|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Ja nie pije, Luby też nie, kawę mamy w domu tylko dla gości
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Kathina my to samo. Czasem kapucino się wypije i tyle 😊 zapach kawy uwielbiam smak jest ok ale telepie mnie po paru łykach..wiec nie pijam😊
Nava- ale sen 😆 ja już wszystkie kolory miałam na głowie.. .ostatnio 7 lat był czarny. Przez rok schodziłam delikatnie i zapuszczalam i obecnie mam między rudym a brązem. Kolor nazywa się bursztynowy blond ale do blondu mu daleko 😊 ale o taki kolor mi chodziło.. .zapusciłam za łopatki i nie wiem co dalej...jak pocieniuje to nie połapie ich do góry a tak mi chlodniej. Jak zetne to bez sensu bo dopiero miałam ścięte i zapuszczalam. A w takich jak mam wyglądam ż 5 lat starzej😞 i nie umiem ułożyć.. . Chyba będzie mocne cieniowanie. Tylko ja tak nie lubię chodzić do fryzjera... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2017-08-02 o 16:42 |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie piję czarnej kawy, pachnie ładnie, owszem, ale pić tego nie mogę. Piję tylko wszelkie rodzaje rozpuszczalnej, z mlekiem, ze śmietanką, cappuccino też może być. A tż w ogóle kawy nie pije bo nie przepada za żadną, no chyba że to mrożona z lodami i bitą śmietaną w upalny dzień.
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Agafisia, no ale skoro w długich wyglądasz niby jak stara baba (w co ciężko mi uwierzyć) to jedynym wyjściem jest skrócenie. Ale nie cieniowałabym jakoś wybitnie, mi się cieniowanie nie podoba
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam włosy za łopatki i nagle zachciało mi się odmiany, niby lubie długie, podobają mi się, tyle czasu zapuszczałam no ale jakieś takie smętne, nie umiem uczesać, a troche już mi się znudziło itp itd.. A że u mnie od słowa do czynu czasem niewiele brakuje, to skończyłam z włosami ledwo do ramion, no bo jak zmiana to tak żeby było na maksa widać. Pierwszy tydzień ok, ale potem zaczęłam żałować
|
|
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
Ja musze skrócić juz 2 miesiące nie byłam ale stale brakuje mi dnia na to. Moze w końcu za tydzien sie wybiorę.
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Arabic- to musisz mieć szczęściaro świetne wlosy😊 ja f11arbuję sama od zawsze no ale przyciąć raz na rok już muszę iść do fryzjera a niecierpie chodzic i czekać i tracić pół dnia...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Vison- jakieś ciężkie się zrobiły twarz wygląda ciężko brzydko.. właśnie miałam ostatnie 5 lat do ramion i teraz zapuscilam na równo do lopatek..mysle o takiej fryzurze symetrycznej ż jednej strony do ucha ż drugiej do ramienia ż dłuższa grzywką. Ale trochę mi szkoda bo rok zapuszczalam...a jak cieniowac to zawsze mocno to robię żeby je potem natapirowac i postawić trochę bo moje włosy śliskie proste i przyklapniete... na razie myślę...po wypłacie coś z nimi zrobię... Flowerme- haha 😊 ja zazwyczaj nie zaluje-odrosna...ale nie wiem czy chce wracać do krótkich jak już znowu zapuscilam. Ciężki wybor😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2017-08-02 o 22:09 |
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
końce raz na jakiś czas podcina mi mama wiele lat rozjaśnialam włosy sama w domu, teraz już nie.farbuje, więc i do tego fryzjer też nie jest mi potrzebnyWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Arabic- ja mam niby proste ale nie gladkie. Się odwijaja w różne strony lekko. A farbuje od lat na różne kolory. Na razie jestem na etapie rozjasnienia do rudosci i na jakoś czas tak zostanie😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ps przez te twoje arabskie zamiłowania wyobrażałam sobie Ciebie ż długimi czarnymi prostymi😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Broń boshe żadnych fryzur typu z jednej strony krócej, z drugiej dłużej
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż swoje naturalne też mam dosyć ciemneWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agafisia njlepiej iść do jakiegoś ogarniętrgo fryzjera, który dobierze fajną fryzurę do Ciebie bo obciąć to jest sekunda a potem zapuszcza się latami żeby pozbyć się tego co spartaczył fryzjer
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się chodzić do fryzjera ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3435 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Nie ma nic gorszego, niż 20 cm zamiast 2 .Też miałam iść w tym tygodniu podciąć końce i grzywkę, ale w rezultacie się nie wyrobiłam. Koloru nie robię- swój mam idealny Spałam 4 godziny ;/. Wczoraj swietowalam 3 rocznicę ślubu Psiapsióły i mojego świadkowania . Spróbuje zdrzemnąć się w pociągu - czeka mnie ciężki dzień...Dobrze, że jutro już piątek .
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, dobrze że jutro piątek ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest niby... to znaczy, że nie jest prosta sprawa )
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednorazowa sytuacja to co innego niż notoryczne spitalanie Ja przestałam chodzić do fryzjera bo raz, że sama sobie krzywdy nie zrobię a dwa to po prostu nie znam nikogo dobrego
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie. Ja chodze do swojej juz 11 lat. Ufam jej i do nikogo innego nie pojde. Ona mnie zna i wie co u mnie przejdzie a co nie.
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pół biedy jeśli to fryzjer, gorzej jeśli osoba która np robi makijaż permanentny ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Asik, ja znam w Warszawie świetnych fryzjerów, ale koszty wizyty u nich są kosmiczne.
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Niech ten upał sie już skończy :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kilka przypałów z fryzjerami. Wprawdzie, nigdy nie wyszłam ze spalonymi czy z krzywo obciętymi, raz nawet poszłam do fryzjera robić podnoszenie, czy jak kto woli trwałą, na włosach za łopatki i nie narzekałam na popalone końcówki, ale kilka razy zdarzało mi się tak, że szłam do fryzjera z konkretną fryzurą a fryzjerka nie obcinała mi tak jak ja chce tylko według jej wizji, i w domu sama musiałam poprawiać, a to grzywkę, bo chciałam grubszą a ona zrobiła dosłownie 5 włosów na krzyż, czy przy twarzy tzw pazurki się na to mówiło kiedyś, bo bez nich wyglądam jak zza krzaka, czy kształt U który chciałam był niemalże niewidoczny itp..
Teraz już raczej do fryzjera na podcięcie się nie wybiorę, ale poszłabym na jakieś mycie, mizianie, czesanie itp
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
Ja mało komu ufam jesli chodzi o fryzjerów ale wole przepłacić / czekać niz byc niezadowolona
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam swoją fryzjerke od kilku lat
teraz to znaczy od maja zapuszczam włosy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety raz sobie wyjęłam po powrocie od fryzjera maly pęczek włosów, bo fryzjerka mi robiła zabieg i słabo zmyła żrący środek neutralizatrem, chyba nawet dobrze nie wypłukała
. Miałam grudkę we włosach która dalej działała i rozpuściła mi je w tym miejscu. Musiałam od razu umyć włosy (a powinno się co najmniej 3 dni od zabiegu) i został mi kikutek taki na cm na środku głowy. Od tamtej pory robiła mi koleżanka włosy, a jak się przeprowadziłam to się musiał nauczyć tż. |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wlosy bardzo szybko rosną i po 1 mcu - 1.5 mca mam juz ponad 1 cm odrost i juz nie ukladaja sie tak super jak na poczatku. U fryzjera bylam 28.06 i mialam sciete z tylu krocej a przod dluźszy. Troche ciezko bylo tyl zwiazac bo wylazily z kucyka i podpinalam wsuwka...teraz juz nie mam takiego problemu
mam geste i grube mimo iż rozjaśniane od wielu lat.
Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2017-08-03 o 12:51 |
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że w Wawie ceny wszystkiego są odpowiednie ale jak mam być zadowolona z efektu Marzy mi się metamorfoza z okazji zdjęcia aparatu chciałabym wtedy zmienić też fryzurę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

Miałam włosy za łopatki i nagle zachciało mi się odmiany, niby lubie długie, podobają mi się, tyle czasu zapuszczałam no ale jakieś takie smętne, nie umiem uczesać, a troche już mi się znudziło itp itd.. A że u mnie od słowa do czynu czasem niewiele brakuje, to skończyłam z włosami ledwo do ramion, no bo jak zmiana to tak żeby było na maksa widać. Pierwszy tydzień ok, ale potem zaczęłam żałować 

sama jestem sobie fryzjerem
boję się chodzić do fryzjera 
.
)

. Miałam grudkę we włosach która dalej działała i rozpuściła mi je w tym miejscu. Musiałam od razu umyć włosy (a powinno się co najmniej 3 dni od zabiegu) i został mi kikutek taki na cm na środku głowy.