Majówki 2016 - część trzecia - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-01, 10:28   #3421
AnneMariie
Zadomowienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
A jeszcze a propos blokowania przez Monę postów na wizażu, da się coś takiego zrobić na fb?

No tak, Ty mleka nie możesz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Da sie, da sie musisz wejsc na profil osoby i kliknac zeby zablokowac osobe. Wtedy nie widzisz profilu, ta osoba nie widzi ciebie, ani zadnych postow i komentarzy testowalam haha

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Nieeeeeee, zostań!
Po chipsie z selera i kiszonej marchewce na zgodę.

No dobra. Wznies dobie toast karmi, ja winem
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 10:30   #3422
agassek
Zakorzenienie

Ann, dzięki

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 10:33   #3423
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
to daj potem znać

W sumie Mona, Ty jesteś administratorem, if you know what i mean

O tym też pomyślałam

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Da sie, da sie musisz wejsc na profil osoby i kliknac zeby zablokowac osobe. Wtedy nie widzisz profilu, ta osoba nie widzi ciebie, ani zadnych postow i komentarzy testowalam haha

No dobra. Wznies dobie toast karmi, ja winem
Oszzzz Tyyy
Stary 2016-12-01, 10:37   #3424
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
O tym też pomyślałam
Hahahah

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 10:39   #3425
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, posadziłam Ninę na próbę samą, na dywanie a ta cwaniara siedzi prosto i stabilnie, bez podparcia i się bawi zabawkami jak ona usiądzie sama skoro nie podnosi dupki do czworakowania?
Tymon też posadzony siedzi stabilnie

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 10:47   #3426
Iwonia27
Zakorzenienie

Mona co żeś zrobiła z avatarem. Myslalam ze to ktos nowy pisze.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Igor nie siedzi. Leci do przodu, na boki, do tyłu. D. go tak testuje raz na jakis czas.
Zreszta on nie pelza czasem sie odwroci na brzuch z plecow czy na plecy z brzucha- moj prawie jeszcze noworodzio. Haha

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
A jeszcze a propos blokowania przez Monę postów na wizażu, da się coś takiego zrobić na fb?

No tak, Ty mleka nie możesz

Musiałaś! Nie wytrzymałaś i musiałaś!
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 11:01   #3427
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulus17 Pokaż wiadomość
W Szwecji byl ponoc program o tym, przegapilam ale znajoma w ciazy mi strescila, ze lepiej mimo wszytsko gotowac samemu obiadki, nawet nie z warzyw eko ale poprostu patrzec na pochodzenie ogorek z polski np jest niby lepszy od ogorka z hiszpani ktory teoretycznie jest eko-chodzi tu o transport tych owocow.
Ja staram sie gotowac malej, ale nie ukrywam daje tez sloiczki, najczesciej wlasnie deserki jakies bo obiadki to zawsze cos tam skubne z naszego. Jak mam mozliwosc to kupuje ekologiczne szwedzkie produkty, moze cos z tym transportem jest ( bo tu mieszkam)
U nas pediatrzy tak az nie naciskaja na sloiczki czy gotowe dania ale ulotki oczywiscie dostalam
Ja się spotykam coraz częściej z opinią, że warzywa eko po prostu nie istnieją. Mogą być niepryskane ale rosną w ziemi której nikt nie jest w stanie kontrolować na bieżąco, pada na nie deszcz z całym mnóstwem syfów itp itd

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
My dzis znow sami. Tati rano jutro wroci iiiiiii jak wszystko dobrze pojdzie bedzie mial tydzien urlopu. Ale fajnie. Oby tylko nie strzelil mu do glowy jakis durny pomysl jechac na tyle do mamusi bo tyle czasu wytezania zmyslow ciagiem i patrzenia na rece moj umysl nie zniesie i sie przeciazy.
Co do sloiczkow ja nie planuje. Tak mowie na ten moment. Co bedzie kiedys nie wiem.
Jakies pare dni temu bylam w spozywczym a tam smród jak 102. Okazalo sie ze panie sprzataja rozwalony przez kogos sloiczek. Nie rozumiem jak to moze tak smierdziec. To byl brokuł z czyms tam.
Ja rozumiem brokul moze nie pachnie ale bez przesady jak sama Igorasowi robilam nic nie smierdzialo.
To mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu.
Ja mam chwilowo spokój z teściami bo wyjechali na 3 tygodnie, jaki to luz psychiczny
Ale już za kilka dni wracają, teściowa przez telefon jęczała jak to się stęskniła za Alą, tatulek podgaduje że trzeba do nich od razu jechać a mnie już skręca na samą myśl, że mi się do dziecka dorwie

U nas słoiczek jeszcze nie był grany ani razu. Mam kilka na czarną godzinę ale póki mam czas i chęci to gotuję codziennie sama.
Nie jestem jakąś fanatyczną przeciwniczką słoiczków, sama pewnie kiedyś podam, ale ostatnio tak uświadomiłam pewną rzecz. Te słoiczki mogą stać nawet po dwa lata na półce bo takie mają terminy ważności (wiem, wiem, proces pasteryzacji), wcześniej przebyły długą drogę od zerwania, poprzez mycie, obieranie (wszystko pewnie maszynowo) itp. Co suma sumarum oznacza, że w większości przypadków są one starsze niż nasze dzieci. Ba, mogły być nawet wyprodukowane jeszcze zanim nasze dzieci pojawiły się w brzuszkach. To mi mocno dało do myślenia

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Moja tyz tak potrafi, ale mam we lbie slowa neurologa, zeby nie sadzac, bo dziecko ma usiasc z czworakow...no to czekam...
Też czekamy, niczego nie przyspieszam, cieszy mnie jak Ala we własnym tempie zdobywa nowe umiejętności

Cytat:
Mona ja niedawno gwiazdy zobaczyłam jak Igoras ten zębol ugryzł mnie w sutek- for the first time! Po prostu złapał ścisnął i odwrocił nagle glowe. Jeszcze mnie boli jak dotykam.
U nas jak daje papu to miedzy porami na mleko jak zapije to spoko bedzie bardziej najedzony.
Mmm cukrowe ciastka umoczone w nutelli oooł jeeea
U nas jeszcze nie było gryzienia, ząbal ostry jak go dotknę ale na sutku jeszcze tego nie doświadczyłam

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 11:02   #3428
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Jak mi ta bestia padła tak śpi. A ja leżę z nim - w piżamie, głodna, z przepełnionym bufetem ale trudno, potrzebuje mnie to niech śpi.
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 11:11   #3429
Iwonia27
Zakorzenienie

Fab tak tak ta data waznosci mrozi odziwo nawet mojego meza
Ooohooo jak sie babciunia dorwie wnusi to skręt brzucha murowany. Nasza tez juz troche nie widziala Jogurta juz boje sie pukania do drzwi
Stary 2016-12-01, 11:12   #3430
anulus17
Zakorzenienie

Moja ma 2 zeby ale jeszcze mnie nie ugryzla, znajoma mowia ze zabawa zacznie sie jak wyjda gorne, bo teraz tak jakby automatycznie przy jedzeniu mala przykrywa zabki jezykiem- ale ja nie wiem mowie tylko co znajoma mi powiedziala. ja mialam sloiczek z brokulem i ziemniaczkiem to nie smierdzial jakos strasznie, nawet go posmakowalam i byl w miare ok. moze to zalezy od firmy? ja milam jakis szwedzki sloiczek. Ale za to kukurydza wg mnie smierdzila ale ja sama nie umiem chyba zrobic gotowanej kukurydzy, nigdy nie robilam-nawet nie wiem jak i ile gotowac, a takiej z puszki to boje sie podac.
anulus17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 11:12   #3431
dzustam
Zakorzenienie

Bozesz, teraz bedzie seria wpisów sprawdzjacych na fb.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 11:13   #3432
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
Jak mi ta bestia padła tak śpi. A ja leżę z nim - w piżamie, głodna, z przepełnionym bufetem ale trudno, potrzebuje mnie to niech śpi.

Robią z nami co chcą. Słodkie bestie. Tak szybko rosną jeszcze troche i za tym zatesknimy wiec tez bez skrupułow daje mu siebie kiedy chce.
Stary 2016-12-01, 11:17   #3433
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Fab tak tak ta data waznosci mrozi odziwo nawet mojego meza
Ooohooo jak sie babciunia dorwie wnusi to skręt brzucha murowany. Nasza tez juz troche nie widziala Jogurta juz boje sie pukania do drzwi
Już widzę jak do niej leci podjarana i mi wyrywa z rąk
Rozsądnie byłoby wyjść na chwilę i nie patrzeć na to jak do niej guga i gada po swojemu ale raz że nie potrafię tak a dwa - niedoczekanie teściowej. Ona marzy o chwili kiedy będzie z Alą bez mojej obecności bo tak to wie że obserwuję każdy jej ruch

Stary 2016-12-01, 11:32   #3434
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Już widzę jak do niej leci podjarana i mi wyrywa z rąk
Rozsądnie byłoby wyjść na chwilę i nie patrzeć na to jak do niej guga i gada po swojemu ale raz że nie potrafię tak a dwa - niedoczekanie teściowej. Ona marzy o chwili kiedy będzie z Alą bez mojej obecności bo tak to wie że obserwuję każdy jej ruch

Musze podpytac mamę czy nie mam przypadkiem blizniaczki jednojajowej.
No przeciez my myślimy tak samo.
Tak sa mo!
W zyciu bym nie wyszła (tzn na ten moment) i nie zostawila go z nią ani z nikim oprocz jego taty. Chyba bym do reszty osiwiała.
Stary 2016-12-01, 11:41   #3435
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Bozesz, teraz bedzie seria wpisów sprawdzjacych na fb.

To na pewno nie chodziło o nasza grupę😉

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 11:51   #3436
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Musze podpytac mamę czy nie mam przypadkiem blizniaczki jednojajowej.
No przeciez my myślimy tak samo.
Tak sa mo!
W zyciu bym nie wyszła (tzn na ten moment) i nie zostawila go z nią ani z nikim oprocz jego taty. Chyba bym do reszty osiwiała.
W kwestii teściowych często widzę u nas jedną linię nastawienia

Ja zostawiam Alę bez problemu z moją mamą czy moim tatą, tzn na dwie-trzy godzinki max bo na dłużej nie umiem . Za to z teściową nie zostawiłabym nawet na minutę. Ale wiem, że kiedyś taki dzień nadejdzie I nie wiem jak ja to zniosę. Tatulek już teraz chętnie zostawiłby Alę ze swoją mamą tylko po to, żeby jej przyjemność sprawić. Podejrzewam, że ona sama z tego podjarania ze trzy dni by nie spała wiedząc, że ma zostać z Alą nawet na godzinę

Kp, poza wszystkimi oczywistymi zaletami, jest dla mnie w tej sytuacji wybawieniem bo to doskonała wymówka do tego, żeby nigdzie Ala się beze mnie nie wybierała. Bo mężul już parę razy miał taki pomysł, że oni sobie skoczą na godzinkę do mamy a ja sobie wtedy odpocznę. Oooo nie, mowy nie ma, wolałam jechać z nimi mimo, że taka wizyta to dla mnie wątpliwa przyjemność. Ale w domu bym się gotowała z nerwów

Stary 2016-12-01, 12:06   #3437
asiaczek
Zakorzenienie

A ja z teściową mogę zostawić. Oczywiście na chwilę, bo szybko tęsknię za to mama mi zaproponowała, że przyjedzie do nas a ja sobie pojadę do fryzjera. O niee, po moim trupie! Poza tym mam obawy,że Mateusz mógłby ciężko znieść pobyt z obcą osobą. Niestety dla niego moi rodzice są dość obcy; widujemy się co tydzień, dwa, ale widzę po dziecku, że ich nie pamięta.

Stary 2016-12-01, 12:10   #3438
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
W kwestii teściowych często widzę u nas jedną linię nastawienia

Ja zostawiam Alę bez problemu z moją mamą czy moim tatą, tzn na dwie-trzy godzinki max bo na dłużej nie umiem . Za to z teściową nie zostawiłabym nawet na minutę. Ale wiem, że kiedyś taki dzień nadejdzie I nie wiem jak ja to zniosę. Tatulek już teraz chętnie zostawiłby Alę ze swoją mamą tylko po to, żeby jej przyjemność sprawić. Podejrzewam, że ona sama z tego podjarania ze trzy dni by nie spała wiedząc, że ma zostać z Alą nawet na godzinę

Kp, poza wszystkimi oczywistymi zaletami, jest dla mnie w tej sytuacji wybawieniem bo to doskonała wymówka do tego, żeby nigdzie Ala się beze mnie nie wybierała. Bo mężul już parę razy miał taki pomysł, że oni sobie skoczą na godzinkę do mamy a ja sobie wtedy odpocznę. Oooo nie, mowy nie ma, wolałam jechać z nimi mimo, że taka wizyta to dla mnie wątpliwa przyjemność. Ale w domu bym się gotowała z nerwów

Ooo tak w tej sytuacji kp jest mi nie straszne nawet mimo pogryzienia mnie
Z moja mama raz zostal na wakacjach gdy pojechalismy wybrac menu na chrzciny. Ale sala jest 5 domow od domu moich rodzicow wiec wiadomo. Jak nas 15min nie bylo to max.
Moja mama z kolei tez ma czasem podejscie takie ze mialabym obawy. W sensie placze to musi sie wyplakac itp. Kiedys dzwonila i pyta mnie co na obiad robie. Mowie ze wczoraj nie zrobilismy zakupow to dzis bedzie obiad dopiero jak D. z pracy wroci i zrobi zakupy. Mama zdziwiona ironicznym glosem mowi "noo taaak bo przeciez dziecka nie zostawisz, jeszcze wstanie i gdzies sobie pojdzie". No zszokowala mnie nie powiem.
Takie teksty daja do myslenia na przyszlosc kiedy ktos chce sie oferowac do popilnowania dziecka.
Tak jak tesciową obserwowalam jak bylam w ciazy jak sie rzadzila pierwszym rocznym wnuczkiem mimo jakiegos tam zakazu jego mamy i teraz mam o niej wyrobioną opinie tak teraz moja mama mnie szokuje.
Stary 2016-12-01, 12:12   #3439
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Propos tesciowych, wlasnie zamknelam za swoja drzwi.

Jestem oaza spokoju, kwiatem lotosu... @(&^~?!

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 12:13   #3440
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość

Wdech wyyyyydech wdech wyyyyydech
Stary 2016-12-01, 12:14   #3441
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
A ja z teściową mogę zostawić. Oczywiście na chwilę, bo szybko tęsknię za to mama mi zaproponowała, że przyjedzie do nas a ja sobie pojadę do fryzjera. O niee, po moim trupie! Poza tym mam obawy,że Mateusz mógłby ciężko znieść pobyt z obcą osobą. Niestety dla niego moi rodzice są dość obcy; widujemy się co tydzień, dwa, ale widzę po dziecku, że ich nie pamięta.

Ala też widuje drugich dziadków, czyli moich teściów raz w tygodniu, czasem rzadziej. A teściowa oczekuje, że będzie się do niej uśmiechać tak samo jak do mojej mamy którą widuje codziennie. Taa, bo dziecko ma w głowie zaprogramowane, że to babcia i trzeba się cieszyć jak bierze na ręce

Dla mnie raz w tygodniu to max jaki jestem w stanie znieść. A mąż co rusz podgaduje, że trzeba częściej ich odwiedzać, żeby Ala znała dziadków. Najgorsze jest to, że oficjalnie nie mogę tej mojej niechęci do teściowej ujawnić bo tak naprawdę nic mi nie zrobiła, nie mogę jej czegoś konkretnie zarzucić, po prostu sama jej obecność mnie mocno irytuje. A podejrzewam, że ten argument nie spotkałby się ze zrozumieniem ze strony męża, w końcu to jego mama.
Muszę więc udawać, że z entuzjazmem do nich jeżdżę

Stary 2016-12-01, 12:19   #3442
Iwonia27
Zakorzenienie

Jeeeezuuu znowu mnie ugryzł. Teraz z drugiej strony.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Znowuuuu
Ratunkuuu tak sie nie da.
Moje dziecko czerpie radosc ze sprawiania mi bolu.
Stary 2016-12-01, 12:22   #3443
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo tak w tej sytuacji kp jest mi nie straszne nawet mimo pogryzienia mnie
Z moja mama raz zostal na wakacjach gdy pojechalismy wybrac menu na chrzciny. Ale sala jest 5 domow od domu moich rodzicow wiec wiadomo. Jak nas 15min nie bylo to max.
Moja mama z kolei tez ma czasem podejscie takie ze mialabym obawy. W sensie placze to musi sie wyplakac itp. Kiedys dzwonila i pyta mnie co na obiad robie. Mowie ze wczoraj nie zrobilismy zakupow to dzis bedzie obiad dopiero jak D. z pracy wroci i zrobi zakupy. Mama zdziwiona ironicznym glosem mowi "noo taaak bo przeciez dziecka nie zostawisz, jeszcze wstanie i gdzies sobie pojdzie". No zszokowala mnie nie powiem.
Takie teksty daja do myslenia na przyszlosc kiedy ktos chce sie oferowac do popilnowania dziecka.
Tak jak tesciową obserwowalam jak bylam w ciazy jak sie rzadzila pierwszym rocznym wnuczkiem mimo jakiegos tam zakazu jego mamy i teraz mam o niej wyrobioną opinie tak teraz moja mama mnie szokuje.
To ja mam o tyle komfortowo, że z moją mamą zostawiam dziecko bez najmniejszych obaw. Wiem, że nie zrobi niczego wbrew moim zasadom. Do tego Ala ją uwielbia (serio, szczerzy się do niej bardziej niż do mnie ) więc wiem, że dziecko byłoby bezpieczne i szczęśliwe te 2-3 godziny bez mamy

Ale niestety jeśli wrócę do pracy to raczej teściowa będzie osobą która w tym czasie będzie opiekować się Alą Gorzej mi na samą myśl, dlatego jeszcze nie wybiegam aż tak w przód. Liczę na jakiś cud, może zmienią się okoliczności

Cytat:

Oddychaj spokojnie, tafla jeziora jest niezmącona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-01, 12:27   #3444
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Kurna ale mnie naladowala negatywna energia, nawet sernik z oreo nie pomogl.

Ja swoja mame widzialam we wrzesniu, tesciowa dzis a wczesniej jakos na poczatku pazdziernika.

Maz kaze sie nie przejmowac, ale ona gada jak zdarta plyta, potrafi 2tyg meczyc o jedno. To taki typ, ze jej racja jest najwazniejsza nikt inny nie powinien nawet myslec inaczej. Generalnie gestapo ktory musi wszystkich i wszystko kontrolowac

Stary 2016-12-01, 12:33   #3445
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Kurna ale mnie naladowala negatywna energia, nawet sernik z oreo nie pomogl.

Ja swoja mame widzialam we wrzesniu, tesciowa dzis a wczesniej jakos na poczatku pazdziernika.

Maz kaze sie nie przejmowac, ale ona gada jak zdarta plyta, potrafi 2tyg meczyc o jedno. To taki typ, ze jej racja jest najwazniejsza nikt inny nie powinien nawet myslec inaczej. Generalnie gestapo ktory musi wszystkich i wszystko kontrolowac

A co takiego wymyśliła, że Ci nastrój dziś siadł?

Stary 2016-12-01, 12:34   #3446
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Zle karmie, zle lulam, zle ubieram, zle ze na podlodze, nasze nowe mieszkanie tez zle. jeszcze?

Stary 2016-12-01, 12:44   #3447
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Ja po ciężkim lulaniu idę do pokoju i włączam sobie karuzelkę. I siedzę, aż się nie uspokoję

Haha, a jak sie przepodzcujesz to poduszka na twarz?

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Ja gryzę tetrę w ciemnej łazience
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 12:44   #3448
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Zle karmie, zle lulam, zle ubieram, zle ze na podlodze, nasze nowe mieszkanie tez zle. jeszcze?

Po pierwszym źle na mojej tafli jeziora już szalałby sztorm
Olej babę - jak to mówią, kaszanka nie wędlina, teściowa nie rodzina

Moja na szczęście ma wobec mnie opory i jeszcze żadnej takiej uwagi nie usłyszałam, że coś tam źle robię jako mama. Ale że pomyślała coś takiego to jestem pewna bardziej niż gwiazdki w grudniu

Stary 2016-12-01, 12:57   #3449
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Hahaha kostka cukru, co ja tam w ciasteczka sie bede bawic

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Odchodze z tego forum. Mam postanowienie nie jesc slodyczy do wigilii, a wy mi tu o nutelli i ciasteczkach... :p
Ja bede oryginalna i poleje ci wodki

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:

Opowiadaj, ja jade do swojej tesciowej jutro. Na CALY weekend!!!
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-01, 12:59   #3450
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:

😅

Cytat:
Po pierwszym źle na mojej tafli jeziora już szalałby sztorm
Olej babę - jak to mówią, kaszanka nie wędlina, teściowa nie rodzina

Moja na szczęście ma wobec mnie opory i jeszcze żadnej takiej uwagi nie usłyszałam, że coś tam źle robię jako mama. Ale że pomyślała coś takiego to jestem pewna bardziej niż gwiazdki w grudniu
Moja też się boi komentować
Zresztą nikt mi takich komentarzy nie udziela, chyba bylabym w ciężkim szoku, gdybym coś takiego usłyszała.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ja bede oryginalna i poleje ci wodki

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Opowiadaj, ja jade do swojej tesciowej jutro. Na CALY weekend!!!
Bierzesz coś z szafki nocnej do torby, na wypadek, gdyby grzebala "przypadkiem"? 😉

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości