![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
O TEJ ![]()
![]() |
#3392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Irenko, dzięki. ![]() Edit: muszę wypróbować, bo dwa z testowanych kremów sprawdziły się świetnie ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-02 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Hey,ale mialem koszmarny dzien w pracy....cos mi wcielo cala baze danych
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Muszę tylko nadmienić, że stosuję ją codziennie od niedawna, wcześniej miałam tylko próbkę od Tereski. Niektóre dziewczyny w KWC piszą, że zapycha.
Mam nadzieję, że na mnie nie będzie tego efektu. Ago, jak chcesz próbkę to służę jakby co ![]() Tezo u mnie też gg nie działa.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-12-02 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Wtajemniczenie
|
Irenko, jeżeli to do mnie to kcem
![]() Edit : Eeee, nie Twoja półka wiekowa ![]() ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-02 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzuć mi adres na PW ![]()
![]() |
#3398 |
czyli Endżi
|
Irenko, cudne zakupy zrobiłaś dla małej. Sama chętnie bym to dostała
![]() ![]() A ta Daxowa baza rzeczywiście strasznie zapycha - kurde, prawie sam sylikon ![]() ![]() Ja tam kocham bazy rozświetlające. Sephora Perfection, L'oreal Lumibase i Vichy Oligo 25 rządzą ![]()
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3400 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie mi, mogę sobie w prezencie wybrać dowolnego Lutensa dostępnego w Polsce, ale nie znam zapachów jego. Generalnie uwielbiam orientalne zapachy. Moimi ulubionymi są OI, Kenzo Yungle, Kingdom, podsumowując orient na słodko. Pomóżcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
Aniele, nie strasz mnie też
![]() Siedzę sobie przed kompem w arcyseksownym ![]() ![]() Pocieszam się myślą, że przeziębienie nikomu chyba nie dodaje urody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No. To się "wzorowy" student wypowiedział ![]() Cytat:
![]() Btw - ciekawe, jak tam zbieranie dowodów przeciwko mnie ![]() Cytat:
![]() No do cycków chyba? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Kasiapnn, pasuje mi tu Daim Blond, takie pierwsze skojarzenie ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-02 o 22:31 Powód: Lutek... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16068 Five O'Clock Au Gingembre http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23731 Reszte może podpowiedzą dziewczyny ![]() I może jeszcze to http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17261 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Czesc Bejb ![]() ![]() Ide spac bo umieram tu. Irko - bardzo ladny prezent dla tej dziewczynki zrobilas! jestem pewna, ze sie ucieszy! (odgapie cus dla C. ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Nie zapycha mnie ![]() Endzi nie strasz ludzi ![]()
![]() |
#3408 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dresów... Tego... no.... Nie mam. ![]() ![]() *Szansa jak trafienie 6 w Lotto, więc mogę se obiecywać. ![]() A co do angielskiego - zgodzę się. ![]() ![]() Taka ze mnie poliglotka, a co! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale tak jak mówię - po pierwsze to ja się nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Californication to fajny serial. Będę oglądać ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-02 o 23:23 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | ||
BAN stały
|
Kobiety ich nie mają
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryksiu nie ma kotka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
BAN stały
|
Kurcze, ostatnio mam tak malo czasu, ze nawet nie wiem co sie gdzie dzieje. Mam nadzieje w weekend troche nadrobic. Irko, super prezent, sama bym byla zadowolona z takich kolczykow
![]() ![]() Ja narazie zastanawiam sie jak zapakowac prezent dla TZ, ale niestety nie moge napisac co kupilam, bo bestia tu zaglada, zeby sprawdzac, o czym aktualnie marze, wiec jeszcze by zobaczyl co dostanie ![]() Jeszcze wracajac do prezentow dla dzieci. My z TZ ostatnio dla jego 4-letniej siostrzyczki kupilismu diadem Hello Kitty, taka byla zadowolona, ze az go calowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Prezenty
![]() Ja w koncu znalazlam juz aparat jaki chce kupic mojemu. Kupie w wknd bede miec z czapy. moja rodzinka mniej wiecej juz obkupiona. Sama zazyczylam sobie Ipod dock. |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Prezenty także i u mnie już załatwione
![]() ![]() ![]() ![]() Dla chrześniaka mam krawat ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 08:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Wtajemniczenie
|
Też tak pomyślałam
![]() Cytat:
![]() No i dobrze, bo po co byłyby Wam potrzebne ![]() ![]() Witam wszystkich w ten słoneczny poranek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lata zmarnowalam na bladzeniu w ciemno ![]() Znalazlam IsaDora Velvet Make-up Mousse sie nawet najwyzszopolkowce nie umywaja ( tylko trza przed uzyciem buzinke nawilzyc z lekka ) Ja nawilzam baza zelowa z drobinkami zlota Guerlain ( cod, miod, maliny ) ![]() A tak ogolnie, to sie witam, ja pierwszorazowa pierwszobarowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
BAN stały
|
Cytat:
Do tych musowych moge dodac juz polecany Vasence Dior Icone. On ma wlasnie taka konsystencje. Najjasniejszy jest chyba 020, ja go mam bo jak stosowalam to bylam blada przez kwasy u kosmetyczki. Matuje bardzo dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Nasturcyjko
![]() Jak tak debatujemy o specyfikach do twarzy to powiedzcie mi,które Meteoryty Guerlain są Waszym zdaniem najlepsze? Czytałam na kosmetycznym troszkę o nich i powiem, że mam zamęt w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja przetestowalam wszystkie 3 wersje plus jakas zimowa limitowanke. Ale jak dla mnie wymiataja Beige Chic. Przynajmniej do mojej karnacji sa idealne, jeszcze dodatkowo ja ocieplaja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
Kaganiku witaj
![]() Nasturcjo - dziękuję za podpowiedź ![]() ![]() Wczoraj spotkała nas miła niespodzianka - właściwie moją mamę ![]() ![]() A mama twierdziła, że ona już tak ma, że nigdy nic nie wygrywa ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit : Madzik jak na jazdach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.