A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 21:49   #3391
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Co do dziewczyn, ktore maja mundurowych TZow .. Jak ogladam fotki ze slubu moich rodzicow, gdzie Tata byl w mundurze, to wow .. Tak wiec na pewno bedzie super Moj TZ tez czasami mowi o tym, ze by do wojska chcial pojsc, ale maja i tate i dziadka mundurowego, mowie mu stanowcze NIE Ale faceci w mundurach, to ciacha super
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:56   #3392
ewika19
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Wiele dziewczyn uwielbia facetów w mundurach, a ja tam wolę bez . Nigdy mnie tacy faceci nie kręcili, dla mnie to facet jak każdy inny

Ale ślub, gdy Pan Młody jest w mundurze... To jest coś Jedyny moment w którym podoba mi się facet w mundurze
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:57   #3393
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
zobaczcie jaka okropna zabawa... nigdy w życiu!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=xDs5cvDP7N8
zabawa okropna zero wyczucia i smaku jak dla mnie ;/

a co do munduru to jak najbardziej jestem za
dobra lecę spać dziewczynkom weekendowym życzę udanych wyjazdów wracajcie do nas
dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:59   #3394
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

bez komentarza
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 22:06   #3395
malwus20
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim
i witam nowe PMki
Stary 2011-04-30, 07:05   #3396
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ooo taką suknię bym chciała. Z takimi falbanami! Góra troche inna. Ciekawe jak bym wyglądała w czymś takim.
też mi się takie podobają i bardzo chciałabym podobną

ta ze zdjęcia jest w sumie moją wymarzoną, z tym, że górę wolałabym zupełnie gładką z malutkimi akcencikami

bardzo ładna

Jamee gratuluję, zabrania się za nauki i podpisania umowy postaram się również trzymać kciuki

co to ślubu - dopiero przed chwilką odpaliłam kompa i oglądałam suknię. wg mnie przeciętna :/

oczywiście witam nowe PMki

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2011-04-30 o 07:17
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 07:52   #3397
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Czesc

Majówke czas zaczac u mnie pogoda super oby tylko sie nie zepsuła
Widze ze rozmawiacie o facetach w mundurach no powiem wam ze mi sie jak najbardziej podobaja
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 07:58   #3398
alufa
Zakorzenienie

Napisane przez Magdzia0108

jakoś pominęłam ten link

jest jeszcze jedna obleśna zabawa z pompowaniem balona...
niesmaczą mnie takie gierki i uważam je za durne i zbyteczne...
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 08:07   #3399
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość

jakoś pominęłam ten link

Strasznie nie smaczne podziekowalabym za takie zabawy
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 08:45   #3400
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Co sądzicie o takich butkach?
bardzo ładne Ale bałabym się, że spadną mi podczas zabawy na weselu (bo mam szczupłą stopę)
Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwaga chwalę się: dostałam pracę! Od 16 maja będę pracować w nowej firmie, w dziale księgowym, dokładnie tak jak chciałam. I to na umowę o pracę, więc w końcu będę pełnoprawnym pracownikiem! Dziękuję wszystkim które wspierały mnie i trzymały kciuki, szczególnie w momentach zwątpienia, których było sporo
jeeeee super !!! gratuluję
Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Dotarłam do końca ale tu u was się dzieje...

Przede wszystkim dzięki wielkie za miłe przywitanie

My z TŻ-tem planujemy ślub na 02.06.2012

Załatwiać nie zaczęliśmy zbyt wiele, bo na razie skupiamy się nad chrztem naszej córeczki. Wybraliśmy i zamówiliśmy jak na razie obrączki właśnie się robią
Jesteśmy ze sobą 3 lata, TŻ poprosił mnie o rękę pół roku po tym jak się poznaliśmy W sierpniu zeszłego roku urodziła nam się prześliczna córcia.
Tż jest wojskowym a ja zajmuję się fotografią (moja stronka w podpisie).
Ślub planujemy zorganizować w Kraku, ale tylko cywilny z małą, kameralną imprezką tylko dla najbliższych za to TŻ musi być w mundurze galowym no i będziemy mieli szpaler wojskowy

Przepraszam od razu za niezbyt częste posty, bo niestety moja mała perełka wypełnia mi tak świetnie czas, że na neta nie pozostaje mi go zbyt dużo
szpaler wojskowy? już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądało.... miodzio
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Po 1. Podpisaliśmy umowę z fotografem w poniedziałek mamy spotkanie z kamerzystą
Po 2. w niedzielę mamy pierwsze nauki
Po 3. proszę trzymajcie jutro kciuki, na razie nic nie mówię bo nie chcę zapeszać. Jeśli wszystko się jutro powiedzie to Wam opowiem. Jeśli nie... to też Wam opowiem

A ślubu nie oglądałam, ale na zdjęciach Kate wyglądała niezdrowo.

Cytat:

powiem Wam, że byłam na paru takich weselach, gdzie była taka zabawa Nie było to wprawdzie 'od tyłu', ale osoby te musiały 1) zbić balon przodem, 2) kobieta musiała skakać po facecie na krześle, tak żeby przebić balon , 3) kobieta leżała a facet po niej skakał
Nawet nie będę tego komentować. Możecie sobie wyobrażać jaka była moja mina, gdy na to patrzyłam
Wszystkim obleśnym zabawom mówię stanowcze NIE.

Tak w ogóle to uśmiałam się wczoraj . Okazało się, że w moim mieście otwierają ......... klub go-go. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że klub ten będzie znajdował się w samym centrum miasta, przy głównej ulicy, obok dentysty, centrum handlowego i.... sklepu dla dzieci Pan właściciel zapewnia, że to przecież tylko klub ze striptezerkami (nie żaden burdel), w którym panie będą tańczyły na podestach, będą roznosiły panom piwo i....prowadziły z nimi kulturalną rozmowę ( ).
Jak można się domyślać - panie (a w szczególności mamy) są tym oburzone (przecież obok jest sklep, do którego chodzą z dziećmi). natomiast z ust panów (w tym żonatych, którzy dziennikarzowi woleli nie podawać nawet imienia) były same pozytywne opinie na ten temat.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2011-04-30 o 08:46
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 08:48   #3401
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja filmiku nie oglądałam bo pisze z telefonu więc się nie wypowiem

Dziś u mnie w bloku jakąś dziewczyna wychodzi za mąż. Godzina 7rano stoi przed klatką pod moimi oknami bo zapomniała kupić balonów do ozdobienia klatki. I przeklina na brata, wrzeszczy że muszą być pomarańczowe. A biedny chłopak nie wie co robić stoi bo o 7rano w sobotę to ciężko cokolwiek znaleźć.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 08:49   #3402
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam bycie w pracy nie przeszkodziło w oglądaniu ślubu, zeszłyśmy z szefową na dół do kawiarni gdzie był telewizor i sobie obejrzałyśmy

Dziewczyny, uwaga chwalę się: dostałam pracę! Od 16 maja będę pracować w nowej firmie, w dziale księgowym, dokładnie tak jak chciałam. I to na umowę o pracę, więc w końcu będę pełnoprawnym pracownikiem! Dziękuję wszystkim które wspierały mnie i trzymały kciuki, szczególnie w momentach zwątpienia, których było sporo
Gratulacje!

Cytat:
Witajcie

Po 1. Podpisaliśmy umowę z fotografem w poniedziałek mamy spotkanie z kamerzystą
Po 3. proszę trzymajcie jutro kciuki, na razie nic nie mówię bo nie chcę zapeszać. Jeśli wszystko się jutro powiedzie to Wam opowiem. Jeśli nie... to też Wam opowiem

Kciuki się trzymają

Beznadziejne te zabawy z balonem. TŻ był na weselu, gdzie była taka zabawa jak na filmiku i mówił, że młodzi się fajnie bawili. Ja tego nie pojmuję. Kuzyn z kuzynką U mnie coś takiego nigdy nie przejdzie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 09:16   #3403
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie Kochane!
Nad Wrocławiem piękne słoneczko i trzymam żeby taka pogoda się utrzymała jak najdłużej. Chociaż prognozy nie są optymistyczne... No ale zobaczy się

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
Witam nowe PM

boskie są, ale jednak wole chyba coś wyższego

gratulacje
Ja na wyższych niż 5-6cm to bym musiała zbierać na nową szczękę, bo mojej bym raczej na podłodze szukała

Cytat:
Z chęcią bym Wam już teraz powiedziała ale naprawdę nie chcę zapeszać.

Nie chodziło mi że szczupła tylko po twarzy jakaś taka niewyraźna była, tak mi się wydaję.

Nasze nauki trwają tylko dwie niedziele po 3 h. Najbardziej obawiam się pani z poradni
My mieliśmy z kobietą z poradni dwa spotkania, na których gadała (jak na wykładzie) o miłości, o wspieraniu się wzajemnie. Trzecie spotkanie było z 5 innymi parami, gdzie omówiła z nami naturalną metodę planowania.
No i zostało nam jedno spotkanie indywidualne 8 czerwca. Powiedziała, że jak nie będziemy zadawać pytań, to nas będzie maglować.
Na szczęście mój TŻ jest strasznie wnikliwy, więc jak znam życie zasypie ją pytaniami

Cytat:

Żałosne i niesmaczne Widziałam kiedyś taką podobną akcję, jak byłam na weselu u jakiejś dalszej kuzynki. Byłam wtedy dziewuszka, więc dużo nie kminiłam. Ale normalnie teraz to się zastanawiam, dlaczego się ludzie godzą na coś takiego

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
bardzo ładne Ale bałabym się, że spadną mi podczas zabawy na weselu (bo mam szczupłą stopę)
Tego, że mi spadną się nie obawiam, bo mi raczej nogi/stopy puchną, więc stwierdziłąm, że takie byłyby optymalne

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja filmiku nie oglądałam bo pisze z telefonu więc się nie wypowiem

Dziś u mnie w bloku jakąś dziewczyna wychodzi za mąż. Godzina 7rano stoi przed klatką pod moimi oknami bo zapomniała kupić balonów do ozdobienia klatki. I przeklina na brata, wrzeszczy że muszą być pomarańczowe. A biedny chłopak nie wie co robić stoi bo o 7rano w sobotę to ciężko cokolwiek znaleźć.
Oj, to im delikatnie organizacja poległa... biedny brat, bo na nim się wszystko skupi, no ale i stres dla niej.

Lecę sprzątać i na jakieś małe zakupki jedzeniowe, bo w lodówce się wyhodowało światło
TŻ wróci wieczorem, bo pojechał do siebi i do babci pokosić trawę i jeszcze pmóc wujkowi cosik naprawiać. Swoją drogą ten wujek ciągle coś naprawia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 09:25   #3404
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
zajrzałam na wątek pm lubelskich i tam dziewczyna miała tydzień temu ślub teraz czekam na relacje bo są w podróży poślubnej no i dzisiaj kolejne dwie mają swój BIG DAY także też będę zaglądała i czekała z zapartym tchem na ich relacje a przede wszystkim na foto
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-30, 09:33   #3405
(kicia)
Zakorzenienie

A u mnie dziś małe rodzinne święto tatuś ma imieniny i znowu będę tyła bo kupił dwa ciasta i cukierki ah ten tatuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-30, 09:35   #3406
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Witajcie w ten piękny dzień

My dzisiaj mamy ze znajomymi ognisko Już się doczekać nie mogę A jutro idziemy na komunię więc cały dzień nudnego siedzenia z całą rodziną TŻa... Ale ja tego nie lubię
Stary 2011-04-30, 09:40   #3407
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

A mi majówkę szlag trafił. Leżę z potwornym bólem gardła i ucha. Podejrzewam, że to od wyrzynającej się ósemki

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 09:49   #3408
jagodzia133
Zakorzenienie

oj współczuję mi też się wyżynają ale nie mam aż tak przechlapane jak ty troszkę dziąsła bolą ale to czasami i lekko. Współczuję biedactwo dobra lecę z piesami do weterynarza mały będzie kuty zobaczymy jak sobie poradzi ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-30, 09:50   #3409
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Witajcie

A mi majówkę szlag trafił. Leżę z potwornym bólem gardła i ucha. Podejrzewam, że to od wyrzynającej się ósemki
Biedactwo współczuję...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-30, 09:51   #3410
malwus20
Wtajemniczenie

A ja właśnie dzwoniłam do salony Lissy Ferrery w Lublinie umówić sie na przymierzenie sukni i lipa.. nikt nie odbierał telefonu.. Nie wiem zamknięte zrobili na weekend majowy czy co a chciałam sie zapisać na 4 maja. Poczekam z pół godziny i zadzwonie jeszcze raz a jak nie to droga mailowa się umówie bo skoro nie łaska telefonu odebrac to bedę próbowac inaczej.
Stary 2011-04-30, 10:07   #3411
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie dziś małe rodzinne święto tatuś ma imieniny i znowu będę tyła bo kupił dwa ciasta i cukierki ah ten tatuś
Tatuś Marian? To tak jak mój przyszły teść, też obchodzi dzisiaj imieniny. Najlepsze życzenia dla Twojego taty

Witam was po kilkudniowej nieobecności. Podczytywałam was cały czas, ale jakoś nie miałam weny do pisania..
Ale dziś nastał piękny dzień- początek długiego weekendu! . Pierwszy raz od dłuuuugiego czasu mam cztery dni wolnego! Zarówno na uczelni jak i w pracy. Aż nie wiem jak ten czas wykorzystać bo mam tyle planów. Ale powiedziałam sobie, że na pierwszym miejscu odpoczynek. No i że koniecznie muszę do was zajrzeć
Dzisiaj po południu wybieramy się do znajomych na grilla. Oby tylko pogoda nie popsuła nam planów . Póki co świeci piękne słoneczko. Może jeszcze wcześniej uda mi się wyciągnąć TŻta na spacer. Jutro pewnie poleniuchujemy, a w poniedziałek znowu do znajomych się wybieramy. Wszystkim dziewczynom, które wyjechały na długi weekend życzę wspaniałego pobytu
Co do przygotowań ślubnych to wiele się nie zmieniło. Podpisaliśmy jedynie umowę z właścicielką sali bo póki co mieliśmy jedynie zaklepany termin i wpłaconą zaliczkę. Ustaliła też konkretną cenę 3.800zł+ media. No cóż, mogłoby być mniej ale i tak spodziewałam się ze 200zł więcej... W zasadzie to muszę pochwalić TŻta bo on sam podpisywał tą umowę, przez to że ja studiuję dziennie a do tego pracuję na 1/2 etatu to ciężko mi znaleźć wolną chwilę w godzinach kiedy biuro tej kobitki jest czynne. Ale TŻ świetnie dał sobie radę sam, w ogóle to jestem bardzo mile zaskoczona jak się angażuje we wszystko, kochany jest
Wczorajszy ślub Kate i Williama oczywiście oglądałam, według mnie Kate wyglądała pięknie, skromnie i klasycznie. Jak na przyszłą księżną przystało. A ślub piękny, jak z bajki

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Witajcie w ten piękny dzień

My dzisiaj mamy ze znajomymi ognisko Już się doczekać nie mogę A jutro idziemy na komunię więc cały dzień nudnego siedzenia z całą rodziną TŻa... Ale ja tego nie lubię
Widzę że plany na wieczór mamy podobne. Oby ognisko się udało

Cytat:
Witajcie

Biedna

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2011-04-30 o 09:57
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 10:21   #3412
niut0
Zakorzenienie

Fablous - Ty nie wpłacałaś mi nic za awanti9 ani za miracollo9? bo robię porządki na moim wątku i nie wiem czy nie wpłacałaś czy przeoczyłam

(PMki wybaczcie prywatę na wątku )
Stary 2011-04-30, 10:28   #3413
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a mój TŻ jutro pracuje w niedzielę mamy nauki a poniedziałek on pracuje na nockę więc cały wtorek będzie spał. Także kolejny długi weekend w domu
Przybij piątkę
Tz w pracy cały dzień,jutro ma na noc, pojutrze pewnie będzie odsypiał i dopiero wtorek będzie normalny. Ot i długi weekend

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie innej wersji TŻta jak nie w mundurze. Takie z niego w tedy ciacho....
Problem mamy z rodziną bo mam olbrzymią a jeszcze jak zaprosisz jednego a nie zaprosisz drugiego to zaraz ktoś się obraża... Idąc tym tokiem trzeba by robić wesele na 250 osób a to koszmarne koszty tym bardziej że połowa rodziny rozrzucona po Polsce i trzeba by jeszcze hotel organizować, a i tak przecież nie w swoich miastach robimy ślub tylko tam gdzie TŻ służy.
Dzięki za gratulacje córci, aniołeczka kochanego

O mundurowa jest a to u nas na forum chyba się nie udzielałaś, bo ja nie kojarzę avatarka
A swoją droga niech i Twój idzie w mundurze bo to naprawdę super wygląda (przynajmniej jak dla mnie )
Ja robiłam z mamą wstępną liste gości. I doszłyśmy do wniosku,że bez sensu zapraszać takich ludzi. A jak się obrażą to trudno. Przykładowo-z dalszą ciotką i wujkiem mam dobry kontakt,często się widzimy,oczywiste że chce ich zaprosić. Ale mają 3 dorosłych dzieci,z którymi nie mam kontaktu,ostatnio widziałam ich 10 lat temu i nie chcę ich zapraszać. Niby wypada,ale nie czuję z nimi więzi,to dla mnie obcy ludzie,nie zaproszę ich.
A na Waszym forum byłam kilka razy,ale tam chyba nie ma nikogo z SG i jakos nie mogłam się odnaleźć wśród mundurówek

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość

jakoś pominęłam ten link

Dlatego będzie ZERO zboczonych i oblesnych zabaw,przynajmniej na moim weselu

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to uśmiałam się wczoraj . Okazało się, że w moim mieście otwierają ......... klub go-go. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że klub ten będzie znajdował się w samym centrum miasta, przy głównej ulicy, obok dentysty, centrum handlowego i.... sklepu dla dzieci Pan właściciel zapewnia, że to przecież tylko klub ze striptezerkami (nie żaden burdel), w którym panie będą tańczyły na podestach, będą roznosiły panom piwo i....prowadziły z nimi kulturalną rozmowę ( ).
Jak można się domyślać - panie (a w szczególności mamy) są tym oburzone (przecież obok jest sklep, do którego chodzą z dziećmi). natomiast z ust panów (w tym żonatych, którzy dziennikarzowi woleli nie podawać nawet imienia) były same pozytywne opinie na ten temat.
U mnie jest kilka takich klubów w centrum, jeden praktycznie na przeciwko cerkwii i obok takiego klubu zabaw dla maluchów I w sumie nikogo to nie dziwi,nikt nie zwraca na to uwagi. Klub jak klub, półnagie panie na szczęście nie stoją na zewnątrz zachęcając do wejścia

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja właśnie dzwoniłam do salony Lissy Ferrery w Lublinie umówić sie na przymierzenie sukni i lipa.. nikt nie odbierał telefonu.. Nie wiem zamknięte zrobili na weekend majowy czy co a chciałam sie zapisać na 4 maja. Poczekam z pół godziny i zadzwonie jeszcze raz a jak nie to droga mailowa się umówie bo skoro nie łaska telefonu odebrac to bedę próbowac inaczej.
Przymierzasz już kiecki
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 10:31   #3414
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Fablous - Ty nie wpłacałaś mi nic za awanti9 ani za miracollo9? bo robię porządki na moim wątku i nie wiem czy nie wpłacałaś czy przeoczyłam

(PMki wybaczcie prywatę na wątku )
nie wpłacałam, bo miałam sporą nadpłatę z awanti8 bodajże (zamawiałam 5 rzeczy a przyszła tylko jedna). Ale jeśli coś brakuje albo wolisz, żebym wpłaciła żeby mieć porządek w rozliczeniach to daj znać

wybaczcie
EOT

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 10:33   #3415
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
nie wpłacałam, bo miałam sporą nadpłatę z awanti8 bodajże (zamawiałam 5 rzeczy a przyszła tylko jedna). Ale jeśli coś brakuje albo wolisz, żebym wpłaciła żeby mieć porządek w rozliczeniach to daj znać

wybaczcie
EOT
nie nie nie, nic nie wpłacaj, potem się rozliczmy
chciałam się tylko upewnić
Stary 2011-04-30, 10:37   #3416
(kicia)
Zakorzenienie

fablous tak Marian dziękiuje w imieniu taty

malwus może być wogóle dziś zamknięte. Napisz maila powinno wystarczyć

Stary 2011-04-30, 10:45   #3417
ewika19
Zadomowienie

A ja o mało ręki nie złamałam. Schodziłam z schodów, poślizgnęłam się i poleciałam na dół. Z całej siły uderzyłam się w rękę i w bark. I przez jakieś 10 min nie mogłam nią ruszyć bo tak bolało. Jednak potem przeszło i akcja jechania na pogotowie odwołana. W sumie jeszcze trochę mnie boli ale to już tak lajtowo
I pierwsza moja myśl: "nie będę mogła jeździć na motorze"
Stary 2011-04-30, 10:46   #3418
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Witam wszystkie nowe PMki

Cytat:

Oby ta praca była spełnieniem Twoich oczekiwań!!!

Cytat:
Fanki euro jak tam po losowaniu biletów
i tyle...

Cytat:
Witajcie

Współczuję wyrzynającej się 8ki
Gratuluję fotografa
Jamee gdzie robicie nauki??

Dziewczyny ta zabawa z balonami od tyłu okropna. Nasz zespół tez ma postrzelone pomysły, ale bez przesady. Nie wytrzymałam końca filmiku...

Dzisiaj idziemy na Chrzest. I nie wiem co ubrać.... Zaraz biorę się za robienie kartki i spakować prezent muszę. Stwierdziliśmy z siostrą i szwagrem, że nie będziemy robić zdjęć w kościele, tym bardziej, że chrzest odbywa się zamiast kazania na mszy. Trochę dziwnie by to wyglądało, gdyby ktoś z aparatem w czasie mszy po ołtarzu biegał. Porobimy zdjęcia przed kościołem i też będzie ładnie

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 10:58   #3419
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jamee gdzie robicie nauki??
W Matce Bożej w Rac

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 10:59   #3420
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzisiaj idziemy na Chrzest. I nie wiem co ubrać.... Zaraz biorę się za robienie kartki i spakować prezent muszę. Stwierdziliśmy z siostrą i szwagrem, że nie będziemy robić zdjęć w kościele, tym bardziej, że chrzest odbywa się zamiast kazania na mszy. Trochę dziwnie by to wyglądało, gdyby ktoś z aparatem w czasie mszy po ołtarzu biegał. Porobimy zdjęcia przed kościołem i też będzie ładnie
U nas to jest normalne, że podczas mszy się chodzi i robi zdjęcia chrzczonym dzieciom. Nawet ja raz robiłam za takiego fotografa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości