|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() Cytat:
fajny ten szampon, też myślałam o kupieniu suchego, gdy przed imprezą nie mam czasu wrócić do domu, ale strasznie drogi ![]() Cytat:
![]() ![]() też podczytuję wątki o włosach, ale przeraża mnie, że jest ich tyle i wszystkie jeszcze mają po milion stron. a co do skrzypu, to w każdej kuracji trzeba chyba robić po ok. 3 miesiącach, miesięczną przerwę, to Ty te wszystkie lata brałaś tak bez przerwy? ![]() co do jedzonka, to moje śniadanie dzisiaj to musli z mlekiem i cebularz ![]()
![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
co za obgadywanie mojego avatara za plecami?
![]() ![]() A ja tam skrzyp polny łykam. Może sobie tylko wmawiam, że pomaga, ale od razu humor lepszy ![]() Corny, bo źle spłukałaś żółtko i ot cały efekt! Gapciu Ty ![]() I nie mów, że nie masz zapału do ćwiczeń bo właśnie chociaż na wf chodzisz i tańczysz! Więc kurcze, żebym ja tyle robiła to byłoby super! ![]() A i Corny ma rację, trzeba robić przerwy w braniu skrzypu. Ja biorę średnio około 4-5 miesiący i później 3 miesiące przerwy i tak dalej i tak dalej. Tak samo Vitapil, nie brałam go już kilka ładnych miesięcy. Organizm się przyzwyczaja do takich suplementów, dlatego trzeba dać mu czas odetchnąć.
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-10-18 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
O widzicie... tego nie wiedziałam, że trzeba przerwy robić
![]() Skoro to tylko witaminy dla uzupełnienia niedoboru to stwierdziłam, że powinno się cały czas brać.. To może poczekam sobie troche i od stycznia zacznę znowu brać... albo i nie ![]() Audrey jest cudna i nikt jej nie obgaduje ![]() Zdjęć Corny nie widziałam... wg mnie masz blond włoski jak na zdjęciu Ja już po śniadanku(owsianka) i przekąsce (orzeszki)
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-10-18 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Rozeznanie
|
właśnie dobrze spłukałam! pomijam, że w ciągu tygodnia po kilku myciach ten zapach powinien zejść, ale ciągle go czułam. więc nie nie nie nigdy więcej!
a wf i tańce, to jakby przymusowe są, gdyby nie to, to wcale bym nie ćwiczyła, a dla mnie jednak liczy to zmotywowanie się do ruchu, którego nie umiem. Ewlyn jak ja bym chciała wyglądać jak Scarlett Johanson ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3395 |
Wtajemniczenie
|
No no Audrey jest boska i to jest fakt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziś mam dzień lenia. Najgorsze, że jestem sama w domu, bo rodzina wyjechała na kilka dni. Kurcze, nie lubię siedzieć sama. Zostawili mi mojego psiaka małego, ale teraz to jeszcze gorzej, bo czuję jakbym o małe dziecko się troszczyła i co chwila się nią zajmuję, zamiast swoimi zadaniami domowymi i wertowaniem kodeksu karnego! Wrr ![]() ![]() A i nie wiem Corny jak Ty to żółteczko nałożyłaś, mi tam zawsze dobrze schodzi, ale najlepiej zrobić mieszankę z naftą i olejkiem rycynowym. Wtedy to jest ideał. Można też łychę miodu dodać ![]()
![]() |
![]() |
#3396 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
haha, ja za to marzę czasem o chwilach spokoju, bo u mnie rzadko nie ma nikogo w domu... umyłam głowę i hmm... chyba przed fryzjerem bardziej mi się podobało. chociaż możliwe, że po prostu taki humor dzisiaj mają moje włosy, ze też nie za dużo się pokręciły + wydaje mi się, że mam mniejszą szopę na głowie, choć napuszone są dalej. ale dobra, będę pracować nad swoimi loczkami, to powinno być lepiej ![]() ![]() dzisiejszy jadłospis: śn(11?): musli z mlekiem + cebularz obiad(16.30): filet z pangi zapiekany w Hochlandzie fit i szynce białej kolacja(20): serek wiejski + twaróg półtłusty + plasterek szynki + pół pomidorka jestem dumna, bo od jakiegoś czasu mam tak, że przed @ mam tylko jeden dzień ogromnego obżarstwa, a im bliżej @, to apetytu mam tym mniej - aż za mało, co widać po dzisiejszym dniu... w ogóle ostatnio jakaś mało głodna chodzę, a zazwyczaj o tej porze roku już rozpoczynałam zbieranie zimowego sadełka ![]()
![]() |
![]() |
#3397 |
Wtajemniczenie
|
Z tą Scarlett to żartowałam oczywiście
![]() ![]() A co Ty właściwie kombinujesz ze swoimi włosami? Wybacz, czytałam poprzednie posty, ale nie za bardzo wiem o co chodzi. Pewnie kwestia choroby mojej i zmęczenia, hah ![]() Znowu się czuję kiepsko! A jutro idę na uczelnię, więc będę tam zdychać. Wczoraj: śn: kawałek kiełbaski na gorąco z kromką chleba o: Udko z kurczaka, ogórek kwaszony, ryż k: sałatka owocowa - banan, pomarańczka, jogurt naturalny, odrobina musli Dziś na śniadanie ta sama sałatka owocowa. Ależ mi brakuje wakacyjnych owoców! Ach i och. Weźcie ode mnie ten paskudny katar!
![]() |
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co.. słonko u nas wychodzi ![]() ![]() Miałam iść tylko do apteki po kremik (jakieś dziwne suche skórki mi na policzkach powyłaziły... jak atopowe zapalenie czy coś) i po miski dla kocia i psa. Kremik kupiłam, ale kurcze po drodze drogeria była... i ja tylko chciałam wejść sobie pooglądać co nowego... powąchać i wyjść.. No i wyszłam z nowymi cieniami zielonymi ![]() ![]() (że nie wspomne, że jak wróciłam do domku to juz paczucha z avonu czekała ![]()
![]() |
![]() |
#3399 |
Rozeznanie
|
Navien ja w czwartek byłam u fryzjera i dzięki niemu pozbyłam się moich wykluwających się loków
![]() ![]() Ewlyn a cóż to ten miecelm Ziaji? ![]() ja dzisiaj rozpoczęłam polowanie na maskę Polleny-Malwy do suchych włosów i kupiłam sobie odżywkę Yunga, polecaną do mycia. zobaczę, co tam wyniknie z tego, bo dzisiaj na moje włosy nie mogłam patrzeć i musiałam je upiąć ![]() w ogóle dzisiejszy dzień jest dla mnie prosto jak z Bridget Jones. całą drogę do szkoły przebyłam z maksymalnie rozmazanym okiem, bo mi zaczęły łzawić od mgły, ale nie myślałam, że jest tak źle! naprawdę wielką czarną plamę miałam na dolnej powiece! ![]() kurcze, ale się rozpisuje, ale jakoś dużo mam do opowiadania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Cornychodzi mi o płyn mecelarny Ziaji. Kiedyś dawno temu byłam u dermatologa z innym problemem, a ta mi się przyczepiła mordziatki i powiedziała, że powinnam używać płynu micelarnego Biodermy do mycia twarzy. Drogie to strasznie więc nie kupiłam. Teraz ostatnio co rusz natykam się na opinie o tym płynie Ziaji, że jest super a dużo tańszy, więc w drogerii była ostatnia buteleczka to wziełam
![]() Fajnie, że możecie sobie takie badania zrobić ![]()
![]() |
#3401 |
Konto usunięte
|
Jak już mowa o twarzy to dla mnie super jest zielona herbata jako tonik/mleczko
![]() ![]() Navien zgadzam się Audrey jest boska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A zakupy zawsze kończą się w ten sposób. Znam to doskonale, milion nowych rzeczy zaraz mam dodatkowych ![]() Cytat:
haha, miss Bridget, nie martw się, ja też nie raz zaliczyłam taką wpadkę ![]() ![]() ![]() A fryzjera zabijemy, nie martw się ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14832894]Jak już mowa o twarzy to dla mnie super jest zielona herbata jako tonik/mleczko ![]() ![]() Navien zgadzam się Audrey jest boska ![]() ![]() sialala ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na studiach problemy, ale damy rade ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14835163]Chciałabym milion nowych rzeczy
![]() ![]() Na studiach problemy, ale damy rade ![]() ![]() no płaszcze to swoimi cenami przerażają! Odkąd mam przed oczami wizję pracy i zarabianych ciężko tam pieniędzy, to jak widzę w sklepie metkę z ceną 300zł, to mi się oczy wywracają i w myślach liczę, że to przecież jakaś 1/4 mojej pensji miesięcznej! O zgrozo! Ciężko jest myśleć o własnych pieniądzach, oj ciężko ![]() A, że na kolejnym roku jesteś to jaaa wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To ładna masz pensje, wieksza niz moja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do pieniędzy, to do mnie nie dzwoni ta kobieta od psa, a ja się tak denerwuje, żeby w końcu się dowiedzieć, czy dostanę te pracę! chociaż głupio mi to nazywać pracą, ALE jednak ![]() dzisiaj: śn(5.40): musli z mlekiem + marchewka przek(9): jabłko IIśn(10): kanapka z ciemnej bułki z ziarnami z żółtym serem, sałatą i ogórkiem konserwowym przek(13): batonik Fitness naturalny przek(14.40): kolejny batonik Fitness tym razem truskawkowy podwieczorek(16.30): jabłko obiad(18.30): grahamka + filet z pangi w Hochlandzie fit i szynce jakiejś tam... dzisiaj bezgrzesznie, nawet kawałka słodkości od nikogo nie wzięłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3407 |
Wtajemniczenie
|
hahaha, Corny, przestań, mama musiała się pomylić, ot co! nie wierz jej!
A studia.... Ach... bajka nie życie! Kooooocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i zjadłam dziś duużo czekolady ![]() ![]() ![]() a co do pracy to się nie martw, myślę, że zadzwonią!
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-10-21 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale w sumie dobrze, bo w końcu może będę się trzymać diety, jak trzeba. jeszcze ćwiczyć trzeba zacząć...
![]() |
![]() |
#3409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14883167]To ja przyjadę do Ciebie na szkolenie pt. "Jak się dowartościować"
![]() to ja chyba też wpadnę ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14883167]Tak jak sama napisałaś powiedziała tak, bo wiedziała, że to Twój czuły punkt, bo się odchudzasz. Przecież w złości mówimy czasem przykre rzeczy pomimo, że nie chcemy ![]() ale to nie było w złości. zresztą nieważne, dzięki temu już trzeci dzień nie jem słodyczy! nawet gryza! ![]() ![]()
![]() |
#3412 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14883167]To ja przyjadę do Ciebie na szkolenie pt. "Jak się dowartościować"
![]() ok, zorganizujemy na szybko jakiś kurs ![]() Ja tam jestem szczęśliwa, kocham swoje ciało, mimo, że mam za dużo kg i wiem to doskonale, ale nie martwię się głupotami. Jest fajnie tak, jak jest ![]() ![]() ![]() ![]() dziś nawet znajoma mojej mamy zapytała się jej: "Twoja córka taka chuda i jeszcze biega? Ja powinnam, ale ona?!" Hah, miłe to było, naprawdę ![]() I chuda nie jestem, więc mi nie wmawiajcie tylko tego. Koniec ogłoszeń ![]() sialalallala, jest cudownie!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3413 |
Konto usunięte
|
Też dziś imprezuje i też mogę powiedzieć, że jest cudownie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Wtajemniczenie
|
i imprezuję urodzinowo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Ale tu rozpustnie dzisiaj
![]()
![]() |
#3416 |
Wtajemniczenie
|
tort, sushi, masa wina! Rozpusta u mnie na całego! Niech ten wieczór trwa wiecznie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3417 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14906783]Wina mówisz?
![]() ![]() Urodziny to zło ![]() ![]() tak, tak, od poniedziałku, bo dziś na śniadanie był kolejny kawałek urodzinowego tortu ![]()
![]() |
![]() |
#3419 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;14907306]Szkoda, żeby się zmarnowało
![]() ![]() haha, święta racja! ![]() ale dziś dłuuugi dzień, co? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.