Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-20, 10:25   #3391
heavyduty
Rozeznanie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

Cytat:
Napisane przez leszak Pokaż wiadomość
Pewnie tak, tylko nie umiem wczuć momentu kiedy powinienem przestać. Jak czekam aż będzie leciała już tylko czysta woda to lewatywa przeciąga się do około godziny. Nie jest to komfortowe i tracę przez to ochotę na zabawy.

Nie ma sensu aż tak. Czystej wody nie uzyskasz choćbyś ,,płukał się " i 3 godziny. Może być optycznie przejrzysta ale na pewno nie czysta. Zresztą gwarancję czystości może dać jedynie przejście procedury takiej jaką wykonuje się przed kolonoskopią, a więc 12 h absolutnego postu i wypicie 4 litrów roztworu preparatu na przeczyszczenie. Tylko kto by chciał aż tak się katować. No może właśnie jedynie aktorki XXX jeśli mają odegrać ass to pussy, bo moim zdaniem to jedyna metoda na uniknięcie infekcji waginy. Na podstawie własnych doświadczeń i obserwacji śmiało mogę doradzić, że 2-krotna lewatywa w ilości 0,5- 1 l absolutnie wystarcza. Jeśli robi się trzecią praktycznie nie wypływają już nawet drobne grudki mas kałowych więc tak jak napisałem nie widzę sensu.

Aha, jeszcze jedna drobna ale ważna sprawa. Przed rektoskopią zaleca się przepłukanie odbytu max 3 h więc wcześniejsza lewatywa też nie ma sensu
Stary 2018-05-20, 12:34   #3392
arno22
Zadomowienie

Myślę że każdy wiek jest dobry do eksperymentowania z seksem a czasem im człowiek starszy tym eksperymenty są ciekawsze a efekt przechodzi najśmielsze oczekiwania.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-20, 14:44   #3393
bibi1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GGGGGGGGGG13 Pokaż wiadomość
Hmmm....może nie dorównuje młodzieży bo jestem przed 40-tką ale czemu i ja mam nie wyrazić opini. Sex analny...zawsze było na nie,zawsze wiedziałam,że odpada i tyle.Z obecnym partnerem po 7 latach i milionach jego próśb aby przekonać nagle cholernie go zaskoczyłam �� kolejne pytanie skończyło się szybkim " no to dajesz, kochanie ".Brak przyjemności to pierwsze 3 sekundy,upartosc moja dużo traciła bo sex jest niesamowity a partner jeszcze bardziej mnie kocha.Pieszczoty już w trakcie sexu klasycznego działają cuda,odpowiedni żel też niezawodny A lewatywa i późniejsze jakieś problemy z wyróżnieniem...No gdzie tam.Ważna własna przyjemność i spojrzenie obłędnie podnieconego partnera.Jak się ma zaufanie do drugiej osoby to nie ma barier bo nie powinno się ich mieć. I wiecie co �� finish w taki sposób to było najlepsze co mogliśmy sobie dać. No i po tylu latach z wielką przyjemnością rozkochuję w sobie swojego partnera coraz bardziej i coraz cześciej ��

Spróbujcie podczas seksu analnego jednoczesnie włożyć wibrator do cipki to doznasz trzęsienia ziemi.
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-20, 20:03   #3394
GGGGGGGGGG13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
Spróbujcie podczas seksu analnego jednoczesnie włożyć wibrator do cipki to doznasz trzęsienia ziemi.
Ja jestem wtedy tak nakręcone i skupiona że nawet mi wibrator do głowy nie przyszedł ��

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;83685231]naprawdę robisz to tylko dla niego?[/QUOTE]

Aneszna A czy ja napisałam,że robię to tylko dla mojego faceta ?? Napisałam,że jest to mega przyjemne A jeśli jako kobieta i partnerka plusuje w jego oczach to czemu nie połączyć obu powodów �� dobry sex jak i miłość to dawanie i branie...jeśli czegoś się chce to można rozważyć czy jesteśmy na tyle otwarci aby zachciankę partnera zaakceptować...nie myl ze zmuszaniem się bo to nie wchodzi w grę. Ja z góry odmawialam Ale przyznaję,że sex taki jest mega. Jeśli ktoś chce niech probuje ��

Edytowane przez GGGGGGGGGG13
Czas edycji: 2018-05-20 o 20:02
GGGGGGGGGG13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 17:34   #3395
Kaor
Przyczajenie

Czy ktoś może wie czy można używać korka analnego po kimś tzn używanego przez kogoś innego. Koleżanka chce mi go oddać. Czy trzeba ew go jakoś zdezynfekować ?
Kaor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 18:21   #3396
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaor Pokaż wiadomość
czy ktoś może wie czy można używać korka analnego po kimś tzn używanego przez kogoś innego. Koleżanka chce mi go oddać. Czy trzeba ew go jakoś zdezynfekować ?

koniecznie!

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-04, 22:38   #3397
Sevrinerro
Raczkowanie

Z męskiego punktu widzenie powiem że anal jest fajny, ok ale żadna z dotychczasowych dziwczyn tego nie lubiała, oczywiście to nie przeszkoda aby się zabawić inaczej, tak jak już piszecie w tyłek coś odpowiedniego a penis do pochwy i chyba trzeba się zgodzić że dziwczyny czuły się lepiej podczas seksu.
Sevrinerro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-06-05, 10:11   #3398
arno22
Zadomowienie

proponowałbym kupno nowego korka analnego bo ten który odpowiadał koleżance wcale nie musi być dobry dla Ciebie, chyba że cenisz sobie walor "mistyczny".... bo wkładając sobie korek będziesz wyobrażać sobie w czyjej pupie był przedtem, może to być w sumie podniecające.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-10, 19:42   #3399
patiasym
Zakorzenienie

Chyba, że chodzi o coś takiego, zabawka na dwie osoby

patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-06, 18:17   #3400
Kamcia8725
Przyczajenie

Wpisuje się do klubu analnych 😍😍😍 Uwielbiam anal 😍😍😍😍
Kamcia8725 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-07, 12:46   #3401
Arbuziara214
Przyczajenie

Cześć wszystkim już sporo stron przeczytałam z tym wątku, ale jeszcze nie natrafiłam na odpowiedź na swoje nurtujące pytanie ;p

Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, że po stosunku (a właściwie pierwszych krokach) analnym przez jakiś czas musiał kontrolować pierdy, bo kawałki kału się wydostawały? Z tego co czytam, to piszecie, że rano kupa i wieczorem można już działać bez żadnej lewatywy czy coś xD a u mnie to nie takie proste, bo do toalety chodzę prawie po każdym posiłku, taka przemina materii od dziecka ;p

No i jak w końcu namówiłam mojego TŻ na anal, to na prawdę poszło całkiem zgrabnie jak na początek, ale później czułam się dość nieswojo, kiedy musiałam się kontrolować, żeby nic grubszego się ze mnie nie wydostało i nie zabrudziły majtek w ciągu dnia.

Próbowałam później jeszcze sama się pobawić z wibratorami i zatyczkami, żeby sprawdzic, czy to może w ten jeden dzień było akurat tak wypadkowo, ale dalej było to samo, dużo pierdów i niektóre niestety z przykrą niespodzianką :p xD
Arbuziara214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-07, 23:41   #3402
heavyduty
Rozeznanie

To się w pewnych kręgach nazywa ,,pierdy z kleksem" Moja partnerka np. miałaby pewnie takie gdyby w miarę szybko (do 30min. po finale bez gumy wewnątrz) nie usiadła na kibelku. To jednak jedynie tym co w niej zostawiłem.

Co do ,,brudnych pozostałości", wynikają one prawdopodobnie z wspomnianej przez Ciebie szybkiej przemiany. W takiej sytuacji jeśli Ci się mimo wszystko podoba widzę dwie opcje:

1. Po sprawie nie krępuj się tylko na kibelek i ...

2. Coś dodatkowego w majtki żeby w trakcie zajęć codziennych nie doszło do erupcji materii niepożądanej

Ps. Kiedy nabędziesz doświadczenia zwieracz zaadoptuje się do tego rodzaju aktywności i powyższe problemy powinny ulec ograniczeniu.
Stary 2018-07-08, 12:17   #3403
Arbuziara214
Przyczajenie

Dziękuję za odpowiedź na pewno będę próbować i trenować dalej 😁 teraz jak już TŻ się w końcu przełamał po latach namowy, na pewno się nie poddam xD
Arbuziara214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-09, 09:03   #3404
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heavyduty Pokaż wiadomość
To się w pewnych kręgach nazywa ,,pierdy z kleksem"
Nigdy nie słyszałam jakoś, w ciekawych kręgach się poruszasz
Stary 2018-07-10, 10:45   #3405
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość

Powiedziałbym, że z racji wykonywanego zawodu wysłuchuję często ciekawych sformułowań .
Stary 2018-07-10, 13:37   #3406
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Czy ja wiem? Ja o tym wyrażeniu też słyszałam a w ciekawym towarzystwie się nie obracam

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
871319bc27e9d09c3f0d50d55d02d0b6e86b5c84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-10, 14:31   #3407
patiasym
Zakorzenienie

[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8474103 1]Czy ja wiem? Ja o tym wyrażeniu też słyszałam a w ciekawym towarzystwie się nie obracam [/QUOTE]To może ja jestem dziwna, że nie słyszałam dotąd
Stary 2018-07-10, 16:29   #3408
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

Powiedziałbym, że z racji wykonywanego zawodu wysłuchuję często ciekawych sformułowań .
CO robisz zawodowo?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-11, 09:08   #3409
heavyduty
Rozeznanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;84744431]CO robisz zawodowo?[/QUOTE]

Praktykuję szeroko pojętą medycynę, a tekst o kleksie usłyszałem swego czasu od paru przedstawicieli szeroko pojętej ,,gimbazy" i tak mnie ujął, ze pozostał w pamięci.
Stary 2018-07-11, 23:14   #3410
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
To się w pewnych kręgach nazywa ,,pierdy z kleksem" Moja partnerka np. miałaby pewnie takie gdyby w miarę szybko (do 30min. po finale bez gumy wewnątrz) nie usiadła na kibelku. To jednak jedynie tym co w niej zostawiłem.

Co do ,,brudnych pozostałości", wynikają one prawdopodobnie z wspomnianej przez Ciebie szybkiej przemiany. W takiej sytuacji jeśli Ci się mimo wszystko podoba widzę dwie opcje:

1. Po sprawie nie krępuj się tylko na kibelek i ...

2. Coś dodatkowego w majtki żeby w trakcie zajęć codziennych nie doszło do erupcji materii niepożądanej

Ps. Kiedy nabędziesz doświadczenia zwieracz zaadoptuje się do tego rodzaju aktywności i powyższe problemy powinny ulec ograniczeniu.
A nie "pierdy z farszem"?

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-12, 14:58   #3411
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
A nie "pierdy z farszem"?
Ale w sensie tego że z kałem, czy że sperma wyciekała po analu bez gumki?
Stary 2018-07-16, 14:18   #3412
Menager
Przyczajenie

kup zdecydowanie mniejsza 2/3 cm od takiej należy zaczać, 5 cm to dość dużo jak na pierwsze raz
Menager jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-24, 12:15   #3413
Folgia
Rozeznanie

Hej.

Zawsze byłam przeciwko takim zabawom, znaczy jakoś po prostu mnie to nie kręciło. Kojarzy mi się to z bólem i nic przyjemnym. Chociaż nigdy nie próbowałam.

Ostatnio jednak stwierdziłam, że może warto spróbować, a nie opierać się tylko na schematycznym myśleniu. Mój TŻ włożył mi połowę główki penisa, a ja poczułam straszny ból. TŻ wtedy wyciągnął od razu. Odbyt mnie szczypał jeszcze z dobre 15 minut, a włożył mi dosłownie na 2 sekundy.

To tak jest z "pierwszym razem" czy coś nie tak?
Stary 2018-07-24, 12:57   #3414
Kacper94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Folgia Pokaż wiadomość
Hej.

Zawsze byłam przeciwko takim zabawom, znaczy jakoś po prostu mnie to nie kręciło. Kojarzy mi się to z bólem i nic przyjemnym. Chociaż nigdy nie próbowałam.

Ostatnio jednak stwierdziłam, że może warto spróbować, a nie opierać się tylko na schematycznym myśleniu. Mój TŻ włożył mi połowę główki penisa, a ja poczułam straszny ból. TŻ wtedy wyciągnął od razu. Odbyt mnie szczypał jeszcze z dobre 15 minut, a włożył mi dosłownie na 2 sekundy.

Bo on najpierw powinien Cię doprowadzić do podniecenia, rozgrzać Twój anus najpierw jednym palcem, potem dwoma...
Dopiero wtedy kiedy nie czujesz żadnego bólu i całkowicie ufasz swojemu partnerowi, to może spróbować, ale tylko z użyciem sporej ilości żelu.

W każdym innym przypadku to bez sensu i sprawi Ci to jedynie dyskomfort.
Kacper94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-28, 11:21   #3415
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Hej.

Najlepiej jak się sama do tego przygotujesz.
Zdawanie się na faceta to średni pomysł.
Po pierwsze przygotowanie zajmuje trochę czasu i nie zawsze musi być skuteczne.
Trzeba odpuścić a nie "jechać" na siłę.

Lubrykant, palce, butt plug itd.

Jedną ze swoich ex poprosiłem przed pierwszym razem aby jak będę w delegacji sama "spróbowała to zrobić z wibratorem".
To chyba był najlepszy sposób, bo jak przyszło co do czego to się ciut wcześniej odpowiednio przygotowała i było super.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-19, 17:11   #3416
zenibyfajne
Przyczajenie

Hej
Przeczytałam wątek prawie cały i stwierdziłam ze muszę się wam pochwalić

W sumie z TŻ znamy się już długo a tak od ok 2 czy 3 lat przewija się miedzy nami temat seksu analnego. Tam gdzieś jakiś palec itd od tego czasu próbujemy . Przy pierwszej próbie końcówka spoko a później ból . Kupiłam korek akurat ten ze szkiełkiem i progres jest wczorajsza zabawa skończyła się połowa . Normalnie jestem z siebie dumna , małymi kroczkami zmieści się tam cały już nie mogę się doczekać ❤️

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zenibyfajne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-19, 20:58   #3417
bibi1234
Zadomowienie

@zenibyfajne

Jak przeczytałaś cały wątek, to ciekawe czy masz zamiar spróbować przy seksie analnym (jak penis penetruje analnie) dodatkową stymulację przez jednoczesną penetrację cipki wibratorem?
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-08-20, 09:35   #3418
zenibyfajne
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
@zenibyfajne

Jak przeczytałaś cały wątek, to ciekawe czy masz zamiar spróbować przy seksie analnym (jak penis penetruje analnie) dodatkową stymulację przez jednoczesną penetrację cipki wibratorem?

Ależ co to za pytanie oczywiście ze spróbuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zenibyfajne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-20, 10:55   #3419
Kalafoniaa
Przyczajenie

Cytat:
Hej.

ja powiem tak... od nie pamiętam już jak dawna uwielbiam anal, pomimo, że jestem przyzwyczajona, wiem, że to lubię, to czasem, raz na ruski rok zdarza się tak, że przy próbie włożenia penisa czuję ból i ni huhu nie da rady nie wiem od czego to zależy, bo zdarza się to naprawdę baaaardzo rzadko, więc nie zastanawiałam się specjalnie - czasem można zrezygnować z analu
Szkoda, że u Ciebie to się zdarzyło za pierwszym razem
Ale jeżeli nadal chcecie, to musisz sobie poprzestawiać w głowie, że nie zawsze tak jest
No i na pewno to jest kwestia porządnego nawilżenia, rozluźnienia, baaaardzo wolnego tempa itd.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Najlepiej jak się sama do tego przygotujesz.
Zdawanie się na faceta to średni pomysł.
Po pierwsze przygotowanie zajmuje trochę czasu i nie zawsze musi być skuteczne.
Trzeba odpuścić a nie "jechać" na siłę.

Lubrykant, palce, butt plug itd.
ja tam się zdaję na faceta dużo łatwiej mi się rozluźnić, jeżeli ktoś mnie rozluźnia ważne, żeby nie miał parcia, żeby włożyć jak najszybciej, tylko słuchał mnie i wyczuwał ile może
chyba do tej pory miałam wyjątkowe szczęście do partnerów
Kalafoniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-20, 13:51   #3420
lopezzz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalafoniaa Pokaż wiadomość
ja powiem tak... od nie pamiętam już jak dawna uwielbiam anal, pomimo, że jestem przyzwyczajona, wiem, że to lubię, to czasem, raz na ruski rok zdarza się tak, że przy próbie włożenia penisa czuję ból i ni huhu nie da rady nie wiem od czego to zależy, bo zdarza się to naprawdę baaaardzo rzadko, więc nie zastanawiałam się specjalnie - czasem można zrezygnować z analu
Szkoda, że u Ciebie to się zdarzyło za pierwszym razem
Ale jeżeli nadal chcecie, to musisz sobie poprzestawiać w głowie, że nie zawsze tak jest
No i na pewno to jest kwestia porządnego nawilżenia, rozluźnienia, baaaardzo wolnego tempa itd.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

ja tam się zdaję na faceta dużo łatwiej mi się rozluźnić, jeżeli ktoś mnie rozluźnia ważne, żeby nie miał parcia, żeby włożyć jak najszybciej, tylko słuchał mnie i wyczuwał ile może
chyba do tej pory miałam wyjątkowe szczęście do partnerów

Kalafonia dlaczego tak lubisz anal? Co jest w tym takiego niesamowitego?
lopezzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości