Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-15, 00:07   #3421
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7

hej kobitki
troszke mam zaleglosci i bede czytac i od razu pisac aby niczego nie pominac

Maszko moja mala tez najlepiej czuje sie w domu z rodzina(domownikam)u nas w swieta sytuacja byla podobna i musialam z mala siedziec w pokoju na gorze gdzie byl spokoj gdyz inaczej jeczala, stekala w koncu dochodzilo do placzu-nic dziwnego skoro praktycznie 24h dzieci sa z nami w ciszy i spokoju wiec dla nich taka zmiana jest lekkim szokiem
rzeczywiscie Maszko chudziutka jestes-zacznij Ty jesc kobietko bo nam znikniejsz nieglugoa karmisz jesczcze Wikunie??
mala oczywiscie boska!!jest sliczniutka i taka promienna:same szczesciedumna jestes z cory prawda

Nita moja tak samo sie wygina

Anita ale mi radoche zrobilas tym jak napisalas ze Macio zrezygnowal z jedzonka na rzecz ogladania mojej gwiazdeczki-kto wie moze Nasze dzieci same beda sobie partnerow wybierac i w nosie bda mialy wybory przez nas dokonanehehe.Macius rowniez cudowny-no i mama takzewygladacie razem slicznie-dobrana z Was para

Simona mam nadzieje ze nie sprawilam Ci przykrosci.w kazdym razie mala wygladala slicznie-czapeczka strzal w 10!!wszystko ladnie skomponowane wiec nie mam zadnego aew koncu to Twoje dzieciatkoi ubierasz je jak Ty uwazasz i jak Tobie sie podoba to ze ktos ma odmienne zdanie naten temat nie swiadczy o tym ze cos jest zle.jesli jednak Cie urazilam to przepraszam mam nadzieje ze mi napomnisza i chcalam powiedziec ze Tamcia ma usmiech tatusia jak 150

Sohf ale ten Twoj synus to pieknypodobny do mamci

Kasiu super ze juz jestes i ze juz wszystko masz za soba!!chorych gadek pod Twoim adresem nie skomentuje bo to samo mowi przez sie...najwazniejsze ze mala dzielnie zniosla wszytsko a Ty nie ugielas sie pod naporem uwag itpi ze z mezem ok-tak trzymac-twarda sztuka z Ciebiesuper ze juz jestes-brakowalo tu Ciebie bardzo

Chomiczko czytajac to wszytsko powiem tak-w obecnej sytuacji jesli tz tak sprawe stawia sprobuj na probe zamieszkac-zawsze mozesz wrocic a nawet jesli sie nie ulozy nie bedziesz w przyszlosci plula sobie w brode ze nie zrobilas czegos!!powodzenia!!

Kamilko ale super pogoda-mala jak zwykle cudna

Rzabba moja mala tez w pajacach na 3-6tak wyglada-nie wiem czy to rozm czy ona taka dluga.ogolnieciuchy na 68 nosi juz jakis czas bo 62przymale-spodnie w szczeglnosci bo bluzki jeszcze jak cie moge.no i pokazuj ta slicznotke czesciej-obie slicznotkimilo sie je oglada naprawde!!iCiebie rowniez!!
a co do ubierania to my body krotki rekaw bawelniana bluzeczka rajstopki spodnie iwiosenna kurteczka(zastanawiam sie nad tym rajstopkami ale chyba jeszcze za wczesnie zeby z nch zrezygnowac(chodzi o pogode)

Daria a moze Ty bys sie od czasu do czasu pokazala ze swoja laleczka cio??ale mialas zgrabny brzuszekwogole to bardzo ladna dziewczyna z Ciebie.o [p[ieram zdanie Schatzsi odnosnie 'tuszy'
mnie to dobijaja teksty typu-jedz wiecje bo karmusz, co tak malo zjadlas-kuzwa toc jem tyle ile potrzebuje jak czuje sie syta to na sile mam jesc.pokarmu mm az nadto, Laura sporo przybiera wiec w czym problem w tym ze waze 50kg i jestem szczupla, mi akurat z ty dobrze!!

Aranko ja portki wszystkie musialam pozwezac

Schatzsi ale Colin to mezczyzna pelna para!i jak swieetnie wyglada z wozeczka ekstra!!

a my dzis wyszlysmy o 14na spacer o 16.30 wrrocilysmy nakarmilam mala i spalysmy do 18,20budzilam ja balam sie ze w noce da jazzu

wszystkiego naj naj dla jubilatwo-spoznione ale szczere!!

Chomiczko dziekujeza pamiec

unas panuje grypa zoladkowa wszyscy w domu juz ja przeszli procz mnie i malej-nas oszczedzila,TZ cala wczorajsza noc na kiblu spedzil-masakra.dzis sie wyniosl do babci w razie"w"

a moja mala to nie wiem jak ja zostawiam u tesciow to ma napady histerii-czyzby juz tesknila??chyba jeszcze za wczesnie prawda??w kazdym razie ostatnio zrobila sie taka ze jak chwile placze i od razu jej nie uspokoje to zaczyna tak plakac ze bodajby sie zaniosla.z kibla nie raz na predce lecialam:/na rehabilitacji to samo.juz znudzona zaczela plakac pani ja dalej "maltretowal"to sie tak dziewczyna wsciekla ze reszte cwiczen pani na TŻ demonstrowal bo nie szlo jej uspokoic.ogolnie stala sie teraz bardziej komunikatywna.a ja sie ciesze jak male dzicko jak sie smieje do mnie w glos-bo to dopiero jej poczatkiz zazdroscia czytalam ze Wasze dzieciaczki sie smieja w glosik(przez mysl mi przechodzilo ze moze moja cora jakas niedopieszczona,nieszczes liwa bo staram sie znia wyglupiac,zabawiac ale ona dpowiada usmiechema a nie smiechem-to nic mamy jeszcze czas)slinisie tak ze wszedzie widze mokre plamki, z siadaniemjest tak ze jak ja posadze robi wielkie oczy ze zdziwieniaslodko wted wyglada.
chyba bede powoli koncycz juz bardzo pozno sie zrobilo:/
a oto moja marchewkowa niunia-upackana wszedzie a sliniak zdjelabo raczkami caly czas sobie go do buzi przystawiala i zamiast jesc marchewke wcinala sliniaki jedno zdjatko z pieluszka-tak siew nia wtula i zasypia.jak nie ma pieluchy to sie rzuca i placze.
dziewczyny polecam odwiedzenie pepco sa super rzeczy na lato w bardzo atrakcyjnych cenach ja kilka rzeczy kupilam dla Laury
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM_1458wygibaski.JPG (74,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_1450march1.JPG (60,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_1451march2.JPG (69,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_1452march3.JPG (64,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_1457jezyczek.JPG (67,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_1439pielus.JPG (68,3 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2007-04-15 o 09:46 Powód: dopisek
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 10:43   #3422
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Cytat:
Napisane przez AnitaSuska Pokaż wiadomość
Anulko to dla Ciebie
http://www.eoferty.com.pl/id26988_sa..._na_kolki.html
A dla Nineczki i Islmael wielkie buziaczki

U nas dzis byla tak piekna pogoda,ze szwedalismy sie po miescie,odebralismy tez nasze fotki od fotografa z chrzcin,wiekszosc czarno-biale lub sepia,ale w miare przyzwoite
Anitko, bardzo dziekujemy!

Julian

ALBUMY
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 10:54   #3423
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

Rzabbo ale duża ta Twoja Malutka Sliczna.
Olif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 11:07   #3424
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Marti Lurka słodka
Ile ona teraz waży i mierzy?
Miśka jeszcze nie ma 3 miesięcy a od 2-3 tygodni nosi ciuszki, które Helena nosiła jak miała 4 m-ce a przecież drobiażdzkiem nie była

Olif Miśka jest wielka baba
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 11:59   #3425
fibian
Zadomowienie

GG do fibian

Marti - Laura coraz większa, dajsz już marchewkę?

Ja już wożę Ciutkę w spacerówce - jest zachwycona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2007 047.jpg (77,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2007 086.jpg (58,0 KB, 20 załadowań)
fibian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 12:26   #3426
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Rzabbo, Twoja corcia to juz duza panna slicznie razem wygladacie na tym zdjeciu, az sama mam ochote wyskoczyc do kawiarni

Simona, ogladalam dzis zdjecia z chrzcin Tamarki, ladne wdzianko, no i nie mowilam Ci jeszcze tego, ale Tamcia ma niesamowita burze wlosow, pozazdroscic tylko mozna

Marti, moja Zosienka tez podobnie sie wygina, zazwyczaj rano jak sie budzi, smiesznie to wyglada, poszukam, moze mam jakies zdjecie, to wkleje. Laurka przesliczna i wg mnie bardziej do Ciebie podobna.

Fibian, ja juz nie moge sie doczekac kiedy zmienie gondole na spacerowke, ale na razie jeszcze nie-mala spokojnie miesci sie w gondoli i nie siada, mysle, ze pewnie za ok.2 mce dopiero.

ps. Marti chyba wczesniej tez sie zastanawiala co u Ewuni, urodzila synka (tego samego dnia co ja zosie), ale nie pojawila sie na tym watku ani razu, ciekawe dlaczego

Chomiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 13:48   #3427
fibian
Zadomowienie

GG do fibian

Anielka właśnie jest na spacerku (czyt. w ogrodzie), więc mam trochę czasu dla siebie (czyt. sprzątanie ).
Czy Wy też macie tak przesuszone dłonie od kremu do pupki? Moje są szorstkie jak tarka, w dodatku dostałam uczulenia na złoto i mam czarne plamy na pacach od obrączki. Wydaje mi się,że to własnie wpływ tego kremu do dupki.
Wklejam zdjęcia Anielki w spacerówce, (jak dalej będzie tak szybko rosła to trzeba bedzie kupić nowy wózek )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2007 168.jpg (76,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2007 169.jpg (73,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2007 171.jpg (91,2 KB, 43 załadowań)
fibian jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-15, 14:42   #3428
kasia191273
Zakorzenienie

czy u Was też tropiki? W Holandii dziś 27 stopni w cieniu. Nie mogę w to uwierzyć, bo jeszcze w Wielką Sobotę zmarzłam na spacerze w Polsce, a tu raptem lato. Byłam z Niną w parku- tylko body bez rękawów, lekka bluzeczka, spodenki, bez czapki i skarpetki musiałam zdjąć, tak było gorąco! Samą mnie też podkusiło, żeby ubrać klapki, a nie półbuty i całe szczęście, bo bym nie dała rady inaczej. Uwielbiam lato i aż się czuję oszołomiona tą aurą. Bosssssssko!!!

Jedyne 'ale' to to, że w letnich ciuchach nie da się ukryć wałków tłuszczu, jak pod kurtką, buuuu. No ale może coś drgnie z tą cholerną wagą? Dziś 4 dzień bez słodyczy i bez chleba.
kasia191273 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 17:38   #3429
Nita6
Zakorzenienie

po weekendzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg week.jpg (17,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg week1.jpg (31,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg week2.jpg (20,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg week3.jpg (25,5 KB, 44 załadowań)
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 18:59   #3430
kamilka23
Zadomowienie

GG do kamilka23

Dziekuje za zyczenia dla Tosi z okazji 'urodzin' i wszystkim jubilatom bylym i obecnym tez wszystkiego NAJ NAJ!!

U nas tez ok. 30st. w cieniu i szkoda mi czasu na siedzenie przed komputerem (wybaczcie). Ja tez Toske ubieram tak jak Kasia, bez czapki, gole stopki itp. no przeciez nie bede zapocac dziecka tylko dlatego, ze to dopiero kwiecien, skoro temp. baardzo letnie. I super niech tak zostanie!!

A ja mam zapalenie oskrzeli, dzisiaj pol nocy nie spalam, tak kaszlalam. Gadac juz wlasciwie nie umiem. Sama jestem sobie winna, bo kilka dni temu jak bylo jeszcze zimno to wylazlam na balkon z mokra glowa i usypialam Toske ok. 20 min, wialo jak szalone, wiec nic dziewnego, ze sie rozchorowalam.

Dzieciaczki boskie Anielka jak zwykle jak Aniolek, Nicola slodka w tym kapelusiku i jak fajniusio spi. Colin niesamowicie na swiat spoglada z wozka. Laurka jak zwykle miodzio. Maszka z Wikusia to super silne dziewczyny. Michelle ma swietna fryzurke. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam.

Schatzsi przegladalam stare posty i zauwazylam, ze pytalas mnie o to czym zageszczam meleko, przepraszam, ze wczesniej nie odpisalam, ale nie zauwazylam. Ja zageszczam tylko w nocy i to nie zawsze Schmelzflocken z firmy Kölln. Daje jedna niepelna lyzeczke na 125ml.

Przedstawiam moja juz 4miesieczna Antonie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4365.JPG (42,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4369.JPG (48,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4387.JPG (66,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4388.JPG (67,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4432.JPG (55,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4276.JPG (65,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-04-15, 19:01   #3431
kamilka23
Zadomowienie

GG do kamilka23

Plus jeszcze ujecia z rodzicami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4449.JPG (56,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4454.JPG (56,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4466.JPG (48,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2007-04-15, 19:14   #3432
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

My dzis zaliczylysmy kolejny spacerek nad morzem Tym razem bylysmy w Gdyni-na bulwarze i na kamiennej gorze, skad jest przesliczna panorama na zatoke a dzis widac bylo polwysep helski sloneczko grzalo mocno, ale byl wiaterek od morza, dzieki czemu nie bylo takiego nieznosnego upalu.
pozniej wkleje kilka zdjec z dzisiejszego spacerku. teraz pora kapieli malenkiej a ona wciaz spi po spacerku.

Kamilko, najbardziej podoba mi sie to 5zdjecie Tosi, na ktorym tak sie usmiecha.

dziewczyny, pisalyscie wczesniej, ze sporo z Was wyjechalo za facetem do innego miasta- mnie nie przeraza perspektywa samej przeprowadzki jako takiej, nawet do innego miasta, tylko uwierzcie mi-Warszawa jest najokropniejszym miastem z wszystkich mozliwych. no i ten blok z tzw. wielkiej plyty, tam chyba nikt nie czuje sie jak u siebie. ale to chyba specyfika naszej socjalistycznej stolicy, bo za granica nie spotyka sie raczej takich okropnych szarych blokowisk.

Stary 2007-04-15, 19:33   #3433
Nita6
Zakorzenienie

Kamilka ale śliczna antonia a najbardziej mi sie pdoba w tej zielonej sukieneczcce z tymi rajtuzkami u nas jeszcze nie bylo tak cieplutko zeby w krotkim rekawku chodzic. Ale już niedlugo - mam nadzieje.
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 19:45   #3434
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

To moje Słońce na dzisiejszym spacerku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3538.JPG (41,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3550.JPG (87,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3556.JPG (32,8 KB, 18 załadowań)
Stary 2007-04-15, 19:54   #3435
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

A my dzis byliśmy w Ogrodzie Bot. na spacerku, ludzi tłumy i wiecie co widzielismy?? 6 sarenek

Dziś mój mąż poszedł do kościoła na mszę z chrztami i opowiadał,że jedno z dzieci zostało przywiezione wozkiem udekorowanym na kołach kokardki, rączka omotana białą wstążką, na budce naszyta wstązka marszczona - jak czasem na slubnych samochodach, gondola wyłozona bialym atłasem, a dziecko na rózowo i z białą puchatą pelerynką. Kurcze aż szkoda ze nie widziałam takiego zjawiska
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-15, 20:06   #3436
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Nita, Twoja corcia przepieknie wyglada w tej rozowej sukieneczce, tak dziewczeco. Zosia ostatnio dostala 2 sukienki, zadnej jeszcze nie zakladalam jej, nie mam rajstopek. czy rajstopki kupuje sie w rozmiarach takich jak reszta ciuszkow dzieciecych?

Stary 2007-04-15, 20:23   #3437
schatzsi
Wtajemniczenie

GG do schatzsi

Hej dziewczyny
U nas też dziś tropiki wyszliśmy z Colinkiem rano o 10 a wróciliśmy o 18,cały dzień na dzworzu.Ja spaliłam sobie ramiona a mój Tż głowe .

Marti Laura słodka i widze że też niezłe wygibasy potrafi robić,rośnie Ci kobitka guma
Fibian Anielka śliczna.
Kamilka Tośka jak zwykle powala oczami a jako rajstopkowa panienka słodziutka.
Olif Malwinka ślicznie wygląda w tym kapelusiku.
Nita Nikola ślicznie wygląda w sukienecze.

Chomiczko Gdynia ja mieszkałam na Kamiennej Górze,zazdraszczam spacerku po bulwarze.
Już nie mogę się doczekać jak w maju pojedziemy do Gdyni i będe się codziennie przechadzać bulwarem.Wklej koniecznie zdjęcia.
A rajstopki kupujez w takich rozmiarach jak reszte ciuszków.
A i ja jestem też jedną z tych co pojechały za facetem w świat i niestety mieszkam tu w blokowisku ale jakoś daje rade więc sądze że ty też sobie poradzisz
schatzsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 20:51   #3438
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez Olif Pokaż wiadomość
To moje Słońce na dzisiejszym spacerku.
Śliczności

Kamilko Tosia jak zwykle piękna a sukieneczka super
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 21:05   #3439
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Cytat:
Napisane przez schatzsi Pokaż wiadomość
Chomiczko Gdynia ja mieszkałam na Kamiennej Górze,zazdraszczam spacerku po bulwarze.
Już nie mogę się doczekać jak w maju pojedziemy do Gdyni i będe się codziennie przechadzać bulwarem.Wklej koniecznie zdjęcia.
A rajstopki kupujez w takich rozmiarach jak reszte ciuszków.
A i ja jestem też jedną z tych co pojechały za facetem w świat i niestety mieszkam tu w blokowisku ale jakoś daje rade więc sądze że ty też sobie poradzisz
Schatzi, kamienna gora to cudowne miejsce do mieszkania, no i ta przesliczna panorama bulwar to idealne miejsce do spacerow z malym dzieckiem, nad samym morzem
ogolnie gdynia to swietne miasto, bardziej mi sie chyba podoba niz gdansk, duuuzo zieleni i morze bliziutko. poza tym mam sentyment do tego miasta-tu chodzilam do liceum. a gdzie mieszkasz teraz w niemczech?

Stary 2007-04-15, 21:13   #3440
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Cytat:
Napisane przez fibian Pokaż wiadomość
Anielka właśnie jest na spacerku (czyt. w ogrodzie), więc mam trochę czasu dla siebie (czyt. sprzątanie ).
Czy Wy też macie tak przesuszone dłonie od kremu do pupki? Moje są szorstkie jak tarka, w dodatku dostałam uczulenia na złoto i mam czarne plamy na pacach od obrączki. Wydaje mi się,że to własnie wpływ tego kremu do dupki.
Wklejam zdjęcia Anielki w spacerówce, (jak dalej będzie tak szybko rosła to trzeba bedzie kupić nowy wózek )
Fibian, ja ostatnio zauwazylam, ze mam okropnie przesuszone dlonie (i paznokcie tez - ostatnio ich w ogole nie maluje), moze to rzeczywiscie od kremu do pupci. Chociaz na moim (uzywam Hipp) jest napisane, ze moze byc rowniez stosowany do przesuszonej skory dloni u doroslych, wiec sama nie wiem...

twoja Anielka rzeczywiscie wyglada na duza w spacerowce, ale nie powinnas sie martwic-spacerowki sa tak projektowane, zeby dziecko moglo jezdzic do 2-3 lat

Stary 2007-04-15, 21:38   #3441
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

wklejam kilka zdjec, m.in. z weekendowych spacerow nad morzem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02527a.JPG (102,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02541a.JPG (85,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02542a.JPG (85,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02555a.JPG (65,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02556a.JPG (100,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02558a.JPG (90,4 KB, 64 załadowań)

Stary 2007-04-15, 21:40   #3442
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

i jeszcze 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02567a.JPG (63,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02572a.JPG (64,4 KB, 23 załadowań)

Stary 2007-04-15, 21:55   #3443
malgogaj
Zadomowienie

Hej Kochane!
U nas też tropiki az szkoda siedzieć w domku. Czytam na bierząco ale mam duuzzee zaległości w pisaniu niestety. W każdym razie witam Kasie i Ninke. i całuje wszyskie nasze śliczne dzieciaczki.
Olafa ubieram w samo body i mam wrażenie ze i tak mu gorąco bidaczowi.

W sobote jedziemy (a własciwie lecimy) do Szczecina razem z Olafkiem. Mam nadzieje ze podróż zniesie mi dobrze ale juz panikuje.

Chomiczko ale śliczne widoki! I wy też
Stary 2007-04-15, 21:56   #3444
schatzsi
Wtajemniczenie

GG do schatzsi

Chomiczko córcia śliczna
Ja teraz mieszkam w Göttingen na samym środku Niemiec.Nie ma tu fajnych miejsc spacerowych ok jet jedno pokazywałam kiedyś fotki (znad jeziorka) ale to nie to co morze.Ja kocham morze i bardzo tęsknie za Gdynia,jak nie było jeszcze Colina na śiecie to jeżdziłam do Gdyni prktycznie co 2,3 tyg a teraz to już nie byłam pół roku

Dziewczyny ja też mam przesuszone strasznie ręce ale napewno nie od kremu do dupci bo ja dla Colinka nic nie używam.Ja myśle że to przez to że przy Colinie jakoś częsciej myje ręce,zazwyczaj po myciu nie kremuje bo nie mam na to czasu (ja nie lubie z nakremowanymi łapkami zaraz coś robic,musze poczekać aż krem się wchłonie)
Stary 2007-04-15, 21:56   #3445
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

Cytat:
Hej dziewczyny
U nas też dziś tropiki wyszliśmy z Colinkiem rano o 10 a wróciliśmy o 18,cały dzień na dzworzu.Ja spaliłam sobie ramiona a mój Tż głowe .
Jak Twoj Colin reaguje na takie dlugie wyjścia? Jak spi po takim długim spacerze?
Mnie sie wydaje, ze moje dziecko nie lubi spacerow i w ogole wyjsc z domu. Krzyczy jak swieci na nia slonce, mecza ja ludzie, minke ma wyjatkowo nieszczesliwa. Nie wyobrażam sobie dluzszego spaceru niz 2godzinny, a bardzo bym chciala... Moze to kwestia przyzwyczajenia... ?
Stary 2007-04-15, 21:58   #3446
schatzsi
Wtajemniczenie

GG do schatzsi

Cytat:
Napisane przez malgogaj Pokaż wiadomość
W sobote jedziemy (a własciwie lecimy) do Szczecina razem z Olafkiem. Mam nadzieje ze podróż zniesie mi dobrze ale juz panikuje.

Ja w piątek lece do Londynu i też już panikuje jak Colin zniesie lot

Stary 2007-04-15, 22:01   #3447
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

Cytat:

Dziewczyny ja też mam przesuszone strasznie ręce ale napewno nie od kremu do dupci bo ja dla Colinka nic nie używam.Ja myśle że to przez to że przy Colinie jakoś częsciej myje ręce,zazwyczaj po myciu nie kremuje bo nie mam na to czasu (ja nie lubie z nakremowanymi łapkami zaraz coś robic,musze poczekać aż krem się wchłonie)
Ja tez mam okropnie suche dlonie, ale wydaje mi sie ze to dlatego ze ciagle je myje Wydaje mi sie ze przy malym dziecku to konieczność. Poza tym ciągle myje butelki, smoczki itd. Stąd u mnie suche dlonie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-15, 22:04   #3448
schatzsi
Wtajemniczenie

GG do schatzsi

Odkąd Colin jeździ w foteliku to spacery znosi dobrze.Ten dzisiejszy spacr to nie było takie całodniowe siedzenie w wózku bo najpierw było ok 4 godzinne śniadanko w knajpce na dworzu trozkę pospał,troche posiedział na rękach,potem spacerek i znowu spnie,potem transport autem na działke a tam rączki,spacrek itd ,potem w inne miejsce i tak zleciał dzionek.

A na tłumy ludzi Colin też męczą ale to w domu(więc niechętnie chodze z nim do znajomych lub na różne rodzinne imprezy)na dworzu mu to nie przeszkadaza
Cytat:
Napisane przez Olif Pokaż wiadomość
Jak Twoj Colin reaguje na takie dlugie wyjścia? Jak spi po takim długim spacerze?
Mnie sie wydaje, ze moje dziecko nie lubi spacerow i w ogole wyjsc z domu. Krzyczy jak swieci na nia slonce, mecza ja ludzie, minke ma wyjatkowo nieszczesliwa. Nie wyobrażam sobie dluzszego spaceru niz 2godzinny, a bardzo bym chciala... Moze to kwestia przyzwyczajenia... ?
Stary 2007-04-15, 23:07   #3449
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Cytat:
Chomiczko córcia śliczna
Ja teraz mieszkam w Göttingen na samym środku Niemiec.Nie ma tu fajnych miejsc spacerowych ok jet jedno pokazywałam kiedyś fotki (znad jeziorka) ale to nie to co morze.Ja kocham morze i bardzo tęsknie za Gdynia,jak nie było jeszcze Colina na śiecie to jeżdziłam do Gdyni prktycznie co 2,3 tyg a teraz to już nie byłam pół roku
Schatzi, dziekuje w imieniu Zosi Twoj Colinek to juz duzy kawaler, rosnie jak na drozdzach

Cytat:
Napisane przez schatzi
Ja sie zastanawiam, czy te przesuszone dlonie to nie sprawa hormonow po ciazy (tak jak np nadmierne przetluszczanie albo wypadanie wlosow).

Stary 2007-04-15, 23:13   #3450
Chomiczka
Rozeznanie

GG do Chomiczka

Cytat:
Napisane przez malgogaj Pokaż wiadomość
Hej Kochane!
U nas też tropiki az szkoda siedzieć w domku. Czytam na bierząco ale mam duuzzee zaległości w pisaniu niestety. W każdym razie witam Kasie i Ninke. i całuje wszyskie nasze śliczne dzieciaczki.
Olafa ubieram w samo body i mam wrażenie ze i tak mu gorąco bidaczowi.

Chomiczko ale śliczne widoki! I wy też
Malgogaj, dziekuje
u Was w Belgii jest juz wiosna pelna para ja chyba wkrotce zaczne troche lzej ubierac Zosie, w sumie tez jest tu cieplo, tylko ten wiatr, boje sie, zeby nie zawialo malej. No a z drugiej strony nie chce jej przegrzewac.

Dziewczyny, czy Wy nadal jezdzicie z ta "oslona" na wozek-ta, ktora przyczepia sie tez do budki gondoli? czy zrezygnowalyscie juz z niej i przykrywacie malenstwa tylko kocykiem?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości