You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 20:40   #3391
Vivre
Rozeznanie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Vivre to idź! Idź
trochę poskacze, potarzam się po ziemi, pomacham rękami i już
Vivre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 20:54   #3392
byliczka
Zakorzenienie

I dostaniesz 3 miesiące a Egurolla Dance Studio haha niczym Brodway Dance Center
Stary 2008-12-04, 21:48   #3393
Vivre
Rozeznanie

Cytat:
I dostaniesz 3 miesiące a Egurolla Dance Studio haha niczym Brodway Dance Center
noooo taka okazja nie może mnie ominąć. Musze jeszcze raz przemyśleć mój udział w ycd.
Ogólnie to myślę że mam szanse dostać się do 16 a później już z górki - liczę na głosy wizażanek
Stary 2008-12-04, 21:54   #3394
lapus
Wtajemniczenie

to co laski, dajemy czadu!

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 22:51   #3395
edziek244
Zakorzenienie

O ja pójdę, ja pójdę <śmiech na sali>

Ogólnie to ja ten no, nie żebym się chwaliła, ale dziś miałam podwójną dawkę "gwiazd" i "gwiazdeczek", albo może nawet potrójną :P I powiem tak, Niecik i Gaua nie oszczędzają ludzi na pewno

[ross_i]216904[/ross_i]

edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 05:57   #3396
Daria_P
Wtajemniczenie

Edziek, Roofi do dopiero jest kat,....

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 05:57   #3397
Daria_P
Wtajemniczenie

dubel

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 07:53   #3398
byliczka
Zakorzenienie

Ale Gaua na żywo też taki śliczny jak w TV ??

Lapus dajemy! Będziemy tańczyć taniec brzucha w parze
A później zapodam grupowy
Stary 2008-12-05, 08:00   #3399
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Gaua na żywo też taki śliczny jak w TV ??

Lapus dajemy! Będziemy tańczyć taniec brzucha w parze
A później zapodam grupowy
Niski jest... Tylko trochę wyższy ode mnie... Z resztą Niecik też mi się w TV wydawał wyższy, a w rzeczywistości aż tak wysoki nie jest.
Co do Gauy to ma strasznie czarne włosy. Aż się zastanawiałam, czy nie ma farbowanych No mi ma dziewczynę

A tam w FPC to chyba wszyscy ludzi katują Bo do czego to doszło, żeby narzucać takie tempo

[ross_i]216904[/ross_i]

Edytowane przez edziek244
Czas edycji: 2008-12-05 o 08:02
Stary 2008-12-05, 09:02   #3400
Daria_P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edziek244 Pokaż wiadomość
Niski jest... Tylko trochę wyższy ode mnie... Z resztą Niecik też mi się w TV wydawał wyższy, a w rzeczywistości aż tak wysoki nie jest.
Co do Gauy to ma strasznie czarne włosy. Aż się zastanawiałam, czy nie ma farbowanych No mi ma dziewczynę

A tam w FPC to chyba wszyscy ludzi katują Bo do czego to doszło, żeby narzucać takie tempo
Roofi tez jet niski w sumie. Pamiętam na tych warsztatch przyjechał z Justyną Sympatyczna dziewczyna, bardzo dobrze szło jej w HH Roofiego, ale trochę dziecinnie wyglądała wtedy "na żywo"

Edziek, a fotek żadnych sobie nie zrobiłaś z nimi? jak mogłaś! Może niedługo będziesz mieć zajęcia z Bzygą, Gabrysiem lub Adą jak całe FPc zjeżdża di Bydzi, żeby Cię szkolić. A może Mroozek będzie też, tylko wtedy musisz dać nam znać, to wszystkie do Bydgoszczy pojedziemy.

Stary 2008-12-05, 09:10   #3401
Akruks
Raczkowanie

Smile Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
Roofi tez jet niski w sumie
Ale sympatyczny
Akruks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:06   #3402
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daria_P Pokaż wiadomość
Roofi tez jet niski w sumie. Pamiętam na tych warsztatch przyjechał z Justyną Sympatyczna dziewczyna, bardzo dobrze szło jej w HH Roofiego, ale trochę dziecinnie wyglądała wtedy "na żywo"

Edziek, a fotek żadnych sobie nie zrobiłaś z nimi? jak mogłaś! Może niedługo będziesz mieć zajęcia z Bzygą, Gabrysiem lub Adą jak całe FPc zjeżdża di Bydzi, żeby Cię szkolić. A może Mroozek będzie też, tylko wtedy musisz dać nam znać, to wszystkie do Bydgoszczy pojedziemy.
Jakieś jedno mam xD Tylko nie wiem jak wyszłam, bo mi kolega robił (ja nie mam aparatu;/) i muszę go dorwać, żeby mi je wysłał (ja tam nowa jestem, więc jeszcze nie mam do niego namiarów)
Ale ten no, tak se na kanapie siedzieliśmy I ten no, nie żebym się chwaliła, ale... dobra nie ważne
Poza tym to był koleś który w czasie zajęć foty robił i stał po mojej stronie, to pewnie na kilku fotach będę (szkoda tylko, że będą beznadziejne, bo jakoś słabo łapałam tą chorełke, choć była zajefajna. A muza jeszcze lepsza Tylko szkoda, ze nas pan wyrzucił z sali, bo już była 22 i "ludzie chcą spać, bo nas salą są mieszkania" Chyba biedak nie poznał gwiazd xD

Z Gabrysiem to pewnie jeszcze nie będzie, bo on teraz na pewno ma inne priorytety

BTW. w tym tyg. są warsztaty z Olivią Lucedarską (1.m-sce w "Shake Ya Booty"), na które idę, a za tydzień z Jagielskim, ale na te już nie idę, bo nie mam kasy
I ponoć jeszcze chłopaki mają coś w zanadrzu. Aż mnie ciekawość zżera co

[ross_i]216904[/ross_i]

Czas edycji: 2008-12-05 o 11:08
Stary 2008-12-05, 11:16   #3403
Irreplaceable
Rozeznanie

fajnie ze wygrala Wiolka bo jest dobra ale ja bylam za gabrysiem juz pod koniec, nie spodziewalam sie ze przejdzie do ostatniego etapu jak by przeszedł marcin wolalabym zeby wygrala wiola ale jak gabrys to super by bylo zeby wygral wiec troche szkoda mi go tym bardziej ze taki wszechstronny i uzdolniony i jak na swoj wiek bardzo madry koles z niego, no ale wiolka wygrala i jesczez bieze marcina ze soba;p mogla by gabrysia lepiej wziasc
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:20   #3404
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś jedno mam xD Tylko nie wiem jak wyszłam, bo mi kolega robił (ja nie mam aparatu;/) i muszę go dorwać, żeby mi je wysłał (ja tam nowa jestem, więc jeszcze nie mam do niego namiarów)
Ale ten no, tak se na kanapie siedzieliśmy I ten no, nie żebym się chwaliła, ale... dobra nie ważne
Poza tym to był koleś który w czasie zajęć foty robił i stał po mojej stronie, to pewnie na kilku fotach będę (szkoda tylko, że będą beznadziejne, bo jakoś słabo łapałam tą chorełke, choć była zajefajna. A muza jeszcze lepsza Tylko szkoda, ze nas pan wyrzucił z sali, bo już była 22 i "ludzie chcą spać, bo nas salą są mieszkania" Chyba biedak nie poznał gwiazd xD

Z Gabrysiem to pewnie jeszcze nie będzie, bo on teraz na pewno ma inne priorytety

BTW. w tym tyg. są warsztaty z Olivią Lucedarską (1.m-sce w "Shake Ya Booty"), na które idę, a za tydzień z Jagielskim, ale na te już nie idę, bo nie mam kasy
I ponoć jeszcze chłopaki mają coś w zanadrzu. Aż mnie ciekawość zżera co

a gdzie sa i ile kosztują te z olivia?
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:26   #3405
asius123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
fajnie ze wygrala Wiolka bo jest dobra ale ja bylam za gabrysiem juz pod koniec, nie spodziewalam sie ze przejdzie do ostatniego etapu jak by przeszedł marcin wolalabym zeby wygrala wiola ale jak gabrys to super by bylo zeby wygral wiec troche szkoda mi go tym bardziej ze taki wszechstronny i uzdolniony i jak na swoj wiek bardzo madry koles z niego, no ale wiolka wygrala i jesczez bieze marcina ze soba;p mogla by gabrysia lepiej wziasc

moim zdaniem dobrze zrobiła biorąc marcina zamiast gabryni.

i love london!

ps. mów mi - asia aka kalwas.

23.07-03.08, lloret, hotel ancla!

asius123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:40   #3406
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a gdzie sa i ile kosztują te z olivia?
W Braterstwie Stylu sala fitness na Nowotoruńskiej w BDG(klub sportowy Centrum) za 30 zł. Tylko to już w tą niedzielę i nie wiem, czy jeszcze się można zapisać, bo jak ja się zapisywałam we wt. to były ostatnie miejsca...

Też się cieszę, że Wiola bierze Marcina ze sobą

[ross_i]216904[/ross_i]

Czas edycji: 2008-12-05 o 11:42
Stary 2008-12-05, 12:10   #3407
lapus
Wtajemniczenie

ech, też bym poszła na jakieś warsztaty tęskni mi się

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 13:06   #3408
Maripossa
Zakorzenienie

Ja bym mogla isc na warsztaty popatrzec sobie tylko choc nie wiem, moze i mam jakis dryg do tanca nigdy nie uczylam sie tanczyc...
Najbardziej jednak chcialabym sie nauczyc dancehall'u albo cos z reggae w nazwie (ost.na Andrzejkach niezle mi szlo ) i jakichs latino samba albo cha cha moze kieeedys pojde z moim M. na jakis kurs

Edytowane przez Maripossa
Czas edycji: 2008-12-05 o 13:10 Powód: poprawka
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 16:25   #3409
emememsik
po prostu Em :)

http://youcandance.plejada.pl/48,573...u,1,wideo.html
Ale Gabryś musiał się tutaj głupio poczuc.. co zresztą widac.
Stary 2008-12-05, 16:35   #3410
Vivre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Ja bym mogla isc na warsztaty popatrzec sobie tylko choc nie wiem, moze i mam jakis dryg do tanca nigdy nie uczylam sie tanczyc...
Najbardziej jednak chcialabym sie nauczyc dancehall'u albo cos z reggae w nazwie (ost.na Andrzejkach niezle mi szlo ) i jakichs latino samba albo cha cha moze kieeedys pojde z moim M. na jakis kurs
ja w gimnazjum jedna godzinę w tygodniu w ramach w-f miałam tance - standardowe i łacinę
Cytat:
chwal się, chwal
Stary 2008-12-05, 17:21   #3411
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivre Pokaż wiadomość
ja w gimnazjum jedna godzinę w tygodniu w ramach w-f miałam tance - standardowe i łacinę

chwal się, chwal
Nie Głupie to, więc nie

[ross_i]216904[/ross_i]

Stary 2008-12-05, 17:44   #3412
madanka
Raczkowanie

dawaj edziek powiedziałas a to musisz powiedzieć b. no wiesz jak to 'głupie' to tym bardziej nawijaj. tu normalnych nie znajdziesz nie dziołchy? ;]
Stary 2008-12-05, 18:09   #3413
wink737
Zakorzenienie

wiecie co dopiero po takim czasie "dojrzałam", żeby się wypowiedzieć, na temat środowych wydarzeń ( jeju, mówię jakby to była sprawa wagi światowej )

w każdym bądź razie nie bardzo pamiętam jak mi się tańce podobały jak obejrzę powtórkę to się szerzej wypowiem
wiem jedynie, że taniec W+M kompletnie mi nie pasował z muzyką, nuta szybka a oni taki jakby pozycję zmieniali co takt, z tego względu nie za bardzo mi się podobało...
a reszta to kiedy indziej

jeśli chodzi o odczucia to,
widać było, że są spięci, najbardziej to chyba było widać po gabrysiu, ale nie było to tak jak w przypadku wiolki, okryte taką sztuczną postawą
gabryś - koszulka w pierwszej solówce, mnie bardziej rozbawiła, choć zdawałam sobię sprawę, że to taki chwyt pod publikę... koszula w drugiej solówce, no fajny efekt dawała
niby chwyty marketingowe, ale on tylko jak przyszło do mówienia, to apelował, a nie jak marcin, od kilku odcinków, powtarzał, że ma jeszcze super ekstra solówkę, więc mnie to nie zraziło
marcin - na kulisach, widać, że jest mu przykro, że odpadł, znikł ten taki jego promienisty uśmiech...
wiolka - jak dla mnie w niektórych momentach się "kultullarnie" nie popisała
kiedy odpadł marcin, ta jej mina, mnie osobiście zraziła, i nie chciałabym być wtedy na miejscu gabrysia,
druga sytuacja, jak powiedziała, że zabiera marcina ze sobą, jak dla mnie mogła to zatrzymać dla siebie. Rozumiem, jeśli obok niej stał by Marcin, to okej. Biorę drugiego, jesteśmy najlepsi. A tak ponawiam pytanie "jak się czuł Gabryś? To było takie trochę nie halo.
Albo jak ogłosili wyniki, tak strasznie chciała, zacząć płakać, i jej nie wyszło. W ogóle przez telewizor biło od niej - jak dla mnie - taką sztucznością.

Wygranej, mimo wszystko, Wiolce gratuluję. Zasłużyła. Z resztą jak którekolwiek z nich.
Finał dwuetapowy mi nie przypadł do gustu. Zagranie czysto zmniejszające szansę chłopaków na wygraną. W ogóle to wszystko było pod Wiolkę ustawione. Powiem szczerze, że się zdiwiłam, jak sie okazało, że w drugiej części będą HH tańczyć, a nie znowu jakiś "wiolkowaty" styl. Jeszcze mniejszą sympatią darzyłam ją po wypowiedziach z przed tygodnia Agustina. "Wiola jest najlepsza, to taka moja cicha sugestia". Takie uwagi powinien zatrzymać dla siebie.
Jeśli chodzi o Gabrysia, to był w moim zdaniem trochę dziwnej sytuacji. Wiolka z Marcinem tacy przyjaciele, a on ten trzeci, ten co powinien odpaść.

A jeśli chodzi o umowę Wiolki z Marcinem, to nie uważacie, że byli tak pewni siebie, że któreś z nich wygra? A kiedy odpadał Marcin, Wiolka się przestraszyła, że wygra Gabryś i cały ich misterny plan weżmie w łeb?

Unia wygrała studniówkę. Fajnie, moje miasto Szkoda tylko, że na niej nie będę A podobno mają mieć styl na "oskarową galę"

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 18:47   #3414
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wink737 Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o umowę Wiolki z Marcinem, to nie uważacie, że byli tak pewni siebie, że któreś z nich wygra? A kiedy odpadał Marcin, Wiolka się przestraszyła, że wygra Gabryś i cały ich misterny plan weżmie w łeb?
Tak dokladnie to samo pomyslalam INO zapomnialam napisac
to bylo w jej wykonaniu takie: "O nieeeee! a jak Gabrys wygra?! co my z Marcinkiem zrobimy??!! " tak cos czuje... Gabrys mimo jej fochow po odejsciu Marcina i tak swietnie z nia zatanczyl moim zdaniem wygladal troche w tym HH jak Justin Timberlake tzn.ten stroj mi go przypominal
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 19:29   #3415
Celestia
Zakorzenienie

a niech mnie, tyle emocji jutro koniecznie oglądam powtórkę
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 19:41   #3416
Ms.Torres
Rozeznanie

Wink Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

gdyby nie napalone 13-tki, które namiętnie wysyłały sms-y na Gabrysia, żeby wygrał z Marcinem, to by nie przeszedł do finałowej 2 potem widocznie 13-tkom skończyły się pieniądze na koncie, bo różnica między smsami na niego i na Wiolkę była ogromna a gdyby przegrał z Marcinem, chyba Wiolka by nie wygrała

nie myślcie, że nie lubię Gabrysia wg mnie jest jednym z najlepszych z charakteru facetów z YCD(ze wszystkich edycji) obok Roofiego(eh, ten Białystok coś w sobie ma). poza tym, świetnie radził sobie we wszystkich technikach i nie był aż tak krytykowany przez jury

następnej edycji już nie strawię, tak samo, jak 9. edycji tańca z gwiazdami

co za dużo, to niezdrowo

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 19:55   #3417
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
O ranyy już nie wymyślajcie

Jakby wygrał Gabryś to on by triumfował w wywiadach a Wioli byłoby przykro. Przecież każdemu zależy na wygranej.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 20:00   #3418
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
O ranyy już nie wymyślajcie

Jakby wygrał Gabryś to on by triumfował w wywiadach a Wioli byłoby przykro. Przecież każdemu zależy na wygranej.

Ja nie mówię, że się Wiolce wygrana nie należała, bo jak już pisałam się należała
Ale ta jej mina naprawdę, nie przedstawiała jakiegoś smutku, tylko jak dla mnie wielkie zaskoczenie "Jak to?!" I chyba akurat to zaskoczenie było naturalne.

A swoją drogą, wydaję mi się, że gdyby Gabryś wygrał, to udało by się nam zobaczyć prawdziwą radość, a nie (jak wg moich odczuć) radość, którą trzeba pokazać bo tak wypada. Ale to takie "co by było gdyby..."

A swoją drogą, mimo, że po cichu liczyłam, że Gabryś wygra, to uważam, że gdyby Marcin wszedł do ścisłego finału, całość byłaby bardziej emocjonująca. Tak to miałam przeświadczenie od momentu eliminacji chłopaków, że już wiadomo jaki będzie wynik.

Edytowane przez wink737
Czas edycji: 2008-12-05 o 20:05
Stary 2008-12-05, 20:08   #3419
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mówię, że się Wiolce wygrana nie należała, bo jak już pisałam się należała
Ale ta jej mina naprawdę, nie przedstawiała jakiegoś smutku, tylko jak dla mnie wielkie zaskoczenie "Jak to?!" I chyba akurat to zaskoczenie było naturalne.

A swoją drogą, wydaję mi się, że gdyby Gabryś wygrał, to udało by się nam zobaczyć prawdziwą radość, a nie (jak wg moich odczuć) radość, którą trzeba pokazać bo tak wypada. Ale to takie "co by było gdyby..."

A swoją drogą, mimo, że po cichu liczyłam, że Gabryś wygra, to uważam, że gdyby Marcin wszedł do ścisłego finału, całość byłaby bardziej emocjonująca. Tak to miałam przeświadczenie od momentu eliminacji chłopaków, że już wiadomo jaki będzie wynik.
Jedno mnie zastanawia.
Tak wszyscy narzekają na miny Wiolki, tak strasznie na nią nagadują (nie mówie teraz konkretnie o was tylko ogólnie,wystarczy spojrzeć na oficjalne forum) a jednak wygrała. No chyba że program jest ustawiony "pod Wiolkę".
Trzeba patrzyć na taniec a nie wysnuwać wnioski o charakterze człowieka po dwóch godzinach w telewizji. Takie jest moje zdanie, tym samym EOT.

Już się nie mogę doczekać czwartej edycji
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 20:25   #3420
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość

Już się nie mogę doczekać czwartej edycji

Noooo, znowu te środowe wieczory

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości