Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 15:54   #3361
Weridiana1986
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Suess Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Już mi wszystko działa. To był jakiś błąd aplikacji prawdopodobnie.

Mi też już wszystko działa i mam dodatkowe 20 kuponów z konta męża czyli z 40 zakupów jeszcze mogę zrobić cóż za radość haha

Kliknęłam kolejny raz spódniczki LABEL tym razem z konta męża

http://allegro.pl/wyprzedaz-spodnica...783623682.html

Wzięłam ponownie neon limonkę tyle, że Mkę już bez jakichkolwiek zmian w pasie i amarantową Skę mam nadzieję, że chociaż te dwie będą w porządku.

Kliknęłam też buty ale tak jak pisałam - musiałam zapłacić za wysyłkę bo zryty sprzedający nie ma opcji płatności przez PayU kiedyś to było obowiązkowe i nawet nie wiedziałam, że można tego nie mieć. Stwierdziłam, że buty są tanie 29.99 zł i 45 zł więc sobie kliknę.. i dooopa - musiałam za wysyłkę zapłacić. Marne to dla mnie pocieszenie ale przynajmniej może dzięki mnie ktoś uniknie takiej wpadki także patrzcie dziewczyny czy da się u danego sprzedającego płacić przez PayU. Co prawda mi się to tylko raz zdarzyło - pierwszy i mam nadzieję, że ostatni - ale to przestroga dla innych

A kliknęłam te zimowe botki :

http://allegro.pl/wyprzedaz-solidne-...780487015.html

i te brązowe kozaki na wiosnę albo na takie dni jak teraz :

http://allegro.pl/wyprzedaz-jesienne...789013197.html

Kliknęłam też te sneakersy - chciałam białe takie do jeansów i t-shirt'a ale zawsze kosztowały 7-8 dych i szkoda mi było, więc teraz nadarzyła się okazja

http://allegro.pl/p-s-sneakersy-botk...748242046.html

I zamówiłam worki próżniowe do odzieży, ciekawa jestem jak się sprawdzą, bo nigdy jeszcze takich nie miałam, a jest co w nie poupychać

http://allegro.pl/worek-prozniowy-do...690507069.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 134.jpg (28,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1IjpqJ.jpg (71,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4bbf4a007bf5c79ee5d20b64722347ed.jpg (17,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1024f31727c04b7954522c60c50c276b.jpg (20,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg amarant.jpg (31,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4690507069.jpg (47,1 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-13 o 15:59
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 15:57   #3362
Karolllka7
Zakorzenienie

Ja bym chętnie zobaczyła kogoś w tej spódniczce od Label Najchętniej kogoś z szerokimi biodrami jak ja
Stary 2014-11-13, 16:07   #3363
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie zobaczyła kogoś w tej spódniczce od Label Najchętniej kogoś z szerokimi biodrami jak ja
Wiosną wiele dziewczyn wstawiało tutaj zdjęcia w tych spódniczkach
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:09   #3364
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Wiosną wiele dziewczyn wstawiało tutaj zdjęcia w tych spódniczkach
O zaraz poszukam
Stary 2014-11-13, 16:16   #3365
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Dużo dziewczyn je zamawiało może znajdzie się jakaś z szerszymi biodrami. Ja jestem niska mam 160 cm i w biodrach 92 cm - do chudych nie należę ale chyba szerokich bioder nie mam takie normalne

Kliknęłam też zakolanówki :

http://allegro.pl/zakolanowki-frotte...749973647.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (14,5 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-13 o 16:19
Stary 2014-11-13, 16:19   #3366
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justaa_ Pokaż wiadomość
@Sherlook pochwal się kurtką jak przyjdzie! Ja mam 3 z Zary (2 płaszcze i kurtkę) i fakt, nie są najtańsze ale w płaszczu trzeci rok chodzę i uwielbiam!
Oki Jutro przyjdą
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:20   #3367
Karolllka7
Zakorzenienie

Znalazłam zdjęcia w poprzednim wątku, ale na samych szczupłych i wysokich dziewczynach ale kusi mnie, oj kusi.
Stary 2014-11-13, 16:37   #3368
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Znalazłam zdjęcia w poprzednim wątku, ale na samych szczupłych i wysokich dziewczynach ale kusi mnie, oj kusi.
Pora na dietę haha
Stary 2014-11-13, 16:55   #3369
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Pora na dietę haha
Właśnie od poniedziałku jestem na diecie Ale szerokie biodra się nie wsysną, taka moja natura.
Stary 2014-11-13, 17:11   #3370
Myosottis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Suess Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Już mi wszystko działa. To był jakiś błąd aplikacji prawdopodobnie. Chyba, że sama to naprawiłam ;p? Bo usunęłam w opcjach "historię" i wszystkie dane zapisane w aplikacji, potem zalogowałam się ponownie i działa, właśnie dokonałam zakupu.
Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Witajcie, trafiłam na ten wątek, gdyż od wczoraj mam problem z płatnością kartą Visa. Wczoraj klikęłam jeden produkt, zaznaczam opcję "płatność w aplikacji" i w podsumowaniu widnieje mi kwota produktu + doliczona przesyłka. Wiecie może co jest nie tak? Czytam, że część z Was też ma ten problem...

Edit: U mnie już wszystko działa W końcu wyświetlił mi się kupon
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
u mnie też już wszystko działa. To był najwyraźniej jakiś problem Allegro
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
U mnie też już działa, szkoda tylko że już zapłaciłam także koszty przesyłki...
Jak to przeczytałam to szybko sprawdziłam aplikację i rzeczywiście działa . Miód na moje serce, bo już po drodze z pracy się zastanawiałam co napisać do sprzedających, żeby zrezygnować z zakupu
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 17:42   #3371
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie od poniedziałku jestem na diecie Ale szerokie biodra się nie wsysną, taka moja natura.
Tak palnęłam w żarcie, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam
Każdy ma inną budowę na to nie ma rady
Stary 2014-11-13, 18:00   #3372
Melissa86
Zakorzenienie

Dziewczyny, chcę się upewnić odnośnie jednej kwestii w ramach zwrotu towaru (a wiem,że są tu takie doświadczone w tych sprawach ).

Kupiłam sweterek, który źle na mnie leży. I chcę go zwrócić (nie minęło jeszcze 10 dni). Poinformowałam o tym sprzedawcę. Napisałam, że chcę zwrócić sweterek, ale że zamiast zwrotu pieniędzy mogą mi wysłać inny, który kupiłam u nich rok temu i który mi się podoba (sweter jest w tej samej cenie). Sprzedający odpisał, że mogą mi wysłać ten inny, ale że muszę w tym sweterku, który zwrócę, włożyć pieniądze na ponowną wysyłkę.

Z tego co mi wiadomo, jeżeli odstępuję od umowy w ciągu 10 dni, to sprzedający musi mi zwrócić kwotę towaru+kwotę wysyłki do mnie. Zgadza się? Więc zamiast zwrócić mi całą kasę, to mogą wysłać mi ten inny kardigan na swój koszt (bo i tak musieliby mi zwrócić koszty wysyłki), a oni chcą tej kwoty za wysyłkę. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.

Boję się, że jak im odeślę sweter, to oddadzą mi kasę tylko za niego, a za kuriera już nie.

Napisałam sprzedającemu, że w takim razie ja chcę zwykły zwrot, bez wymiany na inny kardigan.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:12   #3373
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chcę się upewnić odnośnie jednej kwestii w ramach zwrotu towaru (a wiem,że są tu takie doświadczone w tych sprawach ).

Kupiłam sweterek, który źle na mnie leży. I chcę go zwrócić (nie minęło jeszcze 10 dni). Poinformowałam o tym sprzedawcę. Napisałam, że chcę zwrócić sweterek, ale że zamiast zwrotu pieniędzy mogą mi wysłać inny, który kupiłam u nich rok temu i który mi się podoba (sweter jest w tej samej cenie). Sprzedający odpisał, że mogą mi wysłać ten inny, ale że muszę w tym sweterku, który zwrócę, włożyć pieniądze na ponowną wysyłkę.

Z tego co mi wiadomo, jeżeli odstępuję od umowy w ciągu 10 dni, to sprzedający musi mi zwrócić kwotę towaru+kwotę wysyłki do mnie. Zgadza się? Więc zamiast zwrócić mi całą kasę, to mogą wysłać mi ten inny kardigan na swój koszt (bo i tak musieliby mi zwrócić koszty wysyłki), a oni chcą tej kwoty za wysyłkę. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.

Boję się, że jak im odeślę sweter, to oddadzą mi kasę tylko za niego, a za kuriera już nie.

Napisałam sprzedającemu, że w takim razie ja chcę zwykły zwrot, bez wymiany na inny kardigan.
Z tego co wiem to jeśli towar nie jest wadliwy tylko ci się nie podoba, to sprzedający nie zwraca kosztów wysyłki w żadną stronę i ty pokrywasz wysyłkę tego drugiego swetra.
Jak ja zwracałam to zawsze tak było.
Stary 2014-11-13, 18:12   #3374
Fell
Rozeznanie

Cytat:

Przy zwrocie Ty ponosisz koszty przesyłki zwrotnej i sprzedawca oddaje Ci tylko koszty towaru. Bo w sumie dlaczego ma płacić za to, że Ty się rozmyśliłaś (nie odbierz tego źle z mojej strony proszę).
Co innego jak coś reklamujesz- wtedy sprzedawca oddaje Ci koszty przesyłki do niego i na swój koszt odsyła Ci po reklamacji.
Jeżeli się mylę, proszę mnie poprawić
Fell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:14   #3375
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Przy zwrocie Ty ponosisz koszty przesyłki zwrotnej i sprzedawca oddaje Ci tylko koszty towaru. Bo w sumie dlaczego ma płacić za to, że Ty się rozmyśliłaś (nie odbierz tego źle z mojej strony proszę).
Co innego jak coś reklamujesz- wtedy sprzedawca oddaje Ci koszty przesyłki do niego i na swój koszt odsyła Ci po reklamacji.
Nie mylisz się: )
Stary 2014-11-13, 18:23   #3376
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to jeśli towar nie jest wadliwy tylko ci się nie podoba, to sprzedający nie zwraca kosztów wysyłki w żadną stronę i ty pokrywasz wysyłkę tego drugiego swetra.
Jak ja zwracałam to zawsze tak było.
Cytat:
Cytat:
Nie mylisz się: )
No właśnie przysługuje mi też zwrot kasy za wysyłkę towaru do mnie (jedynie ja odsyłam na swój koszt). Niestety w przypadku zakupów przez internet, prawo jest niekorzystne dla sprzedawców.
http://www.uokik.gov.pl/faq_sprzedaz...cka.php#faq580

Dla chętnych treść ustawy na biało:

sytuacja, kiedy dany towar nabyliśmy poza lokalem przedsiębiorstwa (na przykład zakup od akwizytora) lub na podstawie umowy zawartej na odległość (na przykład z katalogu wysyłkowego lub przez internet). Wówczas konsumentowi przysługuje prawo rezygnacji z towaru bez podania przyczyn w terminie 10 dni od zawarcia umowy (przy umowach zawartych na odległość termin dziesięciodniowy, w którym konsument może odstąpić od umowy, liczy się od dnia wydania rzeczy, a gdy umowa dotyczy świadczenia usługi - od dnia jej zawarcia). W takiej sytuacji wystarczy przed upływem tego terminu złożyć (na przykład wysłać listem poleconym) oświadczenie na piśmie.
W razie odstąpienia od umowa uważana jest ona za niezawartą, a konsument jest zwolniony z wszelkich zobowiązań. To, co strony świadczyły, ulega zwrotowi w stanie niezmienionym, chyba że zmiana była konieczna w granicach zwykłego zarządu. Zwrot powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni.
Sprzedawca ma zatem obowiązek niezwłocznie (a maksymalnie w ciągu 14 dni) zwrócić całą uiszczoną przez nas kwotę. Jeżeli konsument dokonał jakichkolwiek przedpłat, należą się od nich odsetki ustawowe od daty dokonania przedpłaty.

Także nieznajomość prawa szkodzi.
Stary 2014-11-13, 18:29   #3377
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie przysługuje mi też zwrot kasy za wysyłkę towaru do mnie (jedynie ja odsyłam na swój koszt). Niestety w przypadku zakupów przez internet, prawo jest niekorzystne dla sprzedawców.
http://www.uokik.gov.pl/faq_sprzedaz...cka.php#faq580

Dla chętnych treść ustawy na biało:

sytuacja, kiedy dany towar nabyliśmy poza lokalem przedsiębiorstwa (na przykład zakup od akwizytora) lub na podstawie umowy zawartej na odległość (na przykład z katalogu wysyłkowego lub przez internet). Wówczas konsumentowi przysługuje prawo rezygnacji z towaru bez podania przyczyn w terminie 10 dni od zawarcia umowy (przy umowach zawartych na odległość termin dziesięciodniowy, w którym konsument może odstąpić od umowy, liczy się od dnia wydania rzeczy, a gdy umowa dotyczy świadczenia usługi - od dnia jej zawarcia). W takiej sytuacji wystarczy przed upływem tego terminu złożyć (na przykład wysłać listem poleconym) oświadczenie na piśmie.
W razie odstąpienia od umowa uważana jest ona za niezawartą, a konsument jest zwolniony z wszelkich zobowiązań. To, co strony świadczyły, ulega zwrotowi w stanie niezmienionym, chyba że zmiana była konieczna w granicach zwykłego zarządu. Zwrot powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni.
Sprzedawca ma zatem obowiązek niezwłocznie (a maksymalnie w ciągu 14 dni) zwrócić całą uiszczoną przez nas kwotę. Jeżeli konsument dokonał jakichkolwiek przedpłat, należą się od nich odsetki ustawowe od daty dokonania przedpłaty.

Także nieznajomość prawa szkodzi.
Z tego co się orientowałam, to treść tej ustawy jest różnie interpretowana i dopiero od roku 2015 będzie określone, że sprzedawcy mają zwracać też za wysyłkę. Ktoś już tutaj o tym pisał.

Edit: Trochę poczytałam i o dziwno sprzedawca powinien zwrócić koszty wysyłki także, choć jakoś się z tym nie spotkałam, ale tylko najtańszej wysyłki: Dyrektywa także jednoznacznie ustala, że przedsiębiorca ponosi koszty przesyłki, tzn. że musi zwrócić także koszty wysyłki towaru do konsumenta. Dyrektywa przewiduje, że przedsiębiorca nie musi jednak zwracać żadnych dodatkowych kosztów powstałych w wyniku tego, że konsument „wyraźnie wskazał inny sposób dostawy niż najtańsza dostawa standardowa“. Oznacza to więc, że sprzedawca nie musi zwracać dopłat za dostawę ekspresową.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-11-13 o 18:38
Stary 2014-11-13, 18:53   #3378
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co się orientowałam, to treść tej ustawy jest różnie interpretowana i dopiero od roku 2015 będzie określone, że sprzedawcy mają zwracać też za wysyłkę. Ktoś już tutaj o tym pisał.

Edit: Trochę poczytałam i o dziwno sprzedawca powinien zwrócić koszty wysyłki także, choć jakoś się z tym nie spotkałam, ale tylko najtańszej wysyłki: Dyrektywa także jednoznacznie ustala, że przedsiębiorca ponosi koszty przesyłki, tzn. że musi zwrócić także koszty wysyłki towaru do konsumenta. Dyrektywa przewiduje, że przedsiębiorca nie musi jednak zwracać żadnych dodatkowych kosztów powstałych w wyniku tego, że konsument „wyraźnie wskazał inny sposób dostawy niż najtańsza dostawa standardowa“. Oznacza to więc, że sprzedawca nie musi zwracać dopłat za dostawę ekspresową.
Otóż to. Także to, że chcę kosztów zwrotu kosztów wysyłki, to nie jest żadna złośliwość z mojej strony, po prostu takie mamy prawo. Jedynie odsyłam na swój koszt. To tak piszę ku Waszej wiadomości. Dam znać czy mi zwrócą całą kasę, jutro odsyłam sweter.
Stary 2014-11-13, 19:20   #3379
Fell
Rozeznanie

Cytat:
Otóż to. Także to, że chcę kosztów zwrotu kosztów wysyłki, to nie jest żadna złośliwość z mojej strony, po prostu takie mamy prawo. Jedynie odsyłam na swój koszt. To tak piszę ku Waszej wiadomości. Dam znać czy mi zwrócą całą kasę, jutro odsyłam sweter.
Dla mnie to mega niekorzystne dla sprzedawcy, ale jeżeli rzeczywiście tak jest to dla nas, kupujących, wspaniała wiadomość. Sama często rezygnowałam z zakupu, bojąc się że rozmiar nie będzie mi odpowiadał(noszę roz. 34 więc większość po prostu na mnie wisi) a nie chciałam być w tyle z kosztem wysyłki.

Jestem ciekawa jak się sytuacja dalej rozwinie, daj znać!
Stary 2014-11-13, 20:12   #3380
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to mega niekorzystne dla sprzedawcy, ale jeżeli rzeczywiście tak jest to dla nas, kupujących, wspaniała wiadomość. Sama często rezygnowałam z zakupu, bojąc się że rozmiar nie będzie mi odpowiadał(noszę roz. 34 więc większość po prostu na mnie wisi) a nie chciałam być w tyle z kosztem wysyłki.

Jestem ciekawa jak się sytuacja dalej rozwinie, daj znać!
Dam znać.
Owszem - prawo jest niekorzystne dla sprzedawców, a od 25 grudnia zmieni się na jeszcze mniej korzystne. Znika zapis "bez śladów użytkowania" co oznacza, że będziemy mogli oddać noszoną przez nas rzecz...

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2014-11-13 o 20:43
Stary 2014-11-13, 20:26   #3381
Fell
Rozeznanie

Cytat:
Dam znać.
Owszem - prawo jest niekorzystne dla klientów, a od 25 grudnia zmieni się na jeszcze mniej korzystne. Znika zapis "bez śladów użytkowania" co oznacza, że będziemy mogli oddać noszoną przez nas rzecz...
masz chyba na myśli sprzedawców? to jakiś absurd później będą wciskali innym kupującym zwróconą rzecz i więcej z tego kłopotu niż pożytku
Stary 2014-11-13, 20:26   #3382
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Mi też już wszystko działa i mam dodatkowe 20 kuponów z konta męża czyli z 40 zakupów jeszcze mogę zrobić cóż za radość haha

Kliknęłam kolejny raz spódniczki LABEL tym razem z konta męża

http://allegro.pl/wyprzedaz-spodnica...783623682.html

Wzięłam ponownie neon limonkę tyle, że Mkę już bez jakichkolwiek zmian w pasie i amarantową Skę mam nadzieję, że chociaż te dwie będą w porządku.

Kliknęłam też buty ale tak jak pisałam - musiałam zapłacić za wysyłkę bo zryty sprzedający nie ma opcji płatności przez PayU kiedyś to było obowiązkowe i nawet nie wiedziałam, że można tego nie mieć. Stwierdziłam, że buty są tanie 29.99 zł i 45 zł więc sobie kliknę.. i dooopa - musiałam za wysyłkę zapłacić. Marne to dla mnie pocieszenie ale przynajmniej może dzięki mnie ktoś uniknie takiej wpadki także patrzcie dziewczyny czy da się u danego sprzedającego płacić przez PayU. Co prawda mi się to tylko raz zdarzyło - pierwszy i mam nadzieję, że ostatni - ale to przestroga dla innych

A kliknęłam te zimowe botki :

http://allegro.pl/wyprzedaz-solidne-...780487015.html

i te brązowe kozaki na wiosnę albo na takie dni jak teraz :

http://allegro.pl/wyprzedaz-jesienne...789013197.html

Kliknęłam też te sneakersy - chciałam białe takie do jeansów i t-shirt'a ale zawsze kosztowały 7-8 dych i szkoda mi było, więc teraz nadarzyła się okazja

http://allegro.pl/p-s-sneakersy-botk...748242046.html

I zamówiłam worki próżniowe do odzieży, ciekawa jestem jak się sprawdzą, bo nigdy jeszcze takich nie miałam, a jest co w nie poupychać

http://allegro.pl/worek-prozniowy-do...690507069.html
Tez sie zrobilam z tymi butami kiedys u niego zamowilam 2 pary tych samych butow o roznych rozmiarach, wyslal mi 2 inne pary, w dodatku uszkodzone, potem walczylam z nimi o zwrot pieniedzy, wplacali mi 30 zl w ratach ale skusilam sie bo tanie i darmowa wysylka a tu taka figa z makiem
Stary 2014-11-13, 20:42   #3383
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
masz chyba na myśli sprzedawców? to jakiś absurd później będą wciskali innym kupującym zwróconą rzecz i więcej z tego kłopotu niż pożytku
Tak, miało być "niekorzystne dla sprzedawców".
Stary 2014-11-13, 20:55   #3384
Martolek
Zakorzenienie

http://allegro.pl/setin-vicky-przedl...752931307.html

http://allegro.pl/setin-lora-kardiga...765027459.html

Vicky czy Lora? Ma ktoś porównanie? Zastanawiam się nad szarym melanżem

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:18   #3385
thewerka27
Zadomowienie

Czy kupowała któraś z Was szczotkę Tangle Teezer? Macie sprawdzonego sprzedawcę? Tyle tego jest a nie chciałabym się naciąć na podróbę.
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:25   #3386
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:

A ile masz w biodrach ? Szukam bratniej duszy
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 21:30   #3387
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Tez sie zrobilam z tymi butami kiedys u niego zamowilam 2 pary tych samych butow o roznych rozmiarach, wyslal mi 2 inne pary, w dodatku uszkodzone, potem walczylam z nimi o zwrot pieniedzy, wplacali mi 30 zl w ratach ale skusilam sie bo tanie i darmowa wysylka a tu taka figa z makiem
Nie strasz mnie o którym mówisz sprzedającym ? Mam nadzieję, że mnie nic takiego nie spotka :P
Stary 2014-11-13, 21:55   #3388
Melissa86
Zakorzenienie

Czy to jest bluzka z taką kokardą pod szyją czy sama kokarda (mowa o dziewczynie z lewej w białej koszuli)?
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ie,149274.html

Jeśli kokarda jest oddzielnie, to jak jej szukać na allegro (w jakiej kategorii, czy ma jakąś swoją nazwę? bo szukam i słabo mi idzie)? Broszki? Krawaty? Wiem,że można samemu zrobić ze wstążki, ale chyba wolałabym taką przypinaną lub właśnie jakąś w formie krawatu.
Stary 2014-11-13, 22:08   #3389
Suess
Raczkowanie

Teraz to mam dopiero zagadkę. Kupilam kilka przedmiotow w bardzo okazyjnej cenie od jednego sprzedawcy, ale jako że miał on przesyłkę 24,99 z możliwoscia wyslania w tej cenie 1 przedmiotu, płaciłam za każdą transakcję pojedynczo. Zapłaciłam tak za 3. Potem przestał pojawiać mi się komunikat o możliwości darmowej wysyłki. Mimo to spróbowałam jeszcze raz i po wyborze wysyłki płatnej z góry i kartą pojawił się komunikat: nie możesz skorzystac z kuponu na darmową wysyłkę, ponieważ dostałes ostrzezenie. Oczywiscie niczego nie dostałam ani ma maila, ani w aplikacji, ani nawet po zalogowaniu na konto na komputerze. Myślę, że ma to związek z ilością transakcji dokonanych pod rząd u jednego sprzedawcy. Ale jestem troszkę przerażona, bo mam klikniętych już kilka następnych przedmiotów i boje się, czy już w ogole nie bede mogła skorzystać z kuponów? Z czym wiąze się takie ostrzeżenie? Czy nie będę mogła już w ogóle brać udziału w tych akcjach? Oczywiscie gdybym byla tego świadoma nie płaciłabym w ten sposób. W regulaminie ani w faq nie ma mowy o tego typu sytuacjach, więc dlaczego tak się stało?

Edytowane przez Suess
Czas edycji: 2014-11-13 o 22:08 Powód: blad
Suess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 22:14   #3390
iinnkkaa
Zakorzenienie

Matowe czy świecące krótkie kalosze?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości