![]() |
#3391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
Erytrocyty oznaczają stan zapalny.A masz oprócz tego też np bakterie czy leukocyty?Ciekawe jak moja hemoglobina bo to żelazo już mi bokiem wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm to nie wiem..Mi zawsze erytrocyty zawsze wychodziły jak miałam np bakterie czy szczawiany.Myślę że nie ma co panikować.Mój lekarz mówi zawsze że oby nie było białka bo wtedy to niebezpieczne.Pij dużo podjadaj żurawinkę w razie w i będzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wizyt
![]() A z pozytywow to juz coraz wyraźniej czuję ruchy małego, wczoraj nawet tata dostał kopniaka i się rozczulił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Madzieek gratuluję chłopaka! Gdzie wyjeżdżasz?
Gratuluję Wam wszystkim ruchów. Ja tez poczułan jakies fikołki! Maluchna jak tam szpital? Ja dzis mam wycieczkę do stolicy na operę Czarodziejski flet. Bilety kupiłam w grudniu i wreszcie się doczekałam ![]() Na wesele pogoda kiepska, ale przynajmniej towarzystwo sie nie bedzie krecic pod lokalem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3396 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pogoda kiepska... a na dodatek będe wyglądała jak wielka beza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanej zabawy! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3398 |
Zadomowienie
|
Nie bylo mnie 1.5 tygodnia, a wy tu tyle postow napisalyscie, nie nadgonie... Gratuluje dobrych wynikow i udanych zakupow.
Sama wrocilam z urlopu prosto na polowkowe, wyszlo dobrze. Dziecko jest wciaz dziewczynka i wazy troche powyzej sredniej. Mam bardzo niskie cisnienie, az polozna spytala, czy mdleje. Nieco zdziwiona odpowiedzialam, ze nie moge mdlec, bo przeciez przyjechalam do przychodni 11km rowerem i tak samo zamierzam wracac. Przytylam 7 kg od poczatku ciazy. Wszyscy mi mowia, ze jestem wciaz szczupla i niepotrzebnie robie tragedie, ale ja dobrze wiem, ze wiem wiecej niz zwykle (a nie powinno sie jesc "za dwoch"). No i tak sobie gadam, powtarzam, aby jesc mniej, i na gadaniu sie konczy. Poza USG nikt tu nie bada zadnych szyjek macicy w II trymestrze, moczu, krwi, ani generalnie niczego poza cisnieniem i ogolna konwersacja. W sumie ciesze sie, bo wcale nie lubie dowcipnego grzebania. Za tydzien lece do Polski na weekend to zrobie sobie zakupy (dla siebie). Osobiscie nie podobaja mi sie ubrania ciazowe w ogole- moim zdaniem podkreslaja ciaze, zamiast ja ukrywac. Nie wyobrazam sobie siebie w tych obcislych sukienkach. W Polsce wiem, gdzie kupic ubrania "oversizowe", zaopatrze sie w cos na lato. Do tego ze 2 staniki ulubionej firmy (tu dostepne tylko online), nowa pizama (juz upatrzylam) i tak przetrwam kolejne kilka miesiecy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Dlaczego chcesz ukrywać ciążę? Jak dla mnie to nie ma czego się wstydzić i kocham swój brzuszek i to maleństwo, które się w nim znajduje 😍 Co nie znaczy, że podobają mi się ubrania stricte ciążowe. Uważam, że w większości są babcine 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W czwartek byłam prywatnie na usg z córkami. Już wiemy, ze będzie braciszek. Mamy zdjęcia małego kosmity. Pięknie się demonstrował tzn wiercil przekrecał, ręce góra dół skoki w jedna i druga stronę. Całość była wyświetlona na wielkim ekranie w 3D...mega przeżycie Pozdrawiam wrzesnioweczki Pazdziernikowka z terminem na wrzesień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki! Ja już jestem w domu! 😃 Wypuścili mnie dzisiaj, ale wypis z zaleceniami dadzą dopiero we wtorek. Całą dobę nosiłam holter, ale ponieważ jest weekend to nie miał go kto odczytać dzisiaj. Wyobraźcie sobie, że leżała ze mną na sali 38latka, która w ogóle nie wiedziała, który ma Tc, paliła fajury jak smok i jeszcze się przyznała, że na Wielkanoc trochę sobie popiła (2 zielony wódeczki i 5 piw). Myślałam że ją rozszarpię.
Póki co wróciłam z tego szpitala wypompowana i przespałam całe popołudnie, do tego Oleńka ma temperaturę, a pogoda do du.y. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- A, i nie zrobiłam zdjęcia obiadu, bo nie było co fotografować. 😊
#3403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ooo nie, nie mogłabym patrzeć na tą kobietę. To jest sprawiedliwośc że normalni ludzie latami się starają o dziecko a taka patologia dziecko za dzieckiem robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
Mało tego. Wybrała łóżko obok mojego, a śmierdziało od niej na kilometr. Pielęgniarki też nie mogły na nią patrzeć.😈
#3405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Piła i paliła całą ciążę, jej synek ma rok a jeszcze podobno nie chodzi, mówi jakieś pojedyncze dźwięki. Ja tego nie ogarniam że nie mogą zatrzymać na odwyk takiej panny w ciąży? Tak bronią kilkudniowych zarodków a co z tymi większymi? Jak dla mnie odwyk powinien być obowiązkowy dla takich.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że już jesteś w domu, odpoczywaj i zdrówka dlaa Oli. [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;73363016]Mam taką koleżankę z dzieciństwa... rok młodsza ode mnie a drugie dziecko w drodze. Piła i paliła całą ciążę, jej synek ma rok a jeszcze podobno nie chodzi, mówi jakieś pojedyncze dźwięki. Ja tego nie ogarniam że nie mogą zatrzymać na odwyk takiej panny w ciąży? Tak bronią kilkudniowych zarodków a co z tymi większymi? Jak dla mnie odwyk powinien być obowiązkowy dla takich....[/QUOTE] Ja rozumiem, wpadka, niechciana ciąża, szok itd, dziewczyny są załamane w pierwszej chwili taka sytuacja, ale jak można robić cos takiego swojemu dziecku... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zadomowienie
|
Trzebaby je chyba na 9 miesiecy zatrzymac, a to juz lamanie praw obywatelskich... Tylko edukowac mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zadomowienie
|
Jej już chyba nie można wyedukować. Szkoda mi tylko tego dzieciątka. 😞
#3410 |
Konto usunięte
|
Ale tu już nie chodzi o edukację a o życie i zdrowie tego małego dzieciątka.
Każdy jest kowalem własnego losu ale tu już nie ma tylko JA. Niech się zapija ile chce ale nie kiedy nosi w sobie dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho
![]() Dziewczyny jak u Was z poczuciem atrakcyjności? Bo u mnie kiepsko ostatnio. Lubię chwalić się brzuszkiem i eksponowac go, ale na koniec dnia jeśli chodzi o poczucie bycia sexowna to u mnie kiepsko, wczoraj w nocy to już płakać mi się chciało. Dzisiaj chciałam się ładnie ubrać to wszystkie sukienki się skrocily i mogą robić za tuniki, a te co są dobre to o ile ładnie podkreślają brzuszek to w biuście są ewidentnie za ciasne. No i tak ubrałam sukienkę i czułam się w niej jak kloc, do tego halka się tak podciagala że mi tylek ciągle odsłaniała, a więc zwinelam się od rodziców i wróciliśmy do domu. Leżę w łóżku i przeklinam opinajacy stanik ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Konto usunięte
|
Ja tam na razie się czuje jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Starsza to co było na początku a teraz to niebo a ziemia. Generalnie zadowolona jestem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Miało być ładnie na kompie, ale tak często go włączam że w razie W zrobiłam cokolwiek na pamiątkę, bo już miesza się kiedy jakie zdjęcie.
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku jaka Ty zgrabna!!! Widzę ze ta tym forum to same modelki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
Marttb o atrakcyjności to ja już dawno zapomniałam, a Twój brzuszek wygląda bardzo sexy. Mały, zgrabny i powabny. U mnie to już bebzon jak bym w 9 miesiącu co najmniej była.
Cisza tu i spokój. Wszyscy na majówce pewnie. My też byliśmy u znajomych i było super. Pośmiałam się i zrelaksowałam. Tego mi było trzeba po pobycie w szpitalu. Od jutra niestety ma znowu padać, więc dzisiaj trzeba było wykorzystać pogodę.
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Marta nie ma co płakać, idz na zakupy i po problemie
![]() Tez bylam u znajomych i w teatrze. Było bardzo miło. Potem u teściów. Dzis na szczęście już w domu. Zaraz idziemy na wystawę sensoryczną dla dzieci. Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3419 |
Magda ;)
|
Halo halo co taka cisza tutaj
![]() Ja wczoraj pomagałam przyjaciółce w przeprowadzce i padłam o 22 ![]() Do tego sprzedałam na olx biurko więc mamy miejsce na łóżeczko ![]() Marta gdzie masz brzuszek? ![]() Co do atrakcyjności to jak na razie się czuje super z brzuszkiem, jest jeszcze mały i zgrabny, zobaczymy jak będzie później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zadomowienie
|
Szaro, buro i ponuro. Do du.y z taką majówką. W ogóle co się dzieje z pogodą w tym roku??? Kiedy wreszcie będzie ciepło. Nie chcę upałów, ale chociaż 20 stopni!!!!!!😈
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.