|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
suzi... oby tak dalej
![]() Wczoraj byłam na rock`autostradzie i poznałam fajnego chłopaka... ehh ale ja już nie mogę sobie nawet poromansować bo wyrzuty sumienia by mnie później zjadły ![]() Nareszcie się doczekałam urlopu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() prorokujesz mi ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie nic nie napisał... Ale czekam na sms w środku tygodnia, tak jak się umawialiśmy. Czy napisze? Mam nadzieję, po co innego miałby brać numer... Tak to by powiedział "to zgadamy się przez internet" i poszedł... A on - na koniec podałam mu rękę i powiedziałam, że miło było go poznać, a ten zdziwiony zapytał, czemu się z nim żegnam jakbyśmy już nigdy mieli się nie zobaczyć ![]() Jestem dobrej myśli.. I Wam też życzę dużo szczęścia. Gadam tak tylko o sobie, ale to dlatego, że jestem świeża w tym temacie. Mam nadzieję kiedyś mieć takie doświadczenie jak Wy i pomagać dziewczynom w takich historiach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3423 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ups... nie zazdroszcze... mój koleżka na szczęście takich numerów nie wywija... mieliśmy się wczoraj spotkać ale ja jakoś nie mogłam i trochę tak wyszło jak bym go spławiła a to nie tak i teraz nie wiem jak z tego wybrnąć...kurcze musze cos wymyślić... suziee - gratuluję udanej randki i powodzenia życzę ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
co do wmawiania sobie czegos tam - ja jestem mistrzynia... to moja najwieksza wada ostatnio chyba ( od kad znam tego kogos)ahh ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
zgadzam się... wizażanki jesteście wyjątkoweeeee ![]() buziaki dla was ;******
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Boze dobija mnie to... siedzi na gg, ale sie nie odezwie. A ja nie bede sie odzywac, bo czemu zawsze ja? No ilez mozna... A wie dobrze, ze jestem, bo ja sie zawsze ukrywam. Poza tym kiedys sprawdzal czy jestem i nie bylo jakos problemu. :/
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Ale nie wytrzymalam jak zaczal opisy jakies ironiczne ustawiac to mu wygarnelam, ze kto tu wkoncu jest facetem i ma sie starac?! ![]() ![]() Od razu zaczal przepraszac, teraz pierwszy sie odzywa hihi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo mnie to denerwowało..... przedtem odzywał się sam.. kwiatuszki zostawiał itp. Ale pozniej sama sie odezwałam... napisałam mniej więcej, że wygląda na to, że teraz to ja bede zabiegać o kontakt.... Uspokoił mnie później..... powiedział o co chodzi.... dlaczego tak teraz sie dzieje. Może warto zapytać? Ja tego mojego chyba zaproszę do siebie do miasta....On czeka teraz kiedy ja zrobie jakiś krok...czuję to w kosciach... Ale w zyciu mu się teraz nie przelewa... ech! A tak strasznie mi go brak...... normalnie chyba zakupię sobie jego zapach i będe spryskiwać poduszki ![]() A z tymi opisami... to zaczęłam pisać jakieś dziwne teksty ![]() ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-31 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Boze, powinnam sie stuknac w glowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Raczkowanie
|
Nie powinnaś się stuknąć w głowę, to on kombinuje, a Ty jesteś dziewczyną i to normalne, że się przejmujesz
![]() ![]() P.S. ja dziewczynki będę dopiero w piątek, więc żegnam się z Wami ![]() ![]() Edytowane przez Oksymoronka Czas edycji: 2009-08-31 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
No ja sie staram nie odzywac. Niech on tez sie troche postara, nic mu sie nie stanie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Konto usunięte
|
jestem ale nadrobie wiezorem jkos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Wtajemniczenie
|
kurcze laski co robić...
on chciał się spotkać... ja nie mogłam a wyszło tak jak bym nie chciała i teraz co... ja mam wyskoczyć z inicjatywą???? ratunkuu jak zagadać?
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Raczkowanie
|
Jenny jak najbardziej możesz wyjść z inicjatywą spotkania
![]() Bo jeśli odwołałaś z jakiejś tam przyczyny, on może pomyśleć, że nie masz ochoty i nie chce się po prostu narzucać ![]() Więc jak najbadziej pasuje żebyś np. mu napisała, " mam wolny czas, jeśli też jesteś wolny to może wyskoczymy gdzieś na piwo ![]() ![]()
#3433 |
Konto usunięte
|
napisz. on juz proponowal nie twoja wina ze nie moglas
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Raczkowanie
|
a ja miałam się spotkać dziś poraz 2 ale niestety nie mogłam on się mnie pyta dlaczego? a ja mu na to że nie mogę mu powiedzieć fakt nie chce mu jeszcze mówić o tym i tez mam swoje powody a on tego zrozumieć no i się obraził hehe... bo sobie pomyślał że ja po prostu przez jego wygląd chyba i jego tekst na końcu "no to milego dnia pa" śmiać mi się chciało
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3437 |
Wtajemniczenie
|
no dzięki kochane... umówiłam się z Nim na jutro... więc jest oki
![]() trzymać kciuki hihihih ;* pozdroooo
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Raczkowanie
|
mi się wydaję że ja sobie z nim pogrywam, bawie się z nim zresztą on też nie wie czego chce raz mi mówi nie obiecuj sobie zbyt wiele (nawet nie miałam takiego zamiaru) a za tydzień że potrzebuje kogoś, w końcu napisałaM mu że możemy zostać przyjaciółmi i to mu pasuje, a teraz strzelił focha i się nie odzywa :P a w czwartek to nawet się pokłóciliśmy, bo nie chciałam mu czegoś powiedzieć a jak już powiedziałam to się śmiał, ale fajnie się Z nim pisze, tyle że stwierdziłam że tym razem to on ma pierwszy pisać a nie ja i chyba dlatego pewnie mu tak się wydawało że sobie coś obiecuje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
OOO jakie slodki smsk.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ZWiecie ja jestem taka co pisze nawet z 5 facetami na gg....a trzeba sobie pofiltrowac...eehhe... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() będzie super ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Konto usunięte
|
a ja ostatnio z moim J. od piatku do dzis tyle dni u niego bylam ale...to zwiazek na wakacje tylko juz to wiem, nie robie sobie nadziei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Czemu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Konto usunięte
|
wiem ze to tylko na wakacje bo ja wracam a on jasmno do zrozumienia dal m ze nie chce na odleglosc tkwic w zwiazku..:|
to ja sie wzielam i sie umowie bo mam okazje z innymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Wtajemniczenie
|
ech..
nie dam rady tak na odległość... On teraz taaaaaaki zajęty! Ma bardzo ważny projekt....Ogolnie rzecz biorąc pracuje w instytucji państwowej na szczeblu rządowym więc... wiadomo jakie to ważne ![]() Dość, że daleko to jeszcze kontakt znikomy.... On potrzebuje teraz ciszy.... a ja mysle, ze już się nie odezwie... ech! Po raz kolejny mam głupie myśli w tej głowie.. Nie wiem..... nie jestem taka silna, żeby to przetrwać. ![]() ![]() ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-31 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Konto usunięte
|
myszeczka na jaka odleglosc?ilr km?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Wtajemniczenie
|
290 km
ale mimo wszystko...
#3448 |
Konto usunięte
|
no my tez on uk ja polska niedlugo i co..nie da ie tak wiec nic z tego..
mam okazje sie spotkac z takim jednym moze w ten weekend to ojde, i tak poznawac moge nic nie jest to zlego, poprostu musze sie nie przywiazywac; jeszcze z takim jednym po angielsku rozmawiam dzwoni do mnie fajnie po ang mozna podagac a to niezobowiazujaco co slychac o szkole otd gadamy ale fajnie utrzymac kontakt by sobie jezyk cwiczyc chociaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wspolczuje Wam z ta odlegloscia... to lipa
![]() Kacha, szkoda, ze nie wypali, ale dobrze, ze ci powiedzial juz, a nie trzymal do konca ![]() Ja zaliczam wzloty i upadki... wlasnie skonczylam z nim gadac przez tel. ![]() ![]() Jutro wracam do pracy po urlopie, wiec nie bede caly czas dostepna, to moze cos sie w nim obudzi. Aaaaaaaa, na koniec spytal czy bede tesknila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taaa i tak to wyglada... rano byl horror, potem ok, potem horror, a teraz sielanka. Normalnie ten czlowiek mnie wykonczy psychicznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Konto usunięte
|
odleglosc jest do kitu :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.