|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Rozeznanie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
I dostaniesz 3 miesiące a Egurolla Dance Studio
![]() ![]()
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Wtajemniczenie
|
to co laski, dajemy czadu!
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
O ja pójdę, ja pójdę
![]() Ogólnie to ja ten no, nie żebym się chwaliła, ale dziś miałam podwójną dawkę "gwiazd" i "gwiazdeczek", albo może nawet potrójną :P I powiem tak, Niecik i Gaua nie oszczędzają ludzi na pewno ![]()
![]() |
#3396 | ||
Wtajemniczenie
|
Edziek, Roofi do dopiero jest kat,....
![]() |
![]() |
#3397 | ||
Wtajemniczenie
|
dubel
![]()
![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Ale Gaua na żywo też taki śliczny jak w TV ??
![]() Lapus dajemy! Będziemy tańczyć taniec brzucha w parze ![]() A później zapodam grupowy ![]()
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Gauy to ma strasznie czarne włosy. Aż się zastanawiałam, czy nie ma farbowanych ![]() ![]() A tam w FPC to chyba wszyscy ludzi katują ![]() ![]()
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3400 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edziek, a fotek żadnych sobie nie zrobiłaś z nimi? jak mogłaś! Może niedługo będziesz mieć zajęcia z Bzygą, Gabrysiem lub Adą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten no, tak se na kanapie siedzieliśmy ![]() ![]() Poza tym to był koleś który w czasie zajęć foty robił i stał po mojej stronie, to pewnie na kilku fotach będę (szkoda tylko, że będą beznadziejne, bo jakoś słabo łapałam tą chorełke, choć była zajefajna. A muza jeszcze lepsza ![]() ![]() Z Gabrysiem to pewnie jeszcze nie będzie, bo on teraz na pewno ma inne priorytety ![]() BTW. w tym tyg. są warsztaty z Olivią Lucedarską (1.m-sce w "Shake Ya Booty"), na które idę, a za tydzień z Jagielskim, ale na te już nie idę, bo nie mam kasy ![]() I ponoć jeszcze chłopaki mają coś w zanadrzu. Aż mnie ciekawość zżera co ![]()
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-12-05 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Rozeznanie
|
fajnie ze wygrala Wiolka bo jest dobra ale ja bylam za gabrysiem juz pod koniec, nie spodziewalam sie ze przejdzie do ostatniego etapu jak by przeszedł marcin wolalabym zeby wygrala wiola ale jak gabrys to super by bylo zeby wygral wiec troche szkoda mi go tym bardziej ze taki wszechstronny i uzdolniony i jak na swoj wiek bardzo madry koles z niego, no ale wiolka wygrala i jesczez bieze marcina ze soba;p mogla by gabrysia lepiej wziasc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie sa i ile kosztują te z olivia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem dobrze zrobiła biorąc marcina zamiast gabryni. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
W Braterstwie Stylu sala fitness na Nowotoruńskiej w BDG(klub sportowy Centrum) za 30 zł. Tylko to już w tą niedzielę i nie wiem, czy jeszcze się można zapisać, bo jak ja się zapisywałam we wt. to były ostatnie miejsca...
Też się cieszę, że Wiola bierze Marcina ze sobą ![]()
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-12-05 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Wtajemniczenie
|
ech, też bym poszła na jakieś warsztaty
![]() ![]()
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
Ja bym mogla isc na warsztaty popatrzec sobie tylko
![]() ![]() Najbardziej jednak chcialabym sie nauczyc dancehall'u albo cos z reggae w nazwie (ost.na Andrzejkach niezle mi szlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2008-12-05 o 13:10 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
po prostu Em :)
|
http://youcandance.plejada.pl/48,573...u,1,wideo.html
Ale Gabryś musiał się tutaj głupio poczuc.. co zresztą widac.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
dawaj edziek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
wiecie co dopiero po takim czasie "dojrzałam", żeby się wypowiedzieć, na temat środowych wydarzeń ( jeju, mówię jakby to była sprawa wagi światowej
