|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
aaa..no tak..nie zajarzyłam
![]() Neni jejku trzymaj się! ![]() ![]() fiazo dobić ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Pizza przyszła..idę odpalić piekarnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Jedna pizza, druga gofry, no ładnie:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3393 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie się sprawdza, można przymocować do łóżeczka. Szymek gra ostro aż uszy więdną czasem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() dziewczyny a u nas chyba ząbki idą, od 2 dni Szymek jest do niewytrzymania, marudzi okropnie, pcha wściekle wszystko do dzioba, dziąsła sa jakby spuchnięte i jakies takie dziwne, nie chce jeść przez butle w dzień, dziś podczas karmienia wieczornego strasznie się rozpłakał, wogle to tak zawodzi jakby chciał powiedzieć że go boli, do tego temeratura 37,5 stopnia czyli ma troche podwyższoną. Z dobrych wieści dostałam becikowe ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/fisher-price-piani...tml?source=mlt Kupilam uzywane ![]() Dla niektorych doba jest za krotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Chciałam na spokojnie nadrobić, jak Alik zaśnie, ale skrzezcał w tym łóżeczku i skrzeczał, więc jak zwykle wylądował w bujaczku
![]() ![]() mela u nas Alik często chomikuje mleczko w szyjce ![]() ![]() ![]()
#3396 |
Konto usunięte
|
Ech chyba jutro muszę iść do lekarki, bo w kolejnej kupie były czerwone mini niteczki ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
katarzynkajg, skylie a czy te pianinka da sie prac? chodzi o to czy zdejmuje sie to obicie miekkie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
En a budzisz tżta w nocy, żeby włożyl smoczek? Bo mój to ma sen niedźwiedzia, a nawet jak się cudem czasem przebudzi, to obraca się tylko na drugi bok
![]() ![]() Szukania mieszkania współczuje, nas też to czeka, a będzie ciężko, bo nie chce mieszkać w żadnej ruderze, wolałabym utrzymać obecny, całkiem fajny standard, ale nie możemy sobie pozwolić na płacenie wybitnie więcej ![]() Neni ale współczuję ![]()
#3399 |
Zadomowienie
|
Witamy sie wieczorowa pora
![]() U nas noc byla kiepska, czeste pobudki, kupy w nocy i dlugie zasypianie po kazdym karmieniu. No ale to pewnie wina wszystkich lekow. Edek ma coraz lepsza buzie, ale niestety na ciele plamki nie znikaja i nawet pojawiaja sie nowe. Z moich obserwacji wychodzi, ze to moze byc marchewka, ryz lub jajko i tym samym kurczak. Chyba ze cos wylazi po kilku dniach. Obserwuje dalej. Wizyte do dermatologa wyznaczyli nam na 29.01 ![]() ![]() Poza tym bylismy dzis po raz pierwszy w osiedlowym klubie dla maluszkow i bylo fajnie. Edziu najpierw poplakal i ponarzekal (to drugie brzmi nawet uroczo w jego wykonaniu ![]() ![]() ![]() Tak poza tym, wypozyczylam ksiazke w bibliotece i poki co lezy nietknieta bo nie mam fizycznie kiedy sie za to zabrac. Zreszta po co sie oszukiwalam w bibliotece skoro w domu mam sporo niedoczytanych ksiazek. No dobra, starczy o nas, ide Was poczytac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-11-21 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wciągłam kisiel i zaraz idę spać. spokojnej nocy ![]()
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Brawa dla Żabci-Laurki za tygodnie
![]() ![]() Mela-u nas szyjka tez ma paprochy i do tego jakby taki lekko odparzony pasek ale juz powoli zwlaczylam to, za to teraz pod paszkami ma taka fałdke, że trudno sie tam dostac i ciężko wymyc ![]() współczuje skoków i dolegliwosci poszczepiennych i pojedzeniowych! Dzisiaj musiałam Zuze budzic na kapiel, ona wogole nie spi w dzień, nic a nic , zero!! zasnela o 17:55, dąłam jej pospac do 18:30 i budzilam na kapiel a ta tak plakała jakby dopiero z brzucha wyszła, ale trudno no, tradycja musi byc zachowana ![]() Pytanie do mamuś starszaków: czu krzesełko przydało sie wam bardzo? czy u któreś sie nie sprawdziło?? Bo jak mam wydac ok 300 zł na cos zbednego to ja podziekuje ![]() http://guguland.pl/p/90/520/-krzesel...karmienia.html to mi sie podoba Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-11-21 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Kejt chleje wino i takiego smaka mi narobiła, że nie umiem o niczym innym myśleć
![]() Ona brawa za bioderka, a waga Franka zacna no i cóż tu dużo pisać - rośnie Ci dziecko jak na drożdżach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ładniusia ![]() Cytat:
![]() Współczuje skoka i oby szybko się od Was wyprowadził. Super, że mama Ci pomoże ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Następna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43825986]Ech chyba jutro muszę iść do lekarki, bo w kolejnej kupie były czerwone mini niteczki .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Też bym skonsultowała ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elaine dziękuję bardzo, że pytałaś o kciuka- Ty to masz pamięć swoją drogą ![]() Mały ssie kciuka w różnych sytuacjach i nie chce nic innego-no chyba, że cycka albo mojego paluszka ![]() Jedno wiem-nie uczyć już na tym etapie smoczka. O logopedzie pomyślę, dziękuję ![]() Brawo dla Tymusia, Laury i Antosia ![]() I jeszcze raz dla Kubusia ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-11-21 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co polecacie na ząbki?
Uciekam oglądać Geslerową . Paa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zadomowienie
|
Wiecie co?! A idźcie wy z tymi pizzami, goframi i winem!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że jesteś zadowolona z klubu ![]() dobra, lecę poczytać i spać. Dobranoc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Ejloo
![]() To widzę, że tylko Lilo taka czyscioszka ![]() ![]() ![]() ![]() A oliwkujecie dzieci? Do oliwki sie wszystko bosko przykleja, nawet kurz minimalny codzieny, wiec ja zupelnie nie natluszczam, tyle, co Ziajką do kąpieli. Musze powiedziec, ze niezmiernie jestem zadowolona z mojego obecnego trybu zycia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... minusy takie, ze u tesciow mi wciaz za ciemno, bo oprocz natrectwa pralkowego jestem swiatlolubna i nie-energooszczedna, a oni wrecz odwrotnie ![]() No ale gosciem jestem, wiec szanuę zasady i kompa odpalam tylko na kilkanascie minut dzienie ![]() No to lecem moje 5 minut na Wizazu zaliczyc - nadrabiajac ![]()
#3410 |
Zadomowienie
|
Hej,
byliśmy dziś w Łodzi w Matce Polce na przetykaniu kanalika. Niestety,pani doktor poiedziała że na dwoje babka wróżyła i że niewiadomo,czy to coś pomoże,bo kanalik jest łukowaty,czy jakoś tak ![]() ![]() ![]()
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3412 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uciekam papap ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zadomowienie
|
Też nierozumiem
![]()
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala raczki ma czyste, ale pewnie dlatego ze caly czas je ssie wiec pewnie wysysa wszystko hahahaha Dobrej nocy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-11-21 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Jakby co to ja myję dziecko
![]() Rączki kilka razy dziennie, a szyję dwa ![]() Dobranoc żabcie ( z tego miejsca ślę szczególne pozdrowienia Laurce i Rockyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu.. aleście mi tej pizzy pożałowały.. moje kubki smakowe nie mogły delektować się smakiem, bo zostały wypalone przez pepperoni..zero przyjemności z jedzenia..yech!
![]() Neni ![]() katarzynka o masakra..ząbki ![]() ![]() Perse kurcze nie wiem jak to z kupkami powinno być, ale mam nadzieję, że to normalne ![]() jakierka kurcze ciekawe po czym to.. Fajnie, że znalazłaś koleżankę dla siebie i kolegę dla Edzia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko sprostuję, że skisła szyjka wzięła się z ztżtowego przjęzyczenia, a skiśnięta z wiadomych powodów, Alik sobie robi domowy kefirek na szyjce
![]() ![]() Widziałam, że pisałyście o krzesełkach do karmienia, ja też jestem za wersją 2w1 czyli krzesełko rozkładane na stolik z krzesełkiem, ale ja wolę oldschool i porostą wersję dębową ![]() ![]()
#3418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- My dostaliśmy krzesełko plastikowe 1w1 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.