze o takich.. ![]() jakby Cię Kolega przytulił to oj.. ![]() ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44784852]Pierwszy raz chyba naprawdę kogoś bardzo lubię ![]() Tylko zrobić z tymi nic nie mogę ![]() a jesteś pewna, ze on bardzo lubi ją? Cytat:
![]() ![]() jak przyszłam na ten wątek to byłam normalna, a teraz o .. same widzicie ![]() nie wiem.. biegał za dużo chyba, dopadło go zmęczenie jesienią i się teraz zebrać nie może.. ale pewnie niedługo się zmobilizuje, bo zapisał się już na kolejne 10km ![]() ![]() ![]() no o ja durna cipulina ![]() ![]() Un Iss ma rację.. jestem na to najlepszym dowodem..
![]() |
#3381 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |||
Zakorzenienie
|
właśnie sobie Ciebie wyobraziłam jak tak siedzisz i się rechoczesz
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44785036]Asia, pierogi ruskie są najlepsze ![]() ![]() właśnie! ![]() Cytat:
![]() no przepraaaaaszam.. ![]() ![]() ![]() leżem i kwiczem. nieustannie. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3383 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam już dość tego zimna. Idę do pracy i co? Mija sekunda a ja zamarzam jak bałwan ![]() ![]() Wiem, ale ja zamierzam słuchać rozumu ![]() Było miło ![]() Chciałabym poznać kogoś z kim będę szczęśliwa. Chcę poznać tego jedynego, z którym założę rodzinę i spędzę resztę swojego życia na uszczęśliwianiu siebie i jego. Chcę się zakochać na całe życie. Chcę czuć bliskość serca, duszy i ciała z kimś kogo pokocham prawdziwą miłością. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Przestańcie się rzucać pierogiem! ![]() ![]() Cytat:
Marysia, ale Wy już kiedyś byliście razem i łączyła Was prawdziwa miłość. Wróciliście do siebie, bo jesteście stworzeni dla siebie. Wasze serca biją w tym samym rytmie. Takie było Wasze przeznaczenie i bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2014-01-24 o 18:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak go przemęczasz Maryś ![]() ![]() dawaj tu tego pieroga ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak tylko celuj prosto w usta ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Un skoro nic o niej nie mówi, i Ciebie przytula to chyba nie zależy mu za bardzo na niej.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- idziemy na spacer ;* będę później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dim one normalne... ze zwykłego ciasta ![]() ![]() Maryś nie oddam bo już zjadłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
można sobie trochę popodczytywać?
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44785304]Ja naprawdę tęsknię za słońcem ![]() Mam już dość tego zimna. Idę do pracy i co? Mija sekunda a ja zamarzam jak bałwan ![]() ![]() Wiem, ale ja zamierzam słuchać rozumu ![]() Chciałabym poznać kogoś z kim będę szczęśliwa. Chcę poznać tego jedynego, z którym założę rodzinę i spędzę resztę swojego życia na uszczęśliwianiu siebie i jego. Chcę się zakochać na całe życie. Chcę czuć bliskość serca, duszy i ciała z kimś kogo pokocham prawdziwą miłością. Przestańcie się rzucać pierogiem! ![]() ![]() Nie wiem. On nigdy o niej nie mówi. Marysia, ale Wy już kiedyś byliście razem i łączyła Was prawdziwa miłość. Wróciliście do siebie, bo jesteście stworzeni dla siebie. Wasze serca biją w tym samym rytmie. Takie było Wasze przeznaczenie i bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa ![]() ja też.. tak mi brakuje słoneczka, że niedługo chyba oszaleję! człowiek teraz ledwo wyjdzie, a już wszystko z mrozu szczypie ![]() a nie chcesz go o nią podpytać tak w luźnej rozmowie? skąd wiesz, że kogoś ma..? sam mówił? Ty zawsze tak ładnie o tym mówisz.. ![]() Poznasz i będziesz najszczęśliwsza na całym świecie, zobaczysz! Szczerze mówiąc kochana, to ja nie jestem pewna czy to była prawdziwa miłość.. gdyby była to nigdy byśmy się nie rozstali.. i nie wiem też czy jesteśmy dla siebie stworzeni.. ważne, ze chcemy to sprawdzić ![]() ![]() ..dziękuję ![]() ..a pierogi rzucać się będziemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ja go wcale nie przemęczam! ostatnio bardzo grzecznie poszliśmy spać! ![]() ![]() coś bym wam opowiedziała, ale nie dość, że będziecie się znowu rechotać jak głupie to jeszcze jakby to kiedyś M. dorwał to nic by ze mnie nie zostało ![]() ![]() dobra! <srrrrruuuu posolonym pierogiem do buzi> ![]() miłego dreptania ![]()
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli to jest tak jak do krokietów tylko, że w ciasto pierogowe? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- na egzamin nie umiem, nie wiem czego się spodziewać i to będzie jedna wielka improwizacja ![]() ![]() przemasowałam całą mamę no i mooooże jakoś pójdzie, zależy co sobie koleś wymyśli. no i nie wiadomo co będzie z teorii ![]() będziecie, będziecie, będziecie trzymać kciuki..? ![]() ![]()
![]() |
#3389 |
Konto usunięte
|
A chcesz?
![]() ![]() Co to za wojnyy na pierogi?:P Podzieliłybyście się. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ja też chcę już wiosnę ![]() Mam dość już tych mrozów, teraz jest u mnie - 15 ![]() A jutro i w niedziele ma być jeszcze zimniej. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- I oczywiście nadal nie mam wyników. ![]() Nie wiem co ona robi. Połowie wpisała, drugiej połowie nie a my jak te głupki czekamy. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- ![]() Mój rejon sparaliżował w tym tygodniu ruch pociągów, więc jakbyś gdzieś tu staneła w polu to mogę cię przygarnąć na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4478943 1]A chcesz?
![]() ![]() Co to za wojnyy na pierogi?:P Podzieliłybyście się. Ja też chcę już wiosnę ![]() Mam dość już tych mrozów, teraz jest u mnie - 15 ![]() A jutro i w niedziele ma być jeszcze zimniej. I oczywiście nadal nie mam wyników. ![]() Nie wiem co ona robi. Połowie wpisała, drugiej połowie nie a my jak te głupki czekamy. ![]() Mój rejon sparaliżował w tym tygodniu ruch pociągów, więc jakbyś gdzieś tu staneła w polu to mogę cię przygarnąć na noc ![]() ej bez durnych pytań! ![]() ![]() w Ciebie też rzucić pierogiem? ![]() noł problem ![]() żartujesz, aż tyle?! ![]() a pisał ktoś może maila do tej babki? ej no bo bez jaj.. tak się nie robi. powinna wszystkie oceny wpisać razem. co za idiotka ![]() ![]() będę o tym pamiętać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- w ogóle to miałam nadzieję, że w niedzielę przyjedzie M. a tu chyba dupa blada.. takie mrozy, a u mnie nie ma gdzie auta schować tylko stałoby na ulicy, a rano ma problemy z odpaleniem.. to bezsensu żeby się jeszcze spóźniał do pracy.. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.