![]() w każdym bądź razie nie bardzo pamiętam jak mi się tańce podobały ![]() wiem jedynie, że taniec W+M kompletnie mi nie pasował z muzyką, nuta szybka a oni taki jakby pozycję zmieniali co takt, z tego względu nie za bardzo mi się podobało... a reszta to kiedy indziej ![]() jeśli chodzi o odczucia to, widać było, że są spięci, najbardziej to chyba było widać po gabrysiu, ale nie było to tak jak w przypadku wiolki, okryte taką sztuczną postawą gabryś - koszulka w pierwszej solówce, mnie bardziej rozbawiła, choć zdawałam sobię sprawę, że to taki chwyt pod publikę... koszula w drugiej solówce, no fajny efekt dawała ![]() niby chwyty marketingowe, ale on tylko jak przyszło do mówienia, to apelował, a nie jak marcin, od kilku odcinków, powtarzał, że ma jeszcze super ekstra solówkę, więc mnie to nie zraziło marcin - na kulisach, widać, że jest mu przykro, że odpadł, znikł ten taki jego promienisty uśmiech... wiolka - jak dla mnie w niektórych momentach się "kultullarnie" nie popisała kiedy odpadł marcin, ta jej mina, mnie osobiście zraziła, i nie chciałabym być wtedy na miejscu gabrysia, druga sytuacja, jak powiedziała, że zabiera marcina ze sobą, jak dla mnie mogła to zatrzymać dla siebie. Rozumiem, jeśli obok niej stał by Marcin, to okej. Biorę drugiego, jesteśmy najlepsi. A tak ponawiam pytanie "jak się czuł Gabryś? To było takie trochę nie halo. Albo jak ogłosili wyniki, tak strasznie chciała, zacząć płakać, i jej nie wyszło. W ogóle przez telewizor biło od niej - jak dla mnie - taką sztucznością. Wygranej, mimo wszystko, Wiolce gratuluję. Zasłużyła. Z resztą jak którekolwiek z nich. Finał dwuetapowy mi nie przypadł do gustu. Zagranie czysto zmniejszające szansę chłopaków na wygraną. W ogóle to wszystko było pod Wiolkę ustawione. Powiem szczerze, że się zdiwiłam, jak sie okazało, że w drugiej części będą HH tańczyć, a nie znowu jakiś "wiolkowaty" styl. Jeszcze mniejszą sympatią darzyłam ją po wypowiedziach z przed tygodnia Agustina. "Wiola jest najlepsza, to taka moja cicha sugestia". Takie uwagi powinien zatrzymać dla siebie. Jeśli chodzi o Gabrysia, to był w moim zdaniem trochę dziwnej sytuacji. Wiolka z Marcinem tacy przyjaciele, a on ten trzeci, ten co powinien odpaść. A jeśli chodzi o umowę Wiolki z Marcinem, to nie uważacie, że byli tak pewni siebie, że któreś z nich wygra? A kiedy odpadał Marcin, Wiolka się przestraszyła, że wygra Gabryś i cały ich misterny plan weżmie w łeb? Unia wygrała studniówkę. Fajnie, moje miasto ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to bylo w jej wykonaniu takie: "O nieeeee! a jak Gabrys wygra?! co my z Marcinkiem zrobimy??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
a niech mnie, tyle emocji
![]()
![]() |
![]() |
#3416 |
Rozeznanie
|
![]()
gdyby nie napalone 13-tki, które namiętnie wysyłały sms-y na Gabrysia, żeby wygrał z Marcinem, to by nie przeszedł do finałowej 2
![]() ![]() ![]() nie myślcie, że nie lubię Gabrysia ![]() ![]() ![]() następnej edycji już nie strawię, tak samo, jak 9. edycji tańca z gwiazdami ![]() co za dużo, to niezdrowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby wygrał Gabryś to on by triumfował w wywiadach a Wioli byłoby przykro. Przecież każdemu zależy na wygranej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówię, że się Wiolce wygrana nie należała, bo jak już pisałam się należała ![]() Ale ta jej mina naprawdę, nie przedstawiała jakiegoś smutku, tylko jak dla mnie wielkie zaskoczenie "Jak to?!" I chyba akurat to zaskoczenie było naturalne. A swoją drogą, wydaję mi się, że gdyby Gabryś wygrał, to udało by się nam zobaczyć prawdziwą radość, a nie (jak wg moich odczuć) radość, którą trzeba pokazać bo tak wypada. Ale to takie "co by było gdyby..." A swoją drogą, mimo, że po cichu liczyłam, że Gabryś wygra, to uważam, że gdyby Marcin wszedł do ścisłego finału, całość byłaby bardziej emocjonująca. Tak to miałam przeświadczenie od momentu eliminacji chłopaków, że już wiadomo jaki będzie wynik. Edytowane przez wink737 Czas edycji: 2008-12-05 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wszyscy narzekają na miny Wiolki, tak strasznie na nią nagadują (nie mówie teraz konkretnie o was tylko ogólnie,wystarczy spojrzeć na oficjalne forum) a jednak wygrała. No chyba że program jest ustawiony "pod Wiolkę". Trzeba patrzyć na taniec a nie wysnuwać wnioski o charakterze człowieka po dwóch godzinach w telewizji. Takie jest moje zdanie, tym samym EOT. Już się nie mogę doczekać czwartej edycji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
Noooo, znowu te środowe wieczory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.