|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
beznadzieja
![]() pierwszy tydzien wakacji a do mnie przyjechali kuzyn i kuzynka 10-letni. mam mieszkanie i jestem skazana na nich po prostu ![]() pierwsze 3 dni bedzie fajnie ale pozniej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Rozeznanie
|
nikt mnie nie kocha
![]()
#3363 |
Raczkowanie
|
Moje Kochanie wyjechało na dwa miesiące, zbliża się ostatni egzamin w tej sesji a jak tu się uczyć gdy tak się tęskni....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Nieszczęśliwie się zakochałam
![]() Ohh... |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Raczkowanie
|
Chłopak, który mi się podoba - nie wie o tym, i żali mi się o innej dziewczynie. Zyć nie umierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Raczkowanie
|
Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie tuli, nikt nie całuje... :P
Mam krzywe nogi, za duży nos, odstające uszy, mały biust, paznokcie mi się szybko łamią, jestem gruba, chora psychicznie... mam dalej wymieniać:P??
#3367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
oj leiej nie, bo jeszcze popadnę w histerię i dopiero będzie
![]()
#3369 |
Rozeznanie
|
- nie mogę sobie znaleźc zadnego TŻta, bo nikt mi nie odpowiada. Chyba mam za duże wymagania
![]() - włosy mi wypadają - plecy sobie dziś spaliłam (ała! piecze!) - odchudzam sie 2 tygodnie, a schudłam dopiero 3 kg ![]() - krem do twarzy mi się skończył i nie mam nawet ochoty iść do miasta po nowy - nigdzie nie mogę znalezc butów pasujących do mojej sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Raczkowanie
|
Drogie Dziewczynki...ja dzisiaj mam doła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3371 |
Wtajemniczenie
|
mam wielkiego doła
![]() wczoraj byłam na dyskotece. pojechałam się pobawić, nie liczyłam że poznam fajnego chłopaka, bo to impreza na jaką chodzą typy które mnie nie interesują. ale był jeden świetny koleś, normalny taki, sympatyczny, z poczuciem humoru, śliczny i... nikogo nie podrywał (oprócz mnie, ale to tak bardzo subtelnie...). kręcił się ciągle koło mnie, tańczył, uśmiechał się, zagadywał (tak po koleżeńsku, nie jak niektóre buraki). dopiero pod koniec dyskoteki tańczyliśmy objęci itd, wcześniej się nie narzucał. kiedy tańczyliśmy zauważył, że jego kolega gdzieś zniknął, bał się, że ten kolega zabierze samochód i wróci do domu sam i poszedł go szukać, a mnie zostawił z koleżankami. miał zamiar wrócić do nas... ale po chwili jedna koleżanka uznała że musimy wyjść już na busa i poszłyśmy nie czekając na niego. nie pożegnałam się z nim, nie dałam nr telefonu bo nie zdążyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() płakać mi się chce ![]()
#3372 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zakochana, załamana i w ogóle jest mi źle...
Przez tych facetów same problemy wrrr ![]()
#3373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
![]()
Boze po co został załozony ten wątek
![]() przeciez ja bede tu ciągle siedzieć ![]() nie to zebym była zakompleksiona ale mam doły ostatnio np. faceci sa ... aaaaaaa jak ja ich nie lubie i nie rozumiem ![]() wakacje a ja zanudzam sie w domu ![]() i chce mi sie kąpać gdzieś ale nie ma gdzie ![]() a i gorąco i ja nie dam rady siedzieć ![]() ok nastepnym razem czuje bedzie gorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Konto usunięte
|
Wątek stworzony po to żeby się wyżalić
![]() Ja też się zanudzam hmm i co tu robić ... Ja też nie mam gdzie sie kąpać ![]() Smutasy głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Wtajemniczenie
|
-chce jechac na plażę, a nie mogę, bo jedyny strój w moim mieście jaki mi się podoba kosztuje tyle, że nie moge go kupić
![]() -w dodatku miałam awarię prądu i z kranu leci brudna, brązowa woda, a ja marzę o prysznicu ![]() -byłam dziś w szkole i okazało się, że moja bluza i parasol, ktore dałam do popilnowania koleżance w piątek, a ona zostawiła je na korytarzu (!) się nie znalazły ![]() ![]() koszmarny dzień ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zadomowienie
|
No to teraz moja historia.
Wracając z podmiejskiej wsi(pare km od Zielonej) mnie i moje koleżanki złapały kanary. Po raz pierwszy i co najśmieszniejsze - to nie było tak, że nie miałyśmy biletów ![]() ![]() ![]() A swoją drogą. Spiekłam się niemiłosiernie będąc na basenie. Plecki, ramionka, przedramionka no i nosek czerwone jak u świnki ![]()
![]() |
#3379 |
Raczkowanie
|
Ja mam wielkiego doła, bo pokłóciłam się dzisiaj ostro z facetem..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Wtajemniczenie
|
dalej mi smutno z powodu tego chłopaka
![]() ![]() cały dzień o nim myślę ![]()
#3381 |
Raczkowanie
|
Mam ospe i muszę zupełnie sama siedzieć w domu bo wszyscy wyjechali, mam mnóstwo krost z których jedna przez drugą bardziej swędzi. Przez tą ospe nie pojechałam na obóz taneczny o którym marzyłam i na warsztaty teatralne, które uwielbiam a zdażają sie raz w roku. Kurs salsy tez wisi na włosku. Piekna pogoda, 30 kilka stopni a ja musze siedzieć w domu i nawet okna miec przesłoniete kocem, bo nie wolno na słońce sie wystawiać, mogę się kapać raz dziennie i nie stosuje leków na trądzik, więc czuje jak on wraca. cały pokój jest usyfiony białym świństwem. Na dodatek wczoraj miałam 15 urodziny i zapomniały o nich 2 moje przyjaciółki i mama z siostra
#3382 |
Raczkowanie
|
Aha i jeszcze zjadłam jakieś 40 wiśni w likierze i czekoladzie żeby opić się i niczego nie czuć, a wczoraj 3/4 torcika urodzinowego. A teraz jest 8 rano a jacys nawiedzeni sąsiedzi robą grilla na balkonie i mi śmierdzi w domu kiełbasą. A ja wegetarianka!!!
#3383 |
Zadomowienie
|
No to ja też się poużalam...
Jestem blada jak ściana, mimo że smaruję się balsamami brązującymi prawie non stop i właściwie nie powinnam wychodzić z domu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Raczkowanie
|
Jak milo..... watek dla mnie....
![]() Poza tym mam problemy z paznokciami u nog ;( Jutro ide na 3 zabieg wycinania paznokcia. Ja nie chce tam znowu isc. Poza tym ostatnio mi sie snilo ze ktos mnie przytulil, i bylo mi tak fajnie, czulam czyjas milosc. A ja jestem samotna, sama, nikt mni przytulic nie moze...... maaasaaakra.... O bosh... no to sobie namarudzilam.... Dziewczyny 3m sie
#3385 |
Zakorzenienie
|
Polarna:
![]() ![]() ![]() A ja w sumie sie pouzalam na to ze kurde zaczynam diete taka ze ograncizam slodycze i je wyklcuzam ze swoih posilkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrowienia dla wszystkich ktorym ciezko dzis na duszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja się z mamą nie dogaduję ![]() jest mi smutno i raczej długo tak będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Rozeznanie
|
ajj dla wsyztskich smutasków mam dzisiaj pyszną soczystką brzoskwinkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to i ja się pożale przy okazji.. :P pakuje się w coś co w ogole nie ma sensu[?] Fajny chłopak ale my do siebie nie pasujemy a mnie ciągnie jak cholera. I chociaż go nieźle zwodze to On dalej się stara ![]() ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Konto usunięte
|
Zmęczona i śpiąca
![]() Chyba zaraz pójdę spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.