Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 00:41   #3391
kornik_
Przyczajenie

GG do kornik_
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

WITAJCIE! Czy wiecie coś o hotelu Buenos Aires, hmmm? : D Albo ogólnie o obozie z grotoura/buta(nie party zone, tylko wypoczynkowy)? Jak kadra? Wybieram się tam już za tydzień! No i zastanawiam się, czy 170euro wystarczy mi na picie, palenie <2 paczki myślę góra> i dyskoteki + coś ładnego dla mnie? : D A może wybieracie się do Rimini wtedy kiedy ja?! DAJCIE ZNAĆ KONIECZNIE.
kornik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 20:14   #3392
marta2405
Przyczajenie

ja jade z BUTa 25
marta2405 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 22:19   #3393
kaska9413
Raczkowanie

GG do kaska9413

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Wodka za 10 euro to nie jest dobra wodka

Picie w miejscach publicznych we wloszech JEST ZAKAZANE ,jesli trafi sie na carabinierow,policje czy straz miejsca moga wam wlepic pozadny mandat,lub obciazyc kosztami organizatorow wyjazu czy tez opiekunow,ktorzy do tego doposcili,spozywanie alkoholu przez osoby niepelnoletnie jest wszedzie zakazane,ale mlodziez czesto jest pozbawiona wyobrazni ,no a skoro nikt jednemu problemow nie robil to innym tez na pewno nie beda,inni moga miec mniejszego farta ,a nie wydaje mi sie,zeby rodzice czy opiekunowie kolonijni byli zachwycenia mandatem za kilkaset euro

w wielu miejscowosciach (dodam,ze turystycznych) jest rowniez zakazane chodzenie w butelkami alkoholu w reku po miescie
Hmm, dziwne, że nikt na to nie zwracał uwagi jakoś ^^ policja przejeżdżała obok nas, przechodziła a my w pizzerii paliliśmy, jedliśmy pizzę i popijaliśmy piwem więc słodko nie przejmujcie się tymi słowami, tylko róbcie co chcecie/uważacie i bawcie się, a będą to NAJLEPSZE wakacje w życiu i nigdy ich nie zapomnicie. Ja za rok wracam i zastanawiam się nawet, czy nie pojechać na 2 turnusy

+ jeżeli ktoś jedzie z BUTa na partyzone to Wasza plaża to jest cocobeach 106b. Jeśli chcecie pić na plaży to pijcie na swojej, nie na innej, bo z innej mogą wyrzucić strażnicy, tzn.. wyprosić nawet nie robili przypału za butelki po alko itp.

2012-Bułgaria-Złote Piaski <3

Edytowane przez kaska9413
Czas edycji: 2011-07-18 o 22:21
kaska9413 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 22:39   #3394
pjq
Przyczajenie

jak wrazenia po party zone w rimini?
pjq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 22:57   #3395
xMrowka
Raczkowanie

GG do xMrowka

Cytat:
Napisane przez kornik_ Pokaż wiadomość
WITAJCIE! Czy wiecie coś o hotelu Buenos Aires, hmmm? : D Albo ogólnie o obozie z grotoura/buta(nie party zone, tylko wypoczynkowy)? Jak kadra? Wybieram się tam już za tydzień! No i zastanawiam się, czy 170euro wystarczy mi na picie, palenie <2 paczki myślę góra> i dyskoteki + coś ładnego dla mnie? : D A może wybieracie się do Rimini wtedy kiedy ja?! DAJCIE ZNAĆ KONIECZNIE.
170 EURO !!!!!!!!!!!!!!!! Bez obrazy ale Cię chyba lekko przesadziłaś ja miałam na cały wyjazd 230 E + 60 zł i poszło mi dokładnie wszystko a 4 dni przed wyjazdem miałam 17 CENTÓW W PORTFELU !!! naprawdę polecam do Rimini wziąć tak z 300 E bo wiem po sobie !
a właśnie i 50 zł i tak wymieniłam na euro przy czym zostało mi 10 zł za które kupiłam fajki na stacji

OSTRZEGAM , jeżeli chcecie się na prawdę dobrze bawić a nie tak jak ja 4 dni przed wyjazdem nie mieć nawet euro przy dupie to zawsze lepiej jest wziąć więcej , najwyżej przywieziesz a nie będziesz zdychać .

Rimini 2011 ♥
Bułgaria Złote Piaski 2012 ♥ [?]
xMrowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 22:58   #3396
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska9413 Pokaż wiadomość
Hmm, dziwne, że nikt na to nie zwracał uwagi jakoś ^^ policja przejeżdżała obok nas, przechodziła a my w pizzerii paliliśmy, jedliśmy pizzę i popijaliśmy piwem więc słodko nie przejmujcie się tymi słowami, tylko róbcie co chcecie/uważacie i bawcie się, a będą to NAJLEPSZE wakacje w życiu i nigdy ich nie zapomnicie. Ja za rok wracam i zastanawiam się nawet, czy nie pojechać na 2 turnusy

+ jeżeli ktoś jedzie z BUTa na partyzone to Wasza plaża to jest cocobeach 106b. Jeśli chcecie pić na plaży to pijcie na swojej, nie na innej, bo z innej mogą wyrzucić strażnicy, tzn.. wyprosić nawet nie robili przypału za butelki po alko itp.
Kto powiedzial,ze picie piwa w pizzerii jest zakazane ( )
Zakazane jest spozywanie alkoholu w miejscach publicznych (jak np. plaza - tutaj mozna dostac pozadny mandat ,zwlaszcza,ze plaze sa pod kontrola,skwerki,place i inne ) wiem juz,ze dzisiejsza mlodziez jest kompletnie pozbawiona wyobrazni ...
ja tylko ostrzegam,jak nie chcecie zarobic mandatu za kilkaset euro to uwazajcie,bo pomijajac juz fakt mandatu wasi opiekunowie moga miec powazne klopoty z powodu zaniedbania,niedopilnowan ia niepelnoletnich,pracowala m w Rimini przez 5 lat w hotelach miedzy innymi z grupami obozowiczow z polski,rozne rzeczy juz widzialam,wiec nie badzcie tacy hej do przodu
zalecam poprostu ostroznosc
Stary 2011-07-18, 22:59   #3397
justine333
Zakorzenienie

Kaska..a gdzie lepiej Rimini czy Lloret, bo wiem, że masz porownanie ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 23:05   #3398
xMrowka
Raczkowanie

GG do xMrowka

Ja osobiście byłam na 3 nocnych imprezach na plaży na których byłam ostro opita i nie było żadnego problemu z policją czy czymś takim. Raz przyszedł nasz wychowawca i koleżanką jakieś wino wylał ale nic nie gadał . Myślę że to takie martwienie się na zaś nie jest za dobre , bo pojedzie się na wielką spine. Jak dla mnie melanż na plaży ale nie za głośny i wyzbierajcie wszystko żeby się nie pluli ..

Rimini 2011 ♥
Bułgaria Złote Piaski 2012 ♥ [?]
xMrowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 23:06   #3399
kaska9413
Raczkowanie

GG do kaska9413

Cytat:
Kto powiedzial,ze picie piwa w pizzerii jest zakazane ( )
Zakazane jest spozywanie alkoholu w miejscach publicznych (jak np. plaza - tutaj mozna dostac pozadny mandat ,zwlaszcza,ze plaze sa pod kontrola,skwerki,place i inne ) wiem juz,ze dzisiejsza mlodziez jest kompletnie pozbawiona wyobrazni ...
ja tylko ostrzegam,jak nie chcecie zarobic mandatu za kilkaset euro to uwazajcie,bo pomijajac juz fakt mandatu wasi opiekunowie moga miec powazne klopoty z powodu zaniedbania,niedopilnowan ia niepelnoletnich,pracowala m w Rimini przez 5 lat w hotelach miedzy innymi z grupami obozowiczow z polski,rozne rzeczy juz widzialam,wiec nie badzcie tacy hej do przodu
zalecam poprostu ostroznosc
Pizzeria raczej podchodzi pod miejsce publiczne a na plaży naprawdę się nie czepiają

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
Kaska..a gdzie lepiej Rimini czy Lloret, bo wiem, że masz porownanie ?
Rimini 1000000000000000x lepiej <3

Stary 2011-07-18, 23:08   #3400
justine333
Zakorzenienie

lepiej?
ale pod jakim względem ?
Stary 2011-07-18, 23:11   #3401
kaska9413
Raczkowanie

GG do kaska9413

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
lepiej?
ale pod jakim względem ?
szczerze ? pod każdym. Rimini to chyba najbardziej imprezowe miasto jakie znam a Carnaby.. kocham tę dyskotekę.. po prostu nic dodać, nic ująć.. mogłabym tam spokojnie zamieszkać na całe wakacje.. i w sumie nawet cały rok poznałam tam cudownych ludzi, z obozu swojego, innego i nawet włochów, niemców czy innych. Było pięknie i za rok jadę to powtórzyć <3 a w Lloret jakoś szczególnie mi się nie podobało.. Rimini miało ten klimat.. <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 23:26   #3402
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze ? pod każdym. Rimini to chyba najbardziej imprezowe miasto jakie znam a Carnaby.. kocham tę dyskotekę.. po prostu nic dodać, nic ująć.. mogłabym tam spokojnie zamieszkać na całe wakacje.. i w sumie nawet cały rok poznałam tam cudownych ludzi, z obozu swojego, innego i nawet włochów, niemców czy innych. Było pięknie i za rok jadę to powtórzyć <3 a w Lloret jakoś szczególnie mi się nie podobało.. Rimini miało ten klimat.. <3
Ale ja wam zazdroszcze tych obozow szkoda,ze jestem juz za stara na takie wyjazy
Jak mialam 15 lat tez bylam w Lloret i nie wspominam jakos szczegolnie dobrze tej miejscowosci w porownaniu do Rimini jest poprostu nudna (a przynajmniej byla,nie wiem jak teraz )

A Rimini jest takie rozrywkowe tylko latem,poza sezonem zywej duszy tam nie ma
Stary 2011-07-18, 23:34   #3403
kornik_
Przyczajenie

GG do kornik_

Ojoj, no to jestem trochę zmartwiona : O A możecie napisać jeszcze więcej cen? Np. tego co zwykle piłyście i w carnaby i na plaży, tego co kupowałyście. PROOOOOOOSZĘ! Widać źle to wszystko obliczyłam, no świetnie : /
kornik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 23:41   #3404
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Pizzeria raczej podchodzi pod miejsce publiczne a na plaży naprawdę się nie czepiają Rimini 1000000000000000x lepiej <3
Pizzeria to miejsce,w ktorym sie je i pije wiec to chyba logiczne,ze nikt sie nie przyczepi ,ze ktos tam to robi ,nie sadzisz ?

wedlug nowych przepisow spozywanie alkoholu w takich miejscach jak,skwerki,place,parki,p laze i inne jest zakazane ,ale widze,ze nikt nie potrafi zrozumiec,ze jak do jeden czy drugiej osoby sie nie przyczepili,to do innej sie nie przyczepia,mowie,zeby miec oczy dookola glowy
Stary 2011-07-19, 00:09   #3405
blanka18
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Czee. Mam pytanie. Czy ktoś jedzie 22lipca ( do 1 sierpnia ) do Rimini z biura Ok Tours ?? ( Hotel Villa Enea. Przedział wiekowy 18-22 ) . Bo mi zachciało się jechać na ostatnią chwile, problem w tym, że bede sama. Jestem z Suwałk, wyjazd z Warszawy. Piszcie na gadu 3040033
blanka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 01:10   #3406
Leesha
Raczkowanie

Cytat:
Pizzeria to miejsce,w ktorym sie je i pije wiec to chyba logiczne,ze nikt sie nie przyczepi ,ze ktos tam to robi ,nie sadzisz ?

wedlug nowych przepisow spozywanie alkoholu w takich miejscach jak,skwerki,place,parki,p laze i inne jest zakazane ,ale widze,ze nikt nie potrafi zrozumiec,ze jak do jeden czy drugiej osoby sie nie przyczepili,to do innej sie nie przyczepia,mowie,zeby miec oczy dookola glowy

ja nie będę ryzykować piciem w miejscach publicznych, tym bardziej, że jestem i wyglądam na nieletnią x) zresztą nie rozumiem osób, które przejmują się tylko tym gdzie i ile alkoholu będą mogli wypić -_-
Leesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 03:16   #3407
bylamjuzwlloret
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Leesha Pokaż wiadomość
ja nie będę ryzykować piciem w miejscach publicznych, tym bardziej, że jestem i wyglądam na nieletnią x) zresztą nie rozumiem osób, które przejmują się tylko tym gdzie i ile alkoholu będą mogli wypić -_-
daj spokój, wszystko jest dozwolone, byleby w umiarze ja nie mam zamiaru się ograniczać, ale znam siebie i wiem na co mogę w danej chwili pozwolić, a na co nie.

---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ----------

Cytat:
żartujesz? Rimini lepsze od Lloret? byłam w Lloret 2 razy i za każdym razem ryczałam jak stamtąd wracałam, to był dla mnie raj. zobaczymy jak tam Rimini w tym roku, bo nigdy tam jeszcze nie byłam.

Hiszpania, Lloret de Mar -
2009 & 2011

Bułgaria, Złote Piaski - 18-29.08. 2011
bylamjuzwlloret jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 07:16   #3408
mikaminika
Rozeznanie

GG do mikaminika

Cytat:
Napisane przez bylamjuzwlloret Pokaż wiadomość
żartujesz? Rimini lepsze od Lloret? byłam w Lloret 2 razy i za każdym razem ryczałam jak stamtąd wracałam, to był dla mnie raj. zobaczymy jak tam Rimini w tym roku, bo nigdy tam jeszcze nie byłam.
Też byłam w Lloret i ciężko mi to sobie wyobrazić, żeby coś jeszcze mogło je przebić :O Kicia, a kiedy Ty jedziesz, bo zapomniałam ? ;p

Lloret de Mar 2010
mikaminika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 10:20   #3409
dancewivmee
Przyczajenie

jedzie ktoś może na turnus 02.08-13.08 do hotelu Consul?
dancewivmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 11:51   #3410
kitttka
Przyczajenie

Czy ktoś wgl jeździ w ostatnich terminach poza mną? ; d Rimini 21.08- 30.08?
Party Zooonee <3
kitttka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 12:46   #3411
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leesha Pokaż wiadomość
Jedna rozsadna nastolatka
Stary 2011-07-19, 14:13   #3412
bylamjuzwlloret
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dancewivmee Pokaż wiadomość
jedzie ktoś może na turnus 02.08-13.08 do hotelu Consul?
miałam jechać, ale zrezygnowalam, 5 moich koleżanek jedzie. m 5oje

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mikaminika Pokaż wiadomość
Też byłam w Lloret i ciężko mi to sobie wyobrazić, żeby coś jeszcze mogło je przebić :O Kicia, a kiedy Ty jedziesz, bo zapomniałam ? ;p
ja jadę dopiero 15-25.08 albo 16-27.08. tylko mam nadzieję, że bd pogoda..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kitttka Pokaż wiadomość
Czy ktoś wgl jeździ w ostatnich terminach poza mną? ; d Rimini 21.08- 30.08?
Party Zooonee <3
no ja jadę trochę wcześniej, bo 16 do 27, albo 15 do 25

2009 & 2011

Edytowane przez bylamjuzwlloret
Czas edycji: 2011-07-19 o 14:15
Stary 2011-07-19, 14:31   #3413
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
miałam jechać, ale zrezygnowalam, 5 moich koleżanek jedzie. m 5oje

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

ja jadę dopiero 15-25.08 albo 16-27.08. tylko mam nadzieję, że bd pogoda..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

no ja jadę trochę wcześniej, bo 16 do 27, albo 15 do 25

Sierpien to najgoretszy miesiac w roku,takze na pogode mozesz liczyc (mozliwe 40 stopniowe upaly) pozatym sierpien to urlopowy miesiac wlochow,wiec wszedzie jest pelno ludzi,a w Rimini chodzac wieczorami po ulicach nie ma gdzie szpilki wcisnac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 15:43   #3414
bylamjuzwlloret
Raczkowanie

Wie ktoś może coś o biurze Steja? Jak tam bywa z kadrą i wg?

I o hotelu Malibu? 16-27.08 Steja

2009 & 2011

Stary 2011-07-20, 11:07   #3415
Kachux3
Raczkowanie

GG do Kachux3

Cytat:
Wie ktoś może coś o biurze Steja? Jak tam bywa z kadrą i wg?

I o hotelu Malibu? 16-27.08 Steja
Ja dzisiaj jade ze steją do Malibu.. jak i pare innych osób stąd ;P
Jak wróce zdam relacje :PP

Kachux3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 12:47   #3416
zizus444
Przyczajenie

co do dyskotek to tam każdy jest odpicowany czy raczej na luzie?

i jeszcze do osób z BUTa, jak wyglądało to Pizza Party? ;>

http://isabellsss.blogspot.com/ zapraszam do oglądania moich paznokciowych dzieł
zizus444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 14:19   #3417
Leesha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachux3 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj jade ze steją do Malibu.. jak i pare innych osób stąd ;P
Jak wróce zdam relacje :PP
super, już myślałam, że nie będzie żadnych opini : ) ja jadę 7 sierpnia dopiero
Leesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 19:18   #3418
pjq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zizus444 Pokaż wiadomość
co do dyskotek to tam każdy jest odpicowany czy raczej na luzie?

i jeszcze do osób z BUTa, jak wyglądało to Pizza Party? ;>
podlaczam sie do pytania wyzej
pjq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 08:11   #3419
bialaa17
Raczkowanie

Jeśli chodzi o pytanie dotyczące dyskotek to postaram się odpowiedzieć spotkałam się różnymi propozycjami, ale chyba najczęściej była to sukienka lub bokserka i krótkie spodenki jak na moje oko to tak bardzo wystrojone nie były aaaa i jeśli pójdziecue do Altromondo na piana party to proponuję założyc coś gorszego jak byl ktoś w Tropicsie na pianie to tu wygląda wgl inacxzej;d lepiej zdecydowanie
I to leci wszędzie, dosłownie: http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
bialaa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 08:36   #3420
koffaniutka202
Raczkowanie

GG do koffaniutka202

Polecam jeszcze przesłuchać:
http://www.youtube.com/watch?v=fTUe93-4j28&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=QpTpPmrbwvI ;D

Co do Pizza Party:
Jednego dnia zabrali nas do pizzerii Yummi, gdzie na każdy stolik 8-osobowy podawali po kolei 8 różnych pizz. Chociaż już po 5-tym kawałku było się najedzonym. ;D na każdym stoliku był dzbanek wody z cytryną i do tego rozdawali darmową colę. ta Pizza Party była zamiennikiem obiadokolacji. powiem tylko tyle, że mi smakowało.
koffaniutka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości