![]() |
#3391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
dzień dobry - ale dziś ładnie słoneczko świeci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim!
#3393 |
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne!
Ja znowu po nieprzespanej nocy... ![]() ![]() Co do katalogu ikei, to poszukam dzisiaj, może uda mi się jeszcze upolować te "Cztery kąty". Dzięki za info! ![]() Dzięki wklejeniu kiedyś tam linków przez Miss.hot kupiliśmy wczoraj dywan. Bardzo podobał mi się ten Twoj, ale ostatecznie byliśmy zmuszeni kupić całkiem gładki (bez żadnych wzorków), ze względu na ten narożnik, który wybraliśmy. No i ostatecznie wzięliśmy ten: http://chodniki.com/dywanjazzy200x28...4987ef5fdc419d Wczoraj na szkole rodzenia dowiedziałam się podczas badania piersi przez położną , że mam juz pokarm! ![]() Buziaczki! ![]()
#3394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u nas okazało się, że trzeba jeszcze jeden mały dokupić, bo wolne miejsce koło łóżka zostaje (taki mamy nieforemny pokój ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak się czujesz ogólnie, tola ?
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
No właśnie różnie... Tzn. nic takiego mi nie jest, ale ta zgaga i kręgosłup... masakra. Ciężko mi już.
#3396 | |||
Zadomowienie
|
Witam!
My dziś mamy z Krzysiem małe święto bo obchodzimy pół roczku! ![]() Cytat:
Niestety nie można odliczać mebli do zabudowy. Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście, ze się nie boję, ale zawsze to pretekst do odwiedzin, a teraz widzę, ze i dywan. Jak przyjdę za wcześnie, to ominą mnie kolejne nowe rzeczy w Toli mieszkaniu. ![]()
![]() |
#3397 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Bandola, wszystkiego najlepszego dla Krzysia!! Tola trzymaj się dzielnie, dasz radę jeszcze trochę wytrzymać ![]() Ze zmian mieszkaniowych my przywiesiliśmy ostatnio witraż, Krych zainstalował wcześniej światełka w półce coby go oświetlić: |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - 100 lat dla Krzysia
![]() ![]() Tola - Reene nie działa? Bieda jesteś z tą zgagą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
W końcu nie pojechałam do Warszawy ![]() Ale... chyba jestem zarażona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zadomowienie
|
Dzięki za życzonka dla Krzysia, mały jubilat poszedł spać.
Pola m fajny ten witrażyk. Tola ja Ciebie mogę jedynie pocieszyć, bo wiem sama z autopsji co przeżywasz, ale w Twoim przypadku byle do zimy, bo wtedy zawita do nas Miki i zgaga odchodzi w zapomnienie. Selka gratulacje! ![]() No poważnie będziemy się spotykać na placu zabaw.
#3401 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
BANDOLA - wszystkiego słodkiego dla słodkiego Krzysia ![]() SELKA gratulacje!
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-10-14 o 09:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Bandola - Sto lat dla Krzysia
![]() Selka - no, no... Jeszcze trochę i więcej będzie "zarażonych" niż nie...(ja na razie nie planuję..)
![]() |
#3403 |
Wtajemniczenie
|
Selka - gratulacje!!!
A co do spotkań to n ie uważacie że w naszym pieknym mieście brakuje miejsc w których można się spotkać z dzieciaczkami - na knajpki trzeba uważać bo tam wszędzie palą ![]() Bandola - jak czasami czytam Twój wątek na odchowalni to poprostu zazdrosze dziewczynom z Warocławia tylu fajnych miejsc do których moga wybrać się z maluszkami - poczynając od basenu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Mnie osobiście strasznie denerwuje to, że idę do knajpy i wracam cuchnąca jak popielniczka.
Mam nadzieję, że szybko wejdzie w życie zakaz palenia w miejscach publicznych.
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale obawiam się że zakaz palenia nie będzie dobrym rozwiązaniem. I tak wszyscy się stłoczą w miejscu dla palaczy... Tak jak na wszelkich imprezach całe towarzystwo siedzi w kuchni i pali, a a końcu idą tam i ci niepalący i cała impreza odbywa się w kuchni(miejscu wydzielonym dla palaczy...) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Krzysia!
![]() Pola! Świetny ten witraż i podświetlenie też! Selka! Gratulacje! Sonia! Rennie na mnie nie działa. Ranigast nawet działał, ale jak widać wszystko do czasu... bo i on już nia działa... O 5:00 gotowałam mleko i czytałam książkę, czekając aż wystygnie. Położyłam się o 6:00, o 8:00 obudziłam się znowu ze zgagą. No i tak mi towarzyszy do teraz. Przyczepiła się jak rzep do psiego ogona, no! Zjem chyba wcześniejszy obiad i pojadę do tesco, obi i galerii orkana. Taka ładna pogoda, połażę trochę.
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2008-10-14 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje SELKA
![]() Bardzo się cieszę razem z Tobą ![]() A ja się cieszę, bo duzo rzeczy dziś załatwiłam ![]() - kupiłam dywan, - odebrałam zdjęcia ze ślubu (dwa duże 40*60 cm) i dałam do wywołania jeszcze więcej + kupiłam ramki dla babć i dziadka ![]() - byłam w dziekanacie w sprawie zmiany nazwiska w dokumentach, - wysyłałam film i zdjęcia do mojej starszej do Londynu (zawsze na pocztę mi nie po drodze i długo się zbierałam ![]() - zrobiłam zakupki jedzieniowe, co bym w pracy głodna nie chodziła ![]() A teraz pracuję (tzn zbieram się powoli) ![]()
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Tola! W taką pogodę jak masz spacerować to może pojedź gdzieś do lasu, czy chociaz parczku, nawdychasz się świeżego powietrza razem z Mikołajem, na pewno dobrze by Wam to zrobiło
![]() miss.hot, zaszalałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień
![]() Bandola 100 lat dla Krzysia ![]() Selka gratulacje ![]() Miss.hot wow tyle rzeczy już dziś załatwiłaś. Ja muszę zacząć znowu wstawać wcześniej bo pół dnia mi przelatuje nie wiadomo gdzie ![]() ![]() ![]() ![]() Ostrowczanka ja też już się nie mogę doczekać wprowadzenia zakazu palenia ![]()
#3410 |
Zakorzenienie
|
sija a miałam sie pytać ..już wiesz kogo będziesz miała ??chłopaca czy dziewczynkę?
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
jodie trzymaj się dzielnie
![]() Bandola no to buziaki dla Krzysia z okzaji rocznicy ![]() Tola bidulko nie wiem co ci napisać ![]() a ja ostatnio zjadlam rano na pusty żołądek płatki na mleku no i oczywiście po mleku cały dzień ledwo żyłam i chyba mam dosyć mleka na najbliższy miesiąc ![]() Cytat:
![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2008-10-15 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Małpka a Ty na kiedy masz termin?
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam... Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!! Kupiłam zaledwie parę rzeczy, wszystko wydawało mi się lekkie, a ledwo to dotachalam do domu. Idiotka ze mnie...
![]()
#3414 |
Zakorzenienie
|
Tola a czy my Ci nie kazałyśmy dbać o siebie i Mikołaja???
![]() ![]()
![]() |
#3415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie, czyli w okolicach zalewu, nie spadła nawet kropelka deszczu. Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa, narazie wie niewiele osób, nie chę zapeszać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Rozeznanie
|
Gratulacje Selka!!! Powiem szczerze, ze wczoraj jak napisałaś, że nie najlepiej się czujesz przyszło mi do głowy, że to właśnie to:P
Widzę Tola, że nie potrafisz usiedzieć na miejscu. Ciągle gdzieś Cię nosi ![]() ![]() Ja jakoś kiepsko się dziś czuję:/ Cały dzień w pośpiechu, w pracy nie bardzo miałam kiedy zjeść, głowa mi pęka i nie wiem co ze sobą zrobić. A do tego strasznie marudna sie zrobiłam, jeszcze trochę i sama ze sobą nie wytrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie baty przyjmuję na klatę... I nic już dziś nie robię, siedzę i odpoczywam.
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrde już mam dosyć dzisijeszego dnia, w pracy bajzel, chcę do domu, tylko szkoda, że do pustego łóżka muszę się kłaść ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.