|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
Cytat:
Nie ma sensu aż tak. ![]() ![]() ![]() Aha, jeszcze jedna drobna ale ważna sprawa. Przed rektoskopią zaleca się przepłukanie odbytu max 3 h więc wcześniejsza lewatywa też nie ma sensu
![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Myślę że każdy wiek jest dobry do eksperymentowania z seksem a czasem im człowiek starszy tym eksperymenty są ciekawsze a efekt przechodzi najśmielsze oczekiwania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbujcie podczas seksu analnego jednoczesnie włożyć wibrator do cipki to doznasz trzęsienia ziemi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3394 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;83685231]naprawdę robisz to tylko dla niego?[/QUOTE] Aneszna A czy ja napisałam,że robię to tylko dla mojego faceta ?? Napisałam,że jest to mega przyjemne A jeśli jako kobieta i partnerka plusuje w jego oczach to czemu nie połączyć obu powodów �� dobry sex jak i miłość to dawanie i branie...jeśli czegoś się chce to można rozważyć czy jesteśmy na tyle otwarci aby zachciankę partnera zaakceptować...nie myl ze zmuszaniem się bo to nie wchodzi w grę. Ja z góry odmawialam Ale przyznaję,że sex taki jest mega. Jeśli ktoś chce niech probuje �� Edytowane przez GGGGGGGGGG13 Czas edycji: 2018-05-20 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może wie czy można używać korka analnego po kimś tzn używanego przez kogoś innego. Koleżanka chce mi go oddać. Czy trzeba ew go jakoś zdezynfekować ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie!
![]() |
![]() |
#3397 |
Raczkowanie
|
Z męskiego punktu widzenie powiem że anal jest fajny, ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Zadomowienie
|
proponowałbym kupno nowego korka analnego bo ten który odpowiadał koleżance wcale nie musi być dobry dla Ciebie, chyba że cenisz sobie walor "mistyczny".... bo wkładając sobie korek będziesz wyobrażać sobie w czyjej pupie był przedtem, może to być w sumie podniecające.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Chyba, że chodzi o coś takiego, zabawka na dwie osoby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Przyczajenie
|
Wpisuje się do klubu analnych 😍😍😍 Uwielbiam anal 😍😍😍😍
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3401 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, że po stosunku (a właściwie pierwszych krokach) analnym przez jakiś czas musiał kontrolować pierdy, bo kawałki kału się wydostawały? Z tego co czytam, to piszecie, że rano kupa i wieczorem można już działać bez żadnej lewatywy czy coś xD a u mnie to nie takie proste, bo do toalety chodzę prawie po każdym posiłku, taka przemina materii od dziecka ;p No i jak w końcu namówiłam mojego TŻ na anal, to na prawdę poszło całkiem zgrabnie jak na początek, ale później czułam się dość nieswojo, kiedy musiałam się kontrolować, żeby nic grubszego się ze mnie nie wydostało i nie zabrudziły majtek w ciągu dnia. Próbowałam później jeszcze sama się pobawić z wibratorami i zatyczkami, żeby sprawdzic, czy to może w ten jeden dzień było akurat tak wypadkowo, ale dalej było to samo, dużo pierdów i niektóre niestety z przykrą niespodzianką :p xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Rozeznanie
|
To się w pewnych kręgach nazywa ,,pierdy z kleksem" Moja partnerka np. miałaby pewnie takie gdyby w miarę szybko (do 30min. po finale bez gumy wewnątrz) nie usiadła na kibelku
![]() ![]() Co do ,,brudnych pozostałości", wynikają one prawdopodobnie z wspomnianej przez Ciebie szybkiej przemiany. W takiej sytuacji jeśli Ci się mimo wszystko podoba widzę dwie opcje: 1. Po sprawie nie krępuj się tylko na kibelek i ... 2. Coś dodatkowego w majtki żeby w trakcie zajęć codziennych nie doszło do erupcji materii niepożądanej ![]() Ps. Kiedy nabędziesz doświadczenia zwieracz zaadoptuje się do tego rodzaju aktywności i powyższe problemy powinny ulec ograniczeniu ![]()
![]() |
#3403 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Rozeznanie
|
![]() Powiedziałbym, że z racji wykonywanego zawodu wysłuchuję często ciekawych sformułowań ![]()
![]() |
#3406 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8474103 1]Czy ja wiem? Ja o tym wyrażeniu też słyszałam a w ciekawym towarzystwie się nie obracam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;84744431]CO robisz zawodowo?[/QUOTE]
Praktykuję szeroko pojętą medycynę, a tekst o kleksie usłyszałem swego czasu od paru przedstawicieli szeroko pojętej ,,gimbazy" i tak mnie ujął, ze pozostał w pamięci ![]()
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Przyczajenie
|
kup zdecydowanie mniejsza 2/3 cm od takiej należy zaczać, 5 cm to dość dużo jak na pierwsze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Rozeznanie
|
Hej.
Zawsze byłam przeciwko takim zabawom, znaczy jakoś po prostu mnie to nie kręciło. Kojarzy mi się to z bólem i nic przyjemnym. Chociaż nigdy nie próbowałam. Ostatnio jednak stwierdziłam, że może warto spróbować, a nie opierać się tylko na schematycznym myśleniu. Mój TŻ włożył mi połowę główki penisa, a ja poczułam straszny ból. TŻ wtedy wyciągnął od razu. Odbyt mnie szczypał jeszcze z dobre 15 minut, a włożył mi dosłownie na 2 sekundy. To tak jest z "pierwszym razem" czy coś nie tak?
![]() |
#3414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero wtedy kiedy nie czujesz żadnego bólu i całkowicie ufasz swojemu partnerowi, to może spróbować, ale tylko z użyciem sporej ilości żelu. W każdym innym przypadku to bez sensu i sprawi Ci to jedynie dyskomfort. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdawanie się na faceta to średni pomysł. Po pierwsze przygotowanie zajmuje trochę czasu i nie zawsze musi być skuteczne. Trzeba odpuścić a nie "jechać" na siłę. Lubrykant, palce, butt plug itd. Jedną ze swoich ex poprosiłem przed pierwszym razem aby jak będę w delegacji sama "spróbowała to zrobić z wibratorem". To chyba był najlepszy sposób, bo jak przyszło co do czego to się ciut wcześniej odpowiednio przygotowała i było super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Przeczytałam wątek prawie cały i stwierdziłam ze muszę się wam pochwalić ![]() W sumie z TŻ znamy się już długo a tak od ok 2 czy 3 lat przewija się miedzy nami temat seksu analnego. Tam gdzieś jakiś palec itd od tego czasu próbujemy . Przy pierwszej próbie końcówka spoko a później ból . Kupiłam korek akurat ten ze szkiełkiem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
@zenibyfajne
Jak przeczytałaś cały wątek, to ciekawe czy masz zamiar spróbować przy seksie analnym (jak penis penetruje analnie) dodatkową stymulację przez jednoczesną penetrację cipki wibratorem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ależ co to za pytanie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3419 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że u Ciebie to się zdarzyło za pierwszym razem ![]() Ale jeżeli nadal chcecie, to musisz sobie poprzestawiać w głowie, że nie zawsze tak jest ![]() No i na pewno to jest kwestia porządnego nawilżenia, rozluźnienia, baaaardzo wolnego tempa itd. ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba do tej pory miałam wyjątkowe szczęście do partnerów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kalafonia dlaczego tak lubisz anal? Co jest w tym takiego niesamowitego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.