![]() |
#3391 |
BAN stały
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
nie dziękuję.. i mam świaodmość tego, że ta rozmowa nie będzie łatwa, bo w dniu dzisiejszym bym się na nią nie zgodziła, bo za dużo przeszłam przez niego w ostatnim czasie.. mam nadzieję, że ochłonę, wysłucham i wtedy postanowię co to będzie dalej. O ile będzie miał mi coś konkretnego do powiedzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
Rozważasz powrót do niego?
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ zmienił dział w pracy i tak, jak wcześniej pisał do mnie na przerwach i po pracy, tak teraz nie może i piszemy ze sobą może z 10 minut wieczorem. Cuuuuudownieeeee
![]()
![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Ehhhh, no i stało się. Pokłóciłam się z moim chłopakiem, a o co? O to, że on jest zazdrosny. Jak pisałam Wam wcześniej, że rozmawiamy ze sobą codziennie. Dzisiaj w ciągu dnia nie rozmawialiśmy, (chociaż on rano napisał do mnie i ja mu później odpisałam) bo ja musiałam kilka spraw załatwić, później wróciłam do domu, to też nie pisałam nic do Niego, bo wiedziałam, że dopiero po 18 będzie, ale stało się tak, że zasnełam i obudziłam się niedawno. No i wiadomości od Niego ''gdzie jesteś?'', ''ładnie się tam bawisz'' itd. Napisałam odrazu do Niego co i jak, no ale nie chciałam czekać, więc zadzwoniłam do Niego, a on wkurzony odbiera. Pytam się czy porozmawiamy a on krzyczy ''nie mam czasu!''. Ja do Niego spokojnie mówiłam, że byłam tu i tam, bo musiałam to i tamto załatwić, a później zasnełam, a on na to wkurzony ''nie ma sprawy''. Spytałam się czy wejdzie na fejsa to wielkie ''NIE!'', no i zakończyliśmy rozmowę. Odrazu napisałam mu co o tym wszystkim myślę, że nie ma prawa na mnie krzyczeć, gdy ja nic nie zrobiłam. Patrzę, zalogował się po chwili na fb, odczytał wiadomość odemnie, nie odpisał, wylogował się.
Ja wiem, o co on też jest zazdrosny. O mojego byłego chłopaka, ale ja z nim żadnego kontaktu nie mam i dla mnie to rozdział zamknięty! Rozumiem odległość Nas dzieli, ale powinien mi zaufać... Tak mi przykro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() booombelek do 8 lutego jeszcze trochę czasu, mam nadzieję, że nabierzesz trochę dystansu i że Twój exTŻ nie namiesza Ci zbytnio w głowie. Musisz być silna. martynusia222 jeśli Cię to pocieszy to i tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-22 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak już mam z Nim rozmawiać, tłumaczę, że mój były to BYŁY, że nie mam z nim kontaktu, że to rozdział zamknięty, to on dobrze dobrze, a co do czego przyjdzie, to właśnie się zachowuje tak jak dzisiaj. Sam się tylko nakręca! Aż płakać mi się chcę... Ja mu tyle czasu poświęcam, codziennie rozmawiamy, latam jak szalona aby te bilety załatwić, żeby do Niego przyjechać, a on takie cyrki odwala. Mam nadzieję, że sobie to przemyśli... ale to i tak już taki typ zazdrosnego i zaborczego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My poza nimi świata nie widzimy, a oni dalej swoje. Wydaje mi się, że po prostu to Oni sami ze sobą mają problem i trzeba od tego zacząć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
BAN stały
|
pewnie gdyby nie wy, pękło by mi serce (albo raczej zmiękło) i już dawno bym mu dała szansę, mam takie chęci, ale jednak to, że mnie tak zranił mnie od nich odpycha. Poczekam i zobaczę co mi powie jak przyleci.. póki co chyba nie rozważam takiej opcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3401 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja też takie sytuacje przechodziłam, szczególnie jak ostatnio powiedziałam mu o koledze, który dzwonił do mnie ze szpitala i potrzebował pomocy. Zaczynały się akcje "tak, jedź do niego, nie przejmuj się mną". ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez z Moim jestem krótko i przez takie sytuacje jak dzisiaj, boję się, że wszystko szlag trafi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mi się odechciewa wszystkiego... a teraz głupia co chwilę sprawdzam czy coś do mnie napisał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Skoro tak, to po co to wszystko? Jakby inaczej nie mógł myśleć, a nie że jak mnie nie ma, to niewiadomo co tam robię i Go w dodatku zdradzam. A niby ufa... Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-22 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3406 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem to, że Tobie się to nie podoba, mi też by się nie podobało.. Porozmawiałabym z nim co o tym myślę, dała mu to wyraźnie do zrozumienia. Spokojnie ułoży się. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Jeny dziewczyny, czy my musimy na to wszystko tak negatywnie patrzeć? trochę wiary. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Konto usunięte
|
booombelek nigdy nie byłam w związku na odległość, myślałam, że to jakoś lepiej zniosę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, a ja z innej beczki. Czy teraz, wiedząc jak to jest być na odległość, zdecydowałybyście się jeszcze raz na taki związek?
ps: naolejowałam włosy a raczej skórę głowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Zadomowienie
|
ja też nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Konto usunięte
|
booombelek jejku, mam nadzieję, że Ci przejdzie
![]() Właśnie czytam lekturę zadaną na egzamin z antropologii kultury, masakra jakaś... Nie wiem po co mi wiedzieć te wszystkie głupoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Zadomowienie
|
Ja sama nie wiem... z jednej strony bym się nie zdecydowała na związek na odległość ale z drugiej strony na 3 miesięczną rozłąke [ z np. 1 jednym widzeniem w trakcie
![]() Bo jak pamiętam najbardziej doceniliśmi siebie z Tż właśnie po tych pierwszych 3 miesiącach i to wtedy padały najpiękniejsze słowa... na dłużej myśle że bym się nie zgodziła.
![]() |
#3415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny doradźcie mi jeszcze, bo jak pisałam wyżej ja mu pokazuje jak mnie mi jest smutno, a on zgrywa twardziela , tak jakby go to nic nie ruszało... ogólnie to jest taki kochany, stara się, jest czuły, opiekunczy, a jak się poklocimy to jest taki zimny i oschły.. strasznie mnie to boli ![]() Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-22 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
I chyba jestem pokłócona z moim TŻ tzn. nie tak do końca ale jednak jakiś foch jest a o co? Tak o żeby nie było zbyt cukierkowo i mdło. Nie będę się już prosić żeby pisał do mnie smsy albo żeby dzwonił mimo że ma to za darmo. Nie to nie. I tak nie jestem na niego zła bo nie potrafię ale niech sobie nie myśli że mnie można tak olać bez słowa wyjaśnienia. Jestem ciekawa co mi napisze rano. Czy będzie coś czułego czy będzie służbowo a może się nie odezwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Raczkowanie
|
..///
Edytowane przez vougue Czas edycji: 2013-01-23 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie też dziękuje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Vicodin_89 Czas edycji: 2013-01-23 o 02:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.