|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
suzi... oby tak dalej
mam nadzieję że wasza znajomość będzie się rozwijać w odpowiednim kierunku... Wczoraj byłam na rock`autostradzie i poznałam fajnego chłopaka... ehh ale ja już nie mogę sobie nawet poromansować bo wyrzuty sumienia by mnie później zjadły Nareszcie się doczekałam urlopu cały tydzień z moim kochanym TŻ. Trzymajcie się i mam nadzieję że każdej z was poszczęści się tak jak suzi.
|
|
|
|
#3422 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prorokujesz mi ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na razie nic nie napisał... Ale czekam na sms w środku tygodnia, tak jak się umawialiśmy. Czy napisze? Mam nadzieję, po co innego miałby brać numer... Tak to by powiedział "to zgadamy się przez internet" i poszedł... A on - na koniec podałam mu rękę i powiedziałam, że miło było go poznać, a ten zdziwiony zapytał, czemu się z nim żegnam jakbyśmy już nigdy mieli się nie zobaczyć ![]() Jestem dobrej myśli.. I Wam też życzę dużo szczęścia. Gadam tak tylko o sobie, ale to dlatego, że jestem świeża w tym temacie. Mam nadzieję kiedyś mieć takie doświadczenie jak Wy i pomagać dziewczynom w takich historiach Już dawno nie spotkałam się z tak życzliwymi ludźmi jak Wy, których naprawdę cieszy, jak komuś coś wychodzi To takie miłe
|
|
#3423 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ups... nie zazdroszcze... mój koleżka na szczęście takich numerów nie wywija... mieliśmy się wczoraj spotkać ale ja jakoś nie mogłam i trochę tak wyszło jak bym go spławiła a to nie tak i teraz nie wiem jak z tego wybrnąć...kurcze musze cos wymyślić... suziee - gratuluję udanej randki i powodzenia życzę ))---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
co do wmawiania sobie czegos tam - ja jestem mistrzynia... to moja najwieksza wada ostatnio chyba ( od kad znam tego kogos)ahh ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
zgadzam się... wizażanki jesteście wyjątkoweeeee ![]() buziaki dla was ;******
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|||
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Boze dobija mnie to... siedzi na gg, ale sie nie odezwie. A ja nie bede sie odzywac, bo czemu zawsze ja? No ilez mozna... A wie dobrze, ze jestem, bo ja sie zawsze ukrywam. Poza tym kiedys sprawdzal czy jestem i nie bylo jakos problemu. :/
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Ale nie wytrzymalam jak zaczal opisy jakies ironiczne ustawiac to mu wygarnelam, ze kto tu wkoncu jest facetem i ma sie starac?! ![]() ![]() Od razu zaczal przepraszac, teraz pierwszy sie odzywa hihi. |
||
|
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo mnie to denerwowało..... przedtem odzywał się sam.. kwiatuszki zostawiał itp. Ale pozniej sama sie odezwałam... napisałam mniej więcej, że wygląda na to, że teraz to ja bede zabiegać o kontakt.... Uspokoił mnie później..... powiedział o co chodzi.... dlaczego tak teraz sie dzieje. Może warto zapytać? Ja tego mojego chyba zaproszę do siebie do miasta....On czeka teraz kiedy ja zrobie jakiś krok...czuję to w kosciach... Ale w zyciu mu się teraz nie przelewa... ech! A tak strasznie mi go brak...... normalnie chyba zakupię sobie jego zapach i będe spryskiwać poduszki ![]() A z tymi opisami... to zaczęłam pisać jakieś dziwne teksty Usunął mnie z gg bo mu się mozg i serce lasowały... ale kilka dni później znów mnie wpisał
Ain't No Mountain High Enough Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-31 o 13:21 |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Boze, powinnam sie stuknac w glowe
![]() ******************** ************************* ****************" godzina wyslania 12.22... przepraszaaaaaaaaaaaaaaaa m ![]() ![]()
|
|
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
Nie powinnaś się stuknąć w głowę, to on kombinuje, a Ty jesteś dziewczyną i to normalne, że się przejmujesz
Pisałam kiedyś z takim kolesiem, który potrafił się nie odzywać nawet tydzień, bo 'miał ciężki okres' 'źle się czuł', 'musiał wszystko przemyśleć'. Nawet nie odpisywał, kiedy ja coś pisałam. Też mu tak zaczęłam robić i wtedy to on się przejmował ![]() P.S. ja dziewczynki będę dopiero w piątek, więc żegnam się z Wami I dużo mi tu pisać, żebym miała co czytać i z czego się cieszyć jak wrócę!
Edytowane przez Oksymoronka Czas edycji: 2009-08-31 o 15:34 |
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
No ja sie staram nie odzywac. Niech on tez sie troche postara, nic mu sie nie stanie.
przeciez nie bede kolo niego skakac jak desperatka. bez przesady... skonczyly sie dobre czasy ![]() ![]()
|
|
|
|
#3430 |
|
Konto usunięte
|
jestem ale nadrobie wiezorem jkos
|
|
|
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze laski co robić...
on chciał się spotkać... ja nie mogłam a wyszło tak jak bym nie chciała i teraz co... ja mam wyskoczyć z inicjatywą???? ratunkuu jak zagadać?
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
Jenny jak najbardziej możesz wyjść z inicjatywą spotkania
![]() Bo jeśli odwołałaś z jakiejś tam przyczyny, on może pomyśleć, że nie masz ochoty i nie chce się po prostu narzucać ![]() Więc jak najbadziej pasuje żebyś np. mu napisała, " mam wolny czas, jeśli też jesteś wolny to może wyskoczymy gdzieś na piwo " taki tekst na stopie koleżeńskiej
|
#3433 |
|
Konto usunięte
|
napisz. on juz proponowal nie twoja wina ze nie moglas
|
|
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
a ja miałam się spotkać dziś poraz 2 ale niestety nie mogłam on się mnie pyta dlaczego? a ja mu na to że nie mogę mu powiedzieć fakt nie chce mu jeszcze mówić o tym i tez mam swoje powody a on tego zrozumieć no i się obraził hehe... bo sobie pomyślał że ja po prostu przez jego wygląd chyba i jego tekst na końcu "no to milego dnia pa" śmiać mi się chciało
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
no dzięki kochane... umówiłam się z Nim na jutro... więc jest oki
![]() trzymać kciuki hihihih ;* pozdroooo
|
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
mi się wydaję że ja sobie z nim pogrywam, bawie się z nim zresztą on też nie wie czego chce raz mi mówi nie obiecuj sobie zbyt wiele (nawet nie miałam takiego zamiaru) a za tydzień że potrzebuje kogoś, w końcu napisałaM mu że możemy zostać przyjaciółmi i to mu pasuje, a teraz strzelił focha i się nie odzywa :P a w czwartek to nawet się pokłóciliśmy, bo nie chciałam mu czegoś powiedzieć a jak już powiedziałam to się śmiał, ale fajnie się Z nim pisze, tyle że stwierdziłam że tym razem to on ma pierwszy pisać a nie ja i chyba dlatego pewnie mu tak się wydawało że sobie coś obiecuje :P
|
|
|
|
#3439 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
OOO jakie slodki smsk.... ![]() Cytat:
ZWiecie ja jestem taka co pisze nawet z 5 facetami na gg....a trzeba sobie pofiltrowac...eehhe... : D
|
|||
|
|
|
#3440 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie super ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
tylko żebyś kiedyś się przypadkiem nie umówiła ze wszystkimi naraz, bo zapomnisz ja tak kiedyś zrobiłam... umówiłam się 2 tygodnie wcześniej z kolegą, i o tym zapomniałam. Potem inny znajomy zaproponował mi kawę. Niczego nie skojarzyłam. Dotarłam na miejsce, spotkałam się z tym drugim, i nagle patrzę, a tamten dzwoni okazało się, że umówiliśmy się tego dnia, o tej samej godzinie, w tym samym miejscu...z jednym i drugim więc lepiej uważaj
|
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bozeeeee, niech ten czlowiek sie zdecyduje, bo mnie wykonczy...---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() a mnie przed chwila jakis gosc na gg zaczepil i cos bardzo chce mi zdjecia wyslac. Nie ma zadnych oporow powiedzialam, ze ja mu wysle, jak on mi sie spodoba, a jak nie, to nara i co najlepsze, gosc sie zgodzil, tylko, ze wylaczylam to okno rozmowy,a on sie cos nie odzywa... cholera...
|
||
|
|
|
#3442 |
|
Konto usunięte
|
a ja ostatnio z moim J. od piatku do dzis tyle dni u niego bylam ale...to zwiazek na wakacje tylko juz to wiem, nie robie sobie nadziei
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu??
|
|
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
wiem ze to tylko na wakacje bo ja wracam a on jasmno do zrozumienia dal m ze nie chce na odleglosc tkwic w zwiazku..:|
to ja sie wzielam i sie umowie bo mam okazje z innymi |
|
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
ech..
nie dam rady tak na odległość... On teraz taaaaaaki zajęty! Ma bardzo ważny projekt....Ogolnie rzecz biorąc pracuje w instytucji państwowej na szczeblu rządowym więc... wiadomo jakie to ważne ![]() Dość, że daleko to jeszcze kontakt znikomy.... On potrzebuje teraz ciszy.... a ja mysle, ze już się nie odezwie... ech! Po raz kolejny mam głupie myśli w tej głowie.. Nie wiem..... nie jestem taka silna, żeby to przetrwać.
Ain't No Mountain High Enough Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-31 o 23:26 |
|
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
myszeczka na jaka odleglosc?ilr km?
|
|
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
290 km
ale mimo wszystko...
|
#3448 |
|
Konto usunięte
|
no my tez on uk ja polska niedlugo i co..nie da ie tak wiec nic z tego..
mam okazje sie spotkac z takim jednym moze w ten weekend to ojde, i tak poznawac moge nic nie jest to zlego, poprostu musze sie nie przywiazywac; jeszcze z takim jednym po angielsku rozmawiam dzwoni do mnie fajnie po ang mozna podagac a to niezobowiazujaco co slychac o szkole otd gadamy ale fajnie utrzymac kontakt by sobie jezyk cwiczyc chociaz
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wspolczuje Wam z ta odlegloscia... to lipa
![]() Kacha, szkoda, ze nie wypali, ale dobrze, ze ci powiedzial juz, a nie trzymal do konca ![]() Ja zaliczam wzloty i upadki... wlasnie skonczylam z nim gadac przez tel. jedyna godzina ![]() Jutro wracam do pracy po urlopie, wiec nie bede caly czas dostepna, to moze cos sie w nim obudzi. Aaaaaaaa, na koniec spytal czy bede tesknila ![]() ![]() ![]() ![]() Taaa i tak to wyglada... rano byl horror, potem ok, potem horror, a teraz sielanka. Normalnie ten czlowiek mnie wykonczy psychicznie... |
|
|
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
odleglosc jest do kitu :|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

mam nadzieję że wasza znajomość będzie się rozwijać w odpowiednim kierunku...
cały tydzień z moim kochanym TŻ. Trzymajcie się i mam nadzieję że każdej z was poszczęści się tak jak suzi.

Fajnie, że macie o czym rozmawiać, w ogóle fajnie

jeaaa