|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
ewulinek powiem Ci że u nas też ładnie. slonko swieci i jest cieplutko, musze odkurzyc i kupić sobie polbutki jakies fajne
![]() Balerinek jeszcze nie zakupilam bo na mnie nic nie ma. ![]() Powiem Ci jak mi się śniłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szłam gdzieś jakimiś korytarzem, chyba wpracy czy w jakimś pubie, nie wiem dokładnie. Patrzę Ty idziesz! Piękna rudowłosa i uśmiechnięta! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zinterpretuj go odwrotnie ( tzn. że jak się spotkamy, to na pewno przypadniemy sobie do gustu , a jak ![]() też by mi się jakieś półbuty przydały, takie do latania ![]()
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś dzień wypłaty, a rata za autko 300zł ![]() ![]() U nas też słoneczko ![]() ![]() ![]() Kliwia niexły sen ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-31 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Goosiu Ty to nabalujesz, co piszesz to na jakiś baletach i kawkach! ![]() jak długo Goosiu będziesz spłacać samochód?
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś na angielski ide haha
Nie mam czasu nawet ugotować obiadu ![]() A jutro idę na areobik ![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak się będę czuła W dodatku dostałam okres ![]() Ja wypłatę już dostałam ![]() ![]() Generalnie powinnam zaciskać pasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sobotę byłam na imprezie firmowej (bez osób toważyszących) i Tż po mnie przyjechał.Powiedział, że trochę się scementowałam.Spałam u niego, ale zasnęłam prawie odrazu.Niekiedy tak bywa ![]() A wczoraj kierowcą byłam.Nawet pojechałam i odwiozłam koleżankę (ok.20km), bo nie miała jak się dostać i by nie przyjechała, Ogólnie, to rzadko piję, a jak już, to wino (w ostateczności drinki). Mi cieżko usiedzieć w domu.Studia skończyłam.Pracuję i póki nie mam dzieci, to wychodzę ze znajomymi-później się to urwie ![]() Ale się teraz potłumaczyłam ![]() Ewulinek spłaciłam dopiero 1 ratę i zostało mi jeszcze 19 (+odsetki na końcu.ok.300zł) Ja mam raty właściwie na pół auta, więc nie jest źle ![]() EDIT.Kliwio fajnie, że też idziesz na aerobik ![]() Oj ja też powinnam zacisnąć pasa Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-31 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Goosiu nie martw się
![]() ![]() na szczęście mam zjazdy studenckie, to zawsze trochę urozmaicenia ![]() w sumie od czasu do czasu mam taki nastrój , że zamykam się w pokoju, włączam muzykę i tak najlepiej mi się spędza wieczór! teraz w weekend rodzice jadą na weekend w góry, ja będę sama w domu- zaprosiłam moją najlepszą przyjaciółkę na noc ![]() ona studiuje w Bydgoszczy to mało się ostatnio widzimy a mnie dziś głowa boli... ![]()
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak w ogóle wam się układa? Na pewno będzie miły wieczór ![]() Ja przed chwilą zjadłam mój serek wiejski i zjadłabym coś jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiedziałaś sobie Goosiu sama na pytanie - tak nam się układa, że przyjaciółka u mnie nocuje. ja też już zgłodniałam, zaraz sobie zrobię spacer na pocztę cześć ![]() wczoraj zrobiłam numer z pocztą. stwierdziłam, że pójdę do tej poczty dalej od biura, bo jest taka ładna pogoda ![]() podchodzę pod gmach poczty, otwieram torebkę i co... nie wzięłam listu. musiałam się cofać i raz jeszcze iść - tym razem poszłam na tą bliżej ![]() jak Wam mija środa? u mnie mega spokój , więc czytam notatki na piątkowy egz - trzymajcie kciuki bardzo mocno!
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-04-01 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
ewulinek trzymam mocno kciukaski, wiem że zdasz
![]() z tego wzgledu też nie zaczepiam Cię na gg, bo masz się uczyę ![]() Mój Tż ma już odruch wymiotny jak puszczam sobie Kingsów !!!!! ![]() aż się wczoraj zapowietrzył, że ma już dość! U mnie w pracce spokój, kumpela na szkoleniu, interesantów na szczęśćie brak. ![]() Powoli robię sprawozdanie. Za tydzień o tej porze będę sobie chrapać jeszcze - bo idę na urlop musowy. oficjalnie jestem na nim teraz ![]() Ponadto mam niusa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umówiłam się właśnie z fotografem ślubnym moim na sesję. Będę focić swoje akty - wręczę je Tż jako prezent ślubny ode mnie, zrobię też kilka fotek na jego urodziny. W końcu kończy w tym roku 30 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się podjarałam normlanie! Muszę sobie wymyslić coś na tą sesję, rekwizyty i te sprawy. Przed chwilą wpadłam na pomysł stylizacji z tą długą fifką-cygaretką ihihi ![]() No i muszę zakupić komplet pięknej bielizny ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-01 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Oj Ewulinek skleroza
![]() Mi mija tak sobie.Przerzucają mnie do innego działu (będę mieć dużo dalej do pracy ![]() ![]() Idę zaraz na II śniadanie,Serek wiejski ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() No chyba,że wszystkie całkiem intymne ![]() Zapomniałam wam powiedzieć, że słuchałam tych waszych Kingsów i nawet mi się spodobało.Tżtowi nie bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
gosia jak już sobie tą sesje wykonam to pokaże wam a jakże, nawet jeśli będzie widać kawałek cycka czy tyłka.
![]() no ja nic na drugie sniadanie nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Kliwia ale zajefajny pomysł z tą sesją, zazdroszczę!
też bym chciała taka prawdziwą sesję ![]() poszperaj w wydaniach Playboya - bardzo fajne mają stylizacje ![]() ja zjadłam bułeczkę , a to dopiero przed 14.00 - oł noł ![]() ale jutro mam wolne ![]() o tu coś na ten deseń : http://plfoto.com/1810354/zdjecie.html widzę Cie właśnie ie takie zadymione trochę. no i obowiązkowo jakaś odlotowa bielizna ooo ja Cie widzę w gorsecie : http://www.e-lady.pl/plugins/viewmaxiimage.php?pid=7380 http://www.e-lady.pl/plugins/viewmaxiimage.php?pid=7623 http://www.e-lady.pl/plugins/viewmaxiimage.php?pid=7382 a zobacz co tu mam : http://allegro.pl/item580934228_cyga..._te_26284.html
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-04-01 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
o ten kremowy z e-lady fajny!!!!!!!
![]() Cieszę się że pomysł wam się podoba, trcohę mam tremę, ale myślę że będzie ok. ![]() mi sie podobają tego typu zdjęcia też ![]() ![]() http://plfoto.com/1675587/zdjecie.html http://plfoto.com/1711965/zdjecie.html http://plfoto.com/1714508/zdjecie.html http://plfoto.com/1717134/zdjecie.html http://plfoto.com/1798607/zdjecie.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-01 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę z Tobą zrobić sobie taką sesję! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
w sensie że we dwie? mrau?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
hahaha.
![]() ja będę robić za dym...ten z cygaretki ![]()
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to się nie najesz zbytnio ![]() Świetne te zdjęcia, które wkleiłaś.Naprawdę wypas.Już jestem ciekawa efektu Szalone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Goosiu Ty się tak nie ciesz, bo wiesz... trójkąty zawsze są ciekawsze
![]() no Kobity mamy 15.00 ![]()
#3410 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noo zaraz idę do domku. Najp[ier tylko do biedronki muszę skoczyć na zakupki. ![]() Jutro może się spotkam z fotografem ha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No tak... ![]() ![]() Nooo ![]() Niestety ja w sobotę muszę iśc do pracy ![]() Trudno ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Kliwio, ale ci fajnie, że już idziesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goosiu ale Ty zmieniłaś pracę ?? czy co ? czemu idziesz do pracy w sobotę ? no już z górki, jeszcze chwila i mamy środę za sobą!
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dawno mnie tu nie było, ale przybywam to Was z wiadomościa, że zostaniecie ciociami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
jezuu - najlepsze ze przeczytałam o II śniadaniu , i nie wiem czemu tego nie widziałam
![]() ale jak? wiedziałaś o tym? i teraz zawsze w sobotę pracujesz czy jak? Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAA!! Domik ![]() co za wiadomość !! opowiadaj!!
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakos tak w prima Aprillis sie zapłodniłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
#3418 |
Zakorzenienie
|
![]() a Ty chciałas, żebym Co opowiadała, pewnie ze szczegółami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
taa ![]() ![]() Oki doki, ja już wkręcona , więc mogę iść do domu! ![]()
#3420 |
Zakorzenienie
|
domiks ech ;-P
Dziewczynki wczoraj byłam na tym areobiku - yhm... myslalam ze się bardziej zmęczę, ale nie było tak źle - brzuszków chyba ze 100zrobiłyśmy przez całą godzinę. Fajne były ćwiczenia z taśmą z gumy, na prawdę super, tylko ręce mi potem śmierdziały :/ Ale miałam ze sobą nawilżane husteczki, to się po zajęciach wytarłam ![]() Akurat wczorajsze ćwiczenia były dużo na materaco, siedząc lub leżąc więc może to dlatego nie męczyło mnie to aż tak. Jedna rzecz mi się bardzo nie podobała - pełne brzuszki czyli od pozycji leżącej do siedzącej - gerenalnie do takich brzuszków się odchodzi na rzecz półbrzuczków, gdzie się podnosi tylko łopatki od podłogi. Dlatego ja tych pełnych nie robiłam. ![]() I jedno ćwiczenie po którym myślałam że mi się kręgosłup pęlnie też nie wykonywałam, za ciężko mi było. Z gumą tak się wymachiwało w pozycji takiej jak litera V trochę ![]() Witam z rana przy herbatce rozpuszczalnej ![]() ps. gosia a do jakiego wydziały Cię przenieśli ? i dlaczego w soboty będziesz pracować? Bank to jakiś czy co? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-02 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.