Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 21:15   #3391
suspense
Zadomowienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Ooo Suspense w końcu Cię widzę! Po długie przerwie. Miło
dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
myślałam, że znam TŻ, okazało się że nie. ale to nie jest do pisania na forum publicznym. bądź co bądź mam okropny mętlik w głowie, gdyby nie to jak długo jestesmy razem, to pewnie bym to skończyła. ale nie umiem tak po prostu tego przekreślić. staram się ulozyc sobie wszystko w glowie, staram się jakoś to przetrawić i przetlumaczyc sobie, ze nic tak naprawde sie nie stalo. wolalabym uslyszec jakas bajeczke na usprawiedliwienie i moc w nia uwierzyc. ale nie nakarmil mnie nia. ba, nawet ja w ciągu jednej sekundy wymyslilam kilka takich klamstw, ktorymi moglabym zostac poczestowana i w ktore bez wahania bym uwierzyla i jeszcze zaczela sie smiac. ale nie. nic takiego nie mialo miejsca.

wiec mam marne pocieszenie, ze przynajmniej potem nie oszukiwal mnie, a w zasadzie wczesniej to tez nie mozna oszustwem nazwac, bo w koncu nigdy nikt mi nie mowil ze jest inaczej... teraz sie czuje zle psychicznie, ale fizycznie też. boli mnie brzuch i momentami cos kluje w sercu. i chyba pojde do lozka, bo nic innego dzisiaj mi nie zostaje
Cytat:
dziękuję dziewczyny...

wiecie co, zaczęłam się tak zastanawiac... jest tyle szczęśliwych małżeństw i par. znam osoby, ktore nie wiem dlaczego wciąż są razem, skoro kłótnie i wyzwiska są na porządku dziennym. znam osoby, które są z kimś tylko dla faktu posiadania partnera. ale znam tez pary, ktore sa razem i prezentuja sie jako pary idealne, gdzie wszystko jest w porzadku i nie ma poważniejszych, większych kłótni. więc tak się zastanawiam czy w tych z pozoru dobranych związkach tak naprawdę wszystko jest takie cacy... czy moze jedna z tych dwojga osob tez ma swoje jakies grzeszki, ktore trzyma w tajemnicy i gdyby one wyszly w jakis sposob na jaw, wszystko by sie im posypalo...

no, a moj jeszcze TŻ... uznaje, ze wszystko jest w porzadku, a mi jest tylko przykro i jak sie przespie, to grzecznie napiszę "Czesc Kochanie" i wysle buziaka, a potem bedzie jak bylo dotad... ja jednak zdecydowanie pojde do lozka, tylko ze sen nie wiem czy az tak bardzo cos zmieni...

Kochana!
w sumie to cięzko mi powiedziec cokolwiek, bo to trzeba by było znac szczegóły ale tak po pierwsze to: trzymaj się. jakos to będzie zawsze jakos jest! a po drugie to,że ci nie mówił,że jest inaczej, to wcale nie znaczy,że Cie nie oszukał. moim zdaniem niedopowiedania czy pomijanie pewnych rzeczy to tez jest oszustwo. po za tym jeśli się z kimś jest to pewnych rzeczy się po prostu nie robi. po prostu. i coś mi się wydaje,że twój tż zrobił jedną właśnie z tych rzeczy...

co do par, to ja osobiście wierze w prawdziwą miłośc. tą taką bez grzeszków, oszukiwania się, zatajania, zdradzania... tą taką najszczęśliwszą, najsilniejszą, która przetrwa wszystko. i mam na to doskonały przykład moich rodziców takiej miłości jaką darzą siebie oni życze każdemu, serio!

ah, i faktycznie sen to jest najlepsze co teraz możesz zrobic. nawet jesli nic nie zmieni, to pomoze troche chociaz ochłonąc i zdystansowac sie do calej sytuacji. jeszcze raz- trzymaj się malutka a jakby coś nieteges, jakbyś potrzebowała się komuś wygadac-to zawsze masz moje pw
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:45   #3392
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Widzę, ze dzisiaj nienajlepszy dzień.

Cytat:
myślałam, że znam TŻ, okazało się że nie. ale to nie jest do pisania na forum publicznym. bądź co bądź mam okropny mętlik w głowie, gdyby nie to jak długo jestesmy razem, to pewnie bym to skończyła. ale nie umiem tak po prostu tego przekreślić. staram się ulozyc sobie wszystko w glowie, staram się jakoś to przetrawić i przetlumaczyc sobie, ze nic tak naprawde sie nie stalo. wolalabym uslyszec jakas bajeczke na usprawiedliwienie i moc w nia uwierzyc. ale nie nakarmil mnie nia. ba, nawet ja w ciągu jednej sekundy wymyslilam kilka takich klamstw, ktorymi moglabym zostac poczestowana i w ktore bez wahania bym uwierzyla i jeszcze zaczela sie smiac. ale nie. nic takiego nie mialo miejsca.

wiec mam marne pocieszenie, ze przynajmniej potem nie oszukiwal mnie, a w zasadzie wczesniej to tez nie mozna oszustwem nazwac, bo w koncu nigdy nikt mi nie mowil ze jest inaczej... teraz sie czuje zle psychicznie, ale fizycznie też. boli mnie brzuch i momentami cos kluje w sercu. i chyba pojde do lozka, bo nic innego dzisiaj mi nie zostaje
Cytat:
dziękuję dziewczyny...

wiecie co, zaczęłam się tak zastanawiac... jest tyle szczęśliwych małżeństw i par. znam osoby, ktore nie wiem dlaczego wciąż są razem, skoro kłótnie i wyzwiska są na porządku dziennym. znam osoby, które są z kimś tylko dla faktu posiadania partnera. ale znam tez pary, ktore sa razem i prezentuja sie jako pary idealne, gdzie wszystko jest w porzadku i nie ma poważniejszych, większych kłótni. więc tak się zastanawiam czy w tych z pozoru dobranych związkach tak naprawdę wszystko jest takie cacy... czy moze jedna z tych dwojga osob tez ma swoje jakies grzeszki, ktore trzyma w tajemnicy i gdyby one wyszly w jakis sposob na jaw, wszystko by sie im posypalo...

no, a moj jeszcze TŻ... uznaje, ze wszystko jest w porzadku, a mi jest tylko przykro i jak sie przespie, to grzecznie napiszę "Czesc Kochanie" i wysle buziaka, a potem bedzie jak bylo dotad... ja jednak zdecydowanie pojde do lozka, tylko ze sen nie wiem czy az tak bardzo cos zmieni...

Trzymaj się. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, wiec mogę tylko napisać, zebyś była dzielna i twarda. Bo pewnie nie jest łatwo. Jeśli Cię to pocieszy, jestem z Tobą.

A dzień nienajlepszy, bo sama pokłóciłam się z TŻtem, niby błahostki, "standardowe" nieporozumienia, ale ryczeć mi się chce. Miałam taaaaką ogromną ochotę spędzić z nim miły wieczór, a tu jak na złość wszystko na opak. Smutno mi i szczerze mówiąc... jestem rozczarowana dzisiejszym dniem.

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Niivea rozumiem ale że nivea soft jest dla ciebie za tłusta to dziwne. Jak dla mnie to jest najmniej tłusty krem jaki spotkałam dlatego na mróz i zime jest okropny.
U mnie zostawia film, który mnie niesamowicie wkurza. I jeszcze wchłania się przez wieki.

Cytat:
Napisane przez xCarmen Pokaż wiadomość
Uf bo juz myslalam ze sama jestem. ale troche to niepocieszajace ze jestem dopiero w tej zielonej ksiazce z Nowej Ery ( wiek XV) a tyle jeszcze trzeba wbic do glowy ze hoho Ja chyba licze na to ze bedzie cos ekhm... prostego na tej maturze.
Ja jestem jednocześnie na wieku XIV-XV (fakultety) i na XIX-XX (powtórzenia)... Ale to takie przypominanie sobie na tych fakultetach bardziej niż nauka. A wos... Jestem 100 lat za Murzynami, przerabiam dopiero elementy prawa i to po raz pierwszy! Cała polityka zagr., której jeszcze nie było na maturze, nie ruszona.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:03   #3393
Anuu
Zakorzenienie

Sydunia, kochana trzymaj się, jesteśmy z Tobą

A ja nie wiem już co z tymi facetami jest... Jakaś epidemia ich głupoty, czy jak? Przez takiego płaczę już którąś noc z rzędu... źle się dzieje... Niech zrobią sobie wakacje i znikną na jakiś czas...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:22   #3394
suspense
Zadomowienie

ja też z chęcią bym wysłała ich na księżyc
przynajmniej na jakiś czas.
Stary 2009-01-02, 22:25   #3395
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
Sydunia, kochana trzymaj się, jesteśmy z Tobą

A ja nie wiem już co z tymi facetami jest... Jakaś epidemia ich głupoty, czy jak? Przez takiego płaczę już którąś noc z rzędu... źle się dzieje... Niech zrobią sobie wakacje i znikną na jakiś czas...
Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
To wyslijcie wszystkich oprocz mojego. Jakos ostatnio mialam dola i nawet nie chcialo mi sie go widziec/sluchac. Ale od kilku dni jest po prostu swietnie

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:40   #3396
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
i ja.

dobranoc

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 08:04   #3397
suspense
Zadomowienie

dzień dobry
za jakąs godzine wyruszam do Wrocławia w poszukiwaniu sukienki sylwestrowej. 3majcie kciuki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 08:31   #3398
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jestem jednocześnie na wieku XIV-XV (fakultety) i na XIX-XX (powtórzenia)... Ale to takie przypominanie sobie na tych fakultetach bardziej niż nauka. A wos... Jestem 100 lat za Murzynami, przerabiam dopiero elementy prawa i to po raz pierwszy! Cała polityka zagr., której jeszcze nie było na maturze, nie ruszona.
Ja w sumie robie 3 epoki na raz. XV wiek korki, XX wiek fakultety i XIX wypracowania jakies probuje. No a u mnie jest taka roznica ze tego sie musze nauczyc. Pozostala mi tylko lecytynka na dobra pamiec Z wosu w sumie przerobiłam duzo ale mam wrażenie że nic nie pamietam A elementy prawa to ja tez pierwszy raz na oczy zobaczylam w tym roku (przepisalam sie do innej szkoly i oni w ogole co innego robili wiec mam sporo nieprzerobione)

A ja dzisiaj mam średni humor. Nie chce mi sie isc na ta studniówke. Na dodatek mam przeczucie ze po wizycie u fryzjerki trzeba bedzie wlozyc glowe pod kran. Bo niestety nie ide do salonu gdzie zaplacilabym 50 zł. ( za duzo juz wydalam na ta studniówke) Wychoawaczyni napewno bedzie sie pluć ze wiekszego dekoltu nie moglam sobie ubrać.

sydunia nie wiem jak Cie pocieszyć, ale moze nie myśl o tym, szkoda sobie szarpać nerwów.

Ja czasamami mysle zeby zmienic orientacje, nie ma a juz porzadnych facetów...

suspense chyba studniówkowej powowdzenia

Edytowane przez xCarmen
Czas edycji: 2009-01-03 o 08:32
xCarmen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 08:39   #3399
marynka42
Zakorzenienie

Mi też się studniówki odechciewa... tak się złozyło (nie?)szczęsliwie, że tylko 2 dziewczyny ode mnie z klasy nie maja tzw. chłopaków i na studniówkę idą z kims znajomym .. W tym ja

Problem z tym moim partnerem opisalam wczesniej

A na dodatek jak sobie pomysłe, jak one sie beda tulic do tych chlopakow przy stole, w tancu itp.

Ale humor mi poprawia na pewno dziewczyny w diademach i sukniach na kolach

xCarmen A moze masz jakas znajoma, która uczesałaby Cie lepiej niz te fryzjerki? Po co kasę w błoto wyrzucać?

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2009-01-03 o 08:51
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 09:33   #3400
ilo16na
Zakorzenienie

Hej.
Ktora z was jeszcze zaczyna probne maturki od 9 stycznia?
ja sie boje

Ale w sumie w tej dzien nie bedzie lekcji tylko te maturki nie?
Super
Bo normalnie w piatek mam z 10 godzin

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 09:49   #3401
paula007
Zakorzenienie

Ja się chyba zaczynam bać geografii.
I wypracowania z angielskiego, bo zawsze pisałam zaglądając czasem do słownika.

Miłego dnia, dziewczęta<cmok>

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:06   #3402
zanetka007
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Posprzątane, poukładan i koniec na dziś!
A teraz zabieram się za oglądanie filmu potrzebnego do prezentacji.

Cytat:
dzień dobry
za jakąs godzine wyruszam do Wrocławia w poszukiwaniu sukienki sylwestrowej. 3majcie kciuki
Ooo! I widać o czym jeszcze myślisz :P

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:21   #3403
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Heeej

Apel do wszystkich dziewczyn:
Przed studniówką zrobić zdjęcie i potem tu wkleić!

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:35   #3404
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Heeej

No ja pewnie sobie zrobię... przynajmniej raz w życiu będę wyglądać jak człowiek haha :P

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:46   #3405
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

wkleje dzisiaj fotki sukienki na studniowke bo znowu mam dylemat ;]
a teraz ide podciać końcówki
miłego dnia
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:46   #3406
sydunia
Zakorzenienie

dziękuję wam

za bardzo lżej mi nie jest, najchętniej wróciłabym do łozka wszystko w tej chwili zależy od tego, gdzie ustawię granicę rzeczy, na ktore moge przymknac oko. sęk w tym, że ja ją miałam ustaloną, ale... ale nigdy nigdzie nie umieściłam tam czegoś takiego, bo mi to nawet do głowy nie przyszło. w koncu sielanka nie moze trwac zbyt dlugo...
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:33   #3407
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej

Ja dopiero 13 lutego
Stary 2009-01-03, 11:39   #3408
marynka42
Zakorzenienie

A ja dopiero 21 lutego
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:41   #3409
Flames
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Ja dopiero 13 lutego
A ja 14 lutego hihi

Masz już sukienkę? Ja planowałam iść na zakupy na początku lutego, ale teraz tak myślę czy znajdę coś w ogóle tak późno?
Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:44   #3410
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Ja mam 6 lutego

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:53   #3411
zanetka007
Wtajemniczenie

Ja mam 24 stycznia, jak na razie chyba najwcześniej

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 11:58   #3412
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zdjecie rpzed studniówką będzie of kors. Ja zapłakana, w sukience, która wyszła inaczej niż miała, włosy rozwalone, makijaż rozmazany, partnera brak
A co do kremów ja mam nawilżający Nivea Visage Young, czy jak się to pisze. Bardzo lekki, delikatny, lubię go. Ostatnio mam przesuszoną skórę na policzkach, więc namiętnie go stosuję
Stary 2009-01-03, 12:01   #3413
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
To masz najprawdziwszą studniówkę, bo obliczałam kiedy wypada 100 dni przed maturą i właśnie w ten łikend.
Ja mam tydzień później.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 12:11   #3414
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
ja 10 stycznia już za tydzień!

a muszę jeszcze kupić buty i biżuterię
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 12:39   #3415
ma_linka
Zadomowienie

wczoraj kupiłam sobie sukienkę i szukam pomysłu na włosy i dodatki. dobrze, że chociaż sukienka już jest :P a studniówkę mam 18 stycznia chyba... kurka nie mam partnera i nie wiem skąd takowego wytrzasnąć

ma_linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 13:31   #3416
xxboo
Zakorzenienie

Ja mam 23 stycznia,. już wszystko mam skompletowane

tylko nie wiem cóż mogłabym wymodzic z moimi wlosami

PEDAGOG

Stary 2009-01-03, 13:40   #3417
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ma_linka Pokaż wiadomość
wczoraj kupiłam sobie sukienkę i szukam pomysłu na włosy i dodatki. dobrze, że chociaż sukienka już jest :P a studniówkę mam 18 stycznia chyba... kurka nie mam partnera i nie wiem skąd takowego wytrzasnąć

zdjęcie zdjęcie czekamy!

No ja mam tylko buty i sukienkę....ach no i jeszcze partner gdzieś tam się jakiś nawinął :P
Biżu jest pomysł i wykonwca tylko muszę jeszcze zdecydować się na ostateczną wersję, nie mam terminu u fryzjerki- szukam taniej i takiej co fajnie czesze (nie chce miec na głowie studniówkowego standardu czyli burzy loków upiętej w koka itp.)
torebki mam 2 małe jakieś stare w sumie chyba każda pasuje. chyba wezmę większą, bo ja lubię duuużo nosić
co jeszcze muszę mieć, bo juz sama nie wiem?
ps: przed chwilą mierzyłam swoją sukienkę, sprawdzałam czy po ostatnich 2 tygodniach wielkiego żarcia jeszcze sie w nią mieszczę...

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 13:46   #3418
xxboo
Zakorzenienie

Ja nie mam żadnej małej torebki, typu kopertówki nie lubię tego typu rzeczy, biorę normalną, musze w czymś wnieść alkohol, pozatym i tak ją zostawie na krześle/ w loży więc co za różnica

a powiedzcie mi co ubieracie na góre? Normalna kurtkę?

PEDAGOG

Stary 2009-01-03, 13:57   #3419
kasiencja
Pani Buka

Cześć dziewczyny!

Niestety nie mam za bardzo czasu czytać, co napisałyście od mojego wyjazdu, a parę dni minęło... Chciałam tylko napisać, że w Zakopanem zimą jest pięknie, choć trochę tłoczno, ale ogólnie wyjazd się udał i z TŻ-tem też było bardzo miło teraz tylko marzę by nauczyć się jeździć na nartach albo desce...

No i dziś już studniówka Mam najwcześniej... i w sumie średnio chce mi się iść, no ale...

Własnie wróciłam od fryzjera, całkiem mi się podoba, zdjęcie zapewne dostarczę później

boję się myśleć o sprawach szkolnych, mam potworne zaległości i w ogóle... a co do wosu, dział "Prawo" to dla mnie czarna magia. mam mniej więcej ogarnięte Społeczeństwo, Państwo i Politykę. BARDZO MNIEJ WIĘCEJ o historii nie wspomnę..

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 13:57   #3420
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Hellooooł!

Ja dopiero wróciłam ze snowboardu... Ale było fajnie. To chyba prawda, że sport czyni człowieka szczęśliwym, bo choć nieco jestem obolała (pierwszy raz w tym roku), to jednak humor mi się poprawił. I TŻ był ze mną, pogadaliśmy sobie w aucie i już ok.

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hej.
Ktora z was jeszcze zaczyna probne maturki od 9 stycznia?
ja sie boje

Ale w sumie w tej dzien nie bedzie lekcji tylko te maturki nie?
Super
Bo normalnie w piatek mam z 10 godzin
Ja. Ale ja zaczynam od 12, bo 9 jest polski podstawa, a ja piszę rozszerzenie.

Cytat:
Heeej

Tak jest!

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
To masz najprawdziwszą studniówkę, bo obliczałam kiedy wypada 100 dni przed maturą i właśnie w ten łikend.
Ja mam tydzień później.
Ja również - 31.01.

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnej małej torebki, typu kopertówki nie lubię tego typu rzeczy, biorę normalną, musze w czymś wnieść alkohol, pozatym i tak ją zostawie na krześle/ w loży więc co za różnica

a powiedzcie mi co ubieracie na góre? Normalna kurtkę?
Ja mam płaszczyk, to biorę płaszczyk, a na sukienkę... Hmm. Muszę pomyśleć.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości