Żony 2015 część 10! - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-07, 11:45   #3421
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Żony 2015 część 10!

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
a dobrze kryją ? mi przede wszystkim na tym zależy bo mam dużo do ukrycia na twarzy
o tym catrice słyszałam i może się w końcu skuszę

oke to czekam na opinię
Essence i Catrice krycie mają bardzo dobre. Bourjois raczej jest lzejszym podkladem więc ten może nie koniecznie

Przyszła dziś do mnie paczuszka z Alli. Z etui na ipada. Powiem Wam za 10dolców jest super już w życiu na allegro nie zamówię, czasami nawet 150zł płaciłam za takie etui

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2017-03-07 o 11:46
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 12:52   #3422
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja 7lat używałam Revlona 150. Ale pogorszył mi się stan skóry więc zmienilam podkład i dobrze się sprawdzają w zastępstwie: mój ostatni hit Catrice HD kolor 010, Essence Camouflage kolor 10 (dużo osób mówi że to odpowiednik Catrice) i lzejszy Bourjois Healthy mix kolor 51. Pod względem kolorystycznym wszystkie są odpowienikami 150buff tak na moje oko będę też w tygodniu sklepie to sobie zobaczę jaki kolor EL DW by mi pasował
Zobaczcie sobie fresco wg mnie to jest odpowiednik 150 revlon cs. Ja juz przerestowalam tyle podkladow ze najlepiej spisuje sie u mnie revlon i el dw revlon uzywalm jak nigdzie dalej nie wychodze a nie chce wygladac w domu jak kupa. El dw na codzien do pracy i moja mocno przetluszczajaca sie buzia w połączeniu z pudrem z krylolanu jest przez caly dzien matowa i nic sie nie sciera. Ooo! I wreszcie na dokumentach nie zostawiam ohydnych sladow podkladu!! A to dla mnie ważne

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
używam revlona jakieś 8 lat i nie widzę pogorszenia ale chciałabym znaleźć coś w zastępstwo. Na catrice poluję ale mam problem z dostaniem 010, o essence myślałam nawet sprawdzałam w naturze kolor i wydawał się ok ale na yt często słyszałam, że oksyduje i nie kupiłam. Bourjois dla mnie zdecydowanie za słaby. EL tez mnie kusi, daj znać jaki kolor odpowiada revlonowi

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 12:54   #3423
asia1905
Zakorzenienie

Ja jestem wierna revlon 150

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 13:00   #3424
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
jakies typy masz?

ja bede polowac jak zawsze na korektor, róże, puder...jak zawsze pewnie tez uslysze ze "takie popularne kolory, takie wyprzedane"

jak boli to jeczmien, jak nie boli to nie...

kciuki!! pozwole sobie zapytac czy sama z siebie zrobilas czy mialas jakies wskazania?

tez slyszalam ze chodzi glownie o rozgrzanie,,, pocieranie srebrem daje podobny efekt a jest gladkie, poręczne i malutkie i duzo osob ma

polecam zdezynfekować obrączke, ob inaczej tam widze wiecej bakterii niz wlasciwosci antybakteryjnych

jestes juz ktoras osoba ktora mi to dzis mowi/pisze ;o co za dzien!

byla polozna,,, ostatni raz!!!
Maciup waży 4,8kg!! koksi po ojcu. jak fix!
Na pewno chcę spróbować tego z Catrice. Planuję jeszcze przejrzeć Lirene bo dla mnie na lato, jak potrzebuję małego krycia też są fajne. I może się wreszcie skuszę na EL DW, tylko muszę się wreszcie wybrać po próbkę, żeby przetestować.

Używałam kiedyś Gosh X-ceptional Wear i byłam zadowolona.
Stary 2017-03-07, 13:16   #3425
_groooszek_
Zakorzenienie

Widziałam ostatnio na grupach makijażowych, że podkład z Catrice wielu dziewczynom robi krzywdę - na całej twarzy pojawia się drobna kaszka i zmiany ropne więc uważajcie z nim

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Gosh o którym wspomina misiaa jest świetnym podkładem i kolor 11 jest jaśniejszy niż revlon 150

Któraś z Was pisała ostatnio o weekendzie zniżek pod koniec marca i o jakimś sklepie z butami - przypomnijcie mi co to za sklep i w jakiej gazecie będą kupony zniżkowe

Edit. już znalazłam

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

Edytowane przez _groooszek_
Czas edycji: 2017-03-07 o 13:19
_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 13:36   #3426
Nadezhda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Sory Nad, to ja chyba nie wpadnę w przyszlym tygodniu, skoro to takie zaraźliwe
Myślę, że zaraxliwe jest na późniejszych etapach- póki co jesteś bezpieczna
Cytat:
Ja ja ja, ja jestem chętna

Ej Nad. To może ja wpadnę? Urlop mam :P
Jak Ci się chce jechać do Polski C to zapraszam

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
Witam

Nad moj detektywistyczny nos coś podejrzewał bo ma facebooku wyświetliło mi się jakiś czas temu że dodana jestes do grupy Rodze w 2017 gratulacje kochana
Ej to się chyba wypiszę z tej grupy, bo jeszcze rodzina się dowie

A ogólnie to mam dziś nastrój do dupy- zawiozłam Piniacza na zabieg, wszystko fajnie, zważyła go, ja podpisałam zgodę na znieczulenie itd... A potem go wzięła na "zaplecze" jakby i tam musiał wejść do klatki. Wszedł ale wyglądal tak smutno i żałośnie... No i beczałam całe przedpołudnie, nie mogłam się uspokoić
O 18 mam go odebrać...

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 13:38   #3427
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio na grupach makijażowych, że podkład z Catrice wielu dziewczynom robi krzywdę - na całej twarzy pojawia się drobna kaszka i zmiany ropne więc uważajcie z nim

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Gosh o którym wspomina misiaa jest świetnym podkładem i kolor 11 jest jaśniejszy niż revlon 150

Któraś z Was pisała ostatnio o weekendzie zniżek pod koniec marca i o jakimś sklepie z butami - przypomnijcie mi co to za sklep i w jakiej gazecie będą kupony zniżkowe

Edit. już znalazłam
nstyle, z avanti
Stary 2017-03-07, 13:45   #3428
magda_mjt
Zakorzenienie

Hej to i ja dołączę do kolka złego dnia. I viv, przybijam piątkę, tez przez prace. Kuzwa w połowie dnia mam jechać do innej placówki, bo maja mało ludzi. I niby nie byłoby tragedii, gdyby nie fakt, ze tam nigdy nie ma parkingu i tracę dobre 20 minut na szukaniu miejsca, placówka jest dalej od domu, zamykana jest pół h pózniej, wiec ostatecznie bede na bidę 1,5h pózniej w domu :/. W dodatku jadę tam dosłownie na 1-2 h, bo jeszcze przerwę lunchowa muszę u siebie pokryć. Śmiech na sali. Jestem zła jak nie wiem, i planuje z menadżerką tam pogadać, a po USA chyba serio zaczynam szukać nowej pracy, mam juz dosc :/.
Zeby tego było mało przyszła mi juz 2 para zamówionych tomsow i chyba dalej sa za małe :/.
No i M umówił nas do salonu auta na wymianę poduszek powietrznych (dostaliśmy list, ze cos moze z nimi byc nie tak i za free mamy wymianę mieć w ramach bezpieczenstwa). Wszystko super, gdyby nie fakt, ze umówił nas na date, gdy mam od dawna plany, do których potrzebne mi auto :/. I albo bede teraz 1,5 h (zamiast 25 min) jechać 3 autobusami, albo zrezygnuje z planow, ktore miałam od dobrych 2-3 miesięcy :[.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2017-03-07, 13:51   #3429
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość

A ogólnie to mam dziś nastrój do dupy- zawiozłam Piniacza na zabieg, wszystko fajnie, zważyła go, ja podpisałam zgodę na znieczulenie itd... A potem go wzięła na "zaplecze" jakby i tam musiał wejść do klatki. Wszedł ale wyglądal tak smutno i żałośnie... No i beczałam całe przedpołudnie, nie mogłam się uspokoić
O 18 mam go odebrać...
przerabiałam to dokładnie tydzień temu...wspieram mam nadzieję, że u Was będzie lepiej bo my pierwszą noc mieliśmy nieprzespaną, płakał jak mu zeszła narkoza bo się zorientował, że jest lampką...
Stary 2017-03-07, 14:19   #3430
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość

O 18 mam go odebrać...
Mi wyskakiwala jako polecana grupa bo mam w niej 3 znajome dlatego widziałam

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 14:22   #3431
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
Mi wyskakiwala jako polecana grupa bo mam w niej 3 znajome dlatego widziałam
Mi też dlatego

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
przerabiałam to dokładnie tydzień temu...wspieram mam nadzieję, że u Was będzie lepiej bo my pierwszą noc mieliśmy nieprzespaną, płakał jak mu zeszła narkoza bo się zorientował, że jest lampką...
Psy lampki to maakra moj tez kiepsko znosil

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-07, 15:07   #3432
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość

Edit. już znalazłam
Tez slyszalam o tym problemie z catrice :/
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
No właśnie akurat nie kropka nienawiści, ale jakaś taka nieprzyjemna ta kropka

Nie wiem co Ci napisać... Odbij sobie wieczorkiem w domu?
Mnie też się dzień posypał, źle nie jest, ale tak jak miało być też nie...
W sumie milo, ze wyczulas moj kiepski humor po zwykłym "dzien dobry"

Dobrze, ze juz po pracy, jestem taaaka zmęczona. Po tej calej sytuacji w firmie teraz mi sie o wiele pracuje, bardziej na luzie... a dzis mi dowalili taka rzecz, ze... no i przez zwolnienie dostanw oszałamiająca premie w wysokosci 1 zl

Ale to juz za mna, teraz popoludnie z TZ i nic, totalnie nic, nie musze

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Dantejskie sceny w Rossmannie przez tę promocję

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 15:22   #3433
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Kurde moja nie byla lampka. Miala fartuszek ktory chciala zdjąć
Ale nie chciala sie za bardzo wylizywac no i szew zrobili taki ze nie wien do konca gdzie jest

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Tez slyszalam o tym problemie z catrice :/

W sumie milo, ze wyczulas moj kiepski humor po zwykłym "dzien dobry"

Dobrze, ze juz po pracy, jestem taaaka zmęczona. Po tej calej sytuacji w firmie teraz mi sie o wiele pracuje, bardziej na luzie... a dzis mi dowalili taka rzecz, ze... no i przez zwolnienie dostanw oszałamiająca premie w wysokosci 1 zl

Ale to juz za mna, teraz popoludnie z TZ i nic, totalnie nic, nie musze

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Dantejskie sceny w Rossmannie przez tę promocję
Viv, tylko nie przepierdziel premii na głupoty
A tak serio to współczuję. Trzymaj sie dzielnie

45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 15:28   #3434
aga99792
Zakorzenienie

A ja musze zmienic podklad. Zawsze jak jakis czas uzywam jakiegos co jest dobry to po pewnym czasie juz jest gowniany. W sensie ze albo sie dziwnie wchlania albo kolor jest inny mimoze ten sam. Kiedy uzywalam giordani gold z oriflame. Na prawde fajny podklad ladnie sie wchlanial kryl i nie bylo widac ze mam jakis podklad teraz juz jest gucio wgl to mam zawsze problem z podkladem. Bo np z lilku firm kolor porcelaim jest dobry a z innej jedensie trafi za ciemny. Musze zawsze sprawdzac co kupuje xD
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 15:29   #3435
gr8ania
Moderator

Kupiłam sobie sukienkę motywacyjną przeceniona z 290 na 29,90

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-07, 15:29   #3436
existence
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71630331]Kurde moja nie byla lampka. Miala fartuszek ktory chciala zdjąć
Ale nie chciala sie za bardzo wylizywac no i szew zrobili taki ze nie wien do konca gdzie jest

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
no właśnie zauważyłam, że suczkom dają te kaftaniki a pieskom lampki...nie wiem czemu. Koleżanka Okrucha też miała kaftanik. Młody to by się przez to dostał do szwów na bank, on pierdyliard razy dziennie próbuje się polizać, tż się śmieje że jak mu zdejmą ten kołnierz to nic przez tydzień nie będzie słychać tylko lizanie po pindolku najlepsze było jak wczoraj spadł grad i na spacerze on te kuleczki nabierał w kołnierz i podrzucał to góry sobie na pychola...myślałam, że zdechnę
Stary 2017-03-07, 15:33   #3437
Vivienne
... choć nie Westwood

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;71630331]
[/QUOTE]
Tyle sobie mogę za to kupić, że nie wiem na co się zdecydować...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
no właśnie zauważyłam, że suczkom dają te kaftaniki a pieskom lampki...nie wiem czemu. Koleżanka Okrucha też miała kaftanik. Młody to by się przez to dostał do szwów na bank, on pierdyliard razy dziennie próbuje się polizać, tż się śmieje że jak mu zdejmą ten kołnierz to nic przez tydzień nie będzie słychać tylko lizanie po pindolku najlepsze było jak wczoraj spadł grad i na spacerze on te kuleczki nabierał w kołnierz i podrzucał to góry sobie na pychola...myślałam, że zdechnę
Bo u suczek jest bardziej inwazyjny zabieg, więcej szwów i trzeba ochronić je przed swiatem zewnętrzym

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 15:34   #3438
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Siemka

Nie wiem czy już mogę polecać bo używam dosłownie od 5 dni. Ale odpukać świetnie sprawuje ni się catrice HD. Mega trwały, kryjący dość mocno a można dodatkowo stopniować, nie waży sie. No póki co cudo. Nakładam na bazę. Wymieszany z olejkiem wyglądał ciężko więc zostaje przy pierwszym sposobie
Też mogę polecić. Jedyny podkład w którym po całym dniu jak mnie mąż widzi mówi "no w końcu się nie świecisz jak choinka" alee..trzeba uważać bo jest dość ciężki i nie polecam używać dzień w dzień. Lepiej sobie robić przerwy od niego

Wysłane z fona
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 15:36   #3439
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

Gdzie takie dają?'

Wybudzilam dziscko, pielucha, cyc i jedziemy tralalalalallala fotelik za pierwszym podejściem (do tej pory jechaliśmy raz i był krzyk, musiało być noszenie, karmienie, uspokajanie...i umówieni u przyjaciół na 15, wyszliśmy z domu o 15:30 )
Zobaczymy jak długo. Poki co mafia auta zadziałała: moje dziecko śpi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-07, 15:38   #3440
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle sobie mogę za to kupić, że nie wiem na co się zdecydować...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Bo u suczek jest bardziej inwazyjny zabieg, więcej szwów i trzeba ochronić je przed swiatem zewnętrzym
no to jeszcze jakoś tam rozumiem ale bardziej nie wiem czemu dodatkowo też nie dają im kołnierza ale w sumie może suczki się tak ochoczo nie oblizują w tym miejscu? to mój pierwszy pies i dla mnie jego zachowania są nowe a co dopiero suczka to już w ogóle nie wiem jakie są różnice w "obsłudze"
Stary 2017-03-07, 15:39   #3441
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Hej, wczoraj czytalam, ale nie mialam kiedy napisac.

Nad, gratulacje! Zdrowia!

Kciuki dla wszystkich potrzebujacych.

Wczoraj @ mnie zmasakrowala w pracy, ale 2 No-Spy pomogly. Wieczorem poszlam na trening, prysznic, kolacja, o 21:30 natychmiast zasnelam i spalam jak kamien do porannego budzika.

Mnie zapychaja wszystkie kosmetyki, a nie moge robic mocnego oczyszczania, bo mam sucha i wrazliwa cere. Nawet punktowe korektory potrafia mi zrobic pobojowisko na twarzy, bledne kolo - im mam gorsza cere, tym wiecej nakladam i mam coraz gorsza cere. Staram sie nakladac jak najmniej, podkladow ani bb w ogole nie uzywam, tylko krem nawilzajacy, korektor pod oczy i na wypryski, puder na strefe T i czasem odrobina bronzera pod kosci policzkowe. Teraz mam tez puder ryzowy, to przed makijazem minimalnie nim matowie cala twarz.
Stary 2017-03-07, 15:40   #3442
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Gdzie takie dają?'

Wybudzilam dziscko, pielucha, cyc i jedziemy tralalalalallala fotelik za pierwszym podejściem (do tej pory jechaliśmy raz i był krzyk, musiało być noszenie, karmienie, uspokajanie...i umówieni u przyjaciół na 15, wyszliśmy z domu o 15:30 )
Zobaczymy jak długo. Poki co mafia auta zadziałała: moje dziecko śpi
oby podróż była udana i spokojna!
Stary 2017-03-07, 15:42   #3443
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie takie?

O a zamawialyscie przez neta z dechatlonu? Mozecie ocenic czy sa jakies problemy z wymiana itp?
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-07, 15:45   #3444
kreciorek85
Zakorzenienie

A w ogóle to bry
Nie mogę ogarnąć apki wyszłam z wprawy

Wysłane z fona
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 16:04   #3445
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Gdzie takie?

O a zamawialyscie przez neta z dechatlonu? Mozecie ocenic czy sa jakies problemy z wymiana itp?
Ja zamawialam, do odbioru w sklepie. Można oddać bez problemu.
Stary 2017-03-07, 16:33   #3446
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:

ooo gdzie takie
też bym chciała
u mnie dzisiaj naturalny trening. Byłam sobie w sadzie grabić patyki i chyba jutro się nie ruszę a czekaja nas nasadzenia uroki rolnictwo/ sadownictwa
Stary 2017-03-07, 16:40   #3447
sQuaara
Zakorzenienie

Patrzcie ją!! Pokusiła nas promkamk -90% i sobie poszła!!
Stary 2017-03-07, 16:53   #3448
Anabele23
Zakorzenienie

no dokładnie
ja przyszalałam z butami - wyrzuciłam dwie pary to żeby bilans był równy zakupiłam dwie
Stary 2017-03-07, 16:58   #3449
Justuus
Zakorzenienie

Hej hej

Dziękuję za kciuki. Umowa została dziś podpisana
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-07, 16:59   #3450
aneta_91
Zakorzenienie

Anabele jakie buty ? Pokaz

Gr8ania Ty też daj linka do sukienki

Ja robię jutro przegląd szafy. Muszę poodkladac rzeczy w których póki co nie pochodzę i zobaczyć czego mi brakuje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości