|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi rodzina humor zepsuła
Gówniara 14 lat rządzi matką i ta oczywiście jej pozwala tutaj samej sobie z Warszawy przyjechać, bo ona ma takie życzenie i już się umówiła z chłopakiem Najbardziej mnie wkurza, że teraz tak gada mama, żeby sobie robiła co chce, a potem będzie do mnie sto razy dziennie wydzwaniać, żebym Zuzi ugotowała, zrobiła to, posprzątała, rozpaliła w piecu, żebym po nią pojechała itp... a takiego wała, jak jest wystarczająco duża, żeby sobie przyjechać i robić imprezy to niech sobie resztę też robi
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się z herbatą w ten cudny poranek - w Łodzi zapowiada się piękna pogoda. ![]() Tydzień zleciła nie wiadomo kiedy. Nie był tak ciężki i intensywny jak poprzedni, ale i tak dobrze że piatunio dzisiaj. ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
#3394 |
|
Konto usunięte
|
hej wszystkim, hej Ijaa - chyba przeszło trochę ładnej pogody z łodzi do wwa bo jest ciepło i nie wieje - rzadkość!
![]() U mni tydzień był zwariowany ale fajny - od stycznia podwyżka, byłam na dwóch solidnych treningach... wszystko dobrze idzie (odpukać). Mój plan na weekend - zaliczyć maraton fitness, posprzątać solidnie, spotkać się z przyjaciółką, pójść z TZtem do kina, upiec pierniczki. Jest ambitnie mam też plan - zamierzam kupić sobie jakąś ładną sukienkę, ale taką superfajną i pokazać całej rodzinie Tzta jak dobrze wyglądam Głupiutkie, ale poprawi mi to humor w święta. A co!Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#3395 |
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() po pracy umówiłam się z przyjaciółką na taki "świąteczny" obiad bo później się już pewnie do Nowego Roku nie zobaczymy ![]() miłego dnia Dziewczyny! |
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Piątek, piąteczek, piątunio!
TŻ jedzie dziś na służbową Wigilię do Kielc, wróci jutro, więc ja jadę do mamuni W torbie spakowana butelka wina ![]() Jutro TŻ mnie zabiera na pyszny obiad, do Krynicy, Muszyny, albo Sącza Wrócimy pewnie wieczorem. Trzeba jeszcze kurtkę mu kupić, może w C&A się uda, bo mamy bony Sodexxo i jak nimi zapłacimy, to będzie zniżka 25%, co przy kwotach rzędu 300zł, daje jednak sporą kwotę Niedziela pewnie minie na leniuchowaniu
|
|
|
|
#3397 |
|
Konto usunięte
|
Dotka to fajny weekend Ci się szykuje
![]() ja jutro mam zamiar od rana skoczyć jeszcze na zakupy i dokupić resztę prezentów bo ludzi w galeriach coraz więcej a chciałabym mieć to już z głowy ![]() a wieczorem idziemy na 30tkę koleżanki i opijemy też przy okazji 30te urodziny Tż z zeszłego tygodnia bo ci znajomi akurat nie byli na imprezie u nas (nie mieliśmy już miejsca ) ![]() a na niedzielę też zaplanowaliśmy lenistwo |
|
|
|
#3398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Kash remont standardowo - w toku.
![]() Do świat się wyrobimy z kuchnią i przedpokojem (w niedzielę kładziemy podłogę, więc później tylko kolorek na ścianę i można montować meble). A. będzie teraz miał sporo wolnego więc po świętach ostro ruszamy z sypialnią która mam nadzieję pojdzie sprawnie (jest tam dużo mniej do zrobienia). Nie ogarniam, że już południe. ; ) Mamy dzisiaj ostatni dzień z naszego tygodnia otwartego więc obstawiam że druga połowa dnia zleci równie przyjemnie i szybko. Po pracy planuje wycieczkę do centrum - mam ochotę polazic troche.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-12-12 o 12:21 |
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że piątek ja jeszcze dzisiaj 2 klientki i wolne ![]() wczoraj byliśmy na siłce, a ja dzisiaj się obijam prezenty już wszystkie kupiłam.. no oprócz flaszki dla mojej mamy chłopa wybrała miód pitny dla niego, więc kupię jakiś, chociaż się na tym kompletnie nie znam a pogoda dzisiaj świetna słoneczko świeci i nawet nie jest tak zimno jakby miała zaraz wiosna przyjść |
|
|
|
#3402 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa no to w sumie nieźle
![]() Agg zazdroszczę! Mi już zostało niewiele ale chciałabym mieć już ten temat z głowy co do pogody to u nas 6 stopni ale pada deszcz jestem ciekawa jak w weekend odbędzie się festiwal rzeźby lodowej skoro ma być na plusie Dziewczyny zróbmy burzę mózgów co mam kupić Bratu Tż i Jego Żonie? najchętniej jeden wspólny prezent
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-12-12 o 12:34 |
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no oprócz tego miodu ![]() no i wszystko kupiłam w necie |
|
|
|
|
#3405 |
|
Konto usunięte
|
Agg ja też większość rzeczy zamówiłam via net
|
|
|
|
#3406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3407 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Bon na kolację w fajnej restauracji ? Jeśli pijają wina to może fajny zestaw winiarski ?
|
|
#3409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2) brat Tż jest jednym z najlepszych szefów kuchni w PL ![]() 3) to jest pomysł o którym sama myślałam chociaż chyba większość akcesoriów do wina mają
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak się uczyć, dziecię mi się pochorowało... Dobrze, że niemal wszystkie prezenty już mam.....
Robicie już porządki na święta??? Ja póki co pomyłam okna i wysprzątałam dzieciowy pokój, a reszta leży i kwiczy.... Macie jakiś plan szykowania wszystkiego na święta?
|
#3411 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Pościel z efektem 3d Tzn. nadruk jest zrobiony z efektem 3d. Niektóre są przepiękne
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo lubią ozdoby? Teraz w Biedronce są takie fajne drzewka z lampkami takie http://tugazetka.pl/files/g/4/2_Prom...2.12.05_63.jpg za 69 zł, widziałam na wątku biedronkowych zdjecia dziewczyn i to wygląda super w zestawieniu z drewnianym kalendarzem takim http://www.sklep.resetpoint.pl/produ...kalendarz4.jpg ![]() Zegar jakiś może? Ja dostałam taką kolorową wagę kuchenną , która jest też zegarem i można ją powiesić na ścianie Zależy ile chcecie wydać, z takim droższych to zestaw do wyrobu domowe piwa i innych trunków? |
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
So?
Moim zdaniem to tym bardziej dobry pomysł - w końcu ktoś by ugotował coś pysznego dla niego, a nie on dla kogoś. ![]() Ja od siebie proponuję: - pościel (tylko koniecznie dowiedz się jaki mają rozmiar kołdry, żeby nie był nietrafiony prezent) - bilety do teatru - dwa piękne kieliszki + wino - dwie piękne filiżanki + fajna herbata/kawa - coś do dekoracji domu (jeśli wiesz jak mieszkają) Piątunio! Połaziłam trochę po mieście - uwielbiam centrum w grudniu, pięknie jest oświetlone. Obiad zjedzony. TŻ coś majstruje, a ja chwilę posiedzę i pobuszuję w necie - ostatnio rzadko to robię. Wybieramy się jeszcze do sklepu, a później.. hulaj dusza, piekła nie ma! PIĄTEK! Ogólnie mam jakąś dziwną moc i ochotę by zrobić coś konstruktywnego.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-12-12 o 18:25 |
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
Kash ja nic nie pomogę, bo zawsze się pytam albo ew. kupuję kartę podarunkową
za to nigdy nie kupiłbym komuś rzeczy do domu... te biedronkowe dekoracje które pokazałaś Joss wywaliłabym od razu po wyjściu osoby która by mi takie paskudztwo dała do kosza... moim zdaniem rzeczy do domu to zbyt trudna dziedzina żeby kupować komuś co nam się podoba tak samo ubrania i kosmetyki. Z dodatków fajnych dla faceta można kupić jakąś fajną poszetkę, ale podejrzewam, że 90% waszych TŻtów nie nosi dlatego ja zawsze pytam. Pamiętam jak robiliśmy parapetówkę, poprosiłam żeby skonsultowali prezenty ze mną i poza jedną osobą, która tego nie zrobiła dostałam piękne rzeczy Ja już prawie w domu, po drodze z pracy zaszłam do złotych po kamizelkę dla Tżta (sam wybrał, ja tylko kupiłam po drodze), ładna z dobrym puchem. Zajrzyjcie do Bytomia, fajne rzeczy w dobrej cenie, bo wyprzedaż trwa w najlepsze. Plan jest taki, żeby się dziś zrelaksować, a od jutra ostro do roboty. Miłego oglądania wieczoru :róża: Ijaa szalejecie z tym remomtem!
|
|
|
|
#3416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż wracalam z wigili pracowniczej wiatr wieje ![]() Cytat:
Chociaż trochę mnie też tlok przedświąteczny w galeriach przeraża... :POstatnio mało czasu mam na internet, więc tylko co jakiś czas z doskoku Was podczytuje ![]() Cytat:
'' Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myśli, że ma ''. Sophia Loren Edytowane przez Madzia9999 Czas edycji: 2014-12-12 o 20:19 |
|||
|
|
|
#3417 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przeciwnym wypadku, kupowanie dla kupowania, np. o fajne niebieskie świeczniki (kiedy obdarowywany nie ma nic w tym stylu) jest moim zdaniem istną masakrą. ![]() Troszeczkę. ![]() Ale.. jak już szaleć to szaleć. ![]() My przed chwilą wróciliśmy i faktycznie wiatr się zerwał nie fajny. Gratuluję podwyżki. Połaziliśmy trochę po marketach budowlanych by ustalić kilka rzeczy / podjąć kilka decyzji. Wybraliśmy panele do pokoi - zastanawiam się czy nie zrobić takich samych w salonie i sypialni. A jeśli nie, to drugą opcję też już mamy. Kolorki na ściany też prawie wybrane Idę trochę poszlifować.
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
Najlepiej kogoś się zapytać, co chciałby dostać. W tym roku tak zrobiłam, powiedziałam, że nie mam głowy, by wszystkim wymyślać. Przynajmniej powiedzieli co, a ja wybrałam. Dziś np zadzwoniłam do teściowej i spytałam się o prezent urodzinowy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Gówniara 14 lat rządzi matką i ta oczywiście jej pozwala tutaj samej sobie z Warszawy przyjechać, bo ona ma takie życzenie i już się umówiła z chłopakiem
Najbardziej mnie wkurza, że teraz tak gada mama, żeby sobie robiła co chce, a potem będzie do mnie sto razy dziennie wydzwaniać, żebym Zuzi ugotowała, zrobiła to, posprzątała, rozpaliła w piecu, żebym po nią pojechała itp... a takiego wała, jak jest wystarczająco duża, żeby sobie przyjechać i robić imprezy to niech sobie resztę też robi 
mam też plan - zamierzam kupić sobie jakąś ładną sukienkę, ale taką superfajną i pokazać całej rodzinie Tzta jak dobrze wyglądam
Głupiutkie, ale poprawi mi to humor w święta. A co!

Wrócimy pewnie wieczorem. Trzeba jeszcze kurtkę mu kupić, może w C&A się uda, bo mamy bony Sodexxo i jak nimi zapłacimy, to będzie zniżka 25%, co przy kwotach rzędu 300zł, daje jednak sporą kwotę
) 

ale pada deszcz
jestem ciekawa jak w weekend odbędzie się festiwal rzeźby lodowej skoro ma być na plusie
pewnie by potraktowała to jako aluzję do swojej wagi