|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
dobry wieczór
![]() Cytat:
Cytat:
![]() w sumie to cięzko mi powiedziec cokolwiek, bo to trzeba by było znac szczegóły ale tak po pierwsze to: trzymaj się. jakos to będzie zawsze jakos jest! a po drugie to,że ci nie mówił,że jest inaczej, to wcale nie znaczy,że Cie nie oszukał. moim zdaniem niedopowiedania czy pomijanie pewnych rzeczy to tez jest oszustwo. po za tym jeśli się z kimś jest to pewnych rzeczy się po prostu nie robi. po prostu. i coś mi się wydaje,że twój tż zrobił jedną właśnie z tych rzeczy...co do par, to ja osobiście wierze w prawdziwą miłośc. tą taką bez grzeszków, oszukiwania się, zatajania, zdradzania... tą taką najszczęśliwszą, najsilniejszą, która przetrwa wszystko. i mam na to doskonały przykład moich rodziców takiej miłości jaką darzą siebie oni życze każdemu, serio!ah, i faktycznie sen to jest najlepsze co teraz możesz zrobic. nawet jesli nic nie zmieni, to pomoze troche chociaz ochłonąc i zdystansowac sie do calej sytuacji. jeszcze raz- trzymaj się malutka a jakby coś nieteges, jakbyś potrzebowała się komuś wygadac-to zawsze masz moje pw
|
||
|
|
|
#3392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze dzisiaj nienajlepszy dzień.
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, wiec mogę tylko napisać, zebyś była dzielna i twarda. Bo pewnie nie jest łatwo. Jeśli Cię to pocieszy, jestem z Tobą. ![]() A dzień nienajlepszy, bo sama pokłóciłam się z TŻtem, niby błahostki, "standardowe" nieporozumienia, ale ryczeć mi się chce. Miałam taaaaką ogromną ochotę spędzić z nim miły wieczór, a tu jak na złość wszystko na opak. Smutno mi i szczerze mówiąc... jestem rozczarowana dzisiejszym dniem. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cała polityka zagr., której jeszcze nie było na maturze, nie ruszona. ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia, kochana trzymaj się, jesteśmy z Tobą
![]() A ja nie wiem już co z tymi facetami jest... Jakaś epidemia ich głupoty, czy jak? Przez takiego płaczę już którąś noc z rzędu... źle się dzieje... Niech zrobią sobie wakacje i znikną na jakiś czas... |
|
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
ja też z chęcią bym wysłała ich na księżyc
przynajmniej na jakiś czas. |
|
|
|
#3395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc |
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() za jakąs godzine wyruszam do Wrocławia w poszukiwaniu sukienki sylwestrowej. 3majcie kciuki
|
|
|
|
#3398 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z wosu w sumie przerobiłam duzo ale mam wrażenie że nic nie pamietam A elementy prawa to ja tez pierwszy raz na oczy zobaczylam w tym roku (przepisalam sie do innej szkoly i oni w ogole co innego robili wiec mam sporo nieprzerobione)A ja dzisiaj mam średni humor. Nie chce mi sie isc na ta studniówke. Na dodatek mam przeczucie ze po wizycie u fryzjerki trzeba bedzie wlozyc glowe pod kran. Bo niestety nie ide do salonu gdzie zaplacilabym 50 zł. ( za duzo juz wydalam na ta studniówke) Wychoawaczyni napewno bedzie sie pluć ze wiekszego dekoltu nie moglam sobie ubrać. sydunia nie wiem jak Cie pocieszyć, ale moze nie myśl o tym, szkoda sobie szarpać nerwów. Ja czasamami mysle zeby zmienic orientacje, nie ma a juz porzadnych facetów... suspense chyba studniówkowej powowdzenia
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-01-03 o 08:32 |
|||
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się studniówki odechciewa... tak się złozyło (nie?)szczęsliwie, że tylko 2 dziewczyny ode mnie z klasy nie maja tzw. chłopaków i na studniówkę idą z kims znajomym .. W tym ja
![]() Problem z tym moim partnerem opisalam wczesniej ![]() A na dodatek jak sobie pomysłe, jak one sie beda tulic do tych chlopakow przy stole, w tancu itp. Ale humor mi poprawia na pewno dziewczyny w diademach i sukniach na kolach ![]() xCarmen A moze masz jakas znajoma, która uczesałaby Cie lepiej niz te fryzjerki? Po co kasę w błoto wyrzucać? Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-01-03 o 08:51 |
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ktora z was jeszcze zaczyna probne maturki od 9 stycznia? ja sie boje ![]() Ale w sumie w tej dzien nie bedzie lekcji tylko te maturki nie? Super ![]() Bo normalnie w piatek mam z 10 godzin
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się chyba zaczynam bać geografii.
![]() I wypracowania z angielskiego, bo zawsze pisałam zaglądając czasem do słownika. ![]() Miłego dnia, dziewczęta<cmok>
|
|
#3402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Posprzątane, poukładan i koniec na dziś! A teraz zabieram się za oglądanie filmu potrzebnego do prezentacji. Ooo! I widać o czym jeszcze myślisz :P
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
![]() Apel do wszystkich dziewczyn: Przed studniówką zrobić zdjęcie i potem tu wkleić!
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja pewnie sobie zrobię... przynajmniej raz w życiu będę wyglądać jak człowiek haha :P
|
|
|
#3405 |
|
Konto usunięte
|
wkleje dzisiaj fotki sukienki na studniowke bo znowu mam dylemat ;]
a teraz ide podciać końcówki miłego dnia
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam
za bardzo lżej mi nie jest, najchętniej wróciłabym do łozka wszystko w tej chwili zależy od tego, gdzie ustawię granicę rzeczy, na ktore moge przymknac oko. sęk w tym, że ja ją miałam ustaloną, ale... ale nigdy nigdzie nie umieściłam tam czegoś takiego, bo mi to nawet do głowy nie przyszło. w koncu sielanka nie moze trwac zbyt dlugo...
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero 21 lutego
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 6 lutego
|
|
#3411 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 24 stycznia, jak na razie chyba najwcześniej
|
|
#3412 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zdjecie rpzed studniówką będzie of kors. Ja zapłakana, w sukience, która wyszła inaczej niż miała, włosy rozwalone, makijaż rozmazany, partnera brak
![]() A co do kremów ja mam nawilżający Nivea Visage Young, czy jak się to pisze. Bardzo lekki, delikatny, lubię go. Ostatnio mam przesuszoną skórę na policzkach, więc namiętnie go stosuję
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
To masz najprawdziwszą studniówkę, bo obliczałam kiedy wypada 100 dni przed maturą i właśnie w ten łikend.
![]() Ja mam tydzień później.
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
ja 10 stycznia
już za tydzień! a muszę jeszcze kupić buty i biżuterię
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj kupiłam sobie sukienkę i szukam pomysłu na włosy i dodatki. dobrze, że chociaż sukienka już jest :P a studniówkę mam 18 stycznia chyba...
kurka nie mam partnera i nie wiem skąd takowego wytrzasnąć
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 23 stycznia,. już wszystko mam skompletowane
tylko nie wiem cóż mogłabym wymodzic z moimi wlosami
|
#3417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęcie zdjęcie ![]() czekamy!No ja mam tylko buty i sukienkę....ach no i jeszcze partner gdzieś tam się jakiś nawinął :P Biżu jest pomysł i wykonwca tylko muszę jeszcze zdecydować się na ostateczną wersję, nie mam terminu u fryzjerki- szukam taniej i takiej co fajnie czesze (nie chce miec na głowie studniówkowego standardu czyli burzy loków upiętej w koka itp.) torebki mam 2 małe jakieś stare w sumie chyba każda pasuje. chyba wezmę większą, bo ja lubię duuużo nosić ![]() co jeszcze muszę mieć, bo juz sama nie wiem? ps: przed chwilą mierzyłam swoją sukienkę, sprawdzałam czy po ostatnich 2 tygodniach wielkiego żarcia jeszcze sie w nią mieszczę...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnej małej torebki, typu kopertówki nie lubię tego typu rzeczy, biorę normalną, musze w czymś wnieść alkohol, pozatym i tak ją zostawie na krześle/ w loży więc co za różnica
![]() a powiedzcie mi co ubieracie na góre? Normalna kurtkę?
|
#3419 |
|
Pani Buka
|
Cześć dziewczyny!
![]() Niestety nie mam za bardzo czasu czytać, co napisałyście od mojego wyjazdu, a parę dni minęło... Chciałam tylko napisać, że w Zakopanem zimą jest pięknie, choć trochę tłoczno, ale ogólnie wyjazd się udał i z TŻ-tem też było bardzo miło teraz tylko marzę by nauczyć się jeździć na nartach albo desce...No i dziś już studniówka Mam najwcześniej... i w sumie średnio chce mi się iść, no ale... Własnie wróciłam od fryzjera, całkiem mi się podoba, zdjęcie zapewne dostarczę później boję się myśleć o sprawach szkolnych, mam potworne zaległości i w ogóle... a co do wosu, dział "Prawo" to dla mnie czarna magia. mam mniej więcej ogarnięte Społeczeństwo, Państwo i Politykę. BARDZO MNIEJ WIĘCEJ
|
#3420 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hellooooł!
![]() Ja dopiero wróciłam ze snowboardu... Ale było fajnie. To chyba prawda, że sport czyni człowieka szczęśliwym, bo choć nieco jestem obolała (pierwszy raz w tym roku), to jednak humor mi się poprawił. I TŻ był ze mną, pogadaliśmy sobie w aucie i już ok. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hmm. Muszę pomyśleć.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Jak dla mnie to jest najmniej tłusty krem jaki spotkałam dlatego na mróz i zime jest okropny.
ale troche to niepocieszajace ze jestem dopiero w tej zielonej ksiazce z Nowej Ery ( wiek XV) a tyle jeszcze trzeba wbic do glowy ze hoho
Cała polityka zagr., której jeszcze nie było na maturze, nie ruszona.