Moda "plus size" - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 12:41   #3421
anulciak85
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

A ja sie dzis zalamalam w szafie mam uwaga: jeden sweterek na zime i to i tak troche za maly a w portfelu puuuusto...
Stary 2008-09-21, 12:41   #3422
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Poszłam jednak na to wesele w czarnych spodniach , tunice i białym płaszczyku było całkiem fajnie. Pomijając że prawie nikogo nie znałam, było strasznie dużo starszych ludzi i tak jakoś mało tańczących. Ale jak już byli tańczący to byli świetni
I były dwie ciekawostki o których nie wiedziałam:
- panna młoda przygotowała prezenty dla rodziców i rodziców chrzestnych – zdjęcia ślubne, bardzo miły gest jak na mój gust
- wszyscy mieli na sobie wstążki, po prawej jeśli mężatka/żonaty po lewej wolni – jak dla mnie to troszkę bez sensu jeśli zaprasza się 50 osób, przy większej liczbie osób może i było by to dobrą wskazówką
Stary 2008-09-21, 12:59   #3423
Marenciara
Raczkowanie

Agatko prześlicznie wyglądasz A mnie dopada jakaś chandra-nie lubię zimy,trzeba się cieplej ubierać i czuję się wtedy jak hipopotam;p I jeszcze jak sobie pomyślę,o styczniowej studniówce ehhh :| kompletnie nie wiem w co się ubiorę,co jest na topie i w czym dobrze będę wyglądać i jeszcze partnera muszę znaleźć...
Dotknij mojej dłoni - krzywej,
Poczuj moje serce - zimne,
I pokochaj mnie - nieidealną...
Marenciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:14   #3424
Marenciara
Raczkowanie

Naszata a dostaniemy zdjęcie?
Dotknij mojej dłoni - krzywej,
Poczuj moje serce - zimne,
I pokochaj mnie - nieidealną...
Marenciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:14   #3425
Julia91
Zadomowienie

GG do Julia91

Ja mam studniówkę za rok i mam takie same problemy jak ty!! ;(
Jak tylko pomysle to mi gorzej...

Wymiary na dziś (28.04.13)
Ręka: 45 cm - 43.0 cm
Talia: 104 cm - 95.5 cm
Pas: 122 cm - 105 cm
Biodra: 133 cm - 126 cm
Udo: 87 cm - 78 cm
Julia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 14:40   #3426
Naszata
Rozeznanie

Marenciara dziewczyny jesteście śliczne - w przeciwieństwie do mnie, ja się nie fotografuje. Jestem przeciętna ale na zdjęciach wyglądam jak ostatnia z ostatnich nie wiem dlaczego, ale co bym nie robiła na zdjęciach wyglądam koszmarnie.
Stary 2008-09-21, 14:56   #3427
anulciak85
Zakorzenienie

Mam to samo...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 15:13   #3428
Ponura
Wtajemniczenie

Muszę się Wam przyznać, że moje zdjęcie na legitymacji studenckiej wywołuje powszecny popłoch

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:49   #3429
GOśka T.
Zakorzenienie

kasiu chcesz zdjecie tej dziury w spodniach?:P hehe jak tylko dostanę (bo sporo tego robiłyśmy)to wkleję fotki ) z uszami te

Julia w sumie fakt, bo bawiłam się za...biście....)) dziura to tylko sie modliłam żeby większa nie zrobiła no ale niektórzy przeciez specjalnie robią

Naszata jak ja Ci zaraz w dupke wlejeza takie gadanie..anununu :P nie wierze że jest tak jak mówisz

Ponura no prosze Cieee , nic nie pzrebije mojego zdjecia paszportowego, twarz jak bułaa grzywka i dwa pląsy wokoło twarzy..normalnie bułaaa, za to mój brat bieliźniak jak oświęcim chudy poloki zapadłe:P haha i niby my podobne

p.s gratis nie smiać sie!!(mam ochote zrobić sobie taki kolorek jak na zdj 2)hmm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled 4.jpg (17,7 KB, 99 załadowań)

Edytowane przez GOśka T.
Czas edycji: 2008-09-21 o 16:14
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:50   #3430
Julia91
Zadomowienie

GG do Julia91

moje w paszporcie, wybuchy smiechu ale akurat sie nie dziwie jako 13 latka bylam specyficzna
Właśnie! dziura to tak specjalnie

Stary 2008-09-21, 16:39   #3431
Naszata
Rozeznanie

Moje z paszportu wyszło w miarę bo prawie czarno-białe a normalnie to pełna gama czerwieni na twarzy
GOśka T. kto tu komu wleje, nie wiem jak jest w realu ale to zdjęcie WCALE nie jest gorsze od mojego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 16:41   #3432
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość

p.s gratis nie smiać sie!!(mam ochote zrobić sobie taki kolorek jak na zdj 2)hmm
Kobieto, jakbym ja miała takie zdjęcie w tej legitymacji to wierz mi, byłabym wielce ukontentowana Kurczę, jak były stare legitiymacje, to miałam wcale ok to zdjęcie, jak kazali zmieniać, to w tej nowej mam że ohohohohoho!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 16:48   #3433
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julia91 Pokaż wiadomość
świetnie wyglądasz az trudno uwierzyć ze roz 48, wygladasz duzo szczuplej
mam b podobny sweter tylko ma pasek w komplecie i kolor raczej czerwone wino.

a po ile sweterki? bo moze bym sie na szary skusila a jak niedrogie to i na niebieski... :P
bo wyglądają b interesująco

Dokonałam ostatnio zakupu koszuli w krate, bo mi kolezanka doradzala i musze powiedziec ze mi sie podoba , zdjecie kom wiec wybaczcie za jakość<lustro brudne wiem>. oczywiscie stroj letni ale koszule mozna na rozne sposoby nosic
jestem chora wiec w ramach poprawy humoru, makijaz kolorowy ale kolory wyssane :/
fajna koszula podobają mi się takie, ale przymierzałam parę razy i coś mi jednak nie pasują jak są na mnie

sweterek 59,90 zł

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość

Gośka, świetne zdjęcie!!! wyglądasz bardzo sympatycznie, aż miałabym Cię ochotę spotkać gdybyś tylko mieszkała bliżej :P moje zdjęcia do legitymacji to porażka... a wcześniej - do matury zrobiłam na początek takie, że wyszłam jakbym zamiast włosów miała jakąś wielką kupę potem postanowiłam dać stare, z gimnazjum i moja wychowawczyni mnie objechała i kazała iśc do fotografa. poszłam, zdjęcie wyszło jako tako.. do wytrzymania teraz na studia uzupełniające zrobiłam sobie nowe, bo doszłam do wniosku, że już czas i wyszło też takie sobie....

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 16:57   #3434
Julia91
Zadomowienie

GG do Julia91

o 60 zł xD, no to bedzie się trzeba przejść do hm, chociaż teraz mam ochotę na szary rozpinany kardigan. Jak wyzdrowieje to lece na zakupy

Stary 2008-09-21, 18:22   #3435
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Thumbs up Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Marenciara Pokaż wiadomość
Agatko prześlicznie wyglądasz A mnie dopada jakaś chandra-nie lubię zimy,trzeba się cieplej ubierać i czuję się wtedy jak hipopotam;p I jeszcze jak sobie pomyślę,o styczniowej studniówce ehhh :| kompletnie nie wiem w co się ubiorę,co jest na topie i w czym dobrze będę wyglądać i jeszcze partnera muszę znaleźć...

Ja lata nie lubie najbardziej, bo trzeba nosi odkryte ramiona, lekkie bluzeczki, dtatego juz wole zimniejsze dni :_) Na na 100dniowke nie poszlam, bo nie chcialo mi sie szyc sukienki na miare, woglole wstydzilam sie wystapic w sukience ;/ Teraz uciekam od myysli o slubie koscielym, bo znow bym muaiala miec suknie I BYC W CENTRUM ZAINTERESOWANIA ~!!!! ;/
Dziewczynki dziekuje Wam za mile opinie, spodnca bardzo wygodna chyba(tzn nie bylam w nije nigdzie, ale dobrze lezala na ciele gdy ja mierzylam) Moze kiedys sie przyda ;] a jeszze powrociwszy do studniowki to najlepsze rozwiazanie wg mnie to gorset i do tego spodnica szeroka Bo dzis wlasnie mierzylam gorset, w sumie chyba tylko do lozka na zabawy lozkowe, ale zarabiscie lezal, Nie kupilam go bo byl ciut za maly W sklepach duuzo sweterkow, Pani rozpakowywala dostawe i 99% na 1 albo dwa guziczki takie grzybki Bardzo ladniusie(choc mi nie pasuja) Wkleje jutro kupiona kamizelke
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 19:39   #3436
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Ja lata nie lubie najbardziej, bo trzeba nosi odkryte ramiona, lekkie bluzeczki, dtatego juz wole zimniejsze dni :_) Na na 100dniowke nie poszlam, bo nie chcialo mi sie szyc sukienki na miare, woglole wstydzilam sie wystapic w sukience ;/ Teraz uciekam od myysli o slubie koscielym, bo znow bym muaiala miec suknie I BYC W CENTRUM ZAINTERESOWANIA ~!!!! ;/
Dziewczynki dziekuje Wam za mile opinie, spodnca bardzo wygodna chyba(tzn nie bylam w nije nigdzie, ale dobrze lezala na ciele gdy ja mierzylam) Moze kiedys sie przyda ;] a jeszze powrociwszy do studniowki to najlepsze rozwiazanie wg mnie to gorset i do tego spodnica szeroka Bo dzis wlasnie mierzylam gorset, w sumie chyba tylko do lozka na zabawy lozkowe, ale zarabiscie lezal, Nie kupilam go bo byl ciut za maly W sklepach duuzo sweterkow, Pani rozpakowywala dostawe i 99% na 1 albo dwa guziczki takie grzybki Bardzo ladniusie(choc mi nie pasuja) Wkleje jutro kupiona kamizelke
Agata nie przesadzaj ze wstydzilabys sie wystapic w sukni slubnej przeciez to najpiekniejszy dzien jaki moze byc i nie liczy sie jaki sie ma rozmiar(moim zdaniem), zawsze dobiera sie sukienke by ukryc niedoskonalosci, a Ty ze zdjec ktore widzialam na fotosik.pl nie jestes jakas wielka zeby az tak pisac ja jestem o wiele wieksza od Ciebie i chcialabym już móc wybierac suknie na ten dzien ale narazie jest to niemozliwe a jesli chodzi o gorset to zgadzam sie ze super wyszczypla i wysmukla sylwetke ;p
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 19:55   #3437
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Thumbs up Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Agata nie przesadzaj ze wstydzilabys sie wystapic w sukni slubnej przeciez to najpiekniejszy dzien jaki moze byc i nie liczy sie jaki sie ma rozmiar(moim zdaniem), zawsze dopiero sie sukienke by ukryc niedoskonalosci, a Ty ze zdjec ktore widzialam na fotosik.pl nie jestes jakas wielka zeby az tak pisac ja jestem o wiele wieksza od Ciebie i chcialabym już móc wybierac suknie na ten dzien ale narazie jest to niemozliwe a jesli chodzi o gorset to zgadzam sie ze super wyszczypla i wysmukla sylwetke ;p
haha juz prawie dopielam swego(tylkoo cywilny) , wiec mnie nie ,,przekabacicie ,, EE tam gdzie najpiekniejszy, jest duzo piekniejszych zwyczajnych dni
MoZe nie ejstem ,,jakas wielka,, ale za mala nie ejstem haha ;]
o dzieki , ze odwiedzilas mnie na fotosik,pl , mam nadzieje, ze zdj Ci sie podobaly buska
Stary 2008-09-21, 19:57   #3438
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
haha juz prawie dopielam swego(tylkoo cywilny) , wiec mnie nie ,,przekabacicie ,, EE tam gdzie najpiekniejszy, jest duzo piekniejszych zwyczajnych dni
MoZe nie ejstem ,,jakas wielka,, ale za mala nie ejstem haha ;]
o dzieki , ze odwiedzilas mnie na fotosik,pl , mam nadzieje, ze zdj Ci sie podobaly buska
to fakt jest duzo pieknych dni, ale dla mnie taki dzien bedzie najcudowniejszym i nie wyobrazam sobie zebym nie miala ślubu w białej sukni taaaak fotki sa bardzo sliczne ogladalam z wielkim zaciekawieniem :P
Stary 2008-09-21, 20:48   #3439
Limonatka
Zakorzenienie

ja, jeśli kiedykolwiek wezmę jakiś ślub :P , to wezmę tylko cywilny. ale ze względów wierzących, nie chcę brać kościelnego tylko dla białej sukni i 'bo tak wypada'. no chyba że przyszły mąż będzie wierzący i będzie chciał kościelnego. wtedy okej, ale nie biała sukienka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 20:55   #3440
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
ja, jeśli kiedykolwiek wezmę jakiś ślub :P , to wezmę tylko cywilny. ale ze względów wierzących, nie chcę brać kościelnego tylko dla białej sukni i 'bo tak wypada'. no chyba że przyszły mąż będzie wierzący i będzie chciał kościelnego. wtedy okej, ale nie biała sukienka
ja owszem rowniez nie ze wzgledu dla bialej sukni hehe, w sumie narazie jest nam dobrze i bez zadnego ślubu i to nic by nie zmieniło miedzy nami, a cywilny najpierw wezmiemy ze wzgledu na to, zebym miala wieksze prawa w De jako zona obywatela Niemiec a koscielny w przyszlosci napewno )) no i sorry za offtop mialo byc o modzie :P wiec ktora jakies ciuszki wklei?? ja szukam szukam..ale jakos nic nie znalazłam :P
Stary 2008-09-21, 21:21   #3441
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Talking Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja owszem rowniez nie ze wzgledu dla bialej sukni hehe, w sumie narazie jest nam dobrze i bez zadnego ślubu i to nic by nie zmieniło miedzy nami, a cywilny najpierw wezmiemy ze wzgledu na to, zebym miala wieksze prawa w De jako zona obywatela Niemiec a koscielny w przyszlosci napewno )) no i sorry za offtop mialo byc o modzie :P wiec ktora jakies ciuszki wklei?? ja szukam szukam..ale jakos nic nie znalazłam :P
Ja tez juz chce wzisc cywilny, bo nie chce dluzej zyc na kocia lape, choc jest ok Dziadki to lekkie mochery i kazdy oczekuje, takze mysle nad cywilnym w przyszlym roku, No ok, najpierw zareczyny, ktorych jeszcze nie bylo
A co do ciuszkow, to jakie tu na przyszlosc mam wklejac ? jakies swoje czy szukac na stronkach gdzies ? Ahaa- dzieki, ze Wam sie zdjeciaq podobaja ))))))))) Ja to ta wieksza (album rodzinny, jest chlop moj, mama, brat, siorka)
Stary 2008-09-21, 21:30   #3442
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez juz chce wzisc cywilny, bo nie chce dluzej zyc na kocia lape, choc jest ok Dziadki to lekkie mochery i kazdy oczekuje, takze mysle nad cywilnym w przyszlym roku, No ok, najpierw zareczyny, ktorych jeszcze nie bylo
A co do ciuszkow, to jakie tu na przyszlosc mam wklejac ? jakies swoje czy szukac na stronkach gdzies ? Ahaa- dzieki, ze Wam sie zdjeciaq podobaja ))))))))) Ja to ta wieksza (album rodzinny, jest chlop moj, mama, brat, siorka)
oczywiscie jak znajdziesz jakies na "wiekszych" modelkach :P i jak najbardziej swoje :P z checia popatrzymy ))))
Stary 2008-09-21, 23:26   #3443
Julia91
Zadomowienie

GG do Julia91

ja myślałam o czymś takim jak na zdjęciach
wiem ze zdjecia koszmarne ale troche widac o co mi chodzi, a zdjecia przed sek robione.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie015.jpg (52,2 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie016.jpg (54,4 KB, 67 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 23:39   #3444
Limonatka
Zakorzenienie

Julia - fajna, tylko coś na ramionka i będzie fajnie

informuję, że widziałam właśnie reklamę jutrzejszych 'Rozmów w toku'. Nie oglądam tego nigdy, ale jutrzejszy temat może być fajny: "Jestem Twoją bezą, schrup mnie!"

"Kochanego ciałka nigdy za wiele – to życiowe motto gości poniedziałkowych „Rozmów w toku”. Czy kobiety, które poznacie w programie, pokochały swoją nadwagę, czy może mają już po prostu dość odchudzania..?

Ula waży 110 kilo i wszelkie diety – jak sama mówi - ma gdzieś. Problem w tym, że jej mąż, Erwin, ma całkiem inne zdanie. Postawił jej nawet ultimatum - „Zero seksu dopóki nie schudniesz!”.

Danusia waży 142 kilo i czuje się prawdziwą seks-bombą. Uważa, że to właśnie fałdki tłuszczu dodają jej seksapilu i to dzięki nim ma powodzenie u facetów.

Marta waży 120 kilo i dopiero od niedawna jest w stanie bez obrzydzenia i złości patrzeć w lustro. Co więcej, dziś pozuje nawet do bardzo odważnych zdjęć."

Stary 2008-09-22, 00:46   #3445
smefetka
Raczkowanie

Hej
Właśnie postanowiłam polubić moją pociążową nadwagę . Niby nie jestem jakaś bardzo gruba [rozmiar coś ok. 40-42], ale został mi fatalny, bardzo duży brzuch . Mam nadzieję, że na tym wątku znajdę to czego mi najbardziej potrzeba - inspiracji jak ubrać się seksownie mimo dużej ilości ciałka do kochania . W sumie na pierwszych stronach znalazłam już parę pomysłów [co oznacza wyprawę do sklepu ], ale mam nadzieję, że podpatrując was przyjdzie mi do głowy coś jeszcze .
smefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:07   #3446
Julia91
Zadomowienie

GG do Julia91

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Julia - fajna, tylko coś na ramionka i będzie fajnie

informuję, że widziałam właśnie reklamę jutrzejszych 'Rozmów w toku'. Nie oglądam tego nigdy, ale jutrzejszy temat może być fajny: "Jestem Twoją bezą, schrup mnie!"

"Kochanego ciałka nigdy za wiele – to życiowe motto gości poniedziałkowych „Rozmów w toku”. Czy kobiety, które poznacie w programie, pokochały swoją nadwagę, czy może mają już po prostu dość odchudzania..?

Ula waży 110 kilo i wszelkie diety – jak sama mówi - ma gdzieś. Problem w tym, że jej mąż, Erwin, ma całkiem inne zdanie. Postawił jej nawet ultimatum - „Zero seksu dopóki nie schudniesz!”.

Danusia waży 142 kilo i czuje się prawdziwą seks-bombą. Uważa, że to właśnie fałdki tłuszczu dodają jej seksapilu i to dzięki nim ma powodzenie u facetów.

Marta waży 120 kilo i dopiero od niedawna jest w stanie bez obrzydzenia i złości patrzeć w lustro. Co więcej, dziś pozuje nawet do bardzo odważnych zdjęć."
się coś wymyśli, ale co tam sukienka ja musze jakiegos partnera znalezc!

musze oglądać rozmowy w toku! chociaż już wyobrażam sobie niektore reakcje widowni.
jezeli otylosc nie zagraza ich zdrowiu to niech se beda jakie chca i mozna ladnie wygladac

No i witam ja cały wątek przeczytałam i jest dużo dobrych porad

Stary 2008-09-22, 08:45   #3447
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Laseczki wszystkie jestescie piekne no!!! Agatka jak ty masz grube lydki to ja mam wasy no !! (a nie mam ) naprawde seksi dziewczyna !!!

Limonatka boski avatarek

Pozostale nowe dziewczyny ktoprych nie widizalam pozdrawiam i witam serdecznie !
Stary 2008-09-22, 09:50   #3448
akasha84
Zadomowienie

zabrzmi to może sztampowo, ale doprawdy faceci poważnie myślący, a nie należący do grupy żelfixów i weekendowych podrywaczy wolą kobiety normalne, a nie suchary.
Mój Mąż ostatnio jak znowu miałam dzień pt."jestem gruba, brzydka i w ogole bleee" wkurzył się i wysnuł monolog o tym, że gadam bzdury, że on uwielbia jak ma za co złapać (w domyśle tyłek), jak kobieta ma czym oddychać, a sukienki i bluzki eksponują piękno kobiecych kształtów a nie anatomię człowieka, jak to jest w przypadku chudych dziewczyn, same skóra i kości. Celowo napisałam chudych, myśląc głównie o tych wieszakach z wybiegów.
Wiem, że jest ciężko jak się szuka faceta nie mając dostatecznej wiary w siebie, ja mam Męża i do tej pory walczę z kompleksami, ale KOchane szkoda życia nooo
Agatkę jak zobaczyłam na fotach, zbierałam szczękę z podłogi, taka laska (a te łydku grube to chyba okularki trzeba kupić, bo ja czegoś ich na zdjęciu nie widziałam)
Limonatka świetnia dziewczyna, w oczach ma iskierki radości, zgrabne nogi i super wcięcie w talii co było widac na zdjeciu w płaszczyku
kasia kolorowa, ekspresyjna, optymistyczna dziewczyna, super wygląda.
gosia zgrabna kobieta, potrafiąca świetnie dobierać ciuchy i wcale nie jest gruuba, super wyszłaś na tej fotce. Poważnie!

Każda z nas jest inna, ale każda jest piękna w swój indywidualny sposób!!!

(uff to się rozpisałam...)
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:53   #3449
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Masz w stu procentach racje szkoda normalnie czasu na to by rozpaczac ja mam prawie 100 kilo zywej wagi ale jak tak popatrze wstecz to ja nigdy problemu z facetami nie mialam jak nie ten to tamten i juz.... nawet meza mam drugiego...
Stary 2008-09-22, 10:17   #3450
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Masz w stu procentach racje szkoda normalnie czasu na to by rozpaczac ja mam prawie 100 kilo zywej wagi ale jak tak popatrze wstecz to ja nigdy problemu z facetami nie mialam jak nie ten to tamten i juz.... nawet meza mam drugiego...
hihi i nawet meza mam drugiego- mnie rozsmieszylo Nie no gdzies widzialam Twoje zdjecia, chyba chcialas zeby Ci doradzili jakas fryzurke Pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to piekny usmiech MMMMM... i naprawde jestes ladna Rezta dziewczynek zreszta tez, choc malo zdjec widzialam Dzieki, ze zagladneliscie do moich zdjec ;]]]]]]]]]]]]] troche ich duzo, ale to taki album rodzinny jak wczesniej pisalam Tak na ps, to tez mam w czerwcu wazne wesele(siostry) i chcialabym jakos bossssssko wygadac Mam nadzieje, ze znajde gorsecik i do tego spodniczke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